Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 23:24

let3 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:14
mosarajvosa83 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:03
let3 je napisao/la:
08 avg 2025, 20:12

Otjerate Zekica nakon prvog kola, dovodite Husrefa po stoti put i pitas se zasto ne mozete meda.
Politika vam je za 10.
Zekic nije otjeran,morate da citate a ne da izmisljate,dobio je podrsku ali je podnio ostavku i to je to. Inace vec davno mu je pukao film sto se tice lige i sudjenja.
Ma da, i Husref je garant podnio ostavku pa onda plakao na Hayatu, jel to prica ?

A Zekicu tek tako puko film, vec nakon prvog kola i podnio ostavku, jelde ;) Sta ima, kako si.
Ma ja ba,Mirvic mu podnio neopozivu ostavku,nego kakve veze ima Husref sa Mirvicem,mjesas kruske i jabuke,kad je olakao zasto bi se uopste i vracao? Volio bi da vas uzme Mirvicev brat,kao sto sam rekao vec on je andjeo a Ismir djavo haha hocetel i njemu ove sve epiteta davati,vrijedjati bez razloga i supljirati? Imatel barem malo obraza i dostojanstva da drzite stvav koji ste zastupali ovdje a nama nabijali na nos? Koliko ste jadni i dvolicni govori i podatak da ste ga kontaktirali 34855 puta tako da nema potrebe da nam vi oci otvarate,samo na vasu zalost izmedju njih je razlika ogromna al o tome cemo ako mu date gu.ze. Jos jadnije je i da ste Ismira kontaktirali da vas spoji sa nekim ljudima ,da vas spoji sa svojim partnerima tj onaj momak sto je bio na predstavljanju Ljaljica,toliko o vama.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2025, 23:28

08 avg 2025, 23:24

Ma ja ba,Mirvic mu podnio neopozivu ostavku,nego kakve veze ima Husref sa Mirvicem,mjesas kruske i jabuke,kad je olakao zasto bi se uopste i vracao? Volio bi da vas uzme Mirvicev brat,kao sto sam rekao vec on je andjeo a Ismir djavo haha hocetel i njemu ove sve epiteta davati,vrijedjati bez razloga i supljirati? Imatel barem malo obraza i dostojanstva da drzite stvav koji ste zastupali ovdje a nama nabijali na nos? Koliko ste jadni i dvolicni govori i podatak da ste ga kontaktirali 34855 puta tako da nema potrebe da nam vi oci otvarate,samo na vasu zalost izmedju njih je razlika ogromna al o tome cemo ako mu date gu.ze.
Zato sto ti je smijesna teza da je Zekicu puko film vec nakon prvog kola i naprasno dao otkaz. A svi pitari ga hvalali do juce.
Pa mislim, daj ba malo logike. Nesto se veliko desilo tu, pa da tako odjednom ode. Ne daje se otkaz nakon prvog kola :nene: To su vec pitanja za Mirvica.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 23:33

let3 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:28
08 avg 2025, 23:24

Ma ja ba,Mirvic mu podnio neopozivu ostavku,nego kakve veze ima Husref sa Mirvicem,mjesas kruske i jabuke,kad je olakao zasto bi se uopste i vracao? Volio bi da vas uzme Mirvicev brat,kao sto sam rekao vec on je andjeo a Ismir djavo haha hocetel i njemu ove sve epiteta davati,vrijedjati bez razloga i supljirati? Imatel barem malo obraza i dostojanstva da drzite stvav koji ste zastupali ovdje a nama nabijali na nos? Koliko ste jadni i dvolicni govori i podatak da ste ga kontaktirali 34855 puta tako da nema potrebe da nam vi oci otvarate,samo na vasu zalost izmedju njih je razlika ogromna al o tome cemo ako mu date gu.ze.
Zato sto ti je smijesna teza da je Zekicu puko film vec nakon prvog kola i naprasno dao otkaz. A svi pitari ga hvalali do juce.
Pa mislim, daj ba malo logike. Nesto se veliko desilo tu, pa da tako odjednom ode. Ne daje se otkaz nakon prvog kola :nene: To su vec pitanja za Mirvica.
Ja Zekica sam hvalio prije nego je nas preuzeo i sad cu ga hvaliti,nije njemu pukao film nakon jednog kola,prosle sezone mu je vec bio pukao film,to zna svako ko je barem malo upucen. Kad ce vam doc Mirvic 2, sta kazes na ovo da ste i Ismira smarali dok ste ovdje na forumu pisali sve i svasta samo iz razloga jer smo jaci od vas? Ulazi vam narko bos u klub,prijavite odma to jer ste davali te prijedloge i za Ismira i za Sarajevo.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 avg 2025, 23:36

Mirvic je otjerao Zekica jer je klub nazvao "privatnom prcijom"
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2025, 23:40

08 avg 2025, 23:33
Kad ce vam doc Mirvic 2, sta kazes na ovo da ste i Ismira smarali dok ste ovdje na forumu pisali sve i svasta samo iz razloga jer smo jaci od vas? Ulazi vam narko bos u klub,prijavite odma to jer ste davali te prijedloge i za Ismira i za Sarajevo.
Odmah da ti kazem - ne vjerujem da ce Mirvic 2 uci u Zelju ni bilo ko, bez obzira sto se pise o tome. To ce isto zavrsiti kao i sa Diglisicem prije. Mora se prvo klub ocistiti od parazita koji su pustili korijen (sto se jos nije desilo), pa onda traziti strateski partner.
Moje misljenje.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 08 avg 2025, 23:44

let3 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:40
Kad ce vam doc Mirvic 2, sta kazes na ovo da ste i Ismira smarali dok ste ovdje na forumu pisali sve i svasta samo iz razloga jer smo jaci od vas? Ulazi vam narko bos u klub,prijavite odma to jer ste davali te prijedloge i za Ismira i za Sarajevo.
Odmah da ti kazem - ne vjerujem da ce Mirvic 2 uci u Zelju ni bilo ko, bez obzira sto se pise o tome. To ce isto zavrsiti kao i sa Diglisicem prije. Mora se prvo klub ocistiti od parazita koji su pustili korijen (sto se jos nije desilo), pa onda traziti strateski partner.
Moje misljenje.
Ok sve to al zar toliko moras nisko da padnes i radis sve ovo sto sam ti rekao? Hoce li uci ili ne vidjecemo,ono sto je sigurno da ste smarali da dodjete do njega,dok je ovdje isla prica starleta,narko bos,perac para i slicne nebuloze.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 avg 2025, 23:50

Zekic je otišao zbog
a) Nezadovoljstva uslovima u kojim radi - sudije, utjecaj saveza , politike
b) Neslaganja sa klupskim rukovodstvom na čelu sa gđom Ajlom Alimanović oko politike u kojem smjeru klub treba ići
c) razočarenja u pojedince - igrače
d) sramotnog saopstenja “navijača” (grupice) koji su bacili da se mi ne lažemo mrlju i na njeg i na klub i na sve zivo najviše možda na grupu koja je bila svojevremeno inicijator svega pozitivnog za nas klub i zadnji bedem odbrane od raznoraznih stvari koje će nas kad tad - uzročno posljedično zadesit

Kako je sam rekao bilo mu je previše, osjetio je da gubi , povukao se kao džentlmen mogao je cijediti do zadnje marke, čekati da njega otpuste da ga isplate, nije, otišao je kao gospodin. Jednostavno nije on karakter koji će dozvolit sebi ovo sve.

Sarajevo plovi u nepoznatom pravcu, Zekic je čovjek ideala i vizije. Previše ima ljudi u klubu i previše mišljenja i previše pritiska iznutra.

Okrećemo se novim izazovima. Sa najvećim ciljevima koji ničim nisu potkrijepljeni u realnosti , izgubljenih kompasa , jedino ona da nas zadesi “i ćorava koka ubode zrno”. Skrseni su milioni maraka, imaš najbolji kadar u ligi (nije ovo moje subjektivno mišljenje , kad je Zrinjski imao bolji govorio sam tako) , potpuno besmisleno i nabacanih sa 8 stopera 7 nekakvih lažnih napadača sa potpuno neizbalansiranom ekipom gdje će bit vise nezadovoljnih nego zadovoljnih. Kao navijač nadam se najboljem ali kao neko ko se razumije u ovu igru jako su male šanse da ovaj projekat izdobri. 4-5 godina je dovoljno da se vide neki plodovi - kad kažem plodovi mislim na iskorak u rezultatskom smislu, sto neko troši to za mene licno ne predstavlja nekakvo znanje nego mi djeluje bas suprotno. Ko oni babini sinovi sto ne mogu imat djevojku pa kupe sebi starletu. Kompleksaski i krajnje licemjerno. Sve sto ne treba ovaj klub raditi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 avg 2025, 23:51

08 avg 2025, 23:44
let3 je napisao/la:
08 avg 2025, 23:40
Moje misljenje.
Ok sve to al zar toliko moras nisko da padnes i radis sve ovo sto sam ti rekao? Hoce li uci ili ne vidjecemo,ono sto je sigurno da ste smarali da dodjete do njega,dok je ovdje isla prica starleta,narko bos,perac para i slicne nebuloze.
E nemoj mi te price bogati.
Ja Mirvica nikad nisam nazivao starletom ili narko bosom, peracem para i slicne price.
Mogu se zayebavati sa njim onako navijacki nakon poraza pitara i sl, al nemam ja sta srati o covjeku koji ulaze svoje pare u ovaj kriminal od lige koji predvode Vico i Beus.
To pitaj one koji tako pisu o njemu, nemoj mene...nije ti fer ;)

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 09 avg 2025, 00:11

Kako ce bit najvece ime kad je yebeni Luka Modric igro ovu ligu. Znaci nije najvece ime.

Nije ni najveci transfer jer nije placeno obestecenje za njega.

Moze bit samo najskuplji profesionalni ugovor potpisan u ligi i to je to.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 09 avg 2025, 00:24

RollingPaper je napisao/la:
09 avg 2025, 00:11
Kako ce bit najvece ime kad je yebeni Luka Modric igro ovu ligu. Znaci nije najvece ime.

slika

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 avg 2025, 00:38

RollingPaper je napisao/la:
09 avg 2025, 00:11

Najveće ime u momentu kad dolazi u ligu, ne možeš porediti Modrića ili Džeku sa 17-18 godina i njega sad.
Ako gledaš ime ko ime Luka je sigurno najveći

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 09 avg 2025, 00:50

08 avg 2025, 23:03
let3 je napisao/la:
08 avg 2025, 20:12
jurisicduska je napisao/la:
08 avg 2025, 20:05
Sto mi ne možemo meda to je za dubljeg izučavanja.

Mi ćemo završiti 3-4 vi 4-3 ove dvije će 1-2 i to je to. Kup ce osvojit neko isto od ove 4. I to je tako.
Otjerate Zekica nakon prvog kola, dovodite Husrefa po stoti put i pitas se zasto ne mozete meda.
Politika vam je za 10.
Zekic nije otjeran,morate da citate a ne da izmisljate,dobio je podrsku ali je podnio ostavku i to je to. Inace vec davno mu je pukao film sto se tice lige i sudjenja.
ZEKIC JE OTJERAN!!! Shrek ga je otjerao jer mu se mijesao u posao. Jebbem mu najmilije bez kurrtona!

Generation74
Kontakt:

Post Postao/la Generation74 » 09 avg 2025, 00:56

Evo ovaj post je dokaz zašto Sarajevo kao klub neće nikad naprijed. Bar ne za naših života.
“tako da nam i sudije neće moći ništa kao što ni Zrinjskom nisu mogli dok ih je Jakirović vodio.”
A npr dvije suprotne situacije. Jakir uz kontinuitet i podršku kluba nakon katastrofalne prve sezone i sa pojačanjima koja su mahom bili iz druge hrvatske lige uz jedan ozbiljan i studiozan pristup napravio mašinu. Naravno uz to imao i normalno suđenje.
A ovo sto Sarajevo radi je divljanje.
Ali ovako razmišlja 92% navijača Sarajeva. Isto ovako ako ne i gore od ovog. Daj svega instant a kasnije ćemo se dozivat 3-4-5 godina nije ni bitno.
Ne razumijem zašto se kupovina skupih i provjerenih igrača, sa ciljem stvaranja moćnog i konkurentnog tima, naziva “divljanjem”. To je standardna praksa svih klubova koji imaju finansijsku moć. Nekada se pogodi, nekada ne – to je sport. Ono što je Jakirović postigao sa ekipom sastavljenom od drugoligaša bila je iznimka, a ne pravilo i vjerovatno se neće ponoviti "bar ne za naših života".

Iako se ne uključujem i rijetko pišem, često tvojim komentarima pristupam sa dozom uvažavanja jer djeluješ razumno, ali ovaj post me iznenadio – posebno dio sa “92%” bez ikakvog objašnjenja matematičke metode za izračunavanje tog procenta.

Šalu na stranu, u tvojim zadnjim postovima toliko kontradiktornosti i pesimizma na jednom mjestu rijetko se vidi. Mišljenje ti izgleda ima vrlo dinamičan raspored i očigledno imaš bogat spektar različitih stavova na temu Sarajeva.

Danas govorimo o klubu koji sklapa transfer vrijedan 600.000 eura godišnje, prodaje igrača za 5.000.000 KM, pravi izlazne transfere o kojima pričaju ozbiljni ljudi iz svijeta fudbala, a ti tvrdiš da “nikada neće naprijed”.

Ako je rješenje vraćanje na profile igrača poput Daglasa Numanovića, Radoša Protića, Radana Šunjevarića ili Jakirovićevih "drugoligaša" uz čekanje da se akademci probiju, onda ne govorimo o ambicijama već o stagnaciji.

Proces je dugotrajan i zahtijeva balans između ulaganja i prodaje – jedno bez drugog ne funkcioniše.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 09 avg 2025, 01:03

08 avg 2025, 23:50
Zekic je otišao zbog
b) Neslaganja sa klupskim rukovodstvom na čelu sa gđom Ajlom Alimanović oko politike u kojem smjeru klub treba ići
d) sramotnog saopstenja “navijača” (grupice) koji su bacili da se mi ne lažemo mrlju i na njeg i na klub i na sve zivo najviše možda na grupu koja je bila svojevremeno inicijator svega pozitivnog za nas klub i zadnji bedem odbrane od raznoraznih stvari koje će nas kad tad - uzročno posljedično zadesit

Kako je sam rekao bilo mu je previše, osjetio je da gubi , povukao se kao džentlmen mogao je cijediti do zadnje marke, čekati da njega otpuste da ga isplate, nije, otišao je kao gospodin. Jednostavno nije on karakter koji će dozvolit sebi ovo sve.

Sarajevo plovi u nepoznatom pravcu, Zekic je čovjek ideala i vizije. Previše ima ljudi u klubu i previše mišljenja i previše pritiska iznutra.

Okrećemo se novim izazovima. Sa najvećim ciljevima koji ničim nisu potkrijepljeni u realnosti , izgubljenih kompasa , jedino ona da nas zadesi “i ćorava koka ubode zrno”. Skrseni su milioni maraka, imaš najbolji kadar u ligi (nije ovo moje subjektivno mišljenje , kad je Zrinjski imao bolji govorio sam tako) , potpuno besmisleno i nabacanih sa 8 stopera 7 nekakvih lažnih napadača sa potpuno neizbalansiranom ekipom gdje će bit vise nezadovoljnih nego zadovoljnih. Kao navijač nadam se najboljem ali kao neko ko se razumije u ovu igru jako su male šanse da ovaj projekat izdobri. 4-5 godina je dovoljno da se vide neki plodovi - kad kažem plodovi mislim na iskorak u rezultatskom smislu, sto neko troši to za mene licno ne predstavlja nekakvo znanje nego mi djeluje bas suprotno. Ko oni babini sinovi sto ne mogu imat djevojku pa kupe sebi starletu. Kompleksaski i krajnje licemjerno. Sve sto ne treba ovaj klub raditi.
svaka cast, realan presjek stanja u ovih zadnjih par postova sto si ostavio.

ja ne mogu ni da zamislim frustraciju navijaca poput tebe koji su svjesni sta bi sve mogli sa resursima koje imate, a gledate ovaj cirkus.

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 09 avg 2025, 01:31

08 avg 2025, 23:50
Zekic je otišao zbog

Zaboravio si napisat da je ovaj tekst samo plod tvoje mašte i sa moje tačke gledišta radi održavanja tvoje reputacije na ovom forumu bi trebao da vratiš temi u kojoj dominiraš a to je FK Željezničar i da malo odmoriš od FK Sarajevo.
Još bih se nadovezao na kolegu iznad koji je simpatično spomenuo procente, 92% je procenat gluposti koje si napisao a vjerujem da si jako inteligentna osoba i što dodatno daje besmisao svemu što si napisao.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 09 avg 2025, 02:09

Skver je napisao/la:
08 avg 2025, 22:30
Pablo11 je napisao/la:
08 avg 2025, 18:44
Skver je napisao/la:
08 avg 2025, 18:28

Husref je dobar, ne udara....Ferguson je psovao igracima od do i udarao......Sa stokom ne ide fino, samo na grubo...
Ne ide to kod nas tako. Vrijeme ce pokazati.
Sta ne ide, pa Husref bi im uletio na teren protiv Radnika i poceo sutati nakon treceg primljenog gola pa makar mu to bilo zadnje u zivotu, kakva Zekic i qurac....Husref je kralj za sve ove sto se spominju kao moguci treneri......
Ma nema od njega hajra drug. Njegov fudbal je prosao i taj nacin rada, zato mi ne mozemo dalje. Nama je najveci domet vracati trenere koji su nekad nesto bili jer eto oni mogu jos dati ruke. Svi idu naprijed mi u krug vrtimo domace trenere i vracamo njihovu statistiku iz 2010 i dicimo se time.
Fk Željezničar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 09 avg 2025, 02:12

Generation74 je napisao/la:
09 avg 2025, 00:56
Evo ovaj post je dokaz zašto Sarajevo kao klub neće nikad naprijed. Bar ne za naših života.
“tako da nam i sudije neće moći ništa kao što ni Zrinjskom nisu mogli dok ih je Jakirović vodio.”
A npr dvije suprotne situacije. Jakir uz kontinuitet i podršku kluba nakon katastrofalne prve sezone i sa pojačanjima koja su mahom bili iz druge hrvatske lige uz jedan ozbiljan i studiozan pristup napravio mašinu. Naravno uz to imao i normalno suđenje.
A ovo sto Sarajevo radi je divljanje.
Ali ovako razmišlja 92% navijača Sarajeva. Isto ovako ako ne i gore od ovog. Daj svega instant a kasnije ćemo se dozivat 3-4-5 godina nije ni bitno.
Ne razumijem zašto se kupovina skupih i provjerenih igrača, sa ciljem stvaranja moćnog i konkurentnog tima, naziva “divljanjem”. To je standardna praksa svih klubova koji imaju finansijsku moć. Nekada se pogodi, nekada ne – to je sport. Ono što je Jakirović postigao sa ekipom sastavljenom od drugoligaša bila je iznimka, a ne pravilo i vjerovatno se neće ponoviti "bar ne za naših života".

Iako se ne uključujem i rijetko pišem, često tvojim komentarima pristupam sa dozom uvažavanja jer djeluješ razumno, ali ovaj post me iznenadio – posebno dio sa “92%” bez ikakvog objašnjenja matematičke metode za izračunavanje tog procenta.

Šalu na stranu, u tvojim zadnjim postovima toliko kontradiktornosti i pesimizma na jednom mjestu rijetko se vidi. Mišljenje ti izgleda ima vrlo dinamičan raspored i očigledno imaš bogat spektar različitih stavova na temu Sarajeva.

Danas govorimo o klubu koji sklapa transfer vrijedan 600.000 eura godišnje, prodaje igrača za 5.000.000 KM, pravi izlazne transfere o kojima pričaju ozbiljni ljudi iz svijeta fudbala, a ti tvrdiš da “nikada neće naprijed”.

Ako je rješenje vraćanje na profile igrača poput Daglasa Numanovića, Radoša Protića, Radana Šunjevarića ili Jakirovićevih "drugoligaša" uz čekanje da se akademci probiju, onda ne govorimo o ambicijama već o stagnaciji.

Proces je dugotrajan i zahtijeva balans između ulaganja i prodaje – jedno bez drugog ne funkcioniše.
Pa ako ne osvojis trofej na kraju sezone bit ce najveca bruka, tanka je linija izmedju ulaganja, iskoraka i bruke gledajuci ulozeno. O tome se prica, sve je to super transferi, milioni, ali navijaci hoce rezultate.
Fk Željezničar.

Generation74
Kontakt:

Post Postao/la Generation74 » 09 avg 2025, 02:40

Pablo11 je napisao/la:
09 avg 2025, 02:12
Pa ako ne osvojis trofej na kraju sezone bit ce najveca bruka, tanka je linija izmedju ulaganja, iskoraka i bruke gledajuci ulozeno. O tome se prica, sve je to super transferi, milioni, ali navijaci hoce rezultate.
Zašto najveća bruka? Treba biti strpljiv.
Proces je dugotrajan i zahtijeva balans između ulaganja i prodaje jer jedno bez drugog ne funkcioniše.

Jednom prilikom upitan za komentar u vezi sve većeg uticaja novca u fudbalu, Johan Krojf je rekao kako nikada nije vidio da vreća para dobija fudbalski meč. :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 avg 2025, 08:32

Generation74 je napisao/la:
08 avg 2025, 22:44
samirr je napisao/la:
08 avg 2025, 22:09
Iznad čega se Sarajevo izdiglo ? Rezultati su mjerilo za sve a ne igrači koji ne donose rezultate! Slažem se da je ovo najveći transfer nekog kluba s obzirom kakvu je Ljajic karijeru imao prije dolaska u Sarajevo. Da dovedeš i Ronalda ako ćeš imati iste rezultate kao u prošloj sezoni opet ništa nisi postigao osim marketinga. O plati koju navodno ima u Sarajevu mi je veoma glupo raspravljati , plaća je onaj ko ima a ne ko nema i time sam ti sve rekao! Ove sezone ispod titule smatram veliki neuspjeh ako dodje Husref za trenera vidim vas kao prvog favorita za naslov. Sretno u nastavku sezone
Hvala legendo!
Napisao sam iznad čega se Sarajevo izdiglo i to nisu nikakve insinuacije već činjenice, tako da nema smisla da ponavljam. Napisao sam i da ako Bog da ovo isprati rezultat i posjeta na stadionu, zaokružićemo sliku kluba za kojeg će mlađe generacije iz drugih gradova uživati da navijaju.

Da se ne lažemo, mi smo klub koji je prošle sezone najviše bio oštećen odlukama sudija i o tome se nema smisla pričati. Titule kroje ljudi iz saveza, a da ne spominjem Borca i silu koju provode, penal u Bijeljini Zrinjskom u zadnjoj minuti koji je sviran Kajkutu koji je glumio noja, itd da ne nabrajam.
Nadalje, ako osvajanje KUP-a prošle sezone nije rezultat, ne znam onda osim titule šta je!?

2x šampion Jugoslavije, 5x šampion Bosne i Hercegovine i 7x osvajač Kupa BiH, najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini i mi pričamo o rezultatima. Naravno ne računam trofeje nekakvih super kupova, kupova palih boraca iz drugog svjetskog rata, kupova opštinskih matičara...

Zato sada dovodimo Ristevskog koji je Dinamu bio skup za održavanje, dovodimo Adema Ljajića, ganjamo Seferovića, tako da nam i sudije neće moći ništa kao što ni Zrinjskom nisu mogli dok ih je Jakirović vodio.
Normalno da kod nas ne može ništa bez politike ali mi je veoma glupo spominjati penal nad Kajkutom u Bijeljini a zaboraviti sta je Zeljo radio te sezone i koliko je sudija bilo suspendovano zbog njih. Isto tako nećemo zaboraviti aferu Punac. Osvajanje Kupa je uspjeh za to se isto slažem ali Osvajanjem samo Kupa sa Ademom Ljajicem u ekipi je neuspjeh. Jer njegovom dolaskom ti nije cilj sigurno Kup nego Titula po mogućnosti oba trofeja, sve ostalo je neuspjeh.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 09 avg 2025, 08:59

Dobro jutro. Sta ima novo u FK Sarajevo?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, Beli98, Pact1921, Paromlinac, riki46, supervizor i 14 gostiju.