FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno Husrefe ne znam šta će ti ovo u životu ali sretno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nisam bio za Husrefa, ali nek mu bude sa srecom. Ako ponove onu bezmudnost i ljenost ko juce, j.bim im sve Husrefe, puna podrska od mene.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E cuj husref u 2025 sunce ti jebbem i mater svima kome je ovo ok.
- f0rest1946
- Kontakt:
Zasto ne opomenes Nazor? Koji pljuje i psuje godinama to nista aa ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:57Smiri malo s takvim postovima. Ovo ti je posljednje upozorenje.
Shreck bijednice ljigavi. Gadi mi se lik...Pamtimo ti sve...
Volim Sarajevo, ko god da ga trenira. Husref je zadnji koji to treba biti...Nakon svega.
Fino Velez odigra u listici
Volim Sarajevo, ko god da ga trenira. Husref je zadnji koji to treba biti...Nakon svega.
Fino Velez odigra u listici
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Opsovao nekad nekom forumašu ili slično? Na forumu nema međusobnih psovki jednih prema drugima.f0rest1946 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:03Zasto ne opomenes Nazor? Koji pljuje i psuje godinama to nista aa ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:57Smiri malo s takvim postovima. Ovo ti je posljednje upozorenje.
-
- Kontakt:
Cudo ovi timovi koji su sampioni mislim iz regije nikad nisu nekog vracali 6 puta? Valjda su njihovi navijaci u uorave gluplji od nas,mozda da im damo neki savjet? Jakirovic osvoji sa Dinamom nemoguce kad je bilo,plasira se u LP izgubi od Bayerna i otkaz niko ni pomislio nije da ga vrati,vizija je cudo. Od mene ce imat podrsku iskljucivo sto je trener mog tima,zasto sam protiv mogu do jutra nabrajati.
Za sve koji su protiv njega i njegovog lika. Sta je trebao reci neka nemojte mi dat pare nakon sto ste me nogirali ko smece? Pusti mi se te price, svi lazni moralisti
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:05Opsovao nekad nekom forumašu ili slično? Na forumu nema međusobnih psovki jednih prema drugima.f0rest1946 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:03Zasto ne opomenes Nazor? Koji pljuje i psuje godinama to nista aa ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:57
Smiri malo s takvim postovima. Ovo ti je posljednje upozorenje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Izvini drug, ne mogu sve pohvatati. Bit ce i ovo proslijeđeno gdje treba.H8Z7 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:08MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:05Opsovao nekad nekom forumašu ili slično? Na forumu nema međusobnih psovki jednih prema drugima.f0rest1946 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:03
Zasto ne opomenes Nazor? Koji pljuje i psuje godinama to nista aa ?

Treba biti realan i pohvaliti Mirvića - kako svaki put zna "šta tačno uraditi" da se smire navijači - doktorski.
Husrefu dajem 2 kola prije nego mu krenu psovati, i na forumu i na tribinama.
Husrefu dajem 2 kola prije nego mu krenu psovati, i na forumu i na tribinama.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
U prvi mah pomislih da sam na forumu u S.Koreji...plisek je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:07Za sve koji su protiv njega i njegovog lika. Sta je trebao reci neka nemojte mi dat pare nakon sto ste me nogirali ko smece? Pusti mi se te price, svi lazni moralisti
Ne brini bruda sve 5.MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:10Izvini drug, ne mogu sve pohvatati. Bit ce i ovo proslijeđeno gdje treba.H8Z7 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:08MaroonBjelave je napisao/la: ↑10 avg 2025, 23:05
Opsovao nekad nekom forumašu ili slično? Na forumu nema međusobnih psovki jednih prema drugima.![]()
Što se Husrefa tiče boljeg trenera u ovim okolnostima teško da bi našli.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sretno Husrefu valjda bude bolji od prethodnika i donese nam titulu. Zanima me jel potpisao do kraja sezone ili na dvije godine.
You are someone else I am still right here

Za bordobijele boje
Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood, riki46, rimljanin90 i 55 gostiju.