Uplatit ce mu klub to, da na predstavljanju moze ponosno pokazati.
Gledaj ga, vrijeme ga pojelo. Ostario, zreo za penzije. Al Mirvica boli qurac, daj da navijace malo jos podijelim
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Uplatit ce mu klub to, da na predstavljanju moze ponosno pokazati.
Kao i sto bi bilo sa svakim trenerom, al evo pratim dugo ovaj forum i kad je bio Husref trener i kad nije bio pljuvao si ga psovao mu itdNazorUso je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:25Sve osim titule je neuspjeh i sa sobom nosi pljuvanja, psovke, tjeranje...ŠTA_JE je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:23Momci bili za ili protiv hajmo podržat! Hajmo podržat svim srcem! Iz sveg glasa podržat! To je nase Sarajvo, naš Husref! I njemu je mozda posljednji put da nas vodi oa hajmo ispostovati kako god da bude i ako ne bude islo da ne bude pljuvanja, psovki, tjeranja!
Tad se govorilo na forumu da protest "rusi buducnost kluba", 6 godina kasnije dolazi dokaz da protest nije bilo uzaludan.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:11E jest Boga mi,sjecam se ko da je jucer bilo,iz parkuse pa ispred kluba. Ne znam jesam li tuzan,sretan,razocaran...Kontam mora na bolje krenuti.
Nadati se da cemo procepiti.
I ja sam to isto pomislio, tuzno ali tako ispada. Otprilike isto kao da na svadbu dovedes nekog modernog DJ-a, a dodje seoski lokalac sa harmonikom i napravi 100 put bolju atmosferu.keli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:12Pricaju o modernom fudbalu a igramo u najnemodernijoj ligi. Ovdje sto manje izmisljas toplu vodu bolje prolazis.skullcrusher je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:03Ma trebao nas je neki mladi Hrvat ili stranac preuzeti, pa jedno dvije sezone dok uigra ekipu pa nas iznenada napusti jer eto nesto mu nije po volji pa onda opet tako. Dok drugi trofeje skupljaju mi cemo skupljati iskustvo nekim trenerima. Sretno Husrefe, da ti Bog da zdravlja i da osvojimo titulu.
Ma ovo je komentar na ovaj dio "Sad kad smo svi zadovoljni"
samo da im po mrtvim udara...moja podrška uvijek
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, COYGBiH, KarlMarx, NeSamSafetee, Proximic, roccosiffredi, Rokitansky, sekac, TETRAPAK, Venom, VolimoSarajevo, WeekendOffender, zeljooo13 i 103 gosta.