FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Esii TM87 » 27 apr 2010, 20:43

Protiv zmaja je bilo 4-4...nismo smjeli biti treci jer bi igrali u mostaru :mrgreen:
1921-2011

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 27 apr 2010, 20:45

Auuuuuuuu posenililo se
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 apr 2010, 20:46

"Šansu su najbolje iskoristili igrači poput Bekića, Mujića, Višće i dobro je što imamo jednu mladu generaciju novih igrača", kazao je Branimir Tulić za SportSport.ba
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 apr 2010, 20:51

tax je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Cosic je usao u legendu (nosio je broj 14 na dresu) kao jedini igrac poslije rata koji je pucao na go i uspio da prebaci sjever. Cini mi se da je lopta pogodila taksistu ispred stadiona u vugla hehehehe.
nije tacno to je i uspio omer joldic
najjace je svima vama omer omer..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja znam za ovoga prvoga jer sam bas na Sjeveru bip tu tekmu.za Omera nisam siguran ..............
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 apr 2010, 20:57

"Igrač od milion funti" uhvatio volej u petercu i prebacio sjever.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 27 apr 2010, 21:57

Sto bi rek'o komentator na BHT-u "Sada Sehic pokazuje turskom kolegi kako se rjesavaju ovakve situacije".
Bekric i Bogievic su na pragu A-reprezentacije.
Jos malo, pa ce Zeljo biti reprezentacija u malom. :D

Posto je prvi post na ovom forumu, da pozdravim sve, a posebno one koji su srcem i mislima vazda u Dolini. :)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 apr 2010, 22:27

Željezničar dobio licencu za Evropu

Prvostepena komisija za licenciranje pri Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine danas je odobrila licencu za evropska takmičenja sarajevskom Željezničaru.
Sarajevski plavi će naredne sezone sigurno igrati u jednom od evropskih takmičenja, samo je pitanje da li će to biti Evropska liga ili Liga prvaka.

Na današnjoj sjednici Prvostepene komisije za licenciranje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine procijenjeno je da Fudbalski klub Željezničar ispunjava sve uslove za učešće u evropskim takmičenjima, te je trenutnom lideru Premijer lige BiH odobrena licenca.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 apr 2010, 22:31

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Željezničar dobio licencu za Evropu

Prvostepena komisija za licenciranje pri Nogometnom/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine danas je odobrila licencu za evropska takmičenja sarajevskom Željezničaru.
Sarajevski plavi će naredne sezone sigurno igrati u jednom od evropskih takmičenja, samo je pitanje da li će to biti Evropska liga ili Liga prvaka.

Na današnjoj sjednici Prvostepene komisije za licenciranje Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine procijenjeno je da Fudbalski klub Željezničar ispunjava sve uslove za učešće u evropskim takmičenjima, te je trenutnom lideru Premijer lige BiH odobrena licenca.
Oooooooo Rukfas sta mai?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 apr 2010, 22:53

SVAKA ČAST! Prošlih sezona je teže bilo dobiti licencu nego se plasirati u Evropu. Ovo je super vijest!
Sada ima dovoljno vremena da se usmjeri sva energija u osposobljavanje "Grbavice" za Evropu!

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 apr 2010, 22:53

baXuz je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:A da li se neko sjeca igraca koji je igrao u Zelji odmah poslije rata ako ne i u ratu, Sanin Pintul, sjetice se relativno stariji navijaci, tada ponajbolji nas igrac
Sjecam se ja...cini mi se da je igrao stopera. Poslije Zelje je cini mi se prvo otisao negdje u Evropu pa poslije toga i u Brazil. Igrao za reprezentaciju kad su igrali protiv Brazila i cuvao Ronalda. Cini mi se da smo tad samo 1:0 izgubili. Bio dobar igrac.
I nakon te utakmice protiv Brazila u novinama je osvanuo veliki naslov "Pintul ustopao Ronalda" ... :)
alan ford 26 je napisao/la:E ne znam fkt sta je bilo sa njim kasnije i gdje je nestao, al bilo je jos tih igraca koji su imali ono "nesto", tipa Pehli, Chicha, Burek, Sopovic, Buljubasic, pa Memisevic... :mrgreen:
Sta li su to "nesto" imali ovi gore nabrojani .. :mrgreen:

Pehli je sve sto je imao izgubio poslije jedne opasne povrede koju je zadobio. Nakon toga on vise nikad nije bio igrac. A prije rata je igrao za mladje selekcije reprezentacije. Jugoslavije, naravno.
Burek nikad nista nije imao kao ni Sopovic a posebno ne Kemo Buljubasic. Cica Mulaosmanovic je imao neko svoje specificno "biciklo" ali najcesce mu je to biciklo palilo kad ga je cuvao A. Ferhatovic u derbijima. Osim toga ni on nije imao to neko nesto.

Hvala im za sve sto su uradili za Zelju (ko nesto jesu) ali daleko kuca bila svim igracima sa njihovim igrackim sposobnostima .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 27 apr 2010, 23:01

alan ford 26 je napisao/la:E ne znam fkt sta je bilo sa njim kasnije i gdje je nestao, al bilo je jos tih igraca koji su imali ono "nesto", tipa Pehli, Chicha, Burek, Sopovic, Buljubasic, pa Memisevic... :mrgreen:
Stole iz Bora je napisao/la:Sta li su to "nesto" imali ovi gore nabrojani .. :mrgreen:

Pehli je sve sto je imao izgubio poslije jedne opasne povrede koju je zadobio. Nakon toga on vise nikad nije bio igrac. A prije rata je igrao za mladje selekcije reprezentacije. Jugoslavije, naravno.
Burek nikad nista nije imao kao ni Sopovic a posebno ne Kemo Buljubasic. Cica Mulaosmanovic je imao neko svoje specificno "biciklo" ali najcesce mu je to biciklo palilo kad ga je cuvao A. Ferhatovic u derbijima. Osim toga ni on nije imao to neko nesto.

Hvala im za sve sto su uradili za Zelju (ko nesto jesu) ali daleko kuca bila svim igracima sa njihovim igrackim sposobnostima .. ;)
Slozit cu se sa tobom za sve osim za Cicu. On je imao dobrih i losih utakmica ali u onim jakim utakmicama ukljucujuci evropske uvijek je imao partiju na zavidnom nivou. Da je malo vise truda ulagao u sebe ne bi se ogranicio samo na nasu ligu. Ne kazem da je bio neki veliki igrac ali je svoj posao odradio sasvim korektno (moje misljenje).

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 27 apr 2010, 23:03

Kakve su šanse da se kamena tribina napravi prije EUROPSKIH TEKMI :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 27 apr 2010, 23:05

E pa kad sam napisao to "nesto" i mislio sam uglavnom na igracke (ne)sposobnosti, al hajd, i taj Zeljo sa tim igracima je imao dusu kao sto je ima i sada i kao sto je uvijek imao. Bilo je tu jos igraca sa tim "necim", kao Abdurahmanovic, ako se ne varam, zvani "glista", pa Cviko.....
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 27 apr 2010, 23:05

Hamo je napisao/la:Kakve su šanse da se kamena tribina napravi prije EUROPSKIH TEKMI :?:
Ako bude para i ako se na vrijeme dogovore ko ce da radi, mozemo se nadati da ce biti do EU utakmica.
× Plava krv ispod koze ×

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 apr 2010, 23:06

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Željezničar dobio licencu za Evropu
Aferim za licencu :D
Sad nam valja skupljat solde za prava gostovanja :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 27 apr 2010, 23:12

alan ford 26 je napisao/la:E pa kad sam napisao to "nesto" i mislio sam uglavnom na igracke (ne)sposobnosti, al hajd, i taj Zeljo sa tim igracima je imao dusu kao sto je ima i sada i kao sto je uvijek imao. Bilo je tu jos igraca sa tim "necim", kao Abdurahmanovic, ako se ne varam, zvani "glista", pa Cviko.....
E njega si izvadio iz naftalina :D Svaka cast...potpuno sam zaboravio na tog igraca iako vise se sjecam imena i nadimka nego njegove igre ali znam da mi je nesto bio drag.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 27 apr 2010, 23:19

e ljudi imam info iz prve ruke :D ..jedan momak iz poljica(inace klub na opstini lukavac) je posmatran od strane skauta zeljeznicara i javljeno mu je da ce biti pozvan tokom ljeta na probu u zeljeznicar.. momak inace ima 18 godina i od svoje 16 godine igra za ovaj tim poljica..momak se inace zove muamer nukic..i na posljednjoj utakmici je ocjenjen sa ocjenom 9 :) et neznam sad kako ce se taj momak pokazati al je svakako jako dobro da je nas zeljo angazovan i van terena.. :P
-PAJA Fan Club!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 apr 2010, 23:24

baXuz je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:E pa kad sam napisao to "nesto" i mislio sam uglavnom na igracke (ne)sposobnosti, al hajd, i taj Zeljo sa tim igracima je imao dusu kao sto je ima i sada i kao sto je uvijek imao. Bilo je tu jos igraca sa tim "necim", kao Abdurahmanovic, ako se ne varam, zvani "glista", pa Cviko.....
E njega si izvadio iz naftalina :D Svaka cast...potpuno sam zaboravio na tog igraca iako vise se sjecam imena i nadimka nego njegove igre ali znam da mi je nesto bio drag.

Glista je igrao klilo ako se nevaram.Znao je dobro proci po strani.Mislim da je otisao u Albaniju???Ili se varam.A ti igraca je bilo bas dosta.A meni u lijepom sjecanju ostao Huljev.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 27 apr 2010, 23:25

Ne znam da li je neko vec pisao ali igrac Veleza i kapiten mlade reprezentacije Adin Dzafic se na danasnjoj utakmici povrijedio i vjerovatno nece igrati u subotu.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 27 apr 2010, 23:26

I sam sam sebe iznenadio, hehe. Ma bilo uzivanje tada ici na tekme, s kim god igras fina posjeta, nisam propustao domace tekme, za gostovanja bio mlad. Sjecam se kad smo tek dobili semafor, zabili tadasnjem FK Zenica peti gol, kad se ugasi semafor, tiltovan :mrgreen: , pa "brkin" gol glavom celiku u 90-toj......
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 22 gosta.