BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Toxicity
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Toxicity » 10 maj 2016, 13:14

Hare_BvB je napisao/la:Perfekt! Hummels zu Bayern

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Opet bolje nego da je čekao do zadnjeg dana prelaznog roka pa da ga je šuknuo u zadnji tren, bar znate na čemu ste i s koliko novca raspolažete.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2016, 13:23

Ne pratim nista posebno BVB ali upoznat sam sa igracima i situacijom zadnjih godina ali ne mogu se oteti dojmu da je uprava BVB jedna od najnesposobnijih u svijetu fudbala. Haj na stranu sto je finansijski mocniji Bayern i sto na kraju krajeva im uzima najbolje igrace ali kako samo sebi dopustaju dva puta im uzimaju zvijezdu i objavljuju to pred medjusobni finalni mec, prvo Gotzea pred finale LP a vjerujem i Lewandowskog su tada dogovorili a sada Hummelsa...Smijesno zna li uprava Dortmunda makar sacekati kraj sezone prije nego proda igraca? A da ne pricam kako su smijesne cifre uzeli za vrhunske igrace, Lewandowski otisao besplatno, Hummels za 38 a Gotze 35 cini mi se a zato vrijeme jedan Porto uvali dvije klade Mangalu i Danila za 70 miliona eura a Benfica Bayernu proda 18 godisnjaka za 45 miliona...Nemam nikakve simpatije nisam fan Borussije ali ovo sta se njima radi je degutantno...ej molim te yebeni Renato Sanches skuplji od Hummelsa :rol: :rol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 10 maj 2016, 13:32

Neka je guba otišla. Nije mi žao ni najmanje. :kafa:

Goetzeov transfer je objavljen dan prije prve utakmice polufinala sa Realom, a ne prije finala.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 14:02

BigBigBang je napisao/la: Hummels za 38 a Gotze 35 cini mi se a zato vrijeme jedan Porto uvali dvije klade Mangalu i Danila za 70 miliona eura a Benfica Bayernu proda 18 godisnjaka za 45 miliona...Nemam nikakve simpatije nisam fan Borussije ali ovo sta se njima radi je degutantno...ej molim te yebeni Renato Sanches skuplji od Hummelsa :rol: :rol: :lol:
Bayern je dao 35 mil za Sanchesa i nije bio jedini interesant za njega ipak se radi o velikom talentu.Što se tiče Hummelsa i njegove cijene pa koliko su trebali dobiti za igrača u zadnjoj godini ugovora.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 maj 2016, 14:05

Saurman je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Hummels za 38 a Gotze 35 cini mi se a zato vrijeme jedan Porto uvali dvije klade Mangalu i Danila za 70 miliona eura a Benfica Bayernu proda 18 godisnjaka za 45 miliona...Nemam nikakve simpatije nisam fan Borussije ali ovo sta se njima radi je degutantno...ej molim te yebeni Renato Sanches skuplji od Hummelsa :rol: :rol: :lol:
Bayern je dao 35 mil za Sanchesa i nije bio jedini interesant za njega ipak se radi o velikom talentu.Što se tiče Hummelsa i njegove cijene pa koliko su trebali dobiti za igrača u zadnjoj godini ugovora.?
35 + 45 u bonusima :crazy:

dakle 80m za 18g. :facepalm:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 14:07

Policeman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
35 + 45 u bonusima :crazy:

dakle 80m za 18g. :facepalm:
Renato Sanches zum FC Bayern: Für 35 Millionen Euro

Ungewöhnlich: Bayerns stellvertretender Vorstandsvorsitzender Jan-Christian Dreesen verkündete sogar die finanziellen Rahmenbedingungen des Transfers: "Die Ablösesumme für den Nationalspieler, der gestern Abend in seinem Land zum „Senkrechtstarter des portugiesischen Fußballs“ gewählt wurde, beträgt 35 Millionen Euro, zuzüglich möglicher Bonuszahlungen, die zum Beispiel fällig werden könnten, falls der Spieler in die Weltelf berufen wird, oder FIFA-Weltfußballer werden würde."

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 maj 2016, 14:08

ja inace tecno govorim njemacki :rol:
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 10 maj 2016, 14:09

Saurman je napisao/la:

Super smo mi dobili kada se uzme u obzir da je igrac imao jos godinu ugovora.
Posto nasa uprava pravi iste greske iz godine u godinu vezano za ugovore i transfer politiku,volio bi da vidim i tu neke promjene u vidu ostavki vrijeme je da dodju sposobni ljudi koji znaju svoj posao.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:10

ne pamtim zadnji put kad sam napisao na pdf .domuzara.Ali zaista se obisti ono sto reko, nekad prije tri godine nakon finala Lp da BVB vise nikad nece bajernu moci se suprstaviti ni u bilo cemu niti ce vise ikada imati snage u bilo cemu .Bvb je i zvancino potucen u svim pokusajima da postane jedini neki kao kolko tolko dostojanstven protivnik bajernu u Bl .Odlaskom humelsa to je to . Bajern je sada i zvanicno brez konkurencije u Bl .Malo jeste steta ali sta da se radi :eh:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 10 maj 2016, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 14:12

Ima zanimljiva stvarka što se zove google translate pa zaguglaj ako ti je nejasno.

Čuj 80mil mjenjaj dilera pod hitno. :lol:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 10 maj 2016, 14:19

Saurman je napisao/la:Ima zanimljiva stvarka što se zove google translate pa zaguglaj ako ti je nejasno.

zar stvarno mislis da cu svoje dragocjeno vrijeme da trosim na google translate u vezi meni neke nebitne stvari :think:

ali 80m :facepalm: what a waste of money slika
MrUnited,OfficialAgent.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 14:22

Policeman je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ima zanimljiva stvarka što se zove google translate pa zaguglaj ako ti je nejasno.

zar stvarno mislis da cu svoje dragocjeno vrijeme da trosim na google translate u vezi meni neke nebitne stvari :think:

ali 80m :facepalm: what a waste of money slika
Ako ti je nebitna koji qurac raspravljaš o istoj, odeš na temu Utd-a i nagovoriš se Edu što je propustio dovesti predatora. :kafa:

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 10 maj 2016, 14:23

Policeman je napisao/la:ali 80m

:kafa:

Pisaj po sirotinji :lol:
Mia San Mia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 maj 2016, 14:24

Vidis da te prca posto si i ti njih za Martiala. Payback time.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2016, 14:28

Saurman je napisao/la:
35 miliona ali funti je otkupna klauzula za ovog Sanchesa. Cisto sumnjam da neko Benfici moze spustiti cijenu ispod otkupne klauzule a da ovi pristanu al eto ako u Basernu tako kazu. Meni je to nebitno uostalom Sanches manje vise da se dotaknem onoga sto je stvarna tema a to je Hummels. Upravo to kakvi to panjevi dopustaju da im se glavni igrac nadje u zadnjoj godini ugovora? Nesposobni bas kao i voajer kojem su na isti nacin otisli RVP i Nasri, a na stranu to sto mislim da Hummels cak i u zadnjoj godini ugovora mora vrijediti vise od nekakvog 18-godisnjaka koji ce mozda biti zvijezda a mozda i teski promasaj.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 maj 2016, 14:34

BigBigBang je napisao/la:
35 miliona ali funti je otkupna klauzula za ovog Sanchesa. Cisto sumnjam da neko Benfici moze spustiti cijenu ispod otkupne klauzule a da ovi pristanu al eto ako u Basernu tako kazu. Meni je to nebitno uostalom Sanches manje vise da se dotaknem onoga sto je stvarna tema a to je Hummels. Upravo to kakvi to panjevi dopustaju da im se glavni igrac nadje u zadnjoj godini ugovora? Nesposobni bas kao i voajer kojem su na isti nacin otisli RVP i Nasri, a na stranu to sto mislim da Hummels cak i u zadnjoj godini ugovora mora vrijediti vise od nekakvog 18-godisnjaka koji ce mozda biti zvijezda a mozda i teski promasaj.
Uprava jest glavni krivac u to nema sumnje, ne možeš dopustiti da ti tri glavna igrača u veoma kratkom roku odu u rivala za mizernih 80mil.Kao što reče dosta liče na politiku Wengera bolje plaćati 3 panja nego imati jednu klasu u timu.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 maj 2016, 14:39

Borussia šehidila.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2016, 14:50

Katastrofalna politika, ok treba shvatiti ne mozes zadrzati igraca koji zeli da ide Bayern ima vise love ali oni su vrhunske igrace kao stos u Gotze, Lewandowski i Hummels morali masno naplatiti i izmusti velike pare koje bi im omogucile da dovedu adekvatne zamjene i ostanu konkurentni. JEdnostavno nesposobni su sad kad skontam cak i da jesu uzeli velike pare na ova tri igraca pitanje je kako bi ih zamjenili pokazali su nesposobnost naprimjer Gotzea su hladno mogli zamjeniti De Bruyneom sa kojim ne bi ni osjetili izostanak Gotzea, cak naprotiv... imali lovu da ga dovedu i privlacnija su destinacija od Wolfsburga..

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 10 maj 2016, 14:51

BigBigBang je napisao/la:Katastrofalna politika, ok treba shvatiti ne mozes zadrzati igraca koji zeli da ide Bayern ima vise love ali oni su vrhunske igrace kao stos u Gotze, Lewandowski i Hummels morali masno naplatiti i izmusti velike pare koje bi im omogucile da dovedu adekvatne zamjene i ostanu konkurentni. JEdnostavno nesposobni su i cak i da jesu uzeli velike pare na ova tri igraca pitanje je kako bi ih zamjenili pokazali su nesposobnost naprimjer Gotzea su hladno mogli zamjeniti De Bruyneom sa kojim ne bi ni osjetili izostanak Gotzea, imali lovu da ga dovedu i privlacnija su destinacija od Wolfsburga..

Bvb kopija englesko -francuske prcije zvani Arsenal ,proizvodno razvoji centar. :think: :eh: :zviz:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 maj 2016, 14:56

Pa vrlo slicne price, gubitci glavnih igraca za sicu Fabregas, RVP, Nasri ovamo Hummels. Gotze, Lewandowski i losa transfer politika i dovodjenje njihovih zamjena ovi RVP zamjenili Panjoudom i Podolskim a BVB Lewu zamjenili Imobileom i Ramosom. Ovi propustili Hazarda a ovi drugi KDB, gotovo preslikan scenarij...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.