Sto to kazes? cijene su solidne
Ma cijene su ok sto se juga tice, zadovoljan bgm.MortemHz je napisao/la:Ma nece biti ispod 15K sta vam je
Sto to kazes? cijene su solidne
Sve preko 10 km za nase utakmice je puno, jedino ako uz to dobijes sendvic i pivoMortemHz je napisao/la:Sjever 5,jug 10,istok 10 (12) i zapad 12 (15) ma odlicne
zeljeznicar1 je napisao/la:Nemoj njega on prijeti porukamastorm_raider je napisao/la:Samo da onom Mortemu porucim isto... zna on sta vec, doslovno.
rodom s Mejtaša je napisao/la:Zar i on. Nekad pomislim da se ovdje po cijeli dan vrti jedna te ista budala.
Ne znam sta je vama ovaj idiot pisao, ali meni spominje neka klanja i slicno. Valjda navikao papan za stokom, pa mu sve novo kad vidi ulicnu svjetiljku.barbarez je napisao/la:Haj reko da i ja provjerim pp,posto vidim mortem zaredao,kad i meni salje . Bordo BMX mangupi.
Kakav klizeci @VirtualaVirtu4l je napisao/la:Obzirom da su cijene ulaznica iste kao protiv Borussie M'Gladbach, pitam se ko je velikan...pitic je napisao/la:A šta hoćete da svog Željezničara gledate protiv velikana sa Haseta za 5 km, 7 km
Nije jedini. Ubi Virtu njimet u njima, tiho i argumentovanoSchwarz je napisao/la:Kakav klizeci @VirtualaVirtu4l je napisao/la:Obzirom da su cijene ulaznica iste kao protiv Borussie M'Gladbach, pitam se ko je velikan...pitic je napisao/la:A šta hoćete da svog Željezničara gledate protiv velikana sa Haseta za 5 km, 7 km
Po postovima, čini mi se da nikad nije progledaoshzna je napisao/la:Samo što je progledao došao je na temu FK Željezničar.
Siluje ih virto laganoNeandertalac je napisao/la:Nije jedini. Ubi Virtu njimet u njima, tiho i argumentovanoSchwarz je napisao/la:Kakav klizeci @VirtualaVirtu4l je napisao/la: Obzirom da su cijene ulaznica iste kao protiv Borussie M'Gladbach, pitam se ko je velikan...
Nadajmo se najboljem i najvecoj posjesjeti od derbija iz 2002.simon je napisao/la:Utakmicu nas protiv Zrinjskog je pratilo 12.000 ljudi, za derbi cijena sjevera ce biti ista 5 km za sve a za istok veca za 2 km ili 4 i opet ta tribina ce siguran sam biti dobro ispunjena uz sjever i jug i vjerujem da ce i na zapadu biti fina brojka tako da ja licno ocekujem 20.000 na tribinama.DzoleZeljo je napisao/la:Kao prvo imas tekmu na TV, to ti je odmah 20% manje od onoga sto je mislilo doci. Nemoj me pogresno svatiti, ali ja licno poznam ljude koji imaju godisnje cak za Zelju i cim je domaca na TV-u, dvoume se, hoce li doci ili ne.
Kao je naumio, mislim mi sto gledamo i stalno pratimo cemo doci, tako okvirno sa ovim cijenam i losim vremenom, u vrh glave 12.000. Kojim slucajem da bude lijepo vrijeme, moguce do 15.000.
Kako god, ja vjerujem da ce jug biti pun kao sibica, a zapad tesko da ce ponoviti onu brojku sa 100 derbija.
Čudan je mentalitet našeg naroda. Vi sada imate šansu da osvojite titulu poslije dugo godina i zato raja dolazi na utakmice a vjeruj mi da bi se ta posjeta smanjila za duplo ako bi se i naredne sezone borili za titulu. Uredu mi bolesnici, nas uvijek ima i na jednoj i na drugoj strani ali ostatak poslije titule želi nešto više izgleda. Njima titula naredne sezone ne bi značila nešto posebno jer su to vidjeli, sada možda žele da vide isključivo grupnu fazu. Sjećam se kako je nama bilo one prve sezone nakon povratka Osima, protiv zadnje ekipe na tabeli znalo je biti 8-9000, već slijedeće sezone taj broj je opao i kada bi igrali protiv ekipa iz vrha. I vi da ste ušli u finale kupa ne bi vas bio ni približan broj kao prošle godine jer to je ipak viđeno i sad je prioritet titula koja bi bila popraćena sa gotovo punim Koševom jer je baš dugo čekate, već naredne sezone ta cifra bi se u velikoj mjeri smanjila. Ja to nikad shvatiti neću kod ovog naroda.Evander je napisao/la:Nije nas bilo 12 000, ali bilo je preko 10 000 sigurno, blizu 11 000.
Isto tako, bilo nas je i protiv Borca vise od 7 000, a navedeno je 6 000. Bilo nas je protiv Celika blizu 7 000, a naveli su 5 000.
I vama su protiv Olimpica naveli 6 000, a i sam znas da nije bilo toliko.
Ono sto se objavi, apsulutno je nerelevantno.
Nemamo ni mi niti vi nista od toga da li ce portali i novine navesti da je bilo manje ili vise ljudi.
Cinjenica da smo mi ovo proljece imali odlicne posjete za nase uslove, pogotovo jer igramo jako jako lose ali raja je opet dolazila i vracala se, iako su nakon svake utakmice svi govorili "Kosevo me vise nece vidjeti". Jedino protiv Obarske je bilo 2 000, svaka ostala utakmica je bila preko 6000 i to je za nas dobar znak da raju ipak intresuje ovaj nas fudbal i da bi se posjeta znatno popravila da se igra normalan fudbal i da su uslovi na stadionu bolji.
I nema potrebe da brojis posjetu na Kosevu i da navodis da li je bilo 8 ili 10 hiljada. Trebas animirati svoje da dodju da vas ne bude 2000 na tribinama u situaciji kad se borite za titulu
Trenutno korisnika/ca: bvsic, legendarnadruga i 28 gostiju.