Vid' sto uzivaju na menadzmentucala je napisao/la:Dijete, znas li sta je torzija? E sad ce babo pokazatNarin je napisao/la: Jel se to i ti farbaš **** majku

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vid' sto uzivaju na menadzmentucala je napisao/la:Dijete, znas li sta je torzija? E sad ce babo pokazatNarin je napisao/la: Jel se to i ti farbaš **** majku
Ko te tjero da biraš šta drugoreds_forever je napisao/la:Vid' sto uzivaju na menadzmentucala je napisao/la:Dijete, znas li sta je torzija? E sad ce babo pokazatNarin je napisao/la: Jel se to i ti farbaš **** majku
Santo je napisao/la:De sad na bosanskiDragonGirl je napisao/la: Nekada nisi mogao izaći na parcijalu ako prije toga ne uradiš zadaću od 5 zadataka po izboru, sada toga nema. Potrebno je vremena da se to izvježba zaista, jer ima mnogo toga, neke oblasti su kompleksne i, barem kod nas, nije baš lahko položiti, jer uvijek uglavnom bude neka caka na ispitu, neka sitna zavrzlama.
Trostruki integrali su složeniji od dvostrukih iz razloga što je tu riječ o prostoru i što je nekad zaista problem odrediti granice, čak i kada pređeš na sferne koordinate na koje se obično prelazi, tu je potrebno imati dobru prostornu percepciju da bi mogao, naprimjer pomoću slike, jasno vidjeti koje su granice. Dvostruki nisu toliki problem, pogotovo uz polarne ili cilindrične kordinate, može se.
Suti, kako mi mocno zvuci skracenica smjeraDex je napisao/la:
Ko te tjero da biraš šta drugo
HahahahahaSanto je napisao/la:De sad na bosanskiDragonGirl je napisao/la: Nekada nisi mogao izaći na parcijalu ako prije toga ne uradiš zadaću od 5 zadataka po izboru, sada toga nema. Potrebno je vremena da se to izvježba zaista, jer ima mnogo toga, neke oblasti su kompleksne i, barem kod nas, nije baš lahko položiti, jer uvijek uglavnom bude neka caka na ispitu, neka sitna zavrzlama.
Trostruki integrali su složeniji od dvostrukih iz razloga što je tu riječ o prostoru i što je nekad zaista problem odrediti granice, čak i kada pređeš na sferne koordinate na koje se obično prelazi, tu je potrebno imati dobru prostornu percepciju da bi mogao, naprimjer pomoću slike, jasno vidjeti koje su granice. Dvostruki nisu toliki problem, pogotovo uz polarne ili cilindrične kordinate, može se.
Menadzment all the wayreds_forever je napisao/la:Suti, kako mi mocno zvuci skracenica smjeraDex je napisao/la:
Ko te tjero da biraš šta drugo![]()
Ne mogu da vjerujem. Pripremam se za krevet, kontam sta cu sutra obuci u skolu i onda otvorim facebook gdje sve vodece novine u zemlji imaju ovu vijest na svojoj prvoj stranici.. Sutra sam trebao imati nastavu u fakultetskoj biblioteki. A sad ovo... Da li je stvarno neki psihopata samo iskoristio svojih pet minuta slave i da je ovo jedna velika i grozna sala, ili ne daj Boze nesto ima u tome... U pola 5 u jutru stize SMS poruka od fakulteta da je skola zatvorena... Svasta.Neki od vas su u redu. Nemojte ici na fakultet sutra, ako ste u Lundu. Provjerite sutra ujutru vijesti.
Samo da jbm Snickersu mater, onako radi redaDonnie Darko je napisao/la:Santo je napisao/la:De sad na bosanskiDragonGirl je napisao/la: Nekada nisi mogao izaći na parcijalu ako prije toga ne uradiš zadaću od 5 zadataka po izboru, sada toga nema. Potrebno je vremena da se to izvježba zaista, jer ima mnogo toga, neke oblasti su kompleksne i, barem kod nas, nije baš lahko položiti, jer uvijek uglavnom bude neka caka na ispitu, neka sitna zavrzlama.
Prijatelju gadno si se zzajebo.IlProfessore je napisao/la:Eto počeo je i ovaj horor na Građevinskom fakultetu u Sarajevu, ne dolazim iz srednje tehničke škole niti iz neke jače gimnazije pa mi je sve blago rečeno bauk hahaha. Imam pitanje, tj. zanima me kako izgledaju ti ispiti iz matematike kod prof. Emila ako je 70% teorija i 30% zadaci, šta moramo konkretno učiti i pisati u vezi tog teoretskog dijela? Izvoditi tvrdnje, aksiome i to ili? I da li neko ima zadatke iz nacrtne geometrije, koji se rade na tim kolokvijima, pošto bi mi trebali za sutra kada ću se početi uvoditi u tu oblast pa da znam šta da mi konkretno objašnjavaju. Unaprijed hvala! Karanje je nauka.
Nisi mi nešto puno pomogao prijatelju, to znam i sam...AVNOJ je napisao/la:Prijatelju gadno si se zzajebo.IlProfessore je napisao/la:Eto počeo je i ovaj horor na Građevinskom fakultetu u Sarajevu, ne dolazim iz srednje tehničke škole niti iz neke jače gimnazije pa mi je sve blago rečeno bauk hahaha. Imam pitanje, tj. zanima me kako izgledaju ti ispiti iz matematike kod prof. Emila ako je 70% teorija i 30% zadaci, šta moramo konkretno učiti i pisati u vezi tog teoretskog dijela? Izvoditi tvrdnje, aksiome i to ili? I da li neko ima zadatke iz nacrtne geometrije, koji se rade na tim kolokvijima, pošto bi mi trebali za sutra kada ću se početi uvoditi u tu oblast pa da znam šta da mi konkretno objašnjavaju. Unaprijed hvala! Karanje je nauka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
IlProfessore je napisao/la:Nisi mi nešto puno pomogao prijatelju, to znam i sam...AVNOJ je napisao/la:sta si se istraumirao prijatelju osim matematike nemas ozbiljnog predmeta u prvom semestru. Uzmi demidovica i vjezbaj redom sve zadacu obavezno preradi jer ti dodje jedan zadatak iz zadace. I dosad je bilo odnos teorija zadaci 50:50 osim ako nije promjenio sta ove godine. Rokova ima na sve strane pogledaj po grupama i u garazi. Das jednu matematiku i eto te haman na drugoj godini.IlProfessore je napisao/la:Eto počeo je i ovaj horor na Građevinskom fakultetu u Sarajevu, ne dolazim iz srednje tehničke škole niti iz neke jače gimnazije pa mi je sve blago rečeno bauk hahaha. Imam pitanje, tj. zanima me kako izgledaju ti ispiti iz matematike kod prof. Emila ako je 70% teorija i 30% zadaci, šta moramo konkretno učiti i pisati u vezi tog teoretskog dijela? Izvoditi tvrdnje, aksiome i to ili? I da li neko ima zadatke iz nacrtne geometrije, koji se rade na tim kolokvijima, pošto bi mi trebali za sutra kada ću se početi uvoditi u tu oblast pa da znam šta da mi konkretno objašnjavaju. Unaprijed hvala! Karanje je nauka.
Prijatelju gadno si se zzajebo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evolution87 je napisao/la:
dajte jos neke likove pored Toni Miluna sto objasnjavaju matematiku. kuknjava
Heh momcino, da ti pascal ili liberty basic trebaju, mnogo vise bi srece imao sa ovim pitanjem. Bosna i Hercegovima.firefirefirely je napisao/la:Ima li iko ovdje da zna programirati?? Nista tesko, klasicni skolski zadaci, samo sam ja to sve pozaboravljao![]()
C, C++, Java, svejedno je
Nazalost tako jeDonnie Darko je napisao/la:Heh momcino, da ti pascal ili liberty basic trebaju, mnogo vise bi srece imao sa ovim pitanjem. Bosna i Hercegovima.firefirefirely je napisao/la:Ima li iko ovdje da zna programirati?? Nista tesko, klasicni skolski zadaci, samo sam ja to sve pozaboravljao![]()
C, C++, Java, svejedno je