U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Najluđe je kad se počnu svađati sa nekim Nedimom po komentarima

DRUG NEBI TI PUNCA
Vjerovatno autorom tekstova na portalu? On se zove Nedim?bagrcavi je napisao/la:Najluđe je kad se počnu svađati sa nekim Nedimom po komentarima![]()
![]()
![]()
ma neki nepismeni provokator. odosmo u offEdo_77 je napisao/la:Vjerovatno autorom tekstova na portalu? On se zove Nedim?bagrcavi je napisao/la:Najluđe je kad se počnu svađati sa nekim Nedimom po komentarima![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Morel vako, ha...
-------------Bukvic
Susic Bicakcic Sipovic Kvesic
--------Handzic Besic
Visca-------------------Stevanovic
------------Zakaric
-------------Djuric
-------------Bukvic
Susic Bicakcic Sipovic Kvesic
--------Handzic Besic
------------Zakaric
-------------Djuric
znate sta bi bilo dobro, odigrati barem jednom godisnje, u svim uzrastima, utakmicu izmedju igraca koji su na spisku selektora, i igraca koji se na raznorazne nacine nude tim selektorima, naparaviti nesto kao novinarska selekcija, pa da bas vidimo ko je kakav kvalitet..
Volim te Bosno!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
nekad^navijac je napisao/la:Bio je pozvan na probu, al se nisu mogli sa Slobodom dogovoritizgembo89 je napisao/la:Slažem se sa @harishp ovaj spisak Jagodića perfektan je,nema se tu šta ni dodat ni oduzet..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
samo Benjamin Čolić na poziciji desnog beka i to je trenutno idealna ekipaEdo_77 je napisao/la:Morel vako, ha...
-------------Bukvic
Čolić Bicakcic Sipovic Kvesic
--------Handzic Besic
------------Zakaric
-------------Djuric
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta je vama ljudi pa Grahovac je hiljadu puta bolji igrac od Handzica i uz to je standardan u Borcu dok Handzic grije klupu u sarajevu. Al naravno bi najbolji na toj poziciji bio Cajica da je dobio poziv.bagrcavi je napisao/la:samo Benjamin Čolić na poziciji desnog beka i to je trenutno idealna ekipaEdo_77 je napisao/la:Morel vako, ha...
-------------Bukvic
Čolić Bicakcic Sipovic Kvesic
--------Handzic Besic
------------Zakaric
-------------Djuric
Ne igraju istu poziciju! Grahovcu je Zakaric konkurent vise nego Handzic!
Koliko sam ja ovdje pogledo tekmi na Gradskom stadionu Grahovac je stalno igrao kao zadnji vezni ili u vrh glave par puta kao centralni a nikad kao ofanzivni.Edo_77 je napisao/la:Ne igraju istu poziciju! Grahovcu je Zakaric konkurent vise nego Handzic!
Ok, moguce, ja sam mislio da je dosta ofanzivan. Barem mi se cini da je takav bio u U21, ovo sto sam vidio?
No, neminovno je da ce uz ove nove igrace neke "zvijezde" na klupu.
Dolazkom Djurica bi Bilbija trebao na klupu, a on je Jagodicu kapiten? Jedva cekam da vidim sastav?
Dolazkom Djurica bi Bilbija trebao na klupu, a on je Jagodicu kapiten? Jedva cekam da vidim sastav?
Možda bi mogla formacija ovako izgledati
---------Bukvić
Čolić Bičakčić Sipović Kvesić
------Bešić-----Grahovac
Višća------------------Stevanović
---------Bilbija
--------------------Đurić
4-4-2 s tim da bi Bilbija više bio kao polu-špic, a Đurić klasični napadač.
---------Bukvić
------Bešić-----Grahovac
---------Bilbija
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma mozda ce cak Bilbija na poziciju ovanzivnog veznog tj. poluspica a Zakaric na klupu. Licno mislim da je Bilbija jako alentovan i da mu ta pozicija poluspica najbolje odgovara. Samo je pogrijesio sa prelaskom u Vojvodinu, al u Borcu ce ponovo da se vrati u staru formu, mislim da ce do kraja sezone dati desetak golova.Edo_77 je napisao/la:Ok, moguce, ja sam mislio da je dosta ofanzivan. Barem mi se cini da je takav bio u U21, ovo sto sam vidio?
Mislim da je to prava postava!bagrcavi je napisao/la:Možda bi mogla formacija ovako izgledati
---------Bukvić
------Bešić-----Grahovac
---------Bilbija
-
samosarajvo
- Kontakt:
Dupovac na stopera
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam šta vi imate protiv FK Slobode? Ili se pravite da ste bud*le ili ste bud*le? Najjaču školu fudbala ima Sloboda i pogledajte u zadnjih 4-5-6 godina ko je osvajao i u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji
Gdje ste Sarajlice vi tu? Imate djecu kojima ja sad toplo preporučujem da odu u mesnicu i zamjene sebi nogu ili obje noge svejedno makar da znaju trčati. Samo problem je što vas ovaj "komitet za normalizaciju" tj. "komitet za grad Sarajevo" gura pa se sad dižete u nebesa
Niste pogledali ni jednu utakmicu a pricate o njegovom kvalitetu
[youtube][/youtube]
I hajmo opet negativne komentare bacajte, i to ne sto je los nego samo zato sto ste puni sebe. Klasicne Sarajlije
[youtube][/youtube]
I hajmo opet negativne komentare bacajte, i to ne sto je los nego samo zato sto ste puni sebe. Klasicne Sarajlije
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Neznam ko osporava cinjenicu da je Mesanovic talnetirani igraci da ima sve predispozcijie da postanje odlican igrac. Al ovaj clanak o tome da ga Jagodic ucjenjuje je stvarno bezvezan, al to nema veze sa ti momkom to je jednostavno novinarska glupost i zlonamjernost.nekad^navijac je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta vi imate protiv FK Slobode? Ili se pravite da ste bud*le ili ste bud*le? Najjaču školu fudbala ima Sloboda i pogledajte u zadnjih 4-5-6 godina ko je osvajao i u juniorskoj i kadetskoj konkurencijiGdje ste Sarajlice vi tu? Imate djecu kojima ja sad toplo preporučujem da odu u mesnicu i zamjene sebi nogu ili obje noge svejedno makar da znaju trčati. Samo problem je što vas ovaj "komitet za normalizaciju" tj. "komitet za grad Sarajevo" gura pa se sad dižete u nebesa
[youtube][/youtube]
- spielführer_21
- Kontakt:
Broj 1: ja nisam iz sarajeva, tačnije iz najudaljenijeg bosanskog grada od sarajeva sam.
Broj 2: svaka čast za školu slobode, i protiv slobode nemam ništa, ali je ta sloboda u tako lošem finansijskom stanju da je smiješno i pomisliti kako može postavljati neke uvjete francuskom prvoligašu. da je on zadovoljio u sochauxu i ostao bi tamo
Broj 2: svaka čast za školu slobode, i protiv slobode nemam ništa, ali je ta sloboda u tako lošem finansijskom stanju da je smiješno i pomisliti kako može postavljati neke uvjete francuskom prvoligašu. da je on zadovoljio u sochauxu i ostao bi tamo
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Prijatelju može tvoja Sloboda svake godine osvajati prvenstva za mlade, ali problem je što ti igrači kad završe sa juniorskim stažom završe u Živinicama ili Gračanici, najmanje ih završi u Slobodi, a da ne pričam o nekim većim inostranim klubovima
Nemam ja ništa protiv Slobode, ali treba biti realan malo, a ne tražiti opravdanja u drugim stvarima.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
nekad^navijac
- Kontakt:
Svaka čast tebi drug, al da pogledaš komentare iznad šta pišu sve bi ti bilo jasno. Sarajlije su tovendeta87 je napisao/la:Neznam ko osporava cinjenicu da je Mesanovic talnetirani igraci da ima sve predispozcijie da postanje odlican igrac. Al ovaj clanak o tome da ga Jagodic ucjenjuje je stvarno bezvezan, al to nema veze sa ti momkom to je jednostavno novinarska glupost i zlonamjernost.nekad^navijac je napisao/la:Ja stvarno ne znam šta vi imate protiv FK Slobode? Ili se pravite da ste bud*le ili ste bud*le? Najjaču školu fudbala ima Sloboda i pogledajte u zadnjih 4-5-6 godina ko je osvajao i u juniorskoj i kadetskoj konkurencijiGdje ste Sarajlice vi tu? Imate djecu kojima ja sad toplo preporučujem da odu u mesnicu i zamjene sebi nogu ili obje noge svejedno makar da znaju trčati. Samo problem je što vas ovaj "komitet za normalizaciju" tj. "komitet za grad Sarajevo" gura pa se sad dižete u nebesa
[youtube][/youtube]
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 30 gostiju.