BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2013, 17:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sta je ustvari sa Zahom? :?
Ništa. Mlad je, a Moyes na krinim pozicijama ima i drugih igrača, tako da... :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 sep 2013, 18:00

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sta je ustvari sa Zahom? :?

Potpuno zdrav momak, nije igrao mjesecima, i proslo kolo odigrao neki 15-20 min :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2013, 18:01

De ne lupetaj. Cuj kvalitetnija ekipa od nas. Gol razlika 23:2 bila prije utakmice, i ti mi pricas o kvaliteti. Jednu Grcku nabusimo u sred Zenice, a da nismo u stanju stvoriti 100% sansu protiv slovaka. Ne zato sto su kvalitetniji od nas, nego zato sto su nam se igraci sinoc ponasali kao manekeni. Cast izuzecima, kao sto je Lulic.
Problem jeste i nedostatak tog zadnjeg veznog, to neka ide na dusu Papeta. No svejedno su nam igraci talasika sinoc bili, i mislim da bi nam svaka reprezentacija uzela bod.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 07 sep 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 18:02

4-2-3-1 je moderna formacija koju igra vecina ekipa. Nisu valjda svi budale, samo mi pametni...
Ustvari Pape je sinoc igrao 2-6-2... Vec zaboravljenu formaciju u kojoj je zadnji put igrao Ferencvaros u cetvrtfinalu Kupa sajamskih gradova 1967.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 07 sep 2013, 18:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:De ne lupetaj. Cuj kvalitetnija ekipa od nas. Gol razlika 23:2 bila prije utakmice, i ti mi pricas o kvaliteti. Jednu Grcku nabusimo u sred Zenice, a da nismo u stanju stvoriti 100% sansu protiv slovaka. Ne zato sto su kvalitetniji od nas, nego zato sto su nam se igraci sinoc ponasali kao manekeni. Cast izuzecima, kao sto je Lulic.
:lol: :lol: yebeš gol razliku, kad te slovaci svedu na nivo amatera i manekena (i to na našem terenu)...šanse nismo imali u citavom drugom poluvremenu.
Smiješna ti je prica....jok, eto nisu kvalitetniji od nas :lol: :lol: samo sinoc nikako da dođe taj naš kvalitet do izražaja, što li Bože :lol: :lol: nisam mogao to nekako vidjeti, bile smetnje u prenosu :P :mrgreen:
Zadnja izmjena: 111, dana/u 07 sep 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 18:06

Apelujem na novinare i ovog portala a i sve ostale da u ova dva dana ostro i direktno pitaju selektora zasto radi stvari koje nema pravo raditi,da pisu ostro,osudjuju,pisu ostre,direktne,kriticke clanke,da nagaze i selektora i igrace koji su podbacili,i Dzeku da pitaju gdje se smucao pred najvazniju utakmicu reprezentacije da prenesu stav javnosti da im reprezentacija nije babovina da sa njom mogu raditi sta hoce.Da,sad je pravo vrijeme za to,sad ili nikad inace Brazila necemo vidjeti.Nek im pokvare atmosferu i oni su nama pokvarili zivote sinoc.Samo tako ce ih natjerati da grizu u Zilini i da pobjede jer ako ne pobjede mi Brazila necemo vidjeti.

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 07 sep 2013, 18:07

Cartman je napisao/la:
Durden je napisao/la:Sinošnja tekma je pokazala koliko nama fali zadnji vezni, dosta rupa u odbrani je bilo. Medunjanin je igrao tu poziciju ali on se zna zanjeti pa odici u napad. To se skoro nikad ne desi dok igraju Zahirovic ili Rahimic, jedan od ove dvojice moraju poceti ko god svejedno je. Nama ne treba zadnji vezni koji ce ici u napad, treba nam razbijac na terenu.
Ovo je najvaznije i ovo sam stalno govorio za Zahirovica. On nije igracina, ali jest nam vazan kao tip igraca. Sjetite se koliko smo bolje igrali u proslim kvalifikacijama kad je on dosao u ekipu (u Minsku) u odnosu na one lakrdije protiv Rumunije, Albanije i Francuske prije toga. Rahimic nije vise za ozbiljnog nogometa, tako da Zaha mora igrat.
Falio nam je igrač koji će obavljati prljavi posao na terenu, napraviti pametan faul, zatvoriti kad vecina nasih igraca ode u napad, cim oduzmes loptu dodaj je kreativcu, ali nekim ovdje to ocigledno ne odgovara pa su imali kritike tipa "napravio je korner nakon kojeg smo mogli primiti gol". Nadam se da ce im sinosnja tekma pokazati sta jednoj ekipi znaci pozicija zadnjeg veznog.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2013, 18:08

Ma ne mozes tako ograniceno razmisljati, ali nikako. I treceligas dobije ekipu koja je u premier ligi, pa to nuzno ne znaci da su kvalitetniji. Ali nema veze, imas svoje misljenje sa kojim se ne slazem. Nasa reprezentacija je dosta napredovala, momci su odigrali lavovski do sada, sta se sada desava unutar i o cemu se radi to ne znamo ali ocito remeti ono na terenu.

Bravo Monoloze. :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 sep 2013, 18:11

ako u uzvratnoj utakmici ne bude igrao rahimic slobodno odmah pisite novi poraz
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 07 sep 2013, 18:14

Nema sa sta ovdje razmisljati brate, volim Papeta, ali potpuno pogresno pripremljena taktika za ovu utakmicu sto je rezultiralo porazom koji nas moze skupo kostati.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 07 sep 2013, 18:14

Nemojte biti tako sebični,dopustite i drugima da se raduju.Nismo im baš davali puno povoda u ovim kvalifikacijama.
Sad su sretni mnogi naši zemljaci,nemali broj i sretniji od samih Slovaka.
Sretne su i one papanke što su dočekale Slovake na aerodromu...neki Liverpool fun club.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2013, 18:15

Susic:

"Čak i da se utakmica igra i večeras ne vjerujem da bih išta mijenjao u odnosu na sinoć. Ja sam se odlučio za igrače koji standardno igraju u svojim klubovima i oni su sigurno spremni. Pobjeda je bila imperativ, ali nažalost nismo uspjeli. Nisam mogao ni naslutiti da s onakvom ekipom nismo mogli dati barem dva gola. Svi su odigrali ispod svog nivoa, a razlog za to može biti pritisak, važnost utakmice ili jednostavno loš dan. I dalje tvrdim da smo tehnički jedna od najboljih ekipa na svijetu

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 18:17

Ni po koju cijenu ne igrati samo sa Dzekom u napadu,propast je sigurna.Promjene koje treba napraviti su Mujdza na desnog beka,Seju vratiti na lijevog,Lulica na njegovo mjesto lijevog krila,ustvari i lijevog i desnog,neka mjenja strane,on je to u stanju,u njega polazem najvece nade i neka umjesto Medunjanina igra Rahimic,makar dokle moze fizicki.Ako ne bude valjalo Medunjanin i Hajrovic mogu pomoci s klupa ali NIKOG vise ne uvoditi u igru,treca izmjena ne postoji.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 sep 2013, 18:17

Goalgetter je napisao/la:Susic:

"Čak i da se utakmica igra i večeras ne vjerujem da bih išta mijenjao u odnosu na sinoć. Ja sam se odlučio za igrače koji standardno igraju u svojim klubovima i oni su sigurno spremni. Pobjeda je bila imperativ, ali nažalost nismo uspjeli. Nisam mogao ni naslutiti da s onakvom ekipom nismo mogli dati barem dva gola. Svi su odigrali ispod svog nivoa, a razlog za to može biti pritisak, važnost utakmice ili jednostavno loš dan. I dalje tvrdim da smo tehnički jedna od najboljih ekipa na svijetu
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2013, 18:17

O majko draga, sutnja je zlato. :lol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 sep 2013, 18:18

Safet se poceo drogirati po stare dane :? :? :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 07 sep 2013, 18:19

[youtube][/youtube]

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 07 sep 2013, 18:22

Kada izgubimo od Slovacke,Dzeko i Pjana postaju prosjek,dok Kucka postaje igracina,Kucka je
prosjecan fudbaler,pratim talijansku ligu i Genou,on je na nivou jednog Medunjanina ili losiji...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 sep 2013, 18:22

Fura se na Baggera pa poceo uzimat meth :lol: :lol: :lol: :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2013, 18:28

Nismo stvorili nijedne sanse na utakmici, stoga je logicno da necemo mjenjati taktiku i nadati se da ce vec nekako uspjeti na taj isti nacin...

How yes no

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.