Ništa. Mlad je, a Moyes na krinim pozicijama ima i drugih igrača, tako da...OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sta je ustvari sa Zahom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ništa. Mlad je, a Moyes na krinim pozicijama ima i drugih igrača, tako da...OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sta je ustvari sa Zahom?
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa sta je ustvari sa Zahom?
OTNYS_YNWA je napisao/la:De ne lupetaj. Cuj kvalitetnija ekipa od nas. Gol razlika 23:2 bila prije utakmice, i ti mi pricas o kvaliteti. Jednu Grcku nabusimo u sred Zenice, a da nismo u stanju stvoriti 100% sansu protiv slovaka. Ne zato sto su kvalitetniji od nas, nego zato sto su nam se igraci sinoc ponasali kao manekeni. Cast izuzecima, kao sto je Lulic.
Falio nam je igrač koji će obavljati prljavi posao na terenu, napraviti pametan faul, zatvoriti kad vecina nasih igraca ode u napad, cim oduzmes loptu dodaj je kreativcu, ali nekim ovdje to ocigledno ne odgovara pa su imali kritike tipa "napravio je korner nakon kojeg smo mogli primiti gol". Nadam se da ce im sinosnja tekma pokazati sta jednoj ekipi znaci pozicija zadnjeg veznog.Cartman je napisao/la:Ovo je najvaznije i ovo sam stalno govorio za Zahirovica. On nije igracina, ali jest nam vazan kao tip igraca. Sjetite se koliko smo bolje igrali u proslim kvalifikacijama kad je on dosao u ekipu (u Minsku) u odnosu na one lakrdije protiv Rumunije, Albanije i Francuske prije toga. Rahimic nije vise za ozbiljnog nogometa, tako da Zaha mora igrat.Durden je napisao/la:Sinošnja tekma je pokazala koliko nama fali zadnji vezni, dosta rupa u odbrani je bilo. Medunjanin je igrao tu poziciju ali on se zna zanjeti pa odici u napad. To se skoro nikad ne desi dok igraju Zahirovic ili Rahimic, jedan od ove dvojice moraju poceti ko god svejedno je. Nama ne treba zadnji vezni koji ce ici u napad, treba nam razbijac na terenu.
Goalgetter je napisao/la:Susic:
"Čak i da se utakmica igra i večeras ne vjerujem da bih išta mijenjao u odnosu na sinoć. Ja sam se odlučio za igrače koji standardno igraju u svojim klubovima i oni su sigurno spremni. Pobjeda je bila imperativ, ali nažalost nismo uspjeli. Nisam mogao ni naslutiti da s onakvom ekipom nismo mogli dati barem dva gola. Svi su odigrali ispod svog nivoa, a razlog za to može biti pritisak, važnost utakmice ili jednostavno loš dan. I dalje tvrdim da smo tehnički jedna od najboljih ekipa na svijetu
[youtube][/youtube]Goalgetter je napisao/la:Susic:
"Čak i da se utakmica igra i večeras ne vjerujem da bih išta mijenjao u odnosu na sinoć. Ja sam se odlučio za igrače koji standardno igraju u svojim klubovima i oni su sigurno spremni. Pobjeda je bila imperativ, ali nažalost nismo uspjeli. Nisam mogao ni naslutiti da s onakvom ekipom nismo mogli dati barem dva gola. Svi su odigrali ispod svog nivoa, a razlog za to može biti pritisak, važnost utakmice ili jednostavno loš dan. I dalje tvrdim da smo tehnički jedna od najboljih ekipa na svijetu
Fura se na Baggera pa poceo uzimat methGoalgetter je napisao/la:Susic:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.