Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
dzeko je u prvih 11, samo utakmica jos nije pocela bar tako pise na fasl score
- bosanac723
- Kontakt:
Evo sad govore da se povrijedio(!?)...nemam pojma sta se desava, nije on bas brazzo da se povrijedi na zagrijavanjububreg je napisao/la:kaze komentator jos je se nezna sto dzeke nema ni na klupi![]()

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
evo ima na ard.u prenos i dzeko i miske igraju 

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
evo prenosi wolfsburg das erste, taj program ima svaka kablovska pa bujrum i evo dzeke u špicu
miske, miske asistira za đeksona i gogogogogogo EDIN.....DZEKO, EDIN.....DZEKO, EDIN.....DZEKO
miske, miske asistira za đeksona i gogogogogogo EDIN.....DZEKO, EDIN.....DZEKO, EDIN.....DZEKO
pa ja gledao pocetne sastave (na tv-u, ono pred pocetak utakmice, zvanicni sastavi lol) i tamo miske i grafite u napadu? ko ovde koga ebe ;D aj super ako igrafifa09 je napisao/la:evo ima na ard.u prenos i dzeko i miske igraju

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Utakmicu prenosi "ARD Das Erste" na Hot birdu nije kodirano
5 minuta 0-0 bez vecih prilika dzeko i grafite u napadu mise iza njih igra
imate prenos na tom ardu kako vec kec onaj "1" na ovoj nasoj +++ kablovskoj haahha
Tuzla.Srebrenik i sl ...Ko ima kablovsku eltaMT moze EUROSPORT 2 gledat ......
Imao je dvije dobre šanse, prvo je izradio sam prešao je Tascija ko da nije ni bio ispred njega, drugi put bicikla složio. Dobar je samo fali gol.
Miske nevidjliv.
Miske nevidjliv.
- NoName
- Kontakt:
Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dosta izjednačeno. Džeko najopasniji, čini mi se da je još bolji nego prošle godine, 4 prilike koje je uglavnom sam i stvorio. Miske prilično nevidljiv. Eurosport2 sve ti na kamaru!
EDIT: Sta li ja bezveze lupam, još da jednom provjerim kad ono: IMA TEKMA NA EUROSPORTU2

EDIT: Sta li ja bezveze lupam, još da jednom provjerim kad ono: IMA TEKMA NA EUROSPORTU2

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Joj ove kamere iznad,heh Dzeko kad krene ,uf
sreckovicuNoName je napisao/la:Vrlo dobro prvo poluvrijeme, dosta izjednačeno. Džeko najopasniji, čini mi se da je još bolji nego prošle godine, 4 prilike koje je uglavnom sam i stvorio. Miske prilično nevidljiv. Eurosport2 sve ti na kamaru!
EDIT: Sta li ja bezveze lupam, još da jednom provjerim kad ono: IMA TEKMA NA EUROSPORTU2![]()
![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kod mene Eurosport2 sa engleskim komentatorima. nahvalise nase igrace pravo, kazu da je Dzeko jedan od najboljih napadaca u Evropi.
jos su nesto pricali o repci i kako nije cudo da nas dobro ide kad imamo tako dobre igrace
jos su nesto pricali o repci i kako nije cudo da nas dobro ide kad imamo tako dobre igrace

[quote="calcio"]kod mene Eurosport2 sa engleskim komentatorima. nahvalise nase igrace pravo, kazu da je Dzeko jedan od najboljih napadaca u Evropi.
[/quo
Pa i kod mene eurosport 2 engleska verzija a fudbal na pijesku. Svasta,

Pa i kod mene eurosport 2 engleska verzija a fudbal na pijesku. Svasta,
- bayernovac
- Kontakt:
evo i ja gledam na ard-u tekmu ali kako vidim na njihovom teleteksu nema prenosa bundeslige i dalje samo večeras
na ovoom Bh Cabel netu na eurosportu 2 i dalje bez tekme.

zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
2-0
Misimovic strijelac jednog gola
super
Misimovic strijelac jednog gola
super
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dzeko imao nekoliko sansi, najbolja ona na pocetku utakmice kad je sam sebi stvorio sansu, nije ih iskoristio, steta. Vjerujem da ce biti bolje drugi put.
Na Eurosportu svake sedmice 5 utakmica Bundeslige Live.
Na Eurosportu svake sedmice 5 utakmica Bundeslige Live.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
joj j***** ti fudbal na pjesku..i oni prenose kuglanje sa LBJ i Durantom umjesto nase dijamantebayernovac je napisao/la:evo i ja gledam na ard-u tekmu ali kako vidim na njihovom teleteksu nema prenosa bundeslige i dalje samo večerasna ovoom Bh Cabel netu na eurosportu 2 i dalje bez tekme.

- Principatus
- Kontakt:
Dobra igra Dzeke danas, samo sto je pred njim stajao jedan sjajan Lehmann.
Misimovic super, ocekivao sam gol od njega nakon proslih utakmica. Zijani je dobra investicija Wolfsburga, Benaglio danas siguran. Inace je Wolfsburg dobro kontrolisao loptu u centru.
Misimovic super, ocekivao sam gol od njega nakon proslih utakmica. Zijani je dobra investicija Wolfsburga, Benaglio danas siguran. Inace je Wolfsburg dobro kontrolisao loptu u centru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.