Rekonstrukcija stadiona u BiH

Jack777Pott
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Jack777Pott » 12 jun 2012, 15:46

zenicanin je napisao/la:sutra potpisivanje ugovara o rekonstrukciji stadiona Bilino Polje,izvodac ITC i rok za završetak radova je 60 dana :D :D
Sta ce to renovirat? Vjerovatno samo sminkanje koje se moze obavit i za 30 dana, eventualno sredjivanje wc-a, promjena stolica i slicno. Nadam se da grijesim, al sumnjam da ce radit neke ozbiljnije zahvate i da ce bit nesto novo s jugom i sjeverom.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 jun 2012, 15:51

Jack777Pott je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:sutra potpisivanje ugovara o rekonstrukciji stadiona Bilino Polje,izvodac ITC i rok za završetak radova je 60 dana :D :D
Sta ce to renovirat? Vjerovatno samo sminkanje koje se moze obavit i za 30 dana, eventualno sredjivanje wc-a, promjena stolica i slicno. Nadam se da grijesim, al sumnjam da ce radit neke ozbiljnije zahvate i da ce bit nesto novo s jugom i sjeverom.
To je na Bilinom davno odrađeno i to veoma dobro.

Nije ovdje riječ o rekonstrukciji tribina, nego samo terena. Potpuno novi teren na Bilinom će biti gotov do septembra, i naravno biće najbolji u BiH. Mislim da će to Općina platiti oko 700.000 KM.
Čelik Zenica 1945

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 12 jun 2012, 15:56

evo video od 2:25 info o bilinom
" onclick="window.open(this.href);return false;!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 16:20

Šta je sa Koševom, pojavila se informacija na nekim sportskim portalima da se pojavio investitor koji bi u njegovu obnovu uložio 80 miliona KM,
Međutim, kao prepreku pominju čekanje lokalnih izbora za realizaciju projekta koji je po istom izvoru već završen
Ima li neko informaciju više ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 jun 2012, 16:41

zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Koševom, pojavila se informacija na nekim sportskim portalima da se pojavio investitor koji bi u njegovu obnovu uložio 80 miliona KM,
Međutim, kao prepreku pominju čekanje lokalnih izbora za realizaciju projekta koji je po istom izvoru već završen
Tu informaciju je objavio Havaz, i to u folu, ''Nova vlast'' će kao to uraditi, već su našli i ulagača..U prijevodu šupljak! Ko će ti danas uložiti 80 miliona u obnovu stadiona?? Za 80 miliona, može se napraviti novi stadion da bude k'o pišta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2012, 16:52

Ja samo pišem šta sam pročitao na jednom BH sportskom portalu,pa me zanimalo znali iko nešto više, a ne sjećam se da su se pozivali na Avaz
Peace bro :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 12 jun 2012, 17:04

Vrlo je moguce da ta informacija za Kosevo mozda nije supljak! Ja znam da se ispod Koseva, tocnije niz Betaniju (brdo koje vodi prema magistrali - putu Sarajevo - Vogosca), planira da se grade hoteli. Radovi se vec uveliko poceli, trenunutno se rade na izravnjavanju tla. E sada mozda upravo taj ulagac vidio dobit od svega toga. Jedno je sigurno, podrucje Bare prema Sipu, Vogosci postat ce pravi mali Las Vegas kada se ovo sve napravi.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 jun 2012, 17:41

BlueTiger je napisao/la:Vrlo je moguce da ta informacija za Kosevo mozda nije supljak! Ja znam da se ispod Koseva, tocnije niz Betaniju (brdo koje vodi prema magistrali - putu Sarajevo - Vogosca), planira da se grade hoteli. Radovi se vec uveliko poceli, trenunutno se rade na izravnjavanju tla. E sada mozda upravo taj ulagac vidio dobit od svega toga. Jedno je sigurno, podrucje Bare prema Sipu, Vogosci postat ce pravi mali Las Vegas kada se ovo sve napravi.
Na tom mjestu se pravi veliki soping centar sa svim pratecim zajeba.ncijama tipa bazeni, radnje i sl. nesto kao BBI...Uglavnom naselje Bare se grade veoma vrzo i za koju godinu ce da bude najpozeljnije mjesto za stanovati u Sarajevu... kad smo se vec dotakli te teme

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 12 jun 2012, 18:03

nime_tm87 je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Vrlo je moguce da ta informacija za Kosevo mozda nije supljak! Ja znam da se ispod Koseva, tocnije niz Betaniju (brdo koje vodi prema magistrali - putu Sarajevo - Vogosca), planira da se grade hoteli. Radovi se vec uveliko poceli, trenunutno se rade na izravnjavanju tla. E sada mozda upravo taj ulagac vidio dobit od svega toga. Jedno je sigurno, podrucje Bare prema Sipu, Vogosci postat ce pravi mali Las Vegas kada se ovo sve napravi.
Na tom mjestu se pravi veliki soping centar sa svim pratecim zajeba.ncijama tipa bazeni, radnje i sl. nesto kao BBI...Uglavnom naselje Bare se grade veoma vrzo i za koju godinu ce da bude najpozeljnije mjesto za stanovati u Sarajevu... kad smo se vec dotakli te teme
Vidim da si i ti nacuo nesto, pa me zanima da li slucajno znas to tko gradi sve? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 jun 2012, 19:05

zizu1991 je napisao/la:Ja samo pišem šta sam pročitao na jednom BH sportskom portalu,pa me zanimalo znali iko nešto više, a ne sjećam se da su se pozivali na Avaz
Peace bro :D
Ma pogrešno si me razumio, nisam se istresao na tebe, nego na ovo talasanje FaHraona i njegovih novina. :D

High

Post Postao/la High » 12 jun 2012, 19:13

zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Koševom, pojavila se informacija na nekim sportskim portalima da se pojavio investitor koji bi u njegovu obnovu uložio 80 miliona KM,
Upoznat sam s tim, i teško da bude išta od toga. Klasična patka.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 jun 2012, 15:56

Haj da se malo klincim kad mogu :mrgreen: Radovi na stadionu Bilino Polje su poceli prije par minuta 8-)
Nema vise :P

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 13 jun 2012, 16:05

flash je napisao/la:Haj da se malo klincim kad mogu :mrgreen: Radovi na stadionu Bilino Polje su poceli prije par minuta 8-)
Radovi kojeg tipa ?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 13 jun 2012, 16:20

classic je napisao/la:
flash je napisao/la:Haj da se malo klincim kad mogu :mrgreen: Radovi na stadionu Bilino Polje su poceli prije par minuta 8-)
Radovi kojeg tipa ?
Pa valjda oni o kojima se prica vec mjesecima, zamjena travnjaka i instalacija grijanja ispod njega. Ovo je ono glavno, koliko znam uraditi ce se jos neke dodatne sitnice.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 jun 2012, 17:01

AnelZ je napisao/la:
classic je napisao/la:
Radovi kojeg tipa ?
Pa valjda oni o kojima se prica vec mjesecima, zamjena travnjaka i instalacija grijanja ispod njega. Ovo je ono glavno, koliko znam uraditi ce se jos neke dodatne sitnice.
To je to, još novi golovi i modernije klupe za rezervne igrače i delegata. Rok je 60 dana, i najvjerovatnije je da mi domaće utakmice nećemo početi na Bilinom polju.
Čelik Zenica 1945

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 13 jun 2012, 17:52

Nimla_RZ je napisao/la:
AnelZ je napisao/la: Pa valjda oni o kojima se prica vec mjesecima, zamjena travnjaka i instalacija grijanja ispod njega. Ovo je ono glavno, koliko znam uraditi ce se jos neke dodatne sitnice.
To je to, još novi golovi i modernije klupe za rezervne igrače i delegata. Rok je 60 dana, i najvjerovatnije je da mi domaće utakmice nećemo početi na Bilinom polju.
Ako to ne zavrse za 60 dana nek se ubiju, zapravo, ako ne zavrse za 30 dana. Cijela obnova Maksimira je trajala oko 40 dana, a uradjena je nova drenaza, sustav za zagrijavanje i novi travnjak + ono nebitno sa usporedbu. Danas je 13.6., proslo prvenstvo je pocelo 6.8., a i ovo ce tako nekad. Imaju mjesec i pol, skoro 2 i ako su imalo sposobni to ce bit gotovo do pocetka prvenstva.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 jun 2012, 17:54

I kod nas se isto to radi, al' znaš ti nas, da ti rok 2 mjeseca, završiš za 4. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 13 jun 2012, 17:55

Jack777Pott je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
AnelZ je napisao/la: Pa valjda oni o kojima se prica vec mjesecima, zamjena travnjaka i instalacija grijanja ispod njega. Ovo je ono glavno, koliko znam uraditi ce se jos neke dodatne sitnice.
Ako to ne zavrse za 60 dana nek se ubiju, zapravo, ako ne zavrse za 30 dana. Cijela obnova Maksimira je trajala oko 40 dana, a uradjena je nova drenaza, sustav za zagrijavanje i novi travnjak + ono nebitno sa usporedbu. Danas je 13.6., proslo prvenstvo je pocelo 6.8., a i ovo ce tako nekad. Imaju mjesec i pol, skoro 2 i ako su imalo sposobni to ce bit gotovo do pocetka prvenstva.
Ja mislim da nije problem do radnika, vec do brzine nabavke(isporuke) prihoda. Ako bude lova isla brzo, a realno znamo svi da to kod nas ide sto je moguce sporije, i ovih 60 dana bice odlicno! :D :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 jun 2012, 14:40

Jack777Pott

I ti si našao poređenje. Pa tamo je Mamić alfa i omega i za svaku sitnicu se pita, a on raspolaže s lovom. Dinamo je trebao rekonstrukciju stadiona zbog Lige prvaka, i samo zbog toga su tako radovi išli. Sjećam se dobro, da su radnici radili i treću smjenu pod reflektorima. Bezveze ti je poređenje.

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 14 jun 2012, 14:50

POČELO JE...
posjetite z.e.n.i.c.a.blog.com
#samoČelik

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.