Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2011, 15:00

Limuntos je napisao/la:izgleda da nasri definitivno dolazi i mislim da bi formacija mogla izgledati ovako:

-----------------------hart---------------------------------

--richards--------kompany--lescot-----------kolarov--

-----------------de jong--yaya toure----------------

--silva------------------------------------nasri-------

-----------------aguero---dzeko--------------------
s tim sto bi yaya igrao isturenije u odnosu na de yonga, vrlo moguca formacija, i zamijeni kolarova sa clichyem :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 15:03

Realna formacija... ali znajući Mancinija ne bi me iznenadilo da opet igra sa jednim napadačem i ''kritičnom masom'' zadnjih veznih u timu... :?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 avg 2011, 15:08

Ovako bi on možda mogao igrati :D

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 17 avg 2011, 15:11

Limuntos je napisao/la:izgleda da nasri definitivno dolazi i mislim da bi formacija mogla izgledati ovako:

Zamjeni Kolarova za Clichyja i dejonga za Barryja i to je to

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 17 avg 2011, 15:14

Redknapp: Pregovaramo sa Cityjem o Adebayoru

U srijedu je trener Tottenhamove nogometne momčadi Harry Redknapp potvrdio novinarima da klub pregovara s Manchester Cityjem o transferu togoanskog centarfora Emmanuela Adebayora...

- Predsjednik Daniel Levy radi na tome, ali ne znam točno dokle je stigao – iskreno je kazao Redknapp.

Najveći problem u pregovorima Adebayorova je zajamčena plaća koju ima u Manchester Cityju, i koja iznosi 170.000 funti tjedno.

Nakon što je iz Arsenala stigao u ljeto 2009. godine, Adebayor je postupno pao u drugi plan i sasvim ispao iz nacrta trenera Roberta Mancinija. Prošlu je polusezonu tako proveo na posudbi u madridskom Realu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2011, 15:22

Blue City je napisao/la:

Zamjeni Kolarova za Clichyja i dejonga za Barryja i to je to
de yonga za barrya? ahahahhahahaha pa to bi bilo famozno, koji si ti strucnjak :lol:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 17 avg 2011, 15:25

naravno da sam stručnjak barry uvijek daje odlične lopte,pasove...znam svoju ekipu...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 17 avg 2011, 15:29

Nema ništa od toga ostaje čuvena ofanzivna Manćinijeva 8-1-1 taktika.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 avg 2011, 15:37

Bosniacum Lilium je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
Blue City je napisao/la:@tevezito

Izgleda da se skroz zbunio za ime našeg stadiona on stavi ime sponzora Etihad umjesto Eastlands :D
Ja se nisam zbunio nego se stadion sada tako zove.Manchester City have confirmed the City of Manchester Stadium at Eastlands will be renamed the Etihad Stadium after striking a 10-year partnership agreement with Etihad Airways.
pa vidi se da si 0 navijac jarane jaro, kako god, pravi navijac nikada ne bi rekao etihad nego eastlands ;) iako sam navijac uniteda od malih nogu, dobro sam upoznat s mentalitetom citizen-a ;)
Eto ti znas kakav sam ja navijac.Kao da ja nisam volio ime eastlands ali ljudi su dali novce da stadion dobije ime prema njima.A svaki navijac Cityja zna koliko ce taj novac pomoci klubu u buducnosti.I iz postovanja prema kompaniji koja je kupila pravo na ime stadiona zvat cu ga Etihad stadion sve dok ne istekne sponzorski ugovor.I stadion Arsenala ima ime po sponzoru sto ne bi mogao i stadion Cityja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2011, 15:41

tevezito je napisao/la:
Blue City je napisao/la:@tevezito

Izgleda da se skroz zbunio za ime našeg stadiona on stavi ime sponzora Etihad umjesto Eastlands :D
Ja se nisam zbunio nego se stadion sada tako zove.Manchester City have confirmed the City of Manchester Stadium at Eastlands will be renamed the Etihad Stadium after striking a 10-year partnership agreement with Etihad Airways.
pa vidi se da si 0 navijac jarane jaro, kako god, pravi navijac nikada ne bi rekao etihad nego eastlands ;) iako sam navijac uniteda od malih nogu, dobro sam upoznat s mentalitetom citizen-a ;)
Eto ti znas kakav sam ja navijac.Kao da ja nisam volio ime eastlands ali ljudi su dali novce da stadion dobije ime prema njima.A svaki navijac Cityja zna koliko ce taj novac pomoci klubu u buducnosti.I iz postovanja prema kompaniji koja je kupila pravo na ime stadiona zvat cu ga Etihad stadion sve dok ne istekne sponzorski ugovor.I stadion Arsenala ima ime po sponzoru sto ne bi mogao i stadion Cityja.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: manchester je uvijek bio lokalni klub, takav ce i ostati :D a vidi koliko ste odnosno niste dobrodosli kao novopeceni navijaci, jednostavno, lokalni navijaci man. su bili isfrustrirani tolikim brojem globalnih navijaca ;) malo je rec' da si smijesan, jos si duhovit ;)

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 17 avg 2011, 15:42

A kazu da izvorno na arapskom Etihad znaci United, pa sad ispada da igraju na Unitedovom stadionu :lol:
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2011, 15:43

Blue City je napisao/la:naravno da sam stručnjak barry uvijek daje odlične lopte,pasove...znam svoju ekipu...
pa navijaci city-a vise vole de yonga nego silvu bolan :lol: takvi se igraci cijene u engleskoj ;) ne mogu sve baletani da igraju, mora neko da obavlja rovovski dio posla ;) sve neki znalci u pm :lol: :lol: :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2011, 15:48

dziza_23 je napisao/la:A kazu da izvorno na arapskom Etihad znaci United, pa sad ispada da igraju na Unitedovom stadionu :lol:
tim jos bolje, odnosno smijesnije, odnosno zalosnije :lol: :lol: :lol: ja jos ne mogu da vjerujem da tevezito sebe naziva navijacem shity-a :lol: :lol: :lol: Boze me sacuvaj, svakakvih vocki u basti Bozijoj :lol:

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 17 avg 2011, 15:53

dziza_23 je napisao/la:A kazu da izvorno na arapskom Etihad znaci United, pa sad ispada da igraju na Unitedovom stadionu :lol:
tim jos bolje, odnosno smijesnije, odnosno zalosnije :lol: :lol: :lol: ja jos ne mogu da vjerujem da tevezito sebe naziva navijacem shity-a :lol: :lol: :lol: Boze me sacuvaj, svakakvih vocki u basti Bozijoj :lol:
Sada si tu već počeo provocirati kako možeš naš klub nazvati shity te gluposti pričaj na svojoj temi Uniteda ovdje si zato što si ljubomoran bježi čovječe

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 avg 2011, 15:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: manchester je uvijek bio lokalni klub, takav ce i ostati :D a vidi koliko ste odnosno niste dobrodosli kao novopeceni navijaci, jednostavno, lokalni navijaci man. su bili isfrustrirani tolikim brojem globalnih navijaca ;) malo je rec' da si smijesan, jos si duhovit ;)[/quote][/quote]
Pa ima tacnih informacija i kod tebe.Jedini klub iz Manchestera je City.A nije tacno da su svi navijaci isfrustrirani brojem globalnih navijaca.Ti su u manjini.Jer bi ti isti napravili proteste sto je klub prodat seicima.Ne zelim ulazit u dalje rasprave.Sretno ti bilo.Na sledeci tvoj post ne odgovaram sreca ima opcija za takve.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 avg 2011, 16:03

tevezito je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: manchester je uvijek bio lokalni klub, takav ce i ostati :D a vidi koliko ste odnosno niste dobrodosli kao novopeceni navijaci, jednostavno, lokalni navijaci man. su bili isfrustrirani tolikim brojem globalnih navijaca ;) malo je rec' da si smijesan, jos si duhovit ;)
[/quote]
Pa ima tacnih informacija i kod tebe.Jedini klub iz Manchestera je City.A nije tacno da su svi navijaci isfrustrirani brojem globalnih navijaca.Ti su u manjini.Jer bi ti isti napravili proteste sto je klub prodat seicima.Ne zelim ulazit u dalje rasprave.Sretno ti bilo.Na sledeci tvoj post ne odgovaram sreca ima opcija za takve.[/quote]
ne smeta njima sheik, njima smetate vi novopeceni :D

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 17 avg 2011, 16:46

tevezito je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: manchester je uvijek bio lokalni klub, takav ce i ostati :D a vidi koliko ste odnosno niste dobrodosli kao novopeceni navijaci, jednostavno, lokalni navijaci man. su bili isfrustrirani tolikim brojem globalnih navijaca ;) malo je rec' da si smijesan, jos si duhovit ;)
Pa ima tacnih informacija i kod tebe.Jedini klub iz Manchestera je City.A nije tacno da su svi navijaci isfrustrirani brojem globalnih navijaca.Ti su u manjini.Jer bi ti isti napravili proteste sto je klub prodat seicima.Ne zelim ulazit u dalje rasprave.Sretno ti bilo.Na sledeci tvoj post ne odgovaram sreca ima opcija za takve.[/quote]
ne smeta njima sheik, njima smetate vi novopeceni :D[/quote]

To kaze osoba koja vec 20 godina nije propustila utakmicu na Old Trafordu :lol: :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 17 avg 2011, 16:51

A jest se i ovaj Bosniacum Lilium zapalio

haj prosetaj malo cvijetu moj
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 17 avg 2011, 17:09

Cincinnatus je napisao/la:A jest se i ovaj Bosniacum Lilium zapalio

haj prosetaj malo cvijetu moj
cuj cvijetu, gdje si vrtlar jedva te prepoznah :roll: :lol:
Bosniacum Lilium = Ljiljan = cvijet

Sad malo razumjem tvoje postove. Ja morona u pm. :lol:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 01:10

slika

neka vam bude motiv da budete sto bolji :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.