NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

7aprildomemoj

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 avg 2013, 09:51

Bravo, makar se u nečemu slažemo. I ja kažem da je najveća budalaština bilo izmjena naziva navijačke skupine Marokanci u Marocanci :lol: :lol: :lol: Ja sam član prijeratnih Marokanaca i sa rahmetli Taksom, rahmetli Hamdijom, Bagerom, Martinom, Borisom, Kokom i ostalima sam prošao dobar dioo bivše nam zajedničke države. To je bilo vrijeme kad je naš klub igrao 3 ligu Yu sa Marsonijom, Belišćem, Zemunom itd. Sad kad nam dođu Siouxi i navijaju 90 minuta to me podsjeti na naše najbolje dane a kad vidim Marocance neznam jel mi se smije ili plače od muke. Al valjda nekad bude bolje i ove mlađe generacije skontaju neke stvari u svojoj glavi pa počnu bodriti svoj klub onako kako to on i zaslužuje ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 avg 2013, 11:07

Je li istina da je Muslimovic Ermin presao u redove kantonalca Lokoomotive iz Miricine? Ako jeste ,naravno,to ce biti veliko pojacanje za nas,LOKOSE.
BosnaE

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 avg 2013, 11:38

newton_heath_lyr je napisao/la:Je li istina da je Muslimovic Ermin presao u redove kantonalca Lokoomotive iz Miricine? Ako jeste ,naravno,to ce biti veliko pojacanje za nas,LOKOSE.
Moguce je .....
www.nkbratstvogracanica.com

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 04 avg 2013, 21:41

Generalna proba 10.08. najvjerovatnije sa ekipom Mladosti iz Doboja (Kakanj)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 03:28

Dobro je sto ce odigrat protiv Mladosti DK da vidimo kakva su ekipa i da znamo sta nas ceka u sezoni da nas ne iznenade kod kuce...a valjda ce pomoci i ova utakmica protiv Pribave da se malo raspucaju napadaci...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2013, 13:01

PlavoZuti je napisao/la:Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;

a sad za ovu sezonu...

Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...

Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese

Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine

Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat

Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...

Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...

Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%

Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....

Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...

Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...

Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...

Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva

Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda

Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre

Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..

sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...
znaci bez poraza u polusezoni...uz moguce gotovo sve pobjede..posteno i objektivno...ako je to prica koju vam ekrem protura..cestitam :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 13:06

staragarda je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;

a sad za ovu sezonu...

Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...

Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese

Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine

Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat

Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...

Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...

Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%

Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....

Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...

Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...

Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...

Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva

Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda

Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre

Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..

sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...
znaci bez poraza u polusezoni...uz moguce gotovo sve pobjede..posteno i objektivno...ako je to prica koju vam ekrem protura..cestitam :D
Prijatelju brini se ti sta vama kvazi strucnjak Karic protura :D Vidices kad vam protiv troglava Cejva zaigra u napadu a Galin na klupi..... :mrgreen:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 06 avg 2013, 13:19

staragarda je napisao/la: znaci bez poraza u polusezoni...uz moguce gotovo sve pobjede..posteno i objektivno...ako je to prica koju vam ekrem protura..cestitam :D
u narednoj sezoni službeni predstavnik Kluba u utakmicama Prve lige FBiH biti Ekrem Ibrić
.. jel ovaj sto smo ga imenovali sebi ... :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 06 avg 2013, 14:27

Čestitke na uspješnoj polusezoni, bez poraza.

A sad se vratimo u realnost, šta je bilo kad si se probudio 8-)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 14:41

Benjo_AFC86 je napisao/la:Čestitke na uspješnoj polusezoni, bez poraza.

Hahaha kad se probudio pocelo je drugo poluvrijeme u Srebreniku , a rezlutat je bio 0 2 :mrgreen:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 06 avg 2013, 15:09

cesc4 je napisao/la:

Hahaha kad se probudio pocelo je drugo poluvrijeme u Srebreniku , a rezlutat je bio 0 2 :mrgreen:
još se nisi probudio,hajd' odspavaj još malo,vidi se da si umoran.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 15:28

Brcko87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

još se nisi probudio,hajd' odspavaj još malo,vidi se da si umoran.. :lol:
Savrseno odmoran i naspavan ;) Usput primiste i treci :mrgreen:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 18:04

staragarda je napisao/la: znaci bez poraza u polusezoni...uz moguce gotovo sve pobjede..posteno i objektivno...ako je to prica koju vam ekrem protura..cestitam :D

Ja nisam reko BEZ PORAZA....reko sam da bi u utakmicama sa Slobodom, Rudarom, i Braniteljom mogli biti porazi...

S'obzirom da smo prosle sezone prvu utakmicu izgubili tek u 8mom kolu od Bihackog Jedinstva kradjom...
pa opet tek u 12 kolu od Troglava...i onda 2 poraza u zadnja dva kola od Viteza i Rudara kad je sve krenulo niz brdo....

I ako smo tad mogli zavrsit sa 8 pobjeda, 3 nerjesene i 4 poraza, mislim da u ovoj sezoni mozemo barem ponovit taj rezultat ili cak sta vise imat 9 pobjeda 4 nerjesene i 2 poraza...

Ako je to sanjanje...probudit cu se...i na kraju krajeva....javljaju se dva navijaca dvije ekipe koje su od BRATSTVA izgubila sa po 1:0 i 2:0.....jos u slucaju Gradine...golman vam je bio najbolji golman turnira u Doboj Istoku...znaci pokazo se dobro silnim odbranama protiv Bratstva...tj. trebali ste primit jos 3-4 komada....zato bolje suti...poslije lafo nije igralo pola ekipe u Slobode...a Gradina vecem promjenila ekipu skrooz za utakmicu protiv slobode...a sa nama su kao igrali juniori...
de da cujem eto vase prognoze za vase timove....ja sam reko moj ce tim imat izmedju 28-33 poena...prognoza za Gradinu (17-23 poena) prognoza za Slobodu (22-26 poena) ...eto vam moje misljenje pa nam dodjite opet...

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 18:14

ovo samo za Benju i Starugardu

U GOSTIMA IGRAMO SA

2 kolo Gradina x
4 kolo Troglav 2
6 kolo Sloboda x
8 kolo Jedinstvo x
11 kolo Buducnost x
13 kolo Rudar 1
15 kolo Branitelj 1

KOD KUCE

1 kolo Iskra 1
3 kolo Igman 1
5 kolo Mladost DK 1
7 kolo Radnicki 1
9 kolo Capljina 1
10 kolo Gosk 1
12 kolo Podgrmec 1
14 kolo Orasje 1

9 pobjeda 4 nerjesene 2 poraza......31 poen...a ko zna...mozda dobijemo i Gradinu i Slobodu pa imadnemo 35
Zadnja izmjena: PlavoZuti, dana/u 06 avg 2013, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 18:19

PlavoZuti je napisao/la:ovo samo za Benju i Starugardu

U GOSTIMA IGRAMO SA

2 kolo Gradina x
4 kolo Troglav 2
6 kolo Sloboda x
8 kolo Jedinstvo x
11 kolo Buducnost x
13 kolo Rudar 1
15 kolo Branitelj 1

KOD KUCE

1 kolo Iskra 1
3 kolo Igman 1
5 kolo Mladost DK 1
7 kolo Radnicki 1
9 kolo Capljina 1
10 kolo Gosk 1
12 kolo Podgrmec 1
14 kolo Orasje 1
Sto se stidis druze

U GOSTIMA IGRAMO SA

2 kolo Gradina 2 :mrgreen:
4 kolo Troglav X2
6 kolo Sloboda 2 :mrgreen:
8 kolo Jedinstvo X2
11 kolo Buducnost X2
13 kolo Rudar X2
15 kolo Branitelj X2

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 avg 2013, 18:24

cesc4 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:ovo samo za Benju i Starugardu

U GOSTIMA IGRAMO SA

2 kolo Gradina x
4 kolo Troglav 2
6 kolo Sloboda x
8 kolo Jedinstvo x
11 kolo Buducnost x
13 kolo Rudar 1
15 kolo Branitelj 1

KOD KUCE

1 kolo Iskra 1
3 kolo Igman 1
5 kolo Mladost DK 1
7 kolo Radnicki 1
9 kolo Capljina 1
10 kolo Gosk 1
12 kolo Podgrmec 1
14 kolo Orasje 1
Sto se stidis druze

U GOSTIMA IGRAMO SA

4 kolo Troglav X2
8 kolo Jedinstvo X2
11 kolo Buducnost X2
13 kolo Rudar X2
15 kolo Branitelj X2
Čestitam na ulasku u PL. :mrgreen:
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 18:27

@TZBulevar ja se bar salim malo tako da nemoj ozbiljno shvacat ovo sto sam pisao....Ali da ocekujem tvrde utakmice kako kod nas na "Lukama" tako ikad budemo isli u goste , ali i na ostalim terenima (osim ekipa koje budu kupovale , ako bude takvih). Mogla bi ovo biti nikad zanimljivija sezona i borba nekih ekipa do posljednjeg kola... :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 18:58

cesc4 je napisao/la: Sto se stidis druze

U GOSTIMA IGRAMO SA

4 kolo Troglav X2
8 kolo Jedinstvo X2
11 kolo Buducnost X2
13 kolo Rudar X2
15 kolo Branitelj X2
sta mislis da izbrisem i ove X-ove...

2 kolo Gradina 2 :mrgreen: :lol: :lol: :o :D
4 kolo Troglav 2
6 kolo Sloboda 2 :mrgreen: :lol: :lol: :o :D
8 kolo Jedinstvo 2
11 kolo Buducnost 2
13 kolo Rudar 2
15 kolo Branitelj 2

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 19:03

PlavoZuti je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: Sto se stidis druze

U GOSTIMA IGRAMO SA

4 kolo Troglav X2
8 kolo Jedinstvo X2
11 kolo Buducnost X2
13 kolo Rudar X2
15 kolo Branitelj X2
sta mislis da izbrisem i ove X-ove...

2 kolo Gradina 2 :mrgreen: :lol: :lol: :o :D
4 kolo Troglav 2
6 kolo Sloboda 2 :mrgreen: :lol: :lol: :o :D
8 kolo Jedinstvo 2
11 kolo Buducnost 2
13 kolo Rudar 2
15 kolo Branitelj 2
De ba buraz kakvi su to smajliji pa nije ovo igraonica , a sto se tice ovoga bila je sala ja sam svoju prognozu dao odmah nakon sto su izvuceni parovi i slicna je tvojoj ;) :D

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 19:14

ma ako pametno odigraju svaku utakmicu...mogli bi bez poraza zavrsit polu sezonu...a ako nebudemo imali barem 30 bodova...znaci lose je...jer smo prosle sezone imali utakmicu manje kod kuce a imali smo 27 bodova...a zeznuli smo kod kuce sa Krajinom 0:0 i Vitezom 0:3....
kad bi imali sve pobjede kuci (24 boda) i jednu pobjedu pobjedu i 3 nerjesene u gostima...imali bi 30...
Prosle godine smo u prvoj polusezoni imali 3 pobjede u gostima protiv Iskre, Krajsnika i Podgrmeca...i 2 nerjesene protiv Lukavcana i u Gorazdu. znaci imali smo 11 bodova sa gostovanja....
kad sam prognoziro prosle godine nesto slicno...pola mi se ovih "iskusnih navijaca Bratstva" smijalo...
a kad podjose redat pobjedu za pobjedom...onda se usutise...
al eto ja prognoziram oko 33 boda...dovoljno za 1 mjesto...

nego kako ide net stranica Bratstva...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BLN030, Nulatridva i 28 gostiju.