haj zdrao
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdrao
haj zdrao
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Biosecer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdrao
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mi ne kupujemo utakmice.Ponos Torina je napisao/la:Biosecer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdraoProslo vrijeme
![]()
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige
Vidjecemo tu Minhensku pivaru.
Vedo ja majstor, i na kraju ove sezone ce biti najbolji strijelac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bogami losi ste samo igrace upropastite moras se tu sloziti sa mnomomerbavarac je napisao/la:Mi ne kupujemo utakmice.Ponos Torina je napisao/la:Biosecer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdraoProslo vrijeme
![]()
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige![]()
Pazi da vas ne izbace, poznati ste po tome.
![]()
![]()
![]()
Vidjecemo tu Minhensku pivaru.
Vedo ja majstor, i na kraju ove sezone ce biti najbolji strijelac.
I ja se nadam da ce nasi explodirati,ili ce Miske biti prvi strijelac i asistent lige
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
evo razvaljivanje Kolna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Treba razumjeti Vedada nije mu lako ona povreda je ucinila svoje i nevjerujem da ce ikada vise biti onaj pravi, ali treba mu dati podrsku da u dogledno vrijeme vrati bar dio sjaja sa kojim je nekada igrao
pozZz
mB!
to vedo kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nek si ti njega dao sad cijela bosna je uz tebe samo naprijed
- NoName
- Kontakt:
Da li ti to pozivaš na nasilje? Čovjek je tu bio, na raspolaganju, na Ćiri je da odluči da li da igra ili ne. Nije Vedad ništa pokazao ali to opet nije njegova krivica nego krivica onoga ko ga ubacuje u igru znajuči da mu koncepcija igre ne leži.celikjecelik je napisao/la:Ma treba njemu dati batina sto nas je izbacio iz baraza..Igrao je 180 minuta a poteza nije napravio da valja..Sram da ga bilo, znao je da nije spreman, sto nije rekao pa da neko drugi igra..Mukiol je napisao/la:Treba razumjeti Vedada nije mu lako ona povreda je ucinila svoje i nevjerujem da ce ikada vise biti onaj pravi, ali treba mu dati podrsku da u dogledno vrijeme vrati bar dio sjaja sa kojim je nekada igraopozZz
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazesbossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
e ti ces mi rec da ja razgulim jel te to ibisevic nagovorio hehehehehehhemdss je napisao/la:ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazesbossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
razgulibossna je napisao/la:e ti ces mi rec da ja razgulim jel te to ibisevic nagovorio hehehehehehhemdss je napisao/la:ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazesbossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule![]()
treba i tebi jedna mikado cokoladica u tu tvoju njusku
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
kakva je ovo zivotinja mala
Obrisi sline,popi meko i mas na pavanje....bossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
Kako možete pljuvat po drugom strijelcu Bundeslige...To sve govori...
- rob do bagro
- Kontakt:
Birmingham City dovodi i Ibiševića?
Engleski sedmičnik News of the World piše o interesima premierligaških nogometnih klubova uoči januarskog prijelaznog roka.
U velikom tekstu o stanju u svlačionici prvaka Manchester Uniteda novinar Neil Ashton ekskluzivno piše da bi se već dolazeće zime Ferguson mogao riješiti četvorice standardnih prvotimaca, sve redom reprezentativaca, s kojima je krajnje nezadovoljan: Nemanje Vidića, Michaela Carricka, Bena Fostera i Nanija.
NOTW piše da posebno za svoju poziciju mora biti zabrinut bivši veznjak West Hama i Tottenhama Michael Carrick. Mogao bi se, navodi se, vratiti na White Hart Lane jer su u Tottenhamu još uvijek zainteresirani za igračku zamjenu Carrick za Modrića, uz odgovarajuću naknadu.
S druge strane, za veliku se zimsku kupnju sprema Birmingham City, klub koji je preuzeo tajkun Carson Yeung i u njega spremno uštrcao injekciju od 45 miliona eura. Menadžer Alex McLeish tako sada ugodno može birati na tržištu.
Već se bio interesirao za Edina Džeku, no sada se okrenuo drugome bosanskom napadaču: Vedadu Ibiševiću. Za Ibiševića je, tvrdi isti izvor, McLeish spreman odmah platiti 12 miliona eura, s tim da bi ponudu mogao još za nijansu podići.
Ibišević s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Hoffenheim, također, nije finansijski ugrožen klub i prodaja ponajboljeg igrača, tako se barem realno čini, nije im u interesu.
Engleski sedmičnik News of the World piše o interesima premierligaških nogometnih klubova uoči januarskog prijelaznog roka.
U velikom tekstu o stanju u svlačionici prvaka Manchester Uniteda novinar Neil Ashton ekskluzivno piše da bi se već dolazeće zime Ferguson mogao riješiti četvorice standardnih prvotimaca, sve redom reprezentativaca, s kojima je krajnje nezadovoljan: Nemanje Vidića, Michaela Carricka, Bena Fostera i Nanija.
NOTW piše da posebno za svoju poziciju mora biti zabrinut bivši veznjak West Hama i Tottenhama Michael Carrick. Mogao bi se, navodi se, vratiti na White Hart Lane jer su u Tottenhamu još uvijek zainteresirani za igračku zamjenu Carrick za Modrića, uz odgovarajuću naknadu.
S druge strane, za veliku se zimsku kupnju sprema Birmingham City, klub koji je preuzeo tajkun Carson Yeung i u njega spremno uštrcao injekciju od 45 miliona eura. Menadžer Alex McLeish tako sada ugodno može birati na tržištu.
Već se bio interesirao za Edina Džeku, no sada se okrenuo drugome bosanskom napadaču: Vedadu Ibiševiću. Za Ibiševića je, tvrdi isti izvor, McLeish spreman odmah platiti 12 miliona eura, s tim da bi ponudu mogao još za nijansu podići.
Ibišević s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Hoffenheim, također, nije finansijski ugrožen klub i prodaja ponajboljeg igrača, tako se barem realno čini, nije im u interesu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
volio bih vidjeti vedu na otoku, to odavno tvrdim, a birmingham hoce da stvore tim koji ce se boriti da bude top 6 u engleskoj....
Je li pozdravio raju sa foruma?BHFAN22 je napisao/la:sad ja s Vedom prico...kaze ne ide iz Hoffenheim-a
A sta ce sa Salihovicem, ide li i on na otok??
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sigy=uran sam da bi bio medju najboljim napadacima u EPL. Dosta igraca koji su presli iz Njemackih u Engleske klubove uspjelo je, odnosno cvjetali su. Primjer su Berbatov, Santa Cruz, Hammann, Ballack.... Prema tome, Vedo hajde ti na otok.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.