Sportski komentatori
-
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
milion puta sam slušao komentare edina avdića i uvijek ostanem zapanjen njegovim znanjem o košarci,fenomen,živa enciklopedija
Avdic je prejak...on i Šarenac razvaljuju na areni.Ubjedljivo dva najbolja komentatora za kosarku,nema dalje...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:milion puta sam slušao komentare edina avdića i uvijek ostanem zapanjen njegovim znanjem o košarci,fenomen,živa enciklopedija
1921-2011
-
- Kontakt:
najjača ona dva lika sa eurosporta, plačem kad ih slušam...
psuje džeko sudiji familiju, kaze ovaj: džeko mu je ljubazno saopštio svoje misli na čistom književnom bosanskom jeziku...
il vrnu neki crnac kagawu na pakaš, kaže ovaj: ma neeee, nije ga poslao po burek, poslo ga je po sushi...

psuje džeko sudiji familiju, kaze ovaj: džeko mu je ljubazno saopštio svoje misli na čistom književnom bosanskom jeziku...
il vrnu neki crnac kagawu na pakaš, kaže ovaj: ma neeee, nije ga poslao po burek, poslo ga je po sushi...

-
- Kontakt:
Kraljevi kao i oni sa sportkluba milina ih slusatMotherFucker je napisao/la:najjača ona dva lika sa eurosporta, plačem kad ih slušam...
il vrnu neki crnac kagawu na pakaš, kaže ovaj: ma neeee, nije ga poslao po burek, poslo ga je po sushi...![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Esii TM87 je napisao/la:Avdic je prejak...on i Šarenac razvaljuju na areni.Ubjedljivo dva najbolja komentatora za kosarku,nema dalje...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:milion puta sam slušao komentare edina avdića i uvijek ostanem zapanjen njegovim znanjem o košarci,fenomen,živa enciklopedija
avdić je jedan
Shuqo prejak na skokovima, lik pomijeshao Morgensterna i Slirenzauera
Govori da se Ahonen nije plasirao u drugu seriju, a fino mu pishe da je 20-i neki zavrsio prvu seriju
Waltera Hofera zove Homer i slicno
Tragikomicno

Waltera Hofera zove Homer i slicno
Tragikomicno
nema potpisa
Sjećam se one "poštapalice" od Vugdalića "na koncu konca " 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Ona dva debila sa Eurosporta, pre neki dan:
Bajcetic: "U Galatasaraju igraju svi pozvani za ovaj susret."
Milinkovic: "Cekaj da vidim koga nema."
Bajcetic: "Pa svi ga, valjda, imamo."
Ovaj Srdjan sa SportKluba ujeda koliko poznaje fudbal. Niko mu nije ravan. Proslih sezona je bilo uzivanje gledati Italijane uz njegove komentare, a sada radi prenos Juve-Catania.

Ovaj Srdjan sa SportKluba ujeda koliko poznaje fudbal. Niko mu nije ravan. Proslih sezona je bilo uzivanje gledati Italijane uz njegove komentare, a sada radi prenos Juve-Catania.
- alan_kardec
- Kontakt:
Jes` kad bi bilo tona na sportklub plusu pa da gledam tekmu ko čovjek. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Ona dva debila sa Eurosporta, pre neki dan:
![]()
Nisu debili

Alane ima tona
Debilisu se bez veze. Na curlingu, govore o igri Liverpoola, WTF.Samo F.K.S !! je napisao/la:
Nisu debiliMomci su kraljevi
Alane ima tona

- alan_kardec
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la: Alane ima tona
Kod mene vala nema. Čitavo prvo poluvrijeme odgledah (Krasa ga zabio

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gojko Andrijašević pa kako čovjek može upropastiti utakmicu...jedino što ne valja na SK...
Evo jedan dobar opis Gojka;
Čovek koji pola svog prenosa provede u stanju hibernacije, kad-tad izgovori ime igrača koji je u posedu lopte i obavesti nas ako je postignut gol
Čovek koji pola svog prenosa provede u stanju hibernacije, kad-tad izgovori ime igrača koji je u posedu lopte i obavesti nas ako je postignut gol
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije mu lako. Ostavila ga zena (Marija Katic), duguje silne novce, a i odao se picu. Kreteni su ovi sto ga drze na SKu. Njega i onog smora Jurisevica.Raul_64 je napisao/la:Gojko Andrijašević pa kako čovjek može upropastiti utakmicu...jedino što ne valja na SK...
[youtube][/youtube]
Ceka se blok Kostunice.
Jedan od najacih komentatora kosarke u regionu.
Ceka se blok Kostunice.

Jedan od najacih komentatora kosarke u regionu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sareni je legenda,sa njim je najbolje gledati prenos nikada ti nije dosadno.
Ali sto se tice basketa Kole i Edin su nenadjebivi,brate oni toliko znaju o basketu a tokom meca i lupe poneku glupost.
Ali najjaca scena je bila pre nekih mesec dana,isao je prenos NCAA mislim Texas-Connectiut nisam siguran,i sada je lik dao kos iz neke boze sacuvaj situacije,Edin nije mogao sebi doci od smeha bar 2 minute.
Ali sto se tice basketa Kole i Edin su nenadjebivi,brate oni toliko znaju o basketu a tokom meca i lupe poneku glupost.
Ali najjaca scena je bila pre nekih mesec dana,isao je prenos NCAA mislim Texas-Connectiut nisam siguran,i sada je lik dao kos iz neke boze sacuvaj situacije,Edin nije mogao sebi doci od smeha bar 2 minute.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Sareni je legenda,sa njim je najbolje gledati prenos nikada ti nije dosadno.
edin pa nekoliko praznih mjesta pa onda ostali,bar što se tiče košarke
Ja u posljednje vrijeme kad god upratim ncaa na areni1 nikad Edin ne prenosi
jedino sam ga upratio kad su igrali cedevita i radnicki

jedino sam ga upratio kad su igrali cedevita i radnicki
nema potpisa
@admire evo pocinje prenos NCAA Kansas-Kansas State,radi Edin. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pregled Bundes lige na eurosportu i onaj ludi prenosi,Grafite gleda u nebo,a komentator ludi"Grafite trazi pomoc sa neba jer nema Dzeke

AMAR OSIM!