Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 apr 2009, 11:46

alan ford 26 je napisao/la:Da vam mahnem jos jednom, niste jos dozreli jbg, kao npr taj mali klub pod imenom man utd
EEe kretenu, igraci i navijaci su pokazali kako se igra i navija za crveni dres.. i sta hoces ovdje jesi corav vidis kako se forum zove..

YNWA.. Always in our Hearts hillsborough R.I.P
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2009, 12:40

reds_forever je napisao/la:
nego,evo i kaka hvali gerrarda,kaze,ako bi on birao,pokusao bi gerrarda dovesti u milan
ma to bi ostalo samo na pokusaju, pa nek ne pokusavaju...

dosta igraca se spominje u zadnjih nekoliko dana kao moguca pojacanja liverpoola(david santon iz intera, Alvaro Negredo iz almerie, zarate, Javi Martinez iz atletico bilbao)

spominju se i odlasci dossene-nadam se, babela-to nikako ne bi zelio, za aggera se sada interesuje i barsa, leto se spominje kao buduci igrac juventusa
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 apr 2009, 12:44

YNWA je napisao/la:
spominju se i odlasci dossene-nadam se, babela-to nikako ne bi zelio, za aggera se sada interesuje i barsa, leto se spominje kao buduci igrac juventusa
nadam se da ce babel i agger ostati
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 16 apr 2009, 12:50

Iskreno meni bi bilo zao da ode onakav igrac poput Babela a ako se to i desi najveci krivac je Rafa jer nije momku dao ama bas nikakvu minutazu .Ja licno sam ubijedjen daje Babel imao vecu minutazu ove sezone da bivec bio jedan iskusan i skupocjen igrac a da ne spominjem da bi sigurno bili prvi na tabeli taj momak zasluzuje vecu minutazu ..

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 16 apr 2009, 13:21

LFCBiH je napisao/la:Iskreno meni bi bilo zao da ode onakav igrac poput Babela a ako se to i desi najveci krivac je Rafa jer nije momku dao ama bas nikakvu minutazu .Ja licno sam ubijedjen daje Babel imao vecu minutazu ove sezone da bivec bio jedan iskusan i skupocjen igrac a da ne spominjem da bi sigurno bili prvi na tabeli taj momak zasluzuje vecu minutazu ..
slazem se 100% babelu hvali malo samopouzdanja? sa vise tekmi u nogama bilo bi bolje nebi volio njegov odlazak
Steven GERRARD

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 apr 2009, 13:28

mislim da je babel mnogo bolji od onog benayouna on po meni pojma nema
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 apr 2009, 13:44

LAVOV4Lfc je napisao/la:
LFCBiH je napisao/la:Iskreno meni bi bilo zao da ode onakav igrac poput Babela a ako se to i desi najveci krivac je Rafa jer nije momku dao ama bas nikakvu minutazu .Ja licno sam ubijedjen daje Babel imao vecu minutazu ove sezone da bivec bio jedan iskusan i skupocjen igrac a da ne spominjem da bi sigurno bili prvi na tabeli taj momak zasluzuje vecu minutazu ..
slazem se 100% babelu hvali malo samopouzdanja? sa vise tekmi u nogama bilo bi bolje nebi volio njegov odlazak
i ja bi volio da babel igra vise ali po meni on je sam kriv za ovu situaciju, prije pocetka prvenstva rafa je govorio da najvise od njega ocekuje, a on je nakon sto je se povrijedio pred evropsko prvenstvo i nako0n sto su u liverpoolu sve ucinili da bude spreman za pocetak prvenstva otisao na olimpijadu i mislim da mu to rafa jos nije zaboravio i da ga zato drzi na klupi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

jurek
Kontakt:

Post Postao/la jurek » 16 apr 2009, 19:06

alan ford 26 je napisao/la:Da vam mahnem jos jednom, niste jos dozreli jbg, kao npr taj mali klub pod imenom man utd
Manchester U. - Liverpool 1:4

u sred Old Traffordaaaaaa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 apr 2009, 19:11

ma samo ignorisite budalu. ja samo ne znam sta moderatori rade ovdje jer ovaj provocira stalno i onda kad mene iznervira i kad mu budem rekao sve sto treba onda cu ja ban dobiti.
You are someone else I am still right here

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 16 apr 2009, 19:15

@alan ford 26, ako nemas sta pametno napisati, bolje nemoj nista. osjecaj se upozorenim.

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 16 apr 2009, 22:13

Slican si vasem menadzercicu koji isto tako iz ocaja napada i pokusava smijesnim napraviti covjeka koji ga je 2 puta skin'o k'o s kruske u prvenstvu ove godine. Decko, pokrij se dekicom po glavi i reci laku noc.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 apr 2009, 12:08

eto rece benitez nema namjeru prodati alonsa
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 17 apr 2009, 12:24

za Scum-ovce::::
smijesni, pateticni i jadni...
doduse, dali su nam 2 gola ove sezone...
a bluesi???
pa gdje su bili do hidinka, i gdje su sadsuvisno je komentirati, jer se zna ko je najveci...
A OVO ZNAMO SVI :
MOZDA MOGU I JEDNOG DANA IMATI VISE TITULA OD NAS, MOZDA MOGU BITI BOGATIJI OD NAS,
MOZDA.................................
ALI SIGURNO
NE MOGU IMATI HIMNU KOJU ZNA CIJELI SVIJET
I SIGURNO
NE MOGU IMATI OVAKVE NAVIJACE
I SIGURNO
NE MOGU IMATI KOP
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 apr 2009, 14:52

YNWA je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:
i ja bi volio da babel igra vise ali po meni on je sam kriv za ovu situaciju, prije pocetka prvenstva rafa je govorio da najvise od njega ocekuje, a on je nakon sto je se povrijedio pred evropsko prvenstvo i nako0n sto su u liverpoolu sve ucinili da bude spreman za pocetak prvenstva otisao na olimpijadu i mislim da mu to rafa jos nije zaboravio i da ga zato drzi na klupi
u pravu si za babela, sam je kriv za svoju situaciju.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 apr 2009, 20:13

Voronjin: 'Vraćam se u Liverpool'
Ukrajinski nogometaš Liverpoola posuđen do kraja sezone Herthi, 30-godišnji napadač Andrij Voronjin, najvjerojatnije će se vratiti na Anfield Road.

Informaciju je u razgovoru za njemačku sportsku informativnu agenciju SID potvrdio sam Ukrajinac.

- Počinjem pakovati svoje kofere. Situacija se u Berlinu u pogledu mog ugovora nije naročito promijenila i Liverpool će me najvjerojatnije povući - kaže Ukrajinac, koji je u deset proljetnih bundesligaških kola zabio osam golova.

U prošle se tri utakmice nije upisivao među strijelce, a s njim je stala i cijela momčad nanizavši tri laka poraza. U posljednjem je prvenstvenom kolu prošlog vikenda, u kojem su momci iz Berlina na gostovanju kod Hannovera poraženi s 2-0, Voronjin zaradio crveni karton, pa povodom toga i četiri utakmice suspenzije, zbog grubog i namjernog prekršaja nad Dancem Leonom Andreasenom.

S Liverpoolom, u koji je stigao u ljeto 2007. godine, Voronjin ima ugovor do ljeta 2011. Otkup ugovora Herthu bi koštao četiri miliona eura, dok bi još milion trebali dodati Ukrajincu za godišnju platu.

- Kako sada stvari stoje, nećemo biti u mogućnosti realizirati posao - potvrdio je sportski direktor berlinskog kluba Dieter Höness.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 apr 2009, 20:44

Liverpool ima dosta bogatu klupu što je odlika velikh timova. Mislim da bi Benitez trebao davati veću minutažu igračima poput Insue, Babela, N Goga.. Očito da ovih standardni jedanaest nemože zadržati isti ritam cijele sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 17 apr 2009, 20:47

J..... vas i kop i himna i navijaci. Imamo mi sve to, al imamo nesto sto vi nemate a toliko zelite, titula prvaka premier lige, i to puno puno njih, jedan blackburn je ima a vi ne, ccc i imate obraza da se pusete nesto. Man utd je prosle sezone uzeo trofeja koliko vi u 20 god, sramota, i opet imate obraza da pljujete po drugima i da se uzdizete nicim izazvani
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 apr 2009, 20:53

Halo bolan, pa jesi ti ćorav glup ili šta. Što nas provociraš budalo. I ako nisi vidio dobio si opomenu zato BJEŽI SA OVE TEME JER OVDJE NISI POŽELJAN

To vrijedi i za ostale Scumovce koji pokušavaju da nas isprovociraju

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 17 apr 2009, 20:56

alan ford 26 je napisao/la:J..... vas i kop i himna i navijaci. Imamo mi sve to, al imamo nesto sto vi nemate a toliko zelite, titula prvaka premier lige, i to puno puno njih, jedan blackburn je ima a vi ne, ccc i imate obraza da se pusete nesto. Man utd je prosle sezone uzeo trofeja koliko vi u 20 god, sramota, i opet imate obraza da pljujete po drugima i da se uzdizete nicim izazvani

Nemoramo mi imati ni jednu titulu, mi igramo sa srcem i naš klub ima srce, a šta Scum ima....
Vi nikada nećete imati ono što mi imamo...

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 17 apr 2009, 21:03

alan ford 26 je napisao/la:J..... vas i kop i himna i navijaci. Imamo mi sve to, al imamo nesto sto vi nemate a toliko zelite, titula prvaka premier lige, i to puno puno njih, jedan blackburn je ima a vi ne, ccc i imate obraza da se pusete nesto. Man utd je prosle sezone uzeo trofeja koliko vi u 20 god, sramota, i opet imate obraza da pljujete po drugima i da se uzdizete nicim izazvani
Mislim da je vrijeme da ovi moderatori, admini i ostali sa autoritetom napokon reaguju i prekinu ovo podjebavanje od strane navijaca Manchester Uniteda.

Mene licno ne uzrujavaju maloumni ispadi, jer kako narod kaze, gledaj ko ti kaze a ne sta ti kaze, prema tome i nemam previse razloga za ljutnju i uzrujavanje, ali ne zelim da oni svoje frustracije i komplekse ispoljavaju na temi kluba koji ja volim i postujem.

Ako ja mogu cijeniti i postovati ono sto oni napisu na njihovom dijelu foruma, zahtjevam isto od njih.

Ni jedan jedini put niste dosli ovdje i rekli lijepu rijec kao sto je to slucaj sa navijacima Chelseaja, Bayerna, Juve itd., iz dana u dan pokazujete koliko ste kulturni i odgojeni psovkama koje dolikuju kocijasu i koje nece biti tolerisane ni od jednog normalnog insana a kamoli navijaca Liverpoola.

Ukoliko nemate nista pametno za reci, kao sto ste vec i dokazali bezbroj puta, posjecujte onda kurs ili idite u vecernju skolu ne bi li se makar naucili osnovnoj kulturi.

I prestanite vise s tim poredjenjem Liverpoola i Manchestera, pa to je apsurd nad apsurdima, svi mi znamo da se na Otoku ustaje na noge kad se izgovori ime Kraljice i Liverpoola kao najvece engleske nogometne institucije.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.