Ima nešto u Berlinskom maratonu i ruti jer se uvijek trče superbrza vremena i trenutno su oba WR iz Berlina,a i Kipchoge vrlo dobar sa vremenom koje upada u Top 10 najbrži maratona svi vremena.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
branimir85 je napisao/la: ↑01 okt 2023, 16:47I ja sam totalno sam zaboravio na Dafne,ali ne čudi pošto zadnji par godina skoro da nije ni trčala,realno ona je završila ozbiljnu karijeru u 27 god.
Danas je održano cestovno SP (milja,5km i polumaraton),gdje su Kenija i Etiopija poslali vrlo jake sastave što se vidi na rezultatima,samo je amer Kessler na M milji spriječio njihovu totalnu dominaciju gdje je skinuo i WR.
Na Ž milji Welteji je također srušila WR ,gdje je Kiypegon završila kao treća,dok je Kenija na obe utrke polumaratona uzela sve medalje,dok su na 5km slavili Chebet i Gebrihiwet.
Već par dana traju natjecanja na Azijskim igrama,ali nemoguće je naći neki strim za natjecanja,pa jedino mi preostaje Twitter gdje se mogu nači neki loši snimci natjecanja. Od zanimljiviji rezultat za sad treba izdvojiti pobjedu Feng u disku s 67.93m ,Xie nastotki s 9,97s,Obiena u motki s 5,90m dok je Jianan slavio u dalju sa solidni 8,22m.
Eid Naser izgubila utrku na 400m od još jedne nigerijke koja trči za Bahrein/Adekoye, dok je zanimljivo da je na
1500m pobjedila Yavi koja će vjerovatno trčati i 3000mSC.
I zanimljiv video dolazi iz Indije gdje je špricanje nacionalni sport.![]()
Uzeo nešto love jer tamo stalno trči neke utrke od sad maratona pa preko polumaratona i kraći dionica ,solidan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.