AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 20 avg 2011, 09:16

nuova pista olandese per la Roma - Afellay
http://www.romanews.eu/2011/08/19/merca ... r-la-roma/" onclick="window.open(this.href);return false;

Fernando al Porto «Voglio la Roma»
http://www.romanews.eu/2011/08/20/il-co ... oma%C2%BB/" onclick="window.open(this.href);return false;

nase (navodno) veliko pojacanje odbrane sinoc ocajno izgledalo u porazu wolfsburga protiv gladbacha (4-1), gdje je bio direktan krivac za drugi primljeni gol a u jos par situacija je izgledao totalno nesigurno. evidentno je da su kjaer od prije par sezona i ovaj danas nebo i zemlja :roll: iskreno se nadam da se 'samo' utopio u sivilo ekipe i da ce pronaci pravu formu tj onog starog sebe ako predje u romu.
u medjuvremenu u rimu nista novo, prvi poraz sezone i vec se nazire katastrofa. enrique je bombardovan po lokalnim medijima a vec se uveliko pise o konfliktu sa tottijem, a s druge strane dok se lagano blizi kraj prelaznog roka roma je stala sa kupovinom pojacanja koja joj itekako trebaju (sve pocne i ostane na glasinama). zasad se niko nije izjasnio po ovim pitanjima vodeci se onom starom 'sutnja je zlato' :D

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 20 avg 2011, 14:02

Evil Genius II je napisao/la:nuova pista olandese per la Roma - Afellay
http://www.romanews.eu/2011/08/19/merca ... r-la-roma/" onclick="window.open(this.href);return false;

Fernando al Porto «Voglio la Roma»
http://www.romanews.eu/2011/08/20/il-co ... oma%C2%BB/" onclick="window.open(this.href);return false;

nase (navodno) veliko pojacanje odbrane sinoc ocajno izgledalo u porazu wolfsburga protiv gladbacha (4-1), gdje je bio direktan krivac za drugi primljeni gol a u jos par situacija je izgledao totalno nesigurno. evidentno je da su kjaer od prije par sezona i ovaj danas nebo i zemlja :roll: iskreno se nadam da se 'samo' utopio u sivilo ekipe i da ce pronaci pravu formu tj onog starog sebe ako predje u romu.
u medjuvremenu u rimu nista novo, prvi poraz sezone i vec se nazire katastrofa. enrique je bombardovan po lokalnim medijima a vec se uveliko pise o konfliktu sa tottijem, a s druge strane dok se lagano blizi kraj prelaznog roka roma je stala sa kupovinom pojacanja koja joj itekako trebaju (sve pocne i ostane na glasinama). zasad se niko nije izjasnio po ovim pitanjima vodeci se onom starom 'sutnja je zlato' :D
danas se pojavio intervju sa Fenuccijem u kojem je rekao da ne postoji sukob na relaciji Totti-Enrike, kao i da su pregovori u toku za nekoliko igraca..

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 20 avg 2011, 14:24

da, procitao sam al' opet nista novo . . . mislim naravno da ce demantovat sukob a pojacanja obecavaju vec par sedmica pa nista, mada izgleda da cemo potpisat kjaera, osvalda i fernanda i to sve do ponedjeljka :shock:

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 21 avg 2011, 00:06

totti je danas na treningu nosio majicu sa natpisom -basta- (dosta). ne znam na sta se odnosilo to dosta, ali je totti u posljednju godinu dana pao u mojim ocima, zbog ispada na terenu i pogotovo van njega, te situacija u kojima se postavljo iznad kluba . tesko mu pada sjedenje na klupi, ali on mora shvatiti da ima 35 godina, da dolaze neki mladi igraci kojima treba dati sansu.
baldini mu je nekim izjavama dao do znanja da ce njegov uticaj biti ogranicen iskljucivo na teren, sto je potpuno suprotno od uloge koju je imao kod sensijevih. imam osjecaj da totti nece docekati kraj sezone kao igrac rome.

P.S. borriello stavljan na transfer listu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 21 avg 2011, 01:59

ja to gledam ovako ;)
1. nesposobna uprava (od pogorsanja zdravstvenog stanja franca sensija pa ovamo) koja je koristila tottijevo ime i poznanstva za dovodjenje pojedinih igraca (iz prostog razloga sto nisu znali raditi svoj posao) pa smo tako nerijetko mogli procitati u novinama da je totti licno zvao nekog igraca u romu i slicno. mislim, logicno je da covjek koji je posvetio citav zivot i karijeru jednom klubu tom istom klubu zeli najbolje i sve sto radi radi u interesu istoga - nikako iz nekih sebicnih razloga ili zbog toga sto se postavlja iznad kluba.
2. dolazi nova uprava, medju prvim izjavama stoji jedna poeticna koja dolazi iz usta waltera sabatinija 'totti je svjetlo koje ce obasjavati ovaj novi projekat' i ubrzo zatim enriqueova ' totti je kamen temeljac nove rome i igrac oko koga zelim graditi ekipu'. stize prva sluzbena utakmica i covjek se bez ikakvih objasnjenja nadje na klupi (pustite price o povredi, lik je sasvim normalno trenirao dan prije tekme i bio je spreman) - ako nista, barem zbog svih ovih godina koje je dao romi i zbog kapitenske trake koju ima zasluzuje jedno prosto 'zasto'. legenda kluba se kroz poduzi razgovor sprema za 'rezervnu ulogu', nikako s neba u rebra na dan utakmice (ukoliko je to zapravo bio slucaj a ako nije tj ako je njegovo izostavljanje bilo izbor cisto tehnicke (fudbalske) prirode tj enrique htio odigrati vec dobijenu utakmicu sa rezervnim timom - zasto jednostavno ne bi ostalo na tome, zasto se izvlace neke rijeci izmedju redova?):
3. proslu sezonu (jednu od gorih koje pamtim) kad je mirko fulao nemoguce, ranieri i montella radili takticka samoubistva, odbrana pustala sve sto je mogla pustiti; zahvaljujuci samo njegovih 12 golova u 13 zadnjih utakmica umjesto donjeg dijela tabele izasli smo u europu. (o prethodnim sezonama da ne pisem)
4. sve te incidente ne bi mogao opravdati ni njegov licni advokat a kamoli neki forumas pa zato necu ni pokusavati. jednostavno, covjek je temperamentna licnost (uostalom kao i svi romanisti) i to je nesto sa cime sam se pomirio onog trenutka kad sam zavolio romu.
5. mozda, samo mozda je taj natpis sa treninga poruka svim zlobnicima i lesinarima koji jedva cekaju najmanju iskricu kako bi plasirali pozar u svlacionici rome!?

pisao bih jos al' ne da mi se

u medjuvremenu
slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 avg 2011, 21:19

Dodje danas i taj strasni Osvaldo :roll: , a ako je vjerovati natpisima to znaci da ide Borielo i da ce doci jos jedan krilni napadac+vezni+stoper :roll:

Gori od Boriela mislim da ne moze biti, al ajd ti sad prodaj ovog krkana. Da na kraju ne ostanemo sa napadom totti-osvaldo-borielo-krkic :roll: :roll:

6 dana do pocetka prvenstva a mi veze nemamo ko ce nam igrati, a jos u timu uredno platu dobijaju brighi, simplicio, caseti i ostala buranija :roll:
nema potpisa

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 avg 2011, 09:06

uz sve to odradili smo 'genijalan' potez ubacivsi borriella da igra zadnjih 15 minuta protiv slovana sto znaci da nema pravo nastupa u europi do januara, sto opet znaci da cemo ga prodati nekim levatima po bilo kojoj cijeni (kao mirka i meneza) :|

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 avg 2011, 18:38

A ko je ovaj Casemiro :roll: Izgleda da i taj dolazi+kjer i osvaldo. A jos ako dodje Fernando ili neko drugi (aquliani), to onda bog nece uigrati do nove godine. Ebote mi glavne igrace dovodimo 5 do 12 :roll:
nema potpisa

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 avg 2011, 19:31

Admire takvi ko Osvaldo uvek prorade u vecim klubovima,videces ;) Covek je u Espanjolu za 17-18 meseci dao 20 golova.Ono,tacno je da pre toga u Fiorentini nije nesto narocito pokazao,ali da se ne lazemo,covek nije dobijao pravu sansu,ulazio je uglavnom sa klupe.A i da ne valja kao igrac sigurno ga ne bi zvali u U21 reprezentaciju Italije kad je ona bila najjaca u Evropi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 23 avg 2011, 20:20

Admir_Sa je napisao/la:A ko je ovaj Casemiro :roll: Izgleda da i taj dolazi+kjer i osvaldo. A jos ako dodje Fernando ili neko drugi (aquliani), to onda bog nece uigrati do nove godine. Ebote mi glavne igrace dovodimo 5 do 12 :roll:
**** uigravanje da prostis ako cemo mi zapravo dovest sve nabrojane igrace jer nama ne gine borba za europu ove prve sezone kako god da okrenes a osvaldo iskreno se nadam da ce proradit jer osim tottija niko nema kapacitet za uvalit 10+ golova u ligi (mooooozda bojan)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2011, 20:15

3 dana do prve tekme mi jos zvanicno nikog doveli nismo, ocekujem protiv bologne opet brighija, simplicia, rosija

ebo ti ovo
nema potpisa

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 24 avg 2011, 23:07

osvaldo u rimu:

http://www.vocegiallorossa.it/?action=r ... izia=22981" onclick="window.open(this.href);return false;

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 avg 2011, 03:22

Za rubriku vjerovali ili ne:SLUZBENO:LORIA u Bologni... :lol:

Hajmo sad dofurati Montoliva...!!!
------------------------
Danas dobiti Slovana,ako je moguce sa sto boljom gol razlikom...radi samopuzdanja pred start Serie A...!!!

--------------Stek---------------
---Cicinho---Burd--Hainze--Angel--
---Perota---Viviano---Brighi--
---Caprari---
-----Totti-----Bojan---

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 avg 2011, 09:11

Google je napisao/la:SLUZBENO:LORIA u Bologni.
:(

s obzirom na to kako smo igrali pripremne utakmice pa onda onu prvu protiv slovana ja bi bio zadovoljan bilo kakvim prolazom - samo da se ne obrukamo

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2011, 13:03

Osvaldo 15 miliona plus bonus 2mil, u Romu, Gago isto blizu Rome.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 avg 2011, 13:04

Borriello u Genou a u suprotnom pravcu bi mogli doći Palacio i Veloso.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 avg 2011, 16:46

slika

marleyeva majica, peace znak oko vrata i 'krvave oci' su ga upravo ucinile mojim najdrazim igracem rome, covjek od 17 miliona eura - pablo daniel osvaldo :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 avg 2011, 18:59

Bertrand je napisao/la:Borriello u Genou a u suprotnom pravcu bi mogli doći Palacio i Veloso.
to ne bi bilo loše, čak to bi bilo odlično za nas...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 25 avg 2011, 19:35

kjaer o transferu u romu: http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... pportunity" onclick="window.open(this.href);return false;
danas je propustio trening wolfsburga, vjerovatno ce uskoro u rim na ljekarske preglede

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 avg 2011, 19:38

Le probabili formazioni:

ROMA: (4-3-3) - Stekelenburg; Cicinho Cassetti N. Burdisso Josè Angel; Simplicio Viviani Perrotta; Caprari Totti Bojan. A disposizione: Curci, Rosi, Heinze, Brighi; Verre, Okaka, Taddei. Allenatore: Luis Enrique.

ne ulijeva mi nadu ovo :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.