Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
imao, ali vise nema
..pa sad ga ne smiju ostaviti samog covjek pogadja svaki put..ma on je sve bolji i bolji to se vidi ba, u odnosu na druge

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
pa i iskusniji je sve više i više,logično je da je i sve bolji
Dema jasta rodila ljepoticu i jednu banderu.dema je napisao/la:E jest isto strasilo,hehe i to je namjerno ovako se obukao,ma on je potpuno razlicit lik od vecine NBA igraca,od frizure,igre ponasanja nije stereotipan NBA kosarkas.Ma i otac mu je bio otkacen a mati mu bila Miss Svedske i vidi sta rodi hehe,sta ces kad se nespojivo spoji ispadne Joakim Noah.

Joj seke u Noaha.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
The Bulls have 11 wins against Western Conference foes, and no other team in the East has more than six. D-Rose is shooting 41.6 percent on 3-pointers, and Boozer is back.
Evo zanimljivog podatka Bullsi imaju 11 pobjeda nad ekipama sa zapada,a nijedna druga ekipa s istoka nema vise od 6.Sto ce rec da smo imali najtezi raspored.Sad slijedi laksi period i ako budu ozbiljni mogli bi doc na to 3 mjesto.
Evo zanimljivog podatka Bullsi imaju 11 pobjeda nad ekipama sa zapada,a nijedna druga ekipa s istoka nema vise od 6.Sto ce rec da smo imali najtezi raspored.Sad slijedi laksi period i ako budu ozbiljni mogli bi doc na to 3 mjesto.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ne treba ganjat to trece mjesto, jer ja cisto sumnjam da mozemo preko Miamia
...ebiga nikad se nezna, ali objektivno mi smo cetvrta ekipa i bolji smo od Atlante, mada neki tvrde suprotno

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bravo furymaker.
Stvarno je lijepa.
Sto se tice Bullsa ja ocekujem da budete ispred Bostona i Miamija ozbiljno. Jedino Orlando bi trebao ispred biti. Miami nije neka prepreka sigurno, odbranom zatvorimo im reket i oni su bespomocni jer Wade i James nisu suterske ubice. Rose i Noah ce tad sigurno iskoristit slabasnog Z-ija i Arroya. Bostonu ce polako opadat forma jer ce se pocet cuvati ood povreda. Jednostavno u ovim utakmicama koje sam gledao Bullsi mi igraju sampionsku kosarku na istoku.
I da negdje sam procitao da je neko rekao da vam je i u opcijama Martin i takodje je napisao da je dobar odbranbeni igrac.
On je rupa zesca i sigurno nije rjesenje vjeruj te mi, pogotovo nije igrac za velike domete. Vama bi mozda dobro dosao ovaj Lee iz Rocketsa. Igra dobru odbranu, zna sutnut trojku. 

Sto se tice Bullsa ja ocekujem da budete ispred Bostona i Miamija ozbiljno. Jedino Orlando bi trebao ispred biti. Miami nije neka prepreka sigurno, odbranom zatvorimo im reket i oni su bespomocni jer Wade i James nisu suterske ubice. Rose i Noah ce tad sigurno iskoristit slabasnog Z-ija i Arroya. Bostonu ce polako opadat forma jer ce se pocet cuvati ood povreda. Jednostavno u ovim utakmicama koje sam gledao Bullsi mi igraju sampionsku kosarku na istoku.
I da negdje sam procitao da je neko rekao da vam je i u opcijama Martin i takodje je napisao da je dobar odbranbeni igrac.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
od trenutno sad koje se pominju, onda nam je najbolji OJ MAYO nema druge bolje opcije u ponudi za nas ebiga...jer ponekad Rose moze biti SG, dok ovaj igra kao PG...od njega bi nam bilo dovoljno da postize ovoliko koliko daje u Memphisu,ali ako zeli biti placen onda mora pruzati mnogo vise svakako 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ja mislim da Mayo nije rjesenje. Ne vidi se u njemu neka zelja da uspije i da radi na sebi. Izgleda lijen i problematican. Voli se ispucavat a to vama nije potrebno. Bullsima treba SG sa dobrim sutem izvana, vrhunski odbranbeni igrac i timski igrac. Invidualci ili ego igraci samo mogu pokvarit hemiju u ekipi.SaltCityAttack je napisao/la:od trenutno sad koje se pominju, onda nam je najbolji OJ MAYO nema druge bolje opcije u ponudi za nas ebiga...jer ponekad Rose moze biti SG, dok ovaj igra kao PG...od njega bi nam bilo dovoljno da postize ovoliko koliko daje u Memphisu,ali ako zeli biti placen onda mora pruzati mnogo vise svakako
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nema niko vise da se nudi u trade, jer ja bi prvo Richia trazio ebiga...nadji mi jos neko ko je lud trade nekog boljeg sutera iz svoje ekipe ebiga...nama je valjda cekat slijedecu sezonu i uzeti free agenta ili dobar pick...ja nebi dao ove pickove nikome, jer s anjima bi ponovo imali mladu ekipu i vjerujem da bi nasli dobrog sutera, a ko zna mozda budemo imali srece pa Bobcatsi prodju dobro u lutriji, bas kao mi sa Rosom
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
bullsima bi rip sjeo ko budali samar
Ma njima bi najbolje sjeo Ray Allen. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Corey Brewer , Marcus Thornton , Brandon Rush , Francisco Garcia , Nick Young , ... to su neki od igraca koje mi je Sam Smith naveo kao moguce opcije za tog shooting guarda , naravno tu jos OJ Mayo , J-Rich i Kevin Martin koji su long shot .
Corey Brewer - Statisticki bolji obrambeni igrac od naseg Ronnie Brewera , o napadu se ne treba puno pricati .
PPG 9.1 , RPG 3.20 , APG 1.5 - 20min po tekmi .Trenutno ima 30% sut za tri , a inace ima oko 35-40% .
Marcus Thornton - prosle godine za 25min po utakmici je imao 14 PPG , 3 RPG , 2 APG , 38% sut za tri , ove godine igra svega 10ak minuta po utakmici i ima lose brojke PPG 5.6 , RPG 2.10, APG 0.6 - 32% za tri .
Brandon Rush - odlican igrac , savrseno bi se uklopio u Bullse ,ali ga Pacersi nece pustiti - 30min po tekmi PPG 12.6 RPG 3.60 APG 1.2 uz 42% sut za tri .
Francisco Garcia - 20min po tekmi - PPG 7.9 RPG 1.90 APG 1.1 - 37% sut za tri
Nick Young - meni jedan od drazih igraca , solidan all-around player , ima dosta potencijala .
PPG 12.8 RPG 2.10 APG 0.5 - 20min po tekmi , 39% sut za tri .
I naravno tu je jos Rudy Fernandez o kojem se prica vec 2 godine - 17min po tekmi - PPG 6.6 , RPG 1.60, APG 1.6 - 36% sut za tri .
Corey Brewer - Statisticki bolji obrambeni igrac od naseg Ronnie Brewera , o napadu se ne treba puno pricati .
PPG 9.1 , RPG 3.20 , APG 1.5 - 20min po tekmi .Trenutno ima 30% sut za tri , a inace ima oko 35-40% .
Marcus Thornton - prosle godine za 25min po utakmici je imao 14 PPG , 3 RPG , 2 APG , 38% sut za tri , ove godine igra svega 10ak minuta po utakmici i ima lose brojke PPG 5.6 , RPG 2.10, APG 0.6 - 32% za tri .
Brandon Rush - odlican igrac , savrseno bi se uklopio u Bullse ,ali ga Pacersi nece pustiti - 30min po tekmi PPG 12.6 RPG 3.60 APG 1.2 uz 42% sut za tri .
Francisco Garcia - 20min po tekmi - PPG 7.9 RPG 1.90 APG 1.1 - 37% sut za tri
Nick Young - meni jedan od drazih igraca , solidan all-around player , ima dosta potencijala .
PPG 12.8 RPG 2.10 APG 0.5 - 20min po tekmi , 39% sut za tri .
I naravno tu je jos Rudy Fernandez o kojem se prica vec 2 godine - 17min po tekmi - PPG 6.6 , RPG 1.60, APG 1.6 - 36% sut za tri .
on se takodjer navodi u mnogim medijima , ali Sam Smith kaze da Bullsi nisu zainteresirani jer lagano stari i gubi ono svoje , takodjer bi bio skup .Wolverine je napisao/la:bullsima bi rip sjeo ko budali samar
Drug evo ja kazem da gubite on indijane danas..SaltCityAttack je napisao/la:od trenutno sad koje se pominju, onda nam je najbolji OJ MAYO nema druge bolje opcije u ponudi za nas ebiga...jer ponekad Rose moze biti SG, dok ovaj igra kao PG...od njega bi nam bilo dovoljno da postize ovoliko koliko daje u Memphisu,ali ako zeli biti placen onda mora pruzati mnogo vise svakako

Bice dosta poena...
dobro odo ja spavat da ne gledam utakmicudoe78 je napisao/la:Drug evo ja kazem da gubite on indijane danas..SaltCityAttack je napisao/la:od trenutno sad koje se pominju, onda nam je najbolji OJ MAYO nema druge bolje opcije u ponudi za nas ebiga...jer ponekad Rose moze biti SG, dok ovaj igra kao PG...od njega bi nam bilo dovoljno da postize ovoliko koliko daje u Memphisu,ali ako zeli biti placen onda mora pruzati mnogo vise svakako
,ako prorade sa trice gotovi ste..
Bice dosta poena...
Danny Granger im ne igra , jel jos uvijek mislis da gubimo od njih ?
naravno,da bez njega nemaju sanse!!Furymaker je napisao/la:Danny Granger im ne igra , jel jos uvijek mislis da gubimo od njih ?
ej jest ovaj Magic smijesan,kako opisuje Jordana hehe
mogao bi onda i pogledat utakmicu,imas kakav streamFurymaker je napisao/la:Danny Granger im ne igra , jel jos uvijek mislis da gubimo od njih ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.