sta je ovoProfesor je napisao/la:Veoma interesantno... " onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sta je ovoProfesor je napisao/la:Veoma interesantno... " onclick="window.open(this.href);return false;
Pa procitaj tekst ispod slike pa ces vidjet...Faraon iz Visokog je napisao/la:sta je ovoProfesor je napisao/la:Veoma interesantno... " onclick="window.open(this.href);return false;
javlja se sekretaricaArsenalisation je napisao/la:xD NE mogu uci na fb jedno 2-3 sata pise mi ono :"Ovaj profil trenutno nije dostupan,ocekujemo da uskoro bude rijeseno"...Je li se kome ovo desavalo?
Ma isto kao i sa zidomBertrand je napisao/la:Nemate se čega plašiti. "Facebook Timeline" će se aktivirati samo ako ga vi aktivirate, pritiskom na "Add to Timeline", a čak i ako ga slučajno aktivirate (na nekim aplikacijama i stranicama), možete otići u "Privacy Settings", i promijeniti to.
Tako sam ja shvatio.
Ja sam aktivirao,ali možeš odabrati šta želiš da dodaš na njega šta ne.majestic24 je napisao/la:Nece se moci deaktivirati "FB Timeline"...mozemo ga sami aktivirati ili cekati da se to samo odradi.
Znači, po tvojoj rečenici, Facebook ima potpuno pravo da objavljuje sve šta ljudi rade, koje stranice posjećuju, a da ljudi to ne mogu spriječiti?majestic24 je napisao/la:Nece se moci deaktivirati "FB Timeline"...mozemo ga sami aktivirati ili cekati da se to samo odradi.
garant si iz OtesaBianconeri1988 je napisao/la:Čuj neće te, a na Ilidži živiš!?![]()
![]()
![]()
I ja sam sa Ilidže i ja kako znam ovdje hoće šta stignu![]()
Dok sam zivio u onoj tamo rupcagi nekako su mi i htjele , al ne bi mjenjao ovaj Pejton za milion zena milina za ziviti...Ti Butmir , Luzani ?Bianconeri1988 je napisao/la:Šuti, jezik pregrizo'![]()
![]()
Nisam, ja sam na drugu stranu, mještanin...
Cuj Kolonija ... Haj posto si blizu naruci mi 2 pizze iz Panere taman da budu gotove dok dodjemBianconeri1988 je napisao/la:Kolonija hood!![]()
Ja sam odmah iza stadiona, čitav rat u onim zgradam proveo, geler me prošišao, zato sam i malo čaknut![]()
![]()
Pejton je civilizovano naselje, ipak su i tu mještani uglavnom...
Trenutno korisnika/ca: QUARESMA 18<<< i 4 gosta.