UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DamirT
Kontakt:

Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)

Post Postao/la DamirT » 08 sep 2020, 00:14

Pa kad nama Bicakcic igra stopera,frajer visok 1.80,i jos cuva njihovog mozda i najviseg igraca.Ljudi vidjeli ko cuva Glika i svaka lopta na njega
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 sep 2020, 00:16

zeljovac21 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:13
Drape je napisao/la:
07 sep 2020, 23:51
Puno se spominju bekovi i krila ali mene je najviše razočarao vezni red. Jedini igrač koji je uzeo loptu i krenuo naprijed je stoper Saničanin, veznjaci nepokretni, prestrašeni, bezidejni, kad prime loptu iz mjesta je dodaju prvom koga vide, ne smije niko da povede loptu uopšte. Vezni red je srce tima a mi srce nismo pokazali.
Najbitnije u ovome svemu. Kako to treba da izgleda su nam Poljaci pokazali veceras, par pasova u sredini i lopta na krilo. Mi nismo nijedan napad kroz sredinu odigrali, lopta se stalno vracala nazad i onda ide neko nabijanje naprijed. Niko da preuzme odgovornost da pronadje neko rijesenje naprijed.
Istina. A nije se niko ni otvarao stoperima kad je isla lopta nazad do njih. Mozemo mi govoriti do sutra da je Pjanic prvom do sebe igrac, ali se barem vrati do stopera da razmjeni pas i otvori prostor. Sto je iznimno bitno u modernom fudbalu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2020, 00:16

Raonffa je napisao/la:
08 sep 2020, 00:03

E sad druga je stvar što smo pola prešli par puta, a razlog tome je fizički pad Hadžiahmetovića, Hajradinovića, Kvržića i Ćivića. Tri od ta četiri igrača su bliže C postavi nego B postavi naše repke, barem po mom mišljenju. A vrlo su važne pozicije na kojima igraju, posebno kada treba iznijeti loptu pod presingom.
Nisu oni brate prelazi centra ni u 15 min. a ni u 70-toj :mrgreen: to je problem.
I ne samo zbog fizickog pada kondicije :nene: oni su podkapacitirani u svakom smislu: snaga, tehnika, kontrola lopte, brzina, motorika, vizija...pa vidio si, njima trebaju tri dodira da smire lopte i predaju prvom do sebe, a i to zakasne :damn: jedino Hadziahmetović što razmišlja brzo i zna odigrati brzo, ne prvu što se kaže, bez puno komplikacija, a zna se i postaviti. On bi mogao u tu B postavu. A Bogami i Bešić bi trebao u B postavu. Ništa nije napredovao u Engleskoj.
Pjanić, Krunić, Cimirot - to bi trebalo biti najbolje što imamo u vezi.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 sep 2020, 00:17

Rimes87 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:07
Stroj1946 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:04
Ma yebe nam se, ukrali smo Cipetića Hrvatima, pred nosom :rol:
Nismo mi njega ukrali nikome. Ali, iskreno, de mi reci ko treba biti pozvan kao starter desni bek? Iskreno, ono, koga mi imamo a da je odlican desni bek? Ja, evo ne znam. I nemoj bogati neke mladjarije iz neke njemacke trece lige koja nije prismrdila nekom seniorskom timu.
Advan Kadušić. Kad je ovaj levat iz Širokog mogo, trebo je i ovaj momak dobiti šansu.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 08 sep 2020, 00:18

Bičakčić
Ćivić
Kvržiç
Cipetić
Hodžić
Milošević

Bi trebali zavrsiti sa reprezentativnim fudbalom.

Saničanin
Hadžiahmetović
Hajradinović

Su donekle ispunili očekivanja i na njih se može računati.

Dobro je ovo Bajke uradio, sad smo svojim očima mogli svjedočiti sran.ju od nabrojanih igrača.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 08 sep 2020, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 08 sep 2020, 00:18

bicakcic je spor, ali zato ne moze skocit :urnebes:

od pobrojanih, definitivno zahvalnica i milosevicu.....momak ni u klupskom fudbalu ne zna koja je pozicija, niti ima ikaka ucinak kakav ne bi imao semir stilic

Muderator
Kontakt:

Post Postao/la Muderator » 08 sep 2020, 00:19

Lijepo je to selektor poslozio. Vidi se da je stari iskusni lisac.

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 08 sep 2020, 00:21

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
08 sep 2020, 00:18
Bičakčić
Ćivić
Kvržiç
Cipetić
Hodžić
Milošević

Saničanin
Hadžiahmetović
Hajradinović

hodzic moze rjesavati slabije repke ili posluziti za zadnjih 20min... kao napadac.

jedino ako se prevlja, demir i ostali ne ukljuce u A tim, onda je mozda prekobrojan, i onda poziv zavisi od forme.
previse serete na igraca koji je igrao van pozicije....ovako se i po ibisevicu sralo kad ga je susic stavljao na krilo
Zadnja izmjena: AirRamiz, dana/u 08 sep 2020, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 sep 2020, 00:21

let3 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:16
Raonffa je napisao/la:
08 sep 2020, 00:03

E sad druga je stvar što smo pola prešli par puta, a razlog tome je fizički pad Hadžiahmetovića, Hajradinovića, Kvržića i Ćivića. Tri od ta četiri igrača su bliže C postavi nego B postavi naše repke, barem po mom mišljenju. A vrlo su važne pozicije na kojima igraju, posebno kada treba iznijeti loptu pod presingom.
Nisu oni brate prelazi centra ni u 15 min. a ni u 70-toj :mrgreen: to je problem.
I ne samo zbog fizickog pada kondicije :nene: oni su podkapacitirani u svakom smislu: snaga, tehnika, kontrola lopte, brzina, motorika, vizija...pa vidio si, njima trebaju tri dodira da smire lopte i predaju prvom do sebe, a i to zakasne :damn: jedino Hadziahmetović što razmišlja brzo i zna odigrati brzo, ne prvu što se kaže, bez puno komplikacija, a zna se i postaviti. On bi mogao u tu B postavu. A Bogami i Bešić bi trebao u B postavu. Ništa nije napredovao u Engleskoj.
Pjanić, Krunić, Cimirot - to bi trebalo biti najbolje što imamo u vezi.
Pa dobro da, slažem se ali eto kažem ti šta je razlog što nismo mogli ostvariti neku kontrolu igre, mislim igraš u sredini sa Hajradinovićem, Hadžiahmetovićem, klasično krilo ti Hodžić, ne može jbg.

Iako, kažem, Hodžić i Hadžiahmetović mogu nekada biti od koristi, Hajradinovića prosto ne vidim u nekoj ozbiljnoj ulozi u reprezentaciji.

A ne moram ti govoriti da smo mi i sa najjačim veznim redom (koji god on bio) znali biti nadigrani od, za nas, slabijih reprezentacija, tako da ja ne vidim neki veliki razlog za neku dramu večeras, naprotiv :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 sep 2020, 00:21

Bičakčić
Ćivić
Kvržiç
Cipetić
Hodžić
Milošević

Saničanin
Hadžiahmetović
Hajradinović

Dobro je ovo Bajke uradio, sad smo svojim očima mogli svjedočiti sran.ju od nabrojanih igrača.
Zasto Cipetic? Za ostale se slazem

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 08 sep 2020, 00:25

Taman dvije utakmice se odigrale bod i poraz, ubilo se za KALKULACIJE :bale:
Walk on

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 08 sep 2020, 00:26

Zasto se sad od Poljske pravi velesila, nije im branio prvi golman, nije igrao prvi napadač, krila momak iz Lech-a 3-4 utakmica u reprezentaciji i veteran Grosicki kojem je vrhunac karijere bio Hull city, vremesni Krichowiak u vezi i igrac Kairata iz Kazahstana jedini klasan igrac Zielinski, Milik je bez samopouzdanja dvije godine i osim one jedne epizode dobre u Ajaxu nije nista uradio u karijeri. Odbranu nema potrebe ni spominjati da smo uradili koji presing siguran sam da bi nabili loptu u aut. I protiv takve ekipe mi ne možemo jednom u 90min da iznesemo cisto loptu, takva krila se poigravaju sa nasom odbranom citavu utakmicu ovaj iz Lecha je izgledao kao da je Joaquin iz najboljih dana spram Civica.
Sto se nas tice, Hodzic 90min a umro sa spremom jos na poluvremenu utakmice sa Italijom, Koljic dokazao kolika je Dzeko klasa odnosno koja je razlika kad je Dzeko startni napadac, Visca standardno los ali i kao takav mislio sam da ovo necu nikad reci zaslužuje prvu postavu u barazu :(, sredina terena kriminalna Hadziahmetovic je slabija verzija Cimirota a i sam Cimirotov kvalitet je predmet osporavavanja, Hajradinovic nije centralni vezni a i nema 21 god pa da mozemo reci bit ce od njega nesto u budućnosti ne znam zasto ali ocekivao sam vise od njega danas u svakom slučaju, Gojak jedini ima m.uda da povuče kad nema Pjanica ali je bio gurnut na krilo. Bico, Besa i Beg standardno malo ispod prosjeka doduše Besic malo vise dok je Sanicanin jedna od rijetkih svijetlih tacaka.
Zadnja izmjena: mirsad993, dana/u 08 sep 2020, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 sep 2020, 00:27

Stroj1946 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:17
Rimes87 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:07
Stroj1946 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:04
Ma yebe nam se, ukrali smo Cipetića Hrvatima, pred nosom :rol:
Nismo mi njega ukrali nikome. Ali, iskreno, de mi reci ko treba biti pozvan kao starter desni bek? Iskreno, ono, koga mi imamo a da je odlican desni bek? Ja, evo ne znam. I nemoj bogati neke mladjarije iz neke njemacke trece lige koja nije prismrdila nekom seniorskom timu.
Advan Kadušić. Kad je ovaj levat iz Širokog mogo, trebo je i ovaj momak dobiti šansu.
Ode i ti sad ****. Evo ja kazem mali Beganovic. Mislim, vidis o cemu pricamo ovdje? Nemamo kvalitetnog desnog beka i tacka. I usput taj iz Listice nije stvarno lose odigrao. Jeste da mu je Visca iznimno pomagao (nesto sto nasi navijaci haman nikako ne vide) ali valja brate trcat za Insigneom, nije to Guza pa da jedva dise nakon 20 minuta.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 08 sep 2020, 00:28

tutankamon1905 je napisao/la:
08 sep 2020, 00:21
Bičakčić
Ćivić
Kvržiç
Cipetić
Hodžić
Milošević

Saničanin
Hadžiahmetović
Hajradinović

Zasto Cipetic? Za ostale se slazem
Zato sto je igrač Širokog. Vidis da ugl navijaci FKS pljuju.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 sep 2020, 00:29

Previse ovih novih imena, hadzi ovaj hadzi onaj, oteli svedjane oteli ove one, sve mi se pomijesalo, a sve isti ****
NEMA NAZAD

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 08 sep 2020, 00:30

Ma duljevinjoharaldo lupa k'o maksim po diviziji. Veće neznalice a da se više fura ja nisam vidio na forumu.
Željezničar za život cijeli!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 08 sep 2020, 00:32

Hadziahmetovic i Hajradinovic mogu biti ispred Prcica, Jajala i Vrancica samo u BiH i nigdje vise, zato i imamo igru gdje veznjaci ne mogu 3 pasa sastaviti, a kamoli nesto iskreirati. Dva sarajevska propaliteta i polovnjaka ispred igraca iz L5.

Reprezentacija je propala cim su je pod svoje uzeli Begic i Pilav, Prosinecki je unistio kult reprezentacije, pozivao menadzerske igrace, Bazdarevic prije toga je gurao propale Zeljovce Cocalica i Viscu, Bajevic nastavlja Robijevim putem i reprezentaciju vuce u ambis.

U repki trebaju da igraju najbolji, Hodzic, Hadziahmetovic, Hajradinovic, Koljic, Milosevic, Duljevic, Visca, Civic, Cipetic, Danilovic, Sabanadzovic to nisu i ne trebaju biti tu. Ova drzava ima kvalitetnije igrace, koji imaju bolje karijere, bolje su placeni u klubovima i kao takvi trebaju da imaju prednost ispred ovog skarta gore navedenog koji je sramota za BiH i njen fudbal.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 sep 2020, 00:33

Saničanin zabetonirao svoju poziciju u ove dvije tekme. Cipetića sam volio vidjeti i večeras, da se uvjerimo jel dobra partija iz Italije slučajnost ili ima kuveta u sebi.
Zašto se Menalo i Stevanović nisu probali ?
Gojak će za par godina preuzeti vrh reprezentacije...
Dosta toga su ove dvije utakmice rekle, a na tome se treba radit. Nekih igrača se definitivno riješiti.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 08 sep 2020, 00:34

SudoHusika je napisao/la:
08 sep 2020, 00:30
Ma duljevinjoharaldo lupa k'o maksim po diviziji. Veće neznalice a da se više fura ja nisam vidio na forumu.
hvala što pratiš moj rad,
Mahalaš
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 08 sep 2020, 00:35

Wandelanoite je napisao/la:
08 sep 2020, 00:32
Hadziahmetovic i Hajradinovic mogu biti ispred Prcica, Jajala i Vrancica samo u BiH i nigdje vise, zato i imamo igru gdje veznjaci ne mogu 3 pasa sastaviti, a kamoli nesto iskreirati. Dva sarajevska propaliteta i polovnjaka ispred igraca iz L5.

Reprezentacija je propala cim su je pod svoje uzeli Begic i Pilav, Prosinecki je unistio kult reprezentacije, pozivao menadzerske igrace, Bazdarevic prije toga je gurao propale Zeljovce Cocalica i Viscu, Bajevic nastavlja Robijevim putem i reprezentaciju vuce u ambis.

U repki trebaju da igraju najbolji, Hodzic, Hadziahmetovic, Hajradinovic, Koljic, Milosevic, Duljevic, Visca, Civic, Cipetic, Danilovic, Sabanadzovic to nisu i ne trebaju biti tu. Ova drzava ima kvalitetnije igrace, koji imaju bolje karijere, bolje su placeni u klubovima i kao takvi trebaju da imaju prednost ispred ovog skarta gore navedenog koji je sramota za BiH i njen fudbal.

Jednostavno nije tacno. Bila je neki dan repriza utakmica gdje je BiH igrala, vodio nas Bazdarevic, igrali su Vrancic, Prcic. Isto je on najvise davao prostor Jajalu. Mozes nekom drugom prodavati praznu slamu.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 08 sep 2020, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.