Ma katastrofalan odabir kluba, od starta jasno, al eto. Pišaj mu tog agenta.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Najjaci su ovi koji pisu igra u losem klubu, nema s kim igrati i sl.
Kao da je slucajno tu.
Neka decko predje u Pool i igra sa VVDom ako mu Bordeaux ne odgovara.

Kao da je slucajno tu.
Neka decko predje u Pool i igra sa VVDom ako mu Bordeaux ne odgovara.

10x bolji izbor Bordeaux nego da je ostao u Malmeu, taman ovi ispali iz lige. Mada mislim da ce se na kraju nekako iskoprcati, makar kroz playoff.
A i ako ispadnu, sumnjam da ce Anel tu ostati.
Iako igra na neprirodnoj poziciji pokazuje dobre igre.
Ovih par (6) utakmica u Ligue1 su mu veće iskustvo nego komplet 2 sezone u Švedskoj. Izuzetak je LP naravno.
Priča o klupiranju u Chelsiju, Atalanti i sl.timovima je u januaru više nego smiješna.
Za njega je najbitnije bilo da u nezgodnom januarskom prelaznom roku predje u klub gdje će redovno igrati. To je Bordeaux.
Čisto sumnjam da bi bio starter i u PSV-u, Brentfordu i sl.timovima koji su imali dobre rezultate za svoje standarde. Ne dolazi ti Koulibaly pa da ga moraš odmah instalirati u startnih 11 i remetiti harmoniju u timu zbog tamo nekog anonimusa u svjetskom fudbalu, htjeli mi to prihvatiti ili ne.
Meni je samo zao sto ne igra na svojoj prirodnoj poziciji jer sam siguran da bi se dodatno pokazao i "prodao".
A i ako ispadnu, sumnjam da ce Anel tu ostati.
Iako igra na neprirodnoj poziciji pokazuje dobre igre.
Ovih par (6) utakmica u Ligue1 su mu veće iskustvo nego komplet 2 sezone u Švedskoj. Izuzetak je LP naravno.
Priča o klupiranju u Chelsiju, Atalanti i sl.timovima je u januaru više nego smiješna.
Za njega je najbitnije bilo da u nezgodnom januarskom prelaznom roku predje u klub gdje će redovno igrati. To je Bordeaux.
Čisto sumnjam da bi bio starter i u PSV-u, Brentfordu i sl.timovima koji su imali dobre rezultate za svoje standarde. Ne dolazi ti Koulibaly pa da ga moraš odmah instalirati u startnih 11 i remetiti harmoniju u timu zbog tamo nekog anonimusa u svjetskom fudbalu, htjeli mi to prihvatiti ili ne.
Meni je samo zao sto ne igra na svojoj prirodnoj poziciji jer sam siguran da bi se dodatno pokazao i "prodao".
- NerminFatic
- Kontakt:
Zanima me je li Anelu ostao isti menadzer, onaj Sved? Za njega bi bilo dobro da nadje novoga jer onaj je bitno ucestvovao u ne bas sjajnoj prodaji naseg reprezentativca. Father zna garant, pa Mirsade, kazi nam de. 

Jest ostao je jos taj agent najgori jos ga zeznuse da produzi do 2024 kontrakt sa malmömNerminFatic je napisao/la: ↑19 mar 2022, 13:50Zanima me je li Anelu ostao isti menadzer, onaj Sved? Za njega bi bilo dobro da nadje novoga jer onaj je bitno ucestvovao u ne bas sjajnoj prodaji naseg reprezentativca. Father zna garant, pa Mirsade, kazi nam de.![]()
- NerminFatic
- Kontakt:
A joj bas ga zavalise.SUZAVAC je napisao/la: ↑19 mar 2022, 21:29Jest ostao je jos taj agent najgori jos ga zeznuse da produzi do 2024 kontrakt sa malmömNerminFatic je napisao/la: ↑19 mar 2022, 13:50Zanima me je li Anelu ostao isti menadzer, onaj Sved? Za njega bi bilo dobro da nadje novoga jer onaj je bitno ucestvovao u ne bas sjajnoj prodaji naseg reprezentativca. Father zna garant, pa Mirsade, kazi nam de.![]()

Moze li botovski Bordo do pobjede danas, prvi put nakon 6 utakmica i drugi put u 12 tekmi, cemo da vidimo. Kakva je liga i kakve su ekipe od 14 do zadnje pozicije 7 bodova razlike, a kad pogledas formu Bordoa kontas oni debelo zakucali na dno tablice, ali ima jos rutavih ekipa u ovoj ligi pa mozda i izbore nekakav opstanak, red bi bio da krenu pobjedjivati, hoce li to biti danaaas, ceka se kec za pare. 

Bice ****Sheyi je napisao/la: ↑20 mar 2022, 14:31Moze li botovski Bordo do pobjede danas, prvi put nakon 6 utakmica i drugi put u 12 tekmi, cemo da vidimo. Kakva je liga i kakve su ekipe od 14 do zadnje pozicije 7 bodova razlike, a kad pogledas formu Bordoa kontas oni debelo zakucali na dno tablice, ali ima jos rutavih ekipa u ovoj ligi pa mozda i izbore nekakav opstanak, red bi bio da krenu pobjedjivati, hoce li to biti danaaas, ceka se kec za pare.![]()
Dalo bi se diskutovati o tome da je i ove unazadio svojim dolaskom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ovi su gori i od nase repke 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Anele ako si imalo pametan **** u 3pm svakog ko te savjetovo za ovaj transfer, a pogotovo onog glavnog koji je to sve zavrsio
Joj druže jesi ga pogodioSheyi je napisao/la: ↑20 mar 2022, 14:31Moze li botovski Bordo do pobjede danas, prvi put nakon 6 utakmica i drugi put u 12 tekmi, cemo da vidimo. Kakva je liga i kakve su ekipe od 14 do zadnje pozicije 7 bodova razlike, a kad pogledas formu Bordoa kontas oni debelo zakucali na dno tablice, ali ima jos rutavih ekipa u ovoj ligi pa mozda i izbore nekakav opstanak, red bi bio da krenu pobjedjivati, hoce li to biti danaaas, ceka se kec za pare.![]()

Ako padne još jedan crveni možda ga i zabiju 
Koja bruka jbt.

Koja bruka jbt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Stvarno sramota, ne mogu dati gol s dva igrača više.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Mirso **** li te agent
Nista bar spasite anela koji glas dajte za njega ovde https://www.webgirondins.com/actualite- ... ier-115054 znao sam ja da ce ga poslat klubu koji sam se ja svadzo sa njegovim agentom on je mogo atalantu otic psv i Reims Nece da slusaju ni klub malmö ni taj smrad njegov agent markus
Treba na istagram pisat OVOJ AGENCIJI komentarisat da su losi za anela neznaju mu naci dobar klub tom losem mARKUSU https://www.instagram.com/fullpotentialagency/
Propast, sta covjek uradi sa sebe zarad romkinje influenserice 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.