Najehbat ce Veleš baš

#osmadolazi

Kao prave patrijote odlucili smo ga sacuvati za utakmice najdraze nam reprezentacije
Ako sto znas posalji na ss.ba redakciju oni jedva cekaju da ocrne Nemanju.opalaopala je napisao/la: ↑08 mar 2023, 17:29Znal se s kim se pobio Bilbija ? Te price da ima virozu a sjedi na klupi su za malu djecu , samo nisam dobio info s kim u hotelu se pobio
rodjak je napisao/la: ↑08 mar 2023, 00:26Laki Marchano se nazestio pravo pred pocetak i jedva ceka da se baci na posao
Sta bi Lakiju?![]()
![]()
![]()
sada pogledajte 90 minuta kasnije sta radi Laki,, Laki ga smazo citavog za veceru i bohti,ostala samo jos jedna koshcica sa kojom ce se igrati svu noc ha ha![]()
![]()
P.S treba malo pripaziti gostujuce svlacionice ,moglo bi ludilo opet uhvatiti onog Nemanju ,pa da se reaguje na vrijeme ,hajvan je to![]()
Kakav Vehabija i Dino mesar da su igralirodjak je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:28Realno bolji je zrinjski za klasu danas bio,unistili su nas u sredini terena gdje su nam falila 3 igraca iz prve postave Halilovic ,Vehabovic i Dino Hasanovic,plus Andjusic naprijed.Treba priznati da oni i dalje imaju bolju ekipu od nas,mi moramo nastaviti stvarati jos bolje ekipe ali rastemo iz godine u godinu.Da smo bili u punom sastavu vjerujem da bi bili u igri za pobjedu bara-bara ovako se vidila velika razlika u kvalitetu,i poraz je bio neizbjezan.A i jesu najbolja ekipa u BiH na stranu sto mi mrak pane cim spominjem to madjarsko ogavno ime
![]()
ali realno najbolji su a i najvise ulazu.
Oni uvode u igru Bilbiju a mi Mucaja.Uglavnom steta sto nismo bili kompletni da utakmica bude napetija ovako nakon pola sata sve je bilo gotov jbga.Moramo jos rasti da se mozemo nositi ovako sa jacim ekipama ,idemo prema tome i uskoro ce mo biti najjaci .Idemo dalje ,vracaju nam se najmanje 3 igraca iz prve postave ,idemo nakantati pitare i pojesti cevape na Plavoj vodi
FORZA VELEZ
Evo obratio sam ! I ?
Ovako razgovaraju dvije realne osobe o temi Velež Zrinjski.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, StarmoCity, torbica i 21 gost.