Ja ovo uopste ne vidim kao losu stvar. Haris je otisao u Holandiju kao dijete, bez oca u drugoj drzavi. Holandija mu sve dala, zivot fudbal. Njegova raja su vecinom bili fudbaleri iz tih mladih timova. Po meni bi ispao ker da je dosao prije igrati za nas, kao sto neki to rade iz nasih U21, U19 iako su odrasli u BiH.harishp je napisao/la:Dobro je kontras,da je bilo ko drugi umjesto tebe pa bi se dalo skontati.DRHAUSE je napisao/la:Lupaš gluposti. Ti leteči Holandezi na njegovoj poziciji imaju Van Bommela De Jonga , dva balvana čija se igra svodi na stajanje na svojoj polovini i povremeno pokušaj loma noge suparničkom igraču.U napadu nisu ni blizu Medunjaninovih mogučnosti.I nije on kao ker došao u reprezentaciju nego smo ga mi (BH javnost i savez) ko kerovi molili da dođe igrati za nas i to u vrijeme dok je bio nositelj igre Holandske U-21 selekcije (s kojom je bio prvak evrope).Usput kada govoriš o igraču koji je za kratko vrijeme svojoj državi dao puno pokaži malio više poštovanja.harishp je napisao/la:Yebiga @amho da ima to sto mu ti spocitavas,nebi nikad poput popisanog kera navrnuo u BiH repku.
Vec bi igrao u oranje,kako je i kontao.Ali leteci Holandezi mogu birati,mi nazalost ne.
Ovako vjeciti pljuvac po BiH reprezentativcima nasao opet kontru udarati i braniti igraca koji to najmanje zasluzio.
Bio je pozvan u repku i to je javno odbio,jer cova hoce u Narandzaste.Kad je skontao da i ti balvani imaju vise sanse od ovog lava.Eto ga bas ko kujica nazaj,daj sta das.Mogao je on svojoj drzavi dati i bez prijasnjeg odbijanja da igra za tu istu.A ne cekati da vidi da nema nikakve sanse,pa tek onda se sjeti Lesi da treba kuci.
Prema tome dr,ne kenjaJ kad voz stoji.
Onda otisao u Spaniju, stvari se mjenjaju. BiH njega trebala, on trebao BiH i to je to.