Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la soko » 27 okt 2011, 21:40

harishp je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
harishp je napisao/la:Yebiga @amho da ima to sto mu ti spocitavas,nebi nikad poput popisanog kera navrnuo u BiH repku.
Vec bi igrao u oranje,kako je i kontao.Ali leteci Holandezi mogu birati,mi nazalost ne.
Lupaš gluposti. Ti leteči Holandezi na njegovoj poziciji imaju Van Bommela De Jonga , dva balvana čija se igra svodi na stajanje na svojoj polovini i povremeno pokušaj loma noge suparničkom igraču.U napadu nisu ni blizu Medunjaninovih mogučnosti.I nije on kao ker došao u reprezentaciju nego smo ga mi (BH javnost i savez) ko kerovi molili da dođe igrati za nas i to u vrijeme dok je bio nositelj igre Holandske U-21 selekcije (s kojom je bio prvak evrope).Usput kada govoriš o igraču koji je za kratko vrijeme svojoj državi dao puno pokaži malio više poštovanja. :!:
Dobro je kontras,da je bilo ko drugi umjesto tebe pa bi se dalo skontati.
Ovako vjeciti pljuvac po BiH reprezentativcima nasao opet kontru udarati i braniti igraca koji to najmanje zasluzio.
Bio je pozvan u repku i to je javno odbio,jer cova hoce u Narandzaste.Kad je skontao da i ti balvani imaju vise sanse od ovog lava.Eto ga bas ko kujica nazaj,daj sta das.Mogao je on svojoj drzavi dati i bez prijasnjeg odbijanja da igra za tu istu.A ne cekati da vidi da nema nikakve sanse,pa tek onda se sjeti Lesi da treba kuci.
Prema tome dr,ne kenjaJ kad voz stoji.
Ja ovo uopste ne vidim kao losu stvar. Haris je otisao u Holandiju kao dijete, bez oca u drugoj drzavi. Holandija mu sve dala, zivot fudbal. Njegova raja su vecinom bili fudbaleri iz tih mladih timova. Po meni bi ispao ker da je dosao prije igrati za nas, kao sto neki to rade iz nasih U21, U19 iako su odrasli u BiH.
Onda otisao u Spaniju, stvari se mjenjaju. BiH njega trebala, on trebao BiH i to je to.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2011, 22:06

@soko,zbog mjenjanja stvari kako se kome digne qurko.
Uvijek mi ispusimo.Sto god valja a odraste tamo daleko ode u vjecna lovista kod novog plemena samo tek po koji otpadak zapadne i nas ili bas bude odgojen kako je bog rekao poput Pjanica,pa na vrijeme kaze kud I kamo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 okt 2011, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 27 okt 2011, 22:19

harishp je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
harishp je napisao/la:Yebiga @amho da ima to sto mu ti spocitavas,nebi nikad poput popisanog kera navrnuo u BiH repku.
Vec bi igrao u oranje,kako je i kontao.Ali leteci Holandezi mogu birati,mi nazalost ne.
Lupaš gluposti. Ti leteči Holandezi na njegovoj poziciji imaju Van Bommela De Jonga , dva balvana čija se igra svodi na stajanje na svojoj polovini i povremeno pokušaj loma noge suparničkom igraču.U napadu nisu ni blizu Medunjaninovih mogučnosti.I nije on kao ker došao u reprezentaciju nego smo ga mi (BH javnost i savez) ko kerovi molili da dođe igrati za nas i to u vrijeme dok je bio nositelj igre Holandske U-21 selekcije (s kojom je bio prvak evrope).Usput kada govoriš o igraču koji je za kratko vrijeme svojoj državi dao puno pokaži malio više poštovanja. :!:
Dobro je kontras,da je bilo ko drugi umjesto tebe pa bi se dalo skontati.
Ovako vjeciti pljuvac po BiH reprezentativcima nasao opet kontru udarati i braniti igraca koji to najmanje zasluzio.
Bio je pozvan u repku i to je javno odbio,jer cova hoce u Narandzaste.Kad je skontao da i ti balvani imaju vise sanse od ovog lava.Eto ga bas ko kujica nazaj,daj sta das.Mogao je on svojoj drzavi dati i bez prijasnjeg odbijanja da igra za tu istu.A ne cekati da vidi da nema nikakve sanse,pa tek onda se sjeti Lesi da treba kuci.
Prema tome dr,ne kenjaJ kad voz stoji.
nemoj harise tako.. drhause je vrsni poznavalac nogometne igre... on prirodnog kreativca poredi s igracima koji su prirodni destruktivci ili ih cak svrstava na istu poziciju... njemu je haris medunjanin nekad bio nosilac igre holandske U-21, za koju je usput receno nastupio u tri utakmice - jednu od pocetka i dvije kao zamjena uz ukupnu minutazu od nekih 90-tak minuta s tim da su sva tri nastupa bila u grupnoj fazi u kojima je holandija zabiljezila po jednu pobjedu, nerijeseno i poraz.. u kljucnim utakmicama - polufinalu i finalu nije ulazio ni kao zamjena... malo nelogicno, obzirom da je bio nosilac igre te iste reprezentacije... mozes zamislit' kakve holandija ima nenosioce igre, kad im nosilac ne treba...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 okt 2011, 22:23

harishp je napisao/la:@soko,zbog mjenjanja stvari kako se kome digne qurko.
Uvijek mi ispusimo.Sto god valja a odraste tamo daleko ode u vjecna lovista kod novog plemena samo tek po koji otpadak zapadne i nas ili bas bude odgojen kako je bog rekao poput Pjanica,pa na vrijeme kaze kud I kamo
Pjanic je imao oca. Haris nije, tako da mi ne znamo kako je njegova stara sama sa dvoje celjadi u inostranstvu mogla da ih odgoji.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2011, 22:35

soko je napisao/la:
Pjanic je imao oca. Haris nije, tako da mi ne znamo kako je njegova stara sama sa dvoje celjadi u inostranstvu mogla da ih odgoji.
Bas naprotiv ,znamo.Sto se vidilo iz prilozenog.
Nije on jedini,ima ih jos takvih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 27 okt 2011, 22:46

Hare po ko zna koji put pljuje svog poznatog imenjaka...necemo mu to dozvoliti.
Harkane, pokaj se šta pišeš o našem genijalcu sa sredine terena :oops: nije to korektno od tebe.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2011, 23:21

spizz je napisao/la:Hare po ko zna koji put pljuje svog poznatog imenjaka...necemo mu to dozvoliti.
Harkane, pokaj se šta pišeš o našem genijalcu sa sredine terena :oops: nije to korektno od tebe.
Ako je pljuvanje reci ono sto je ucinio.
Kako se tek onda moze opisati kad to uradis,plaho korektno.
Njegove igre u repci su drugi par obuce.
A to mozemo prvo zahvaliti Holandezima,sto su bili prebukirani.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 okt 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 okt 2011, 23:24

koji si ti moralista ;) momak igra za BiH i vidi se da voli BiH, ne znam sta je poenta ovog tvog posta ;) odrastao je u drugoj zemlji. Ne moze biti kao mi sto smo se rodili u BiH, ali momak je mjera ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2011, 23:31

Moralista je odavno izumr'o,sad samo uspjevaju interezdzije.
Kad je toliko volio BiH repku,sto je onda prvi put odbi.Kad i sam rece da vidi svoju bolju buducnost u narandzastom dresu.No medjutim kad na tom Evropskom prvenstvu odigrao citavih tri minute,skontao je da je odnio vrag salu I od Buducnosti samo Banovici ostadose.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 28 okt 2011, 00:01

Boli me qrac jel Haris htio igrati za nas ili nije u pocetku, bitno je da sada igra, a najbitnije je da DOBRO igra i tu je kraj svake price. Treba gledati NAPRIJED, a ne UNAZAD.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 okt 2011, 00:05

znaci,troyan je zauzeo..

kakve veze ima sto se vratio ko kujica,da mu nije stalo do bosne ne bi se ni odazvao ..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 00:13

Sheyi je napisao/la:znaci,troyan je zauzeo..

kakve veze ima sto se vratio ko kujica,da mu nije stalo do bosne ne bi se ni odazvao ..
Za koga bi onda igrao,Sandzak.
Igranje u repci veca sansa za pronaci bolji klub.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 28 okt 2011, 00:34

harishp je napisao/la:

Boli nas briga iz kojih je razloga zaigrao za nas...koga to zanima :?: bitno je momak dobro igra za našu selekciju, da je ucinkovit, da se bori na terenu, da daje golove ili asistencije...a ta pozadina price zbog cega, gdje, ko, šta, kako - to je najmanje bitno.....dobar nam je dok je dobar i na terenu, cim bude loš **** cemo mu sve po spisku...bar smo po tom pitanju najjaci na svijetu :mrgreen: :lol:

marseille7
Kontakt:

Post Postao/la marseille7 » 28 okt 2011, 02:09

amho je napisao/la:o harisovoj igri nisam napisao nista posebno negativno... jedino sto sam o momku negativno rekao je da je spor...
to mozes osporavat' nije problem... o njegovoj poziciji u timu ja nisam nista rekao, a ti s kim si mu nalazio poziciju ja ne znam... poziciju dm left kako ti kazes igra silom prilika, a ne zato sto je najbolji na toj poziciji.. o njegovoj anticipaciji na ostalim pozicijama nisam nista pisao, a o antipaciji pogotovo ne... o michelsovoj autobiografiji nemoj mi pricat' jer teambuilding nije autobiografija.. nemoj molim te poredit' igraca ciji je najveci domet u dosadasnjoj karijeri status prvotimca u klubu iz izraela s jednim od najboljih fudbalera svih vremena, pogotovo kad si mu nasao poziciju na dm left, a svi znamo kako je drug zinedine bio odlican destruktivac... poredjenja su ti za deset... cuj poredit' tempo i kvalitet zidane-a i medunjanina... ravno je poredjenju tempa xavija i ballacka (kad je bio u medunjaninovim godinama, naravno)...
Ti nećeš da razumiš šta ti se govori, Haris još nije na tom najvećem nivou svoje karijere ali hajde dobro.

Što se tiče Zidane poređenja, valjda je očigledno sakrazam .

ps Haris će biti bolji nego Zidane a Pjanic nego Pele i Maradona zajedno, ufo me zaboli :lol:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 28 okt 2011, 06:53

marseille7 je napisao/la:
amho je napisao/la:o harisovoj igri nisam napisao nista posebno negativno... jedino sto sam o momku negativno rekao je da je spor...
to mozes osporavat' nije problem... o njegovoj poziciji u timu ja nisam nista rekao, a ti s kim si mu nalazio poziciju ja ne znam... poziciju dm left kako ti kazes igra silom prilika, a ne zato sto je najbolji na toj poziciji.. o njegovoj anticipaciji na ostalim pozicijama nisam nista pisao, a o antipaciji pogotovo ne... o michelsovoj autobiografiji nemoj mi pricat' jer teambuilding nije autobiografija.. nemoj molim te poredit' igraca ciji je najveci domet u dosadasnjoj karijeri status prvotimca u klubu iz izraela s jednim od najboljih fudbalera svih vremena, pogotovo kad si mu nasao poziciju na dm left, a svi znamo kako je drug zinedine bio odlican destruktivac... poredjenja su ti za deset... cuj poredit' tempo i kvalitet zidane-a i medunjanina... ravno je poredjenju tempa xavija i ballacka (kad je bio u medunjaninovim godinama, naravno)...
Ti nećeš da razumiš šta ti se govori, Haris još nije na tom najvećem nivou svoje karijere ali hajde dobro.

Što se tiče Zidane poređenja, valjda je očigledno sakrazam .

ps Haris će biti bolji nego Zidane a Pjanic nego Pele i Maradona zajedno, ufo me zaboli :lol:
ma razumijem ja vrlo dobro sta mi se govori... medjutim, ja nisam vidovit' i komentarisem samo ono sta je bilo dosad... ako bude tako kako si napisao, bice mi zadovoljstvo da povucem sve sto sam dosad rekao i trajno se banujem s fudbalskih tema... ;)

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 okt 2011, 07:02

Sta znam imao sam neki zamjerki Harisu zbog utakmice sa Zeljom , nesto se kofrcio loma,ali njemu svaka cast dok igra srcem za BiH (svoju drugu zemlju kao sto kaze harishp :) )
Svako ima gresaka u zivotu tako i on, bilo kako bilo Hare uliva ga gusarima iz Portugala.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 okt 2011, 08:03

harishp je napisao/la:

Nemoj tako Hare, znam da ga mrzis a covjek te demantuje svojim igrama, isto kao i Begovic. Nekad moras ispasti covjek i reci da si pogrijesio sto se tice ovog momka i repke, razumijem da vas je Ciro navukao poslije tekme na Bilinom.
Harise, pratis fudbal i dobro znas kako je Medunjanin dosao do Valjadolida, preko dresa BH repke nije sigurno. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2011, 08:27

Drkate ovaj brkate pojmove.Nije ratno stanje da se neko mrzi,pogotovo ne u sportu.To nikad ni pomisliti,nije vrijedno.
Kako rekoh drk....brkaju se pojmovi.
Doveden je u repku da zamjeni Muratovica,to je pod palicom Papeta uradio skoro bez greske.
Cak karika nesto I umjesto Misketa,dok je ovaj bio u behutu,i to je moglo proci.
Znaci bolje nemamo u tim situacijama i suti Mile,jer ce zvati UDBU,pa nam nece imati ko obradzivati zemlju,kako kaze legenda.
Jedino mi ide na onu stvar kad se vecina obrusi na ove koji bi u kockaste ili nebeske,a brane petokolonase iz nasih redova
Ili udri po redu,ili onda nemoj nikako.Kad nam je sve otislo u klinac krasni.
Valadolid mu je jos bio od zasluga oranjeta,kako doslo tako i otislo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 28 okt 2011, 08:45

Ima ovde raje, pisu nema veze samo je bitno da igra za repku.
Nije bas tako. Ne moze svak igrati za repku. Pa ne moze u repci tipovi igrati koji imaju na svom facebook provilu okacene slike nekih cetnika ili slicnim sranjem.

Nisam puno uvezan u slucaj Medunjanina, ali ako je covjek revidiro svoje misljenje i sad igra za repku i jako se korektno prema tom dresu ponasa, sto mu onda vazda ukazivati na nesto, sto je za sebe premislio.
Ko to vi, sto vazda po tome udarate, nikad niste promjenili misljenje...

Hare zabi ciganiji, i bit ce nam aman zaman :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 okt 2011, 09:26

Za repku ne moze svako da igra i to jeste tacno, ali treba da igra svako ko je kvalitet i to treba biti na prvom mjestu.
Eh sada je na treneru da okupi nas najbolji kvalitet sto imamo, uklopi u jednu cjelinu (znamo nismo svi isti) i napravi rezultat.
Za sada Papetu to dobro ide, Haris je evidentno najveci dobitak dobitak ovih kvalifikacija (uz Lulica), od Zlaje Bajramovica nismo imali igraca koji se ubacuje iz drugog plana i zabija golove.
I to treba cijeniti.
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kakarut, muhamedhulk i 36 gostiju.