FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

StariGrad071
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la StariGrad071 » 14 maj 2018, 10:20

****, ljudima ne vlaja covjek koji je ulagao u klub, borio se na 2 fronta, igrao evropu i raja ga ne podrzi a valja raji imamovic i slicni sa kojim je sloboda kanta za nabijanje gol razlike. baliluk.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 maj 2018, 11:07

:cool:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda prezivila tri rezima, dva rata i eto opstanak joj u rukama seljacine. Ko je on da nesto? Sta se covjek nece sve naslusat.
Ja i sta cemo sa tim...jel ima neka medalja il' trofej zato sto POSTOJI.... covjece, sport je takmičenje....takmicis se da budeš bolji od protivnika a ne da se svaka susa sprda sa tobom na tvom stadionu i da za citav Boziji vijek nisi nigdje dobacio....ako si tu samo da postojiš kao klub pa idi osnuj kulturno-umjetnicko društvo pa postojite,jbt....jesu vam mozgovi isprani led te j e b o.... najjača prica sa Tusnja je "nismo nikad nista osvojili pa ne moramo ni sad".... nevjerojatno, sviju mi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2018, 11:16

staragarda je napisao/la::cool:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda prezivila tri rezima, dva rata i eto opstanak joj u rukama seljacine. Ko je on da nesto? Sta se covjek nece sve naslusat.
Ja i sta cemo sa tim...jel ima neka medalja il' trofej zato sto POSTOJI.... covjece, sport je takmičenje....takmicis se da budeš bolji od protivnika a ne da se svaka susa sprda sa tobom na tvom stadionu i da za citav Boziji vijek nisi nigdje dobacio....ako si tu samo da postojiš kao klub pa idi osnuj kulturno-umjetnicko društvo pa postojite,jbt....jesu vam mozgovi isprani led te j e b o.... najjača prica sa Tusnja je "nismo nikad nista osvojili pa ne moramo ni sad".... nevjerojatno, sviju mi
Pa jesmol 2015 na 2016 svi govorili privatizuj nas napravi nesto od nas? On bio u drugoj prici, napustio nas. Sad kada je pokazao kakav je i kada je usao u politiku i kada je pokazao da samo voli pare ne moramo imati marke, svejedno mi je. Bilo ko od navijaca ko ima neku ideju ili veze neka se aktivira i dovede nam tog nekog kao sto su i ovi u Sarajevu uradili. Uglavnom nema on takvu moc, nije ni Tito ni kralj. Za promjenu statuta i nekog novog smo svi ali za ovog nikad vise. Nije mi toliko ni trofeji vec da ovaj reprogram ide i da se ne prave novi dugovi. Ko pravi skidaj ga i stavljaj novog, manje dugova mi je garancija vise da nece biti stecaja.
A ebo i ovo njegovo, nikakve razlike od onog sto Stanisic, Krupa i Mladost DK rade, nema sistema, sve je na jednom covjeku. Danas te ima sutra te nema, kao preslikane Modrice.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 maj 2018, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 14 maj 2018, 12:45

Ko mi brise komentare
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 maj 2018, 12:52

Mexico je napisao/la:Ko mi brise komentare
Rigotina
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 14 maj 2018, 12:54

wobly92 je napisao/la:
Mexico je napisao/la:Ko mi brise komentare
Rigotina
Ta će onaj moze samo po Zaostrogu brisat stolove iza ceha i poljaka :D
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 maj 2018, 13:23

StariGrad071 je napisao/la:****, ljudima ne vlaja covjek koji je ulagao u klub, borio se na 2 fronta, igrao evropu i raja ga ne podrzi a valja raji imamovic i slicni sa kojim je sloboda kanta za nabijanje gol razlike. baliluk.
A to sto je nabio dugove i sto je stetio ugled kluba kriminalnim radnjama, to nista.
Jedini ispravan put u fudbalu je ono sto Velez radi pa makar ispali i u nizi rang od ovog.
Smanjivati dugove, raditi na postepenom jacanju ekipe i ne baviti se kriminalom.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 maj 2018, 14:15

Azmir je samo igracima bivsim isplatio par stotina hiljada sto su tuzili bivse uprave .
Pa medjugorje 70 000....Pa restorani hoteli Sloboda nije mogla nigdje duzni i bogu i narodu.
Pa joge tuzio bili pred suspenzijom 20 000 trazio dva SATA pred utakmicu nece da prica uopste kaze pare hocu boli me briga nek vas izbace.
Ima aferima ali i borio se sa svima....Sloboda je rupa bez dna. Da nije njegovih pozajmica sada bi bili ugasen klub.jbg
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2018, 15:49

Pa sta je bolje platiti pa sve nabaciti na neku pozajmicu ili sabrati sponzore pa platiti? On nije zelio da ganja sponzore, a sve nam stavljao na pozajmicu, koja je tu nama korist? Ovako ova uprava nema problema sa reprogramom, otislo je 350 hiljada u godinu dana na to skinuto. A isto tako su sredili dosta dugovanja, isti su problemi i igraci i njima na teretu (Glavas, Dzafic, Sarajlic, Kostic, Govedarica, A Hoteli, Grand Vitez, Fatic, Mehidic. Sada Zoletic i Dzafic opet. Prije toga Fuki. Uvijek isti problemi, ako rijese te neke stvari, a da nije preko svojih pozajmica onda je to dobro. Bolje nego rijesiti pa zapisati. To nije rijeseno uopste..

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 maj 2018, 15:55

tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta je bolje platiti pa sve nabaciti na neku pozajmicu ili sabrati sponzore pa platiti? On nije zelio da ganja sponzore, a sve nam stavljao na pozajmicu, koja je tu nama korist? Ovako ova uprava nema problema sa reprogramom, otislo je 350 hiljada u godinu dana na to skinuto. A isto tako su sredili dosta dugovanja, isti su problemi i igraci i njima na teretu (Glavas, Dzafic, Sarajlic, Kostic, Govedarica, A Hoteli, Grand Vitez, Fatic, Mehidic. Sada Zoletic i Dzafic opet. Prije toga Fuki. Uvijek isti problemi, ako rijese te neke stvari, a da nije preko svojih pozajmica onda je to dobro. Bolje nego rijesiti pa zapisati. To nije rijeseno uopste..
Pa samo onaj kobasicar ima 150 000 pozajmice.do sada...polako samo sve ce isplivati...Ko i za sve drugo sto sam pisao. .
Pljuvali ste me za Ordagu Krpica Subica i eto jel se duzno...jeste...i To Njuo im duzan ostao.
Bez revizije iz vana i uredjenja kluba nema spasa..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2018, 16:02

Brcanskamalta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa sta je bolje platiti pa sve nabaciti na neku pozajmicu ili sabrati sponzore pa platiti? On nije zelio da ganja sponzore, a sve nam stavljao na pozajmicu, koja je tu nama korist? Ovako ova uprava nema problema sa reprogramom, otislo je 350 hiljada u godinu dana na to skinuto. A isto tako su sredili dosta dugovanja, isti su problemi i igraci i njima na teretu (Glavas, Dzafic, Sarajlic, Kostic, Govedarica, A Hoteli, Grand Vitez, Fatic, Mehidic. Sada Zoletic i Dzafic opet. Prije toga Fuki. Uvijek isti problemi, ako rijese te neke stvari, a da nije preko svojih pozajmica onda je to dobro. Bolje nego rijesiti pa zapisati. To nije rijeseno uopste..
Pa samo onaj kobasicar ima 150 000 pozajmice.do sada...polako samo sve ce isplivati...Ko i za sve drugo sto sam pisao. .
Pljuvali ste me za Ordagu Krpica Subica i eto jel se duzno...jeste...i To Njuo im duzan ostao.
Pa jel posteno da nasi budu Krpicu duzni nesto? Klub platio za njega da ga vrati i on onda odbio da potpise pro ugovor. Gdje je tu zasticen klub?
Eto saberi i oduzmi. I da se dodje par stotina hiljada nekom iz ove uprave opet ne mogu biti vise u minusu od Husica. On hoce 3 mil, sve sto je ocisceno nabaceno i jos vise. Dok su ovi tu sigurno je skinuto duga, u konacnici niko od njih nece biti problem jer je 50-100 hiljada lako vratiti ali kako vratiti nekom vise? I sada da je Azmir ostao sta bi se to pozitivno desilo, bili bi u igri za titulu jos dvije godine, a onda bi imali 6 miliona duga. Pa bolje je boriti se za opstanak pa skinuti nesto, makar to bilo 100-200 hiljada preko reprograma.
Onda prodaje Husic 0. Ovi imaju 3 igraca za prodati, mogu samo preko ta tri igraca pregurati sezonu i onda ubacivati nova tri..

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 maj 2018, 16:24

tuzlak1987 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Pa jel posteno da nasi budu Krpicu duzni nesto? Klub platio za njega da ga vrati i on onda odbio da potpise pro ugovor. Gdje je tu zasticen klub?
Eto saberi i oduzmi. I da se dodje par stotina hiljada nekom iz ove uprave opet ne mogu biti vise u minusu od Husica. On hoce 3 mil, sve sto je ocisceno nabaceno i jos vise. Dok su ovi tu sigurno je skinuto duga, u konacnici niko od njih nece biti problem jer je 50-100 hiljada lako vratiti ali kako vratiti nekom vise? I sada da je Azmir ostao sta bi se to pozitivno desilo, bili bi u igri za titulu jos dvije godine, a onda bi imali 6 miliona duga. Pa bolje je boriti se za opstanak pa skinuti nesto, makar to bilo 100-200 hiljada preko reprograma.
Onda prodaje Husic 0. Ovi imaju 3 igraca za prodati, mogu samo preko ta tri igraca pregurati sezonu i onda ubacivati nova tri..
Lako vratiti....vidim po stanju u klubu...
Jos nam racun blokiran evo 3-4 mjeseca zbog 150 000....
A imas za ove dvije god preko pola mil pozajmica plus ovi dugovi igracima...
Isti fazon zaduzi pozajmicu a fola nekog ocistili.
Svi rade isto...Sloboda im ko neki penzioni fond..
A pozajmice daju sa kamatom. ...vecom nego banka. ..
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 14 maj 2018, 19:06

Do skoro nisi ni znao ko je Fuki.
Samo se pitam šta bi bilo da je Azmir uletio u NS. :roll:
Pisao sam ti i privatno, zbog retardiranog poteza udruživanja s onim mangupom Kukom je sebi zatvorio vrata u Slobodi definitivno, a i u Tuzli, barem što se tiče nas običnog naroda. Kakve su mu namjere, koga zaboli, on je prošlost, okreni se svom klubu. Čovjek nam je pomogao, dobro bilo nama, dobro njemu.
Ti ko fol preko noći zaboravio sve, a najzagriženiji si bio da ga vidiš opet na čelu kluba. Kad si skontao da od tog nema ništa, okrenu priču totalno.
Niti ti je nabio ikakav dug, kad se sve sabere i skinuo ga je, čak i da potraži svoje pare ta famozna 3 miliona, opet je dug na manje od 6m, a bilo je oko 8.
Znaš ti to sve dobro samo se praviš malo namazan. De popusti malo više s političkim pričama, neće ti oni sigurno toj debilnoj stranci otet glasače.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 14 maj 2018, 19:26

ASD je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:****, ljudima ne vlaja covjek koji je ulagao u klub, borio se na 2 fronta, igrao evropu i raja ga ne podrzi a valja raji imamovic i slicni sa kojim je sloboda kanta za nabijanje gol razlike. baliluk.
A to sto je nabio dugove i sto je stetio ugled kluba kriminalnim radnjama, to nista.
Jedini ispravan put u fudbalu je ono sto Velez radi pa makar ispali i u nizi rang od ovog.
Smanjivati dugove, raditi na postepenom jacanju ekipe i ne baviti se kriminalom.

Cuj nabio, covjek davao pare iz SVOG djepa, placo ppfino, otisao igraci ostali ovi nisu bili sposobni ispratiti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 maj 2018, 19:30

StariGrad071 je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Cuj nabio, covjek davao pare iz SVOG djepa, placo ppfino, otisao igraci ostali ovi nisu bili sposobni ispratiti.
Pozajmljivao, ne davao, klub mu duzan skoro 3 miliona i sad im moze raditi sta hoce.
Ono sto Velez radi je jedino ispravno, vracati dugove, a ne uzimati poyajmice.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2018, 19:33

wobly92 je napisao/la: Samo se pitam šta bi bilo da je Azmir uletio u NS. :roll:
Pisao sam ti i privatno, zbog retardiranog poteza udruživanja s onim mangupom Kukom je sebi zatvorio vrata u Slobodi definitivno, a i u Tuzli, barem što se tiče nas običnog naroda. Kakve su mu namjere, koga zaboli, on je prošlost, okreni se svom klubu. Čovjek nam je pomogao, dobro bilo nama, dobro njemu.
Ti ko fol preko noći zaboravio sve, a najzagriženiji si bio da ga vidiš opet na čelu kluba. Kad si skontao da od tog nema ništa, okrenu priču totalno.
Niti ti je nabio ikakav dug, kad se sve sabere i skinuo ga je, čak i da potraži svoje pare ta famozna 3 miliona, opet je dug na manje od 6m, a bilo je oko 8.
Znaš ti to sve dobro samo se praviš malo namazan. De popusti malo više s političkim pričama, neće ti oni sigurno toj debilnoj stranci otet glasače.
Pa da je ostao jos duze imali bi samo goru situaciju zar ne? Ovako ne znamo nista sto se tice nove uprave dok ne odu, prvo pitanje za novu skupstinu treba biti kakvi smo sa dugovima i jel ima novih pozajmica.
Sto se tice Husica nije posteno to da dok je bio predsjednik nije bio za saradnju i nije pustao nikog da pridje blizu, sve sam odlucivao, trosio pare na svoju ruku i onda ti samo nabacio pozajmicu. Gdje je tu solidarnost sa klubom? Mi svi da smo znali da ce on tako raditi rekli bi nemoj hvala ti. Svi su na to sto radi gledali kao na preuzimanje i privatizovanje kluba, a on je u konacnici odradio isto kao Sabovic samo sa daleko vecim dugom prema njemu. U konacnici on nije nista skinuo, skinuto par vecih rata reprograma za Evrope dok je trebalo. Ostalo 750 hiljada duga za porez, ostalo za plate, ostalo za Kostica i takve sto nije ispostovao prije sezone sporazume. Nikada ni nismo znali koliki je dug tacno ali prema poreskoj je nakon njega ostalo 3,5 mil plus 900 hiljada kamata, njemu 3 mil, ostalima 1 milion (kad se naberu svi ima 1 mil sigurno, a mozda i vise). I eto te opet na osam i vise. Nemoj platiti jednu ratu reprograma i nabacuje ti se 900k kamata. Mozda ni ova nova uprava nije nista skinula, mozda bude upisano pozajmica toliko koliko je i isplaceno potraziocima. Za reprogram provjereno znamo da je odradjena citava godina reprograma redovno. Zato ima skupstina i treba biti pitanje jel ima novih pozajmica i stvaranja dugova? Ako ima zelim im srecu kao i Husicu, za nas nisu.

Tu je kriva i skupstina i grad jer su oni znali to za Husica i kako ulaze i da moze staviti na pozajmice, ali su pustili da uzimaju slavu i sebi dok ima rezultata sa njim. Tome ako nisu stali u kraj sa ovom upravom onda idemo na vjecna lovista.

Sve istina bio sam za njega, sada nisam nikako, a politika nema veze s tim. Ima ali sto se tice njega ne mene jer je on otisao kod Kukica. Tako da mu se mogu lakse otkriti motivi sada. Bio sam za njega jer sam kontao da igra igrice kako bi nas preuzeo, ali vraga on igra igrice zbog drugih stvari. Sve sto je uradio se moze protumaciti sada na vise nacina, ja to tumacim na onaj najgori jer mislim da je citavo vrijeme igrao igru za svoje dupe, a da mu je Sloboda kolateralna steta.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 14 maj 2018, 19:56

A sta ovi daju?

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 14 maj 2018, 21:10

Trebao je ukrcati nekoliko miliona svojih pa da ga onda pjesnik otjera. Ima 3 pozajmice, sracunaj koliko ste potrosili u njegovom mandatu. Racunaj i dugove sto je vratio. Babuka aktiviraj pozajmice i nek ih pjesnik spasava ili neka idu na smetljiste istorije.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 maj 2018, 21:16

tarantula27 je napisao/la:Trebao je ukrcati nekoliko miliona svojih pa da ga onda pjesnik otjera. Ima 3 pozajmice, sracunaj koliko ste potrosili u njegovom mandatu. Racunaj i dugove sto je vratio. Babuka aktiviraj pozajmice i nek ih pjesnik spasava ili neka idu na smetljiste istorije.
samo nek aktivira pa kad vam rampu poatavimo u Slavinovicima ici cete na smetljiste :wtf: cekaj malo pa vi vec sad zivite kao u smetljistu :!: ali i to je metropola za ono odaklle ste dogmizali, sto je razlog nam budete vjecno zahvalni :kafa:
Sloboda Tuzla

tarantula27
Kontakt:

Post Postao/la tarantula27 » 14 maj 2018, 21:39

fukaratz je napisao/la:
tarantula27 je napisao/la:Trebao je ukrcati nekoliko miliona svojih pa da ga onda pjesnik otjera. Ima 3 pozajmice, sracunaj koliko ste potrosili u njegovom mandatu. Racunaj i dugove sto je vratio. Babuka aktiviraj pozajmice i nek ih pjesnik spasava ili neka idu na smetljiste istorije.
samo nek aktivira pa kad vam rampu poatavimo u Slavinovicima ici cete na smetljiste :wtf: cekaj malo pa vi vec sad zivite kao u smetljistu :!: ali i to je metropola za ono odaklle ste dogmizali, sto je razlog nam budete vjecno zahvalni :kafa:
Pravi primjer tuzlanske nezahvalnosti. Doduse ima i dobre raje u Tuzli. Nazalost indijanci poput tebe dominiraju. Mozete sa Sarajlijama. Isti **** vi i oni. Aktiviraj Babuka radi ovakvih indijanaca.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.