Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Nije mi jasno, neki dan citam njegovu izjavu gdje mi nije bas zvucao zainteresovan... Ali dobro, ipak sretno, ako je ovo istina. Bio sam za Amara ali Kodro zbog sramotnog otkaza prosli put kada je bio selektor takodje zasluzuje sansu.
Dobili smo sta smo dobili, hebi ga. Meni je Meho manje los ali vise iz nenogometnih razloga. I nema potrebe da to i dalje elaboriramo.invincible1921 je napisao/la:Pa nemam sta likovatdubrovnik je napisao/la:Slazem se da cirevima ovdje nema mjesta iako bi kolega Neandertalac uzivao da se desilo suprotno.invincible1921 je napisao/la:Ovi sto spominju cireve i slicne guposti samo pokazauju svoje komplekse koje su iskazali sto put do sad.
Mislim da je Amar puno kvalitetniji izbor, ali dobro ako savez misli da je Kodro bolji onda ok zelim u svu srecu i da se plasiramo na EURO. Iskreno sam misljenja da Kodro nece izdrzati kavalifacije do kraja jer ko da gledam cim padnu rezultati otici ce sa pricom da mu se neko mijesa u poso i da ima svasta ispod ciliam....daj Boze da tako ne bude.
Bilo kako bilo ako i zvanicno bude sve mu najbolje zelim ko sto bi i bilo kojem drugom selektoru![]()
![]()
U to nemam sumnje.![]()
Meho zasluzuje cestitke i po meni je manje los izbor a vjeruj mi da bi i Amaru koliko got to nevjerovatno zvucalo dao podrsku da je izabran.
Iako bi mi u meni cir stvarno radio.Bio sam za Amara imam svoje misjenje i dalje tvrdim da je bolji ,al stas mu sad
Da je i Nikic izabran podrzo bi ga ha ja
![]()
Al et ponavljam mislim da kodro nece docekat kraj kvala iako je to bas tesko uspjet na klupi nase rep
Ali sada bi trebao dobiti 2 bivsa reprezentativca za pomocnike. Da se pripremaju za buducnost.
Nije ovo sjajan izbor i vjerujem da je vecina ovdje toga svijesna. Da mi je neko rekao da cu se razveseliti izboru Kodra u reprezentaciju rekao bih mu da je lud. Za Osima bih pobjego od te osobe.
Ocekivao sam vise ali ... Mehu svu srecu u reprezentaciji a Amaru u Zeljeznicaru.
RedBullSA je napisao/la:
Sta se bolan usavrsava, covjek jedino u karijeri sto je vodio je Real Sociedad i to neke mladje kategorije cisto ga ljudi ispostovali, i sad vodi neki klub u svicarskoj drugoj ligi i to neki bauk..Sad ce vjerovatno doci prica Amar vodio klubove po nasim livadama posto je to prica ovih nasih ljudi uvijek standardna, a dodjose momci sa nasih livada pa poderase vels u kojem igraju kao neke mlade zvijezde iz engleske lige.Mi smo uvijek najbolji u tome da pljuljemo nase
Niko od tih momaka, ako odrze kvalitetu, nece ostati na nasim livadama, tako da je to poredjenje smijesno. Menalo prvom prilikom leti van ovih livada, i ide momak napraviti karijeru vani. Amar to nije uspio, i zato su mu ove livade domet.
Moze li neka strucna analiza Culica ako se obistinu ove nezvanicne informacije?

Zadnja izmjena: mire96, dana/u 16 nov 2017, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek sam govorio da je nezahvalan posao trenera biti, pogotovo negdje gdje si kao igrač bio legenda.JonSnow je napisao/la:Koja je životinja Meho?
Rijetki odu gospodski živi, Ferguson... Pogledaj samo što rade od Wengera, ako ode i kad ode biti će pljuvanja, tako da automatski se skoro sve dobro zaboravi.
Tako da Baždarević nije bio selektor, danas bi se on prizivao, pa i Sušić, sa svojim čudnim rezultatima iz turske lige.
Meni je sve jasno, ali ove Bošnjake muslimane ne mogu slušati kako prizivaju Sergeja Barbareza.

calcio je napisao/la:Nije mi jasno, neki dan citam njegovu izjavu gdje mi nije bas zvucao zainteresovan... Ali dobro, ipak sretno, ako je ovo istina. Bio sam za Amara ali Kodro zbog sramotnog otkaza prosli put kada je bio selektor takodje zasluzuje sansu.

E ako bude zasluzio pljuvanje a ti ga budes branio prisjetit cu te da si bio protiv njega.
Nemoj molim te ko boga sada 3 godine govorit da je super ako ne bude dobar.
- MocMahale444
Jazavac.JonSnow je napisao/la:Koja je životinja Meho?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa dobro je i Meho napredovao, iz Spanije direktno sletio u Svicarsku drugu ligu.mire96 je napisao/la:Niko od tih momaka, ako odrze kvalitetu, nece ostati na nasim livadama, tako da je to poredjenje smijesno. Menalo prvom prilikom leti van ovih livada, i ide momak napraviti karijeru vani. Amar to nije uspio, i zato su mu ove livade domet.
misketovci na aparatima 
Meho

Meho

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jedini razlog sto je dobio otkaz je sto je FKS bilo zeljno titule.. Koja se odavno cekala.. A ponavaljam da smo jedan od boljih fudbala igrali pod njegovom palicom.U zvaničnim utakmicama na klupi Sarajeva Kodro je ostvario 11 pobjeda, četiri remija i dva poraza, uz gol razliku 33:9. Učinak nekadašnjeg fudbalera Barcelone na klupi ambicioznog bh. kluba nije zadovoljio ukuse ni Uprave, ni navijača i zbog činjenice da se Sarajevo nije uspjelo plasirati u završnicu Kupa BiH.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I takva druga liga je bolja od nase. Nase timove u Evropi gazi ko hoce, od Hapoela, Makabija do Kukesija i Zarija. Niko nije Amara sprjecavao da vodi neki tim u drugoj ligi Svicarske, Austrije, Ceske. To sto nije, dosta govori o tome kako ga vide u evropskom fudbalskom svijetu.RedBullSA je napisao/la:Pa dobro je i Meho napredovao, iz Spanije direktno sletio u Svicarsku drugu ligu.mire96 je napisao/la:Niko od tih momaka, ako odrze kvalitetu, nece ostati na nasim livadama, tako da je to poredjenje smijesno. Menalo prvom prilikom leti van ovih livada, i ide momak napraviti karijeru vani. Amar to nije uspio, i zato su mu ove livade domet.
Ja slavim što će bit dobrog materijala za kokice na temi sljedećih par dana.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- invincible1921
- Kontakt:
oni mrze amara vise nego prosjecan navijac sarajevabodi123 je napisao/la:misketovci na aparatima
Meho

=\_1921_/=
Skroz si pogresno shvatio poentu ja uopste ne aludiram da je Amar savrseno rijesenje, nego mi je smijesno ovo pribojavanje da Amar bude selektor a nikakve razlike nema tu velike sve i da je Kodro nesto potkovaniji al cini mi se da je obratno. Najbolje bi bilo da se Savez angazovao i nasao 3-4 kvalitetna rijesenja pa da se mozemo i necemu radovati i iscekivati, a ovako vala i ne obecava u svakom slucaju.mire96 je napisao/la:I takva druga liga je bolja od nase. Nase timove u Evropi gazi ko hoce, od Hapoela, Makabija do Kukesija i Zarija. Niko nije Amara sprjecavao da vodi neki tim u drugoj ligi Svicarske, Austrije, Ceske. To sto nije, dosta govori o tome kako ga vide u evropskom fudbalskom svijetu.RedBullSA je napisao/la:Pa dobro je i Meho napredovao, iz Spanije direktno sletio u Svicarsku drugu ligu.mire96 je napisao/la:Niko od tih momaka, ako odrze kvalitetu, nece ostati na nasim livadama, tako da je to poredjenje smijesno. Menalo prvom prilikom leti van ovih livada, i ide momak napraviti karijeru vani. Amar to nije uspio, i zato su mu ove livade domet.
Nas je Meho fin boga mi. Nikakve fizicke slicnosti sa Jazavcem nema.MocMahale444 je napisao/la:Jazavac.JonSnow je napisao/la:Koja je životinja Meho?

- MocMahale444
Okreni tele bice veslo, jos zamisli ovo kad jazavac bude morao voditi repku na Grbavici.uNbx je napisao/la:Ja slavim što će bit dobrog materijala za kokice na temi sljedećih par dana.
Valjda ovaj put bude u mogucnosti da ostane 3-4 tekme na klupi, ne samo 2

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja se slazem da nije. To sam napisao i par stranica ranije. Iskreno, mislim da je Kodro mane zlo u ovom slucaju, ali daleko od toga da ja mislim da je on neki strucnjak koji ce spasiti ovo sto je Mesa dodatno pokvario. Savezu i komisiji ide krivica sto se nisu ni potrudili da nadju trecu opciju, a mogli su, nije moguce da nema niko iole pristojan da hoce da vodi nasu repku. Ali su tu druge stvari posredi, ne samo kvalitet i znanje. Kodro ako se dokaze neznalicom kao i njegov prethodnik (ili ako bude i gori od njega) prvi cu biti koji ce ga okriviti i zahtjevati njegov odlazak.RedBullSA je napisao/la:Skroz si pogresno shvatio poentu ja uopste ne aludiram da je Amar savrseno rijesenje, nego mi je smijesno ovo pribojavanje da Amar bude selektor a nikakve razlike nema tu velike sve i da je Kodro nesto potkovaniji al cini mi se da je obratno. Najbolje bi bilo da se Savez angazovao i nasao 3-4 kvalitetna rijesenja pa da se mozemo i necemu radovati i iscekivati, a ovako vala i ne obecava u svakom slucaju.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sretno Mehi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
wobly92 je napisao/la:Jel moguće ovoliko gluposti nabacati u nekoliko kratkih redova...bojamora je napisao/la:Kako ih nije sramota Ivice, plakali su da nam spasi reprezentaciju i savez i sada mu zabijaju nož u leđa izabirajuči umjesto Amara čovjeka koji mu ne može ni cipele dbrisat što se stručnosti . karizme i svega ostalo tiče. Ivice molim te podnesi ostavke na sve funkcije u savezu i pusti ih da se valjaju u sopstvenom blatu a ni jedan pravi navijač Želje više neče navijati za reprezentaciju dok je Kodro selektor jer je izabran samo zbog toga da to ne bi bio Amar.
A šta je bogati glupost. Svi ko imalo prate i razumiju se u fudbal znaju da je Kodro nikakav trener i da je Amar za njega izmislio isti.
Meho mi je dosadan.MocMahale444 je napisao/la:Okreni tele bice veslo, jos zamisli ovo kad jazavac bude morao voditi repku na Grbavici.uNbx je napisao/la:Ja slavim što će bit dobrog materijala za kokice na temi sljedećih par dana.
Valjda ovaj put bude u mogucnosti da ostane 3-4 tekme na klupi, ne samo 2

Bilo bi mi veselije i urnebesnije gledat moržonju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bio sam vise za drugog kandidata, sto ne znaci da sam bio protiv prvog. Iskreno nisam mislio da je zainteresovan jer ga je dobro krenulo u Svicarskoj i zbog toga sto je, ne samo jednom vec dva puta dobio glupe otkaze, prvo u reprezentaciji pa onda u FKS.dubrovnik je napisao/la:calcio je napisao/la:Nije mi jasno, neki dan citam njegovu izjavu gdje mi nije bas zvucao zainteresovan... Ali dobro, ipak sretno, ako je ovo istina. Bio sam za Amara ali Kodro zbog sramotnog otkaza prosli put kada je bio selektor takodje zasluzuje sansu.![]()
![]()
![]()
E ako bude zasluzio pljuvanje a ti ga budes branio prisjetit cu te da si bio protiv njega.
Nemoj molim te ko boga sada 3 godine govorit da je super ako ne bude dobar.
Ovim izborom smo takodje dobili jedan novi sukob interesa. Hoce li Kodro favorizirati sinceka?