FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rob do bagro
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la rob do bagro » 19 jun 2009, 11:53

ma koja proba nek momak bude sretan ako zaigra barem 2 tekme...oni uvjek dovode talente a onda kad trebaju zaigrat pokazu se kao antitalenti
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jun 2009, 11:58

Bayern zagrizao za veznog igraca Shaktara Ilsinha, ali je problem sto se i Sevilla ukljucila u utrku.
http://globoesporte.globo.com/Esportes/ ... AYERN.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 19 jun 2009, 12:21

Boze dragi, kako novinari prevode vijesti... cak i "google translate" bolje prevodi... uprava Bayerna izjavila da su na transfer listi ova tri igraca, Loll :), Otll i Borowski... i da planiraju novca od prodaje ovih igraca uloziti u kupovinu Bosingwe...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2009, 14:17

wolfsi odbili ponudu za misketa,steta on bi nam pravo dobro dosao...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2009, 14:21

Kakav Miske....ne budi smiješan.

Bosingwa bi bio strašno pojačanje, mlad, brz, dobar i u napadu i u odbrani. Odlično pojačanje, samo neka ga dovedu.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 19 jun 2009, 14:25

Bilo bi dobro da bayern proba dovesti robbena,iz uprave reala mu rekli da moze traziti drugi klub,samo se bojim da je malo skup z nasu upravu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2009, 14:26

Rz88 je napisao/la:Kakav Miske....ne budi smiješan.

Bosingwa bi bio strašno pojačanje, mlad, brz, dobar i u napadu i u odbrani. Odlično pojačanje, samo neka ga dovedu.
sta ba ti pricas,uzmi danasnji sport pa procitaj,nemoj se praviti da sve znas....

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2009, 14:33

Taj sport je napisao Džeko 40miliona, a onda je napisao odbili su 12 miliona. Svake sedmice neka nova glupost. Bolje da ne počnem pisati ko sve piše za sport....Ja kažem samo Miske ne bi valjao u Bayernu, ima nekih igrača kojima ne odgovara neki stil igre. Njemu ne bi odgovarao stil Bayerna,

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2009, 14:44

a vjeruj mi da znam bolje od tebe ko pise za sport,i da tu ima puno profesionalaca, barem oni koji prate repku...treba tebe postaviti za direktora,jer vidi se da vec odmah znas ko bi odgovarao a ko ne,odrekli ga se,a covjek ih raznio ove sezone,najbolji asistent u historiji bundes lige...da li mario gomez odgovara,da li van bommel odgovara,olic,timoscuk...to znaju vrhunski strucnjaci a ne obicni posmatraci kao sto smo mi....

Ostalo je samo ime.....

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2009, 14:47

Nije se dokazao u Bayernu kada je imao prilike. Drugo, polako , sad ćemo ako Bog da vidjeti koji će biti Vukovi. Bravo ti što znaš sve,a kad bi samo znao nešto , ali okey , nema svrhe se raspravljati, hvalite igrače i više nego što vrijede samo što igra za BiH, smiješno, dokaz da neki stavljau srce ispred mozga.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2009, 14:47

Avazov Sport je najbolja sportska novina u drzavi. Posebno kada je naša reprezentacija u pitanju. Sigurno imaju najkvalitetnije i najobjektivnije novinare, koji nisu u službi saveza kao većina ostalih novina i novinara.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2009, 14:53

Virtu4l je napisao/la:Avazov Sport je najbolja sportska novina u drzavi. Posebno kada je naša reprezentacija u pitanju. Sigurno imaju najkvalitetnije i najobjektivnije novinare, koji nisu u službi saveza kao većina ostalih novina i novinara.
ma ne mozes ti nekim ljudim nista dogovoriti...cuj stavlja srce ispred mozga,pa covjece ovaj momak je izmislio fudbal za van bommela,lella,ottla,borowskog,sosu...ja volim bayern isto kao i ti,ali realnosti treba pogledati u oci..ovaj covjek je majstor,i da je svabo cijena bi mu bila oko 30 miliona...nije tacno da je dobio sansu,nikada on pravu sansu u bayernu nije dobio,a covjek i dalje voli bayern i kaze da bi se volio vratiti.....

Ostalo je samo ime.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2009, 14:57

Teško će Bosingwa iz Chelsea. Bio je jedan od najboljih igrača prošle sezone. Siguran sam da bi to bio veliki gubitak za nas.
Voli te tvoje Sarajevo.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jun 2009, 14:58

Rz88 je napisao/la:Nije se dokazao u Bayernu kada je imao prilike. Drugo, polako , sad ćemo ako Bog da vidjeti koji će biti Vukovi. Bravo ti što znaš sve,a kad bi samo znao nešto , ali okey , nema svrhe se raspravljati, hvalite igrače i više nego što vrijede samo što igra za BiH, smiješno, dokaz da neki stavljau srce ispred mozga.
kad je imao prilike da se namatne u Bayernu :?: nikad,tako je isto bilo i sa Etoom u Realu nije mogao nikad dobiti priliku da pokaze sta zna a gledaj covjeka sta sad radi po Barci...zar ti nije dovoljna rjec da je covjek ima 20 asistencija u ovoj sezoni i zajedno sa Xaviem bio najbolji asistent evrope,a ti kazes da ovaj igrac ne vrjedi...izuzev Riberya,bolji je od cjelog Bayernovog srednjeg reda :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2009, 15:00

Ti nemaš veze, kad je ovaj igro lp, ovaj drugi je gledao to preko TV-a. Jao ti patriotskih postova hahaha. Budi objektivan kada pišeš, pogledaj svoje postove. Okey bio jednu sezonu dobar i to je to, i meni je drag, igrač je koji predstavlja moju državu ali treba on još mnogo toga da naući. Neki su igrali svjetska prevenstva dok su neki opet gledali sa Tv-a. Neki su dovođeni tek tako radi reda ali opet su tu samo radi reda.

O ti patriota, koji si pun objektivnosti, dokaži ti meni da je Wolfsburg odbio ponudu Bayerna. Nijedan medij nije to objavio, Od the suna, od sporta.de, ****.de, bild.de, goal.com, sport.es, sport.uk, kicker.de i još mnogih što ih pratim....

Drug, Eto'o je posebna prića, on je otišao iz Mallorce u Barcu za 24 milione a Miske iz Bayerna u Bochum za 1 milion.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2009, 15:03

Nije Miske imao apsolutno nikakve šanse u Bayernu, to su bile uspješne godine bavaraca, jbg, Tarnat, Fink, Effenberg, Salihamidžić, Sholl, Hargreaves, Ballack, pa onda počeci forsiranja Deislera, Schweinsteigera... a upravo ovi zadnji su upropastili dosta drugih igrača, jer su oni MORALI igrati...
Voli te tvoje Sarajevo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 19 jun 2009, 15:06

ti mislis nakrco 3500 postova i to ti daje za pravo da postajes novi felix magath...silu im je covjek demonstrirao,za nekoliko sekundi dijamanti im zabise gol....budi realan,i reci da nije bolji samo od riberya...stalno citiras neke svabe,sve je to uredu,svi mi to pratimo,ali ne hvalimo se kao ti naprimjer....ako ostanu i ove godine u wolfsburgu bayernu opet nema titule,ali ja volim bayern,ali ljudi su bili bolji i zasluzeno prvaci...slazem se za bosingwu,tesko ce to chelsea pustiti,pa bayern ne da milion vise za pranjica.....

Ostalo je samo ime.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jun 2009, 15:06

Avazov sport je novina koja je svojevremeno objavila senzacionalni transfer Barbareza u želji,pisala placene textove za Fatmira Bajramovica virtualnog igraca Želje,također bila je i sjajna fotoprica sa rostiljade trenera Orasja(ne znam kako se zvao,prije 4-5 godina) sa naslovom Orasje pocelo pripreme,ko tu novinu smatra ozbiljnom nije normalan,o ponudi niko od njemackih medija nije ni slovo napisao,niti ce napisati,o Misketovim kvalitetima se moze se dosta napisati ali i o njegovim slabostima,volio bih bosanca u FCB ali ne Misketa Papac ili Dzeko ostalo,ne hvala ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2009, 15:10

Oke. Odoh ja ići. To što pišeš "forsiranje" Deislera je smiješno i apsurdno. Sebastian je imao centaršut ko Beckham, kako je samo izvodio slobodnjake, sjajan igrač ali ozljede ga zafrkaše, a za Bastiana posebna priča, Piotr Trochowski je bio 10 puta bolji igrač od Bastiana, ali nije imao toliko medijske pažnje pa je ovaj jeftino ako se ne varam 3.7 ili tako nešto milioa otići.

@neno

kakve veze ima moj broj postova sa kvalitetom posta. Pogleda bolan šta pišeš, idi umij se pa onda piši normalno. Haj živio, vidimo se kada počneš pisati normalne postove.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 19 jun 2009, 15:10

Rz88 je napisao/la:Ti nemaš veze, kad je ovaj igro lp, ovaj drugi je gledao to preko TV-a. Jao ti patriotskih postova hahaha. Budi objektivan kada pišeš, pogledaj svoje postove. Okey bio jednu sezonu dobar i to je to, i meni je drag, igrač je koji predstavlja moju državu ali treba on još mnogo toga da naući. Neki su igrali svjetska prevenstva dok su neki opet gledali sa Tv-a. Neki su dovođeni tek tako radi reda ali opet su tu samo radi reda.

O ti patriota, koji si pun objektivnosti, dokaži ti meni da je Wolfsburg odbio ponudu Bayerna. Nijedan medij nije to objavio, Od the suna, od sporta.de, ****.de, bild.de, goal.com, sport.es, sport.uk, kicker.de i još mnogih što ih pratim....

Drug, Eto'o je posebna prića, on je otišao iz Mallorce u Barcu za 24 milione a Miske iz Bayerna u Bochum za 1 milion.
tri sezone jedan od najboljih asistenata,a ti kazes da je ima samo jednu dobru sezonu :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.