Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 19:31

Adinjo je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ama dajte te statistike hebo me vise prica o nekoj klasi!
Uredu je kada mi hvalite golmana koji je rusio rekorde i brani standardno u svojoj ekipi!
Hajde molim vas dajte bar jedan svijetal primjer i cinjenicu koja pobija nas koji kazu da nije za repke dok nebude standardan u svom klubu,ali bez one djecije price tipa"pa on brani u Engleskoj jer on nebrani u Engleskoj nego sjedi na klupi!
Idemo sa cinjenicama.... ;)
Ama daj ti objasni zasto je to toliko Keno bolji od Asmira? Haj nam objasni za raju :) ;)
Pogledaj utakmice ali sve od pocetka do kraja Kenana u repci.
Pa ces dobro razmisliti ,hoces li opet ovo pitanje postaviti.
Kako mi prelazimo preko nekih bitnih stvari i kako zaboravlamo brzo.Da to nije normalno.
Nije ni cudo,sto smo vazda donji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2010, 19:35

Mislim da je Begovic dobro odradio utakmicu protiv Svedske, skoro svaki centarsut je skinuo. Sve je kornere pokupio, svedjani su poznati skakaci a nijedan im korner nije bio opasan pored Begovica. Plus sto je imao jos nekoliko dobrih odbrana.

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 31 maj 2010, 20:34

Vi kao da niste gledali utakmicu..Frajer je bio dobar,pratio ,izlazio na vrijeme..Nije on krv za golove,pa nije on PIPLICa da skida nemoguce i prima moguce :-)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 maj 2010, 23:18

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Ama dajte te statistike hebo me vise prica o nekoj klasi!
Uredu je kada mi hvalite golmana koji je rusio rekorde i brani standardno u svojoj ekipi!
Hajde molim vas dajte bar jedan svijetal primjer i cinjenicu koja pobija nas koji kazu da nije za repke dok nebude standardan u svom klubu,ali bez one djecije price tipa"pa on brani u Engleskoj jer on nebrani u Engleskoj nego sjedi na klupi!
Idemo sa cinjenicama.... ;)
Ama daj ti objasni zasto je to toliko Keno bolji od Asmira? Haj nam objasni za raju :) ;)
Pogledaj utakmice ali sve od pocetka do kraja Kenana u repci.
Pa ces dobro razmisliti ,hoces li opet ovo pitanje postaviti.
Kako mi prelazimo preko nekih bitnih stvari i kako zaboravlamo brzo.Da to nije normalno.
Nije ni cudo,sto smo vazda donji.
U redu Harise. Sad cemo normlano, znaci bez suplje. Ja sam gledao Kenana od njegovih samih poceteka. Ja ti kazem iskreno, moje misljenje znaci, da on nije nista drugo nego jedan prosjecan golman. Ja ga se sjecam, kad je za Zelju igrao, kad je imao onih izleta mali milion. Sam sebe slao na cevape. Srce mi je hiljadu puta sislo u pete od njegovih karafeka i budalestina kad je to prenio u repku. Pa eto malo kasnije ko biva je nesto postao bolji, ode vani, toliko se pisalo o njegovom prelasku u velike klubove da bi na kraju zavrsio znamo gdje. Sad ti napravi paralelu i uporedi njega i Asmira i sta je ovaj drugi do sada uradio sa svojih 20 i kusur godina, ali gledaj realno, znaci nabij "ocale" relanosti, ostavi sve drugo po strani pa sam odluci. Hebi ga, pa eto ako mi ne znamo i ako smo obicni lajici, imaju ljudi koji su kompetentni i vidjeli talenat u tom Asmiru i dali toliko pare, zar ne?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2010, 23:45

Koje pare, pa onakav kloc Lovren troduplo skuplji.
I to ko biva mora biti znak da je dobar.
Ako skine Sorensena sa gola kad bude ovaj zdrav a da i jedan i drugi ostanu makar sezonu u klubu.
Onda mu svaka cast.Ovako da sijedi na klupi,taman za njega 100 miliona dali ....djabe.
U vezi Kenana govorim o igrama u repci ne u prvim danima u Zelji znaci pored ocala treba i slusni aparat :mrgreen:
iskreno mi puca klinac gdje ko igra, kad znam da Kenan nece da razocara jer nije ni prije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 jun 2010, 22:06

harishp je napisao/la:Koje pare, pa onakav kloc Lovren troduplo skuplji.
Ako skine Sorensena sa gola kad bude ovaj zdrav a da i jedan i drugi ostanu makar sezonu u klubu.
Onda mu svaka cast.Ovako da sijedi na klupi,taman za njega 100 miliona dali ....djabe.
U vezi Kenana govorim o igrama u repci ne u prvim danima u Zelji znaci pored ocala treba i slusni aparat :mrgreen:
iskreno mi puca klinac gdje ko igra, kad znam da Kenan nece da razocara jer nije ni prije.

Hebi ga Hare, ja u klin ti u plocu. A vidim opet nemozes bez supljaka ;) FIno sam ti napisao, da je taj svoj "talenat" prenio iz Zelje u repku. Ipak izgelda da su ocale u pitanju. Deder pocitaj Jopet pa ces mozda procitat' ne procitano. :mrgreen: Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 02 jun 2010, 01:45

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Koje pare, pa onakav kloc Lovren troduplo skuplji.

Hebi ga Hare, ja u klin ti u plocu. A vidim opet nemozes bez supljaka ;) FIno sam ti napisao, da je taj svoj "talenat" prenio iz Zelje u repku. Ipak izgelda da su ocale u pitanju. Deder pocitaj Jopet pa ces mozda procitat' ne procitano. :mrgreen: Pozz
Nema optika u semizovcu :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jun 2010, 02:40

To se moras obratiti @Ponos torinu on je kralj magle i bare i stim u vezi i okoline Semizovca.
@Noa pa tako reci,ti ko' biva gotivis Begovica sto je H2O-ercegovac a ne sto je golman :lol:
@Adinjo jaro moj u pravu si ti.Ali valja gledati minimalno 4-5 godina Hasagica na golu repke .
Sto se mene tice ja se ne bunim,cak sta vise....moze i poduplat. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vexa
Kontakt:

Post Postao/la vexa » 02 jun 2010, 16:23

Stvarno prvi puta sam ovde i mislim da samo trazite razloge za svadju i lupetate neke gluposti...Mislim da je najbolje da imamo ta dva golmana koja ce biti adekvatna zamjena jedan drugom, a sto je sad ovaj a drugi nije prvi golman to zna najbolje trener i koji vidi kako ko na treninzima daje, a i ako ne daje onda ima svoje razloge...

Zasto bi Keno bio prvi golman u odsnosu na Begovica:
1.Keno je u repki duzi period i odbrana je navikla na njega i sigurniji su kada njega imaju iza ledja,
2.Jos svi ne poznaju Begovica i kako ce u kojim trenutcima reagovati, a tesko koji trener ce takvog golmana uvrstiti u pocetni sastav dok se ne adaptira,
3.Keno je sa vise iskustva, a mali je tek poceo stajati medju stative i to mu je najveci problem iako je dobar,
4.Keno dobro prati razvoj utakmice i istrcava na vrijeme, dok za Begovica jos nisam vidio i jednom da je istrcao na nekoga bilo da je kontra ili neki slobodnjak, pak korner,
5.Keno je tehnicki dosta bolji i ne nabija loptu van terena nego malo zabavi jos i publiku svojim driblinzima iako samo cekam kad ce pogrijesit.... (pogledajte samo protiv svedske kako izbija begovic u tim trenutcima, iako obojica imaju dobar nos za uposlit napadace, a mozda je cak i bolji u tome od kene)

Ma ima tu nijansi dosta izmedju ostalog, a onaj gore sto kaze sto Keno gdje ne brani u vecem klubu je sigurno jer su ga povrede odvukle dosta i sto je napravio mozda gresku odlaskom u tursku, a imao je prije povreda par poziva od nekih boljih klubova jos dok je mislim bio u Zelji...
Ipak svaka cast obojici golmana i ako ovako nastavi sa povredama Keno bi mogo izgubiti to mjesto prvog golmana iako i sada mislim da mali daje dosta potencijala i pokazuje se na terenu te da moze zacas postati prvi samo da stekne malo jos iskustva i eto odlicnog golmana....Mozda sam valjno i par gluposti al eto to je moje misljenje na brzaka sto mi je bilo na umu...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 jun 2010, 16:50

harishp je napisao/la:To se moras obratiti @Ponos torinu on je kralj magle i bare i stim u vezi i okoline Semizovca.
@Noa pa tako reci,ti ko' biva gotivis Begovica sto je H2O-ercegovac a ne sto je golman :lol:
@Adinjo jaro moj u pravu si ti.Ali valja gledati minimalno 4-5 godina Hasagica na golu repke .
"eh ti njemu napisi,da nisam u mogucnosti da mu pise posto sam dobio ban,ali cim mi kazna istekne da cu da mu toplo odgovorim za semizovac...i da mu saljem tople pozdrave from semizovac,a maglu on moze nastavitzi prodavati na ss.ba kao sto je i do sada radio,to mu jedino za rukom polazi."
banovan lik pa eto ;) :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 jun 2010, 17:33

samir_tm87 je napisao/la:
harishp je napisao/la:To se moras obratiti @Ponos torinu on je kralj magle i bare i stim u vezi i okoline Semizovca.
"eh ti njemu napisi,da nisam u mogucnosti da mu pise posto sam dobio ban,ali cim mi kazna istekne da cu da mu toplo odgovorim za semizovac...i da mu saljem tople pozdrave from semizovac,a maglu on moze nastavitzi prodavati na ss.ba kao sto je i do sada radio,to mu jedino za rukom polazi."
banovan lik pa eto ;) :D
:lol: :mrgreen: Oplakah :D
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 jun 2010, 15:03

begovic ili hasagic.... svejedno je. i jedan i drugi imaju adute, a isto tako i ma(ha)ne... begovic ne igra konstantno, ali je daleko pouzdaniji i sigurniji u istrcavanjima od hasagica.... s druge strane hasagic koliko toliko redovno brani, pa makar i u turskoj, ali je zato nesiguran u istrcavanjima, a i pocesto se zafrkava, dribla itd....

a nije nama ta pozicija narocito veliki problem. nama treba jos jedan jak stoper i zadnji vezni (pravi-ne improvizovani), ali to je vec druga prica

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jun 2010, 01:27

Braniće kada bude branio u Stoke-u i kada se bude dokazao. Ako ne igra ne može se dokazati, logično.

;)

Njegov talenat je neosporan i sigurno je da će u nekim od sljedećih sezona biti prvi izbor trenera. Do tada, Hasagić broj jedan.

:P

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2010, 02:01

amho je napisao/la:begovic ili hasagic.... svejedno je. i jedan i drugi imaju adute, a isto tako i ma(ha)ne... begovic ne igra konstantno, ali je daleko pouzdaniji i sigurniji u istrcavanjima od hasagica.... s druge strane hasagic koliko toliko redovno brani, pa makar i u turskoj, ali je zato nesiguran u istrcavanjima, a i pocesto se zafrkava, dribla itd....

a nije nama ta pozicija narocito veliki problem. nama treba jos jedan jak stoper i zadnji vezni (pravi-ne improvizovani), ali to je vec druga prica
Zamijeni imena matereti strucnjak u vezi mahana.Jedino sto se tice driblanja tu si pogodio.
Ali kako rece Osim kad zna nek dribla.Driblaju i ostali nasi igraci koji su nisu golmani pa su jos opasniji po nas gol. :roll:
Protiv Gane ako ti je Begovic bio pouzdan onda ebiga.Protiv Svedske cetiri gola primio.Nije njegova krivica ali cvrka je tu.Hasagic samo jedan iz igre protiv Njemacke.
Boli me me briga igra u klubu,bitno mi je kako igra u repci. On ce biti drugi golman ali je Hasagic svjetlosnu godinu ispred njega.Za Begovica jedino vrijeme radi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jun 2010, 21:42

Cartman je napisao/la:
reds je napisao/la:Po meni bi Begović trebao biti prvi golman u reprezentaciji BiH.
Slazem se, ali samo ako bude prvi golman Stokea. Ako bude opet rezerva, nece bit bas siguran jer najvaznije za golmana je da redovno igra kvalitetne utakmice. Nadam se da ce se Sorensen prodat.
Slazem se ako bude prvi golman Stokea onda treba biti prvi golman u reprezentacije BIH,mada je i Hasagic dosta dobro rjesenje na jedinici! Begovic je buducnost ove reprezentacije i trebamo biti sretni sto imamo dva odlicna golmana!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 08 jun 2010, 10:56

Keno nema pojma. Osim treba branit.
A đe da znam?!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 jun 2010, 22:20

Bude li Asmir i upola branio kao Sorensen onda imam svjetsku klasu.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 24 jun 2010, 15:23

Begovic ce sledece sezone biti standardan.

Begovic dominira !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 jun 2010, 15:33

Hasagic je puno kompletnij golman od Asmira jo uvjek.
A bude li mu Sorensen,koj je strasan golman, jos uvjek konkurencija nema sanse da stane na go, zna se klupa.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jul 2010, 16:19

Begovic je prosle sezone imao 31 utakmicu u nogama dok je Hasagic imao 27 utakmica, sto pokazuje ko je kolko bio standardniji, plus Asmir igra je igrao u najacoj ligi na Svijetu, najacem kupovima Engleske i Championshipu nekolko utakmica koji je 20 puta bolji od Turske Lige. Tako da vas molim da ne govorite gluposti da je Hasagic bolji, Keno ce branit samo radi iskustva i nicega vise, ali kvalitet je na strani Asmira.

Begovic dominira!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Confiance, FerdinandF, jasmin10, Proximic, Sveti i 45 gostiju.