FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno Husrefu i ako može da se Guliashvili odmah klupira.
- luckystrike
- Kontakt:
30.5.2024.
Tada sam bio blizu pojedinih ljudi i znao neke detalje, a ovdje su se pojedini čudili i smijali, kad gle čuda godinu dana kasnije.
Novom Šefu struke neka je sa srećom a i nama sa njim.
6.6.luckystrike je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:47jedan od ljudi blizak Husrefu, upravo mi tvrdi da se čeka rasplet s trenutnim trenerom i da bi Husref trebao preuzeti.
11.6.luckystrike je napisao/la: ↑30 maj 2024, 21:36Ako se Ismir odluči na razlaz sa Simonom & co., novi trener je Husref sa Vuletom uza se a Krle bi mogao biti SD.
Ne iznenađuje me izbor Husrefa Musemića, s obzirom da je i prije dolaska Zorana bio jedan od vodećih kandidata.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:16drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
ako nije mahalska, vrlo je mangupska, Husrefu su ponudili "skromnu" platu ali i određeni bonus za trofeje, međutim Husref odgovorio belgijancu ako osvojimo Ligu ja ću tebi isplatiti bonus![]()
Tada sam bio blizu pojedinih ljudi i znao neke detalje, a ovdje su se pojedini čudili i smijali, kad gle čuda godinu dana kasnije.
Novom Šefu struke neka je sa srećom a i nama sa njim.
šta šta je, je*em ti
Sigurno je samo, da necemo završiti - 20 ili - 25 u odnosu na prvog.
Ništa ovo Sarajevo neće biti manje evropsko nego ono pod Zekićem, Rožmanom i ostalimsiroliver69 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:44Eno i kone spominju Sablju da ga vrate...hihihi 2025g. grob ti yebem!!! Pa jesmo li mi normalni!? Haloooo Homereee!!!
Evropsko Sarajevo, hahahah....
U.sro taldzija

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- skullcrusher
- Kontakt:
Od sezone 2020/21
3- 4. Mjesta
1- 2. Mjesto i 1 - 3. Mjesto
Hvala cao, nek se uce u Rudaru iz Kaknja ovdje ne. Voljeli ga ili ne to je to
3- 4. Mjesta
1- 2. Mjesto i 1 - 3. Mjesto
Hvala cao, nek se uce u Rudaru iz Kaknja ovdje ne. Voljeli ga ili ne to je to
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- muhamedhulk
- Kontakt:
na jednu stranu kao covjek je shupak, ali kao trener je ipak donio radost Klubu i navijacima.
to sam uvijek govorio, ne bi ga u Klubu jer je ogavno nekome psovati mater ili Boga, ali da ima neku zicu kao trener Sarajeva, ima. sa te sportske strane, sretno i sa manje psovanja.
ovo je vracanje na 4231, gdje ce se sve vrtiti (HVALA BOGU DA JE DOVEDEN) oko Adema kao desetka. Gulas i Kerim krila, Turkes centarfor, Mlinaric allrounder naprijed, krpiti dje stigne.
to sam uvijek govorio, ne bi ga u Klubu jer je ogavno nekome psovati mater ili Boga, ali da ima neku zicu kao trener Sarajeva, ima. sa te sportske strane, sretno i sa manje psovanja.
ovo je vracanje na 4231, gdje ce se sve vrtiti (HVALA BOGU DA JE DOVEDEN) oko Adema kao desetka. Gulas i Kerim krila, Turkes centarfor, Mlinaric allrounder naprijed, krpiti dje stigne.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve sam tekme nase lige ove sezone ispratio,gledam Velez sad isto,ono sto je primjetno ni jednoj ekipi ne sviraju tako lako faulove kao nama,ni jednoj ekipi za ocite situacije nece gledat VAR ili lako penal svirnut. Sto se tice Husrefa podrzavu ga kao i svakog trenera iskljucivo zbog Sarajeva,samo on i strucni stab to je smijurija ziva u 21 vijeku pa nek prica ko sta hoce. Hocemo neka imena kao da gledamo,vrhunska pojacanja sa ovim strucnim stabom haha na hajr i da nas Bog jednom pogleda
- feniksptica
- Kontakt:
Mrtva trka ko ce vise psovat igracima
Istok il Husref
Istok il Husref
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Eto ga i zvanično
Sretno šefeeeeee
Sretno šefeeeeee
Svaka čast za ovo na stadionu, evropski nivo 

U subotu debituju najtrofeniji trener u historiji kluba i najveće pojačanje u historiji lige. Ne treba neka posebna najava za utakmicu.
SFF
SFF

Sad kad ste svi zadovoljni da vidimo 10.000 ljudi na Koševu
Zadnji put kad nas je Husref trenirao je bilo 3 izmjene. Sad ima 5, pamet u glavu šefe. Razgodi kako treba , nemoj opet da cekamo do 75 minute pa da se nista ne promjeni pa da navuces silni i presilni istočni puk na sebe.
Ako je Zekic imao podrsku, treba je imati i Husref. Na hajr i na dobro
Ako je Zekic imao podrsku, treba je imati i Husref. Na hajr i na dobro
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Malo po malo udjose ledjende u klub. Kukali nema bivsih igraca pa udje Hosic,Dupovac,Skoro i ostali evo i sad Husref,vracamo se unazad 20 godina mada mi kao drustvo nismo naucili drugacije. Nema naprijed ni milimetra dok ti sve stranci nisu u klubu.
Je li tekma u subotu?
Podrška Husrefu!!! Nema druge yebiga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.