Ah sto je nesto divan dan

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Okolele je napisao/la:Idemo danas lagano rijesiti ovo..
enis sadikovic na 4:10Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]
Takođercikazubo je napisao/la:Tek na ovom videu od 1921 ekipe vidjeh koju je majstoriju izveo tiago kod treceg gola
I meni se cini, al na Dnevniku kad su prikazivali bio je drugi ugao i izgleda da je linija bila, ne znam ni ja, tesko je procijeniti.FaraonTM je napisao/la:Takođercikazubo je napisao/la:Tek na ovom videu od 1921 ekipe vidjeh koju je majstoriju izveo tiago kod treceg gola![]()
A de mi recite da li se meni čini ili je Mujagić bio u debelom ofsajdu kod gola. Bar koliko se na snimku igrača vidi ofsajd je bar metar...
Vidjećemo na ovom pregledu večeras, valjda oni budu imali bolje uglove kameradjedovic01 je napisao/la:
I meni se cini, al na Dnevniku kad su prikazivali bio je drugi ugao i izgleda da je linija bila, ne znam ni ja, tesko je procijeniti.
Pa sad 11 udaraca u okvir gola i posjed lopte od 65 % govori nesto. Nisam mrtvi ljubitelj statistike ali bili smo opasni u tih 11 udaraca i dosta bolje stajali na terenu nego je to bio slucaj u prethodnim utakmicama.FKZ1921 je napisao/la:Kao i obicno,pretjerujemo...Ovaj put u pohvalama. Nije ovo bila velika predstava nas ekipe. Velika pobjeda svakako jeste. Velika i vazna. Ali,gledajuci razvoj situacije,gledajuci cijelu utakmicu,mozemo reci da nam se vratilo malo od izgubljenog u Mostaru. I realno je ocekivati da ti se pomalo vraca to sto si nezsluzeno izgubio.
Ova utakmica je bila puno bitnija za nas nego za Celik. I to se dobro vidjelo na otvaranju. Usli smo nervozno i bojazljivo,sto je rezultiralo onim dvijema dobrim sansama za Celik. Sta god da je Edis uradio na poluvremenu,dobro je uradio. Ispalo je perfektno za nas.
E sad,vazna je stvar sto smo jos jednom vidjeli da ova ekipa stvarno moze dosta dobro odigrati. Kljuc je u glavama. Kako te glave uciniti jacim?Nadam se da ce Edis to brzo pofatati i da nam ubuduce nece trebati cijelo poluvrijeme i vile da bi proigrali kako inace mozemo.
zar je tesko zakljuciti ?old school je napisao/la:sta je sa jugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.