Kakav kup ili superkup realan domet? S ovom ekipom titula je realan domet. Samo titula dolazi u obzir, ko god da je trener. Kup ili superkup dođu samo kao šlag na tortu.hazarder je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:20Mirvić je nažalost trenutno najteže zamjenjiv lik u klubu, već su ljudi objašnjavali nekih 3792. puta tjerali ga ne tjerali nama je s njim deverat do boljih dana. Kad to prihvatite lakše će sve ostalo da ide. Husref je trener, Dženis je prvi pomoćnik. Guliashvili će se gurat dok se ne proda. Kada se proda guraju se Jatta i Vrban, eventualno neko iz B tima ko se pokaže do zime. Vraćamo se jednostavnijem fudbalu jer od ovog modernog hajra nema. Konkurencija je tankosava tako da su kup ili superkup realan domet. Za Europu nema straha.
Zna li se šta će biti sa igračima? Hoće li biti raskida?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Husrefovim ponovnim imenovanjem je ovaj klub po ko zna koji put pokazao da ne zna ni šta hoće niti ima bilo kakav pravac.
Hrpa nesposobnjakovića vodi klub i dok je tako od mene neće više marke dobiti niti po jednom osnovu.
Hrpa nesposobnjakovića vodi klub i dok je tako od mene neće više marke dobiti niti po jednom osnovu.
-
- Kontakt:
Usro taldzija!
Treba dati husrefu sansu da vidimo sta trenutno moze, u zadnje dvije utakmice imamo remi i poraz svakako nemamo sta izgubiti previse
Koja muda čovječe? Kakvih on drugih opcija ima ili je nekad imao? Koja će se druga budala u ovakvoj sredini zadržati duže od sezone?
Pa jedino njega moraš ko kera tjerati je čovjek ni poslije 5 poniženja nema obraza da sam ode.
Za ovakvu državu, ovakav narod i mentalitet, ovakvo Sarajevo on je idealan trener.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Vraca se po sesti put zato sto je vojnik kluba,on i onako vec ima pare.Napoli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:29Koja muda čovječe? Kakvih on drugih opcija ima ili je nekad imao? Koja će se druga budala u ovakvoj sredini zadržati duže od sezone?
Pa jedino njega moraš ko kera tjerati je čovjek ni poslije 5 poniženja nema obraza da sam ode.
Za ovakvu državu, ovakav narod i mentalitet, ovakvo Sarajevo on je idealan trener.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Holee, holee... šta šta je, šta šta je? **** ti m.....
Puno bi nam bolje bilo da nije ni isao, ovi moderni dalje od treceg mjesta nisu mogli. Sto je jako tuzno na kraju. Nismo makli s mjesta.
Puno bi nam bolje bilo da nije ni isao, ovi moderni dalje od treceg mjesta nisu mogli. Sto je jako tuzno na kraju. Nismo makli s mjesta.
Jedno je sigurno da si budala jesi. Ali da u ovakvim okolnistima jedini nesto mozes uraditi mozes.
Sretno nama sa tobom, a i tebi sa nama.
Nisam se nadao sve do zvanicne objave, jer sam mislio da mu je zdravlje najbitnije ali ŠTA JE TU JE!
Sretno nama sa tobom, a i tebi sa nama.
Nisam se nadao sve do zvanicne objave, jer sam mislio da mu je zdravlje najbitnije ali ŠTA JE TU JE!
-
- Kontakt:
To je bila spika kona,klown,medjed,narko bos,perac para,prodali se ,a kiflu,necemo da budemo kao Pitari bez indetiteta,pljuvanje doticnog na svakom koraku,dok su izmedju cetri zida molili da im neko slican udje u klub,sad su se digli na noge i pozivaju ko glasa protiv Sanina Mirvica da se objavi,da misli zlo klubu. Kad bude neko bio sa parama da preuzme klub prvi cu biti da preuzme do tada nam ostaje da podrzavamo i to je to.hazarder je napisao/la: ↑10 avg 2025, 21:20Mirvić je nažalost trenutno najteže zamjenjiv lik u klubu, već su ljudi objašnjavali nekih 3792. puta tjerali ga ne tjerali nama je s njim deverat do boljih dana. Kad to prihvatite lakše će sve ostalo da ide. Husref je trener, Dženis je prvi pomoćnik. Guliashvili će se gurat dok se ne proda. Kada se proda guraju se Jatta i Vrban, eventualno neko iz B tima ko se pokaže do zime. Vraćamo se jednostavnijem fudbalu jer od ovog modernog hajra nema. Konkurencija je tankosava tako da su kup ili superkup realan domet. Za Europu nema straha.
Zna li se šta će biti sa igračima? Hoće li biti raskida?
Za nas i jeste Husref.
-
- Kontakt:
Trenirati klub kao sto je Serif koji je pobjedio sampiona evrope Reala Madrida u Madridu i osvajati trofeje s njima je teze nego ugasene klubove Dzerzelez,Mladost DK,Olimpik,Tuzla City
Al sta usriovoje zna o tome njegov je najveci uspjeh prolaz prvog pretkola
Sve oke, neka je trener. Al nemoj mi ba patetike da voli Sarajevo vise od svog zivota, kad nije tacno.
I ovo moderan nije moderan trener, koga boli qurac, trebaju nam rezultati. Ko god na klupi bude, mora znati koje su posljedice nepobjedjivanja.
Placeni ste najvise da bi pobjede donosili. Yebe mi se jel -50 ili +50
I ovo moderan nije moderan trener, koga boli qurac, trebaju nam rezultati. Ko god na klupi bude, mora znati koje su posljedice nepobjedjivanja.
Placeni ste najvise da bi pobjede donosili. Yebe mi se jel -50 ili +50
Promjenit ce formaciju, prvi put od horor ere Sablica i to je prvi preduslov za uspjeh. Bar necemo gledati genocid na terenu kao kod ranijih trenerskih ubleha, kad na Koševu nismo znali pogledati na gol protivnika.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Srerno Husrefu. Gori ne moze biti od prethodnika.
Ove sezone ćemo se zadovoljiti plasmanom u evropska takmičenja i tjt, što znači da će biti lošiji.
Sretno mu bilo, mada nisam bio za njega. Barem je mnogo jeftiniji od drugih, ako uspije srediti svlačionicu biće to u dure.
- siroliver69
- Kontakt:
Eno i kone spominju Sablju da ga vrate...hihihi 2025g. grob ti yebem!!! Pa jesmo li mi normalni!? Haloooo Homereee!!!
Evropsko Sarajevo, hahahah....
Evropsko Sarajevo, hahahah....
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, Dave, Gomis99, mosarajvosa83, propoklopac, samoFKS, supervizor, Turo, zagorski i 66 gostiju.