Na koga se ovo odnosi?MACMUDAN je napisao/la:!Treba da se zna da je trener trazio da se pojavi na prozivci prvi dan,sto nije učinjeno i da sad trener Janjos smatra da niko ko se nije pojavio na prozivci mu nije potreban!A mi smo imali dogovor sa direktorima kluba da nas sacekaju do 15.1.radi ino ponude!
Drugim rjecima,Sarajevo nije Zeljo ili ostali mali kluboiv npr. da bude druga opcija .Bravo Cla majstore
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdFojnice
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
...ja volim volim volim samo tebe, i samo tebi tebi dajem sve...
Koliko sam ja čuo, platili jesmo, međutim ne tu cifru. A to što piše @zuka na TM-u, to okačiti mačku o rep. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga što smo platili i trebamo plaćati ako neko valja.MortemHz je napisao/la:I po transfermarktu pise da smo platili toliko a i imao je vazeci ugovor, nisam ni ja siguran ali je vrlo moguce.
Gledam ovaj klip, malac nije loš ni malo. Brz ima onaj neki potez prilikom primanja lopte koji može izbaciti protivničkog igrača i odmah koristi svoju brzinu i stvara prednost. Malo mi je zasmetalo što izgleda voli loptu previše, ako to prevaziđe imat ćemo mi obrog igrača.
Od njega sad ne očekujem previše, trebat će mu vremana da se ukopi u naš sistem, na atmosferu... Čekam da zvanična objavi i da napišem dobrodošao.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je odjednom ovaj Macmudan. Frajer sve zivo zna!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dajte momku priliku da se dokaze. Pljuvali smo po Crnkicu kad je dosao, pogotovo posle prvih par tekmi, pa kad se je uklopio u sistem, niko bolji od njega.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko je odjednom ovaj Macmudan. Frajer sve zivo zna!
Neka ga treba nam pravih i falš insajdera.
SRETAN BROJ - 1725
Šta kaže kamatar ako Duljević ostane Lelić ide na posudbu,
Kakav je ovo ublehaš 
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MACMUDAN je napisao/la:!Treba da se zna da je trener trazio da se pojavi na prozivci prvi dan,sto nije učinjeno i da sad trener Janjos smatra da niko ko se nije pojavio na prozivci mu nije potreban!A mi smo imali dogovor sa direktorima kluba da nas sacekaju do 15.1.radi ino ponude!
Drugim rjecima,Sarajevo nije Zeljo ili ostali mali kluboiv npr. da bude druga opcija .Bravo Cla majstore
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Došao na mala vrata, preventivno "popljuvan" a onda igrom i zalaganjem nas sve kupioElCartel11 je napisao/la:Dajte momku priliku da se dokaze. Pljuvali smo po Crnkicu kad je dosao, pogotovo posle prvih par tekmi, pa kad se je uklopio u sistem, niko bolji od njega.

Ne bih ja ništa očekivao od Lelića u nastavku polusezone osim da bude pristojna zamjena Crnkiću. Njegovo je da se adaptira, sluša, uči i dokazuje.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 18 jan 2017, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
- saskend444
- Kontakt:
Nije Lelić potpisao, tako je je suvišno pričati i pisati da li smo nešto platili i slično.hilmo je napisao/la:Koliko sam ja čuo, platili jesmo, međutim ne tu cifru. A to što piše @zuka na TM-u, to okačiti mačku o rep. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga što smo platili i trebamo plaćati ako neko valja.MortemHz je napisao/la:I po transfermarktu pise da smo platili toliko a i imao je vazeci ugovor, nisam ni ja siguran ali je vrlo moguce.
Gledam ovaj klip, malac nije loš ni malo. Brz ima onaj neki potez prilikom primanja lopte koji može izbaciti protivničkog igrača i odmah koristi svoju brzinu i stvara prednost. Malo mi je zasmetalo što izgleda voli loptu previše, ako to prevaziđe imat ćemo mi obrog igrača.
Od njega sad ne očekujem previše, trebat će mu vremana da se ukopi u naš sistem, na atmosferu... Čekam da zvanična objavi i da napišem dobrodošao.
PiricHordasOdFojnice je napisao/la:Na koga se ovo odnosi?MACMUDAN je napisao/la:!Treba da se zna da je trener trazio da se pojavi na prozivci prvi dan,sto nije učinjeno i da sad trener Janjos smatra da niko ko se nije pojavio na prozivci mu nije potreban!A mi smo imali dogovor sa direktorima kluba da nas sacekaju do 15.1.radi ino ponude!
U ovim prepiskama Husaric kazr ,Lelic ce doci ako Dulja ode ako ostane onda ce na posudbu,a on danas sliko dres sa svojim imenom i izbriso.**** lud zbunjenogsaskend444 je napisao/la:Nije Lelić potpisao, tako je je suvišno pričati i pisati da li smo nešto platili i slično.hilmo je napisao/la:Koliko sam ja čuo, platili jesmo, međutim ne tu cifru. A to što piše @zuka na TM-u, to okačiti mačku o rep. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga što smo platili i trebamo plaćati ako neko valja.MortemHz je napisao/la:I po transfermarktu pise da smo platili toliko a i imao je vazeci ugovor, nisam ni ja siguran ali je vrlo moguce.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
saskend444 je napisao/la:Nije Lelić potpisao, tako je je suvišno pričati i pisati da li smo nešto platili i slično.hilmo je napisao/la:Koliko sam ja čuo, platili jesmo, međutim ne tu cifru. A to što piše @zuka na TM-u, to okačiti mačku o rep. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv toga što smo platili i trebamo plaćati ako neko valja.MortemHz je napisao/la:I po transfermarktu pise da smo platili toliko a i imao je vazeci ugovor, nisam ni ja siguran ali je vrlo moguce.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Morta brate,jel ovo mozda Lelicev dres

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
e raja potpisao lelic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
zlo87 je napisao/la:e raja potpisao lelic
Cudno sto nema zvanicno,a i on izbriso na instagramu sliku dresa,a i ova prepiska gdje Husaric kaze da ce na posudbu ako ostane Dulja.
@sarajlica1946 samo jedan je babuka,koliko sam skonto banovan je.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije se dogodilo ako KenChoo ne napisezlo87 je napisao/la:e raja potpisao lelic
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije se dogodilo ako KenChoo ne napisezlo87 je napisao/la:e raja potpisao lelic
Ili dok balkan fans ne objavi hahabahaha
isto ti to dodje hahahhaMACMUDAN je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije se dogodilo ako KenChoo ne napisezlo87 je napisao/la:e raja potpisao lelic
Ili dok balkan fans ne objavi hahabahaha
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpisao Lelić brate.Ado76 je napisao/la:Morta brate,jel ovo mozda Lelicev dres![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee i 22 gosta.