FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref Musemić, kreativni ofanzivni vezni, 190+ visoki spic koji zna zabiti glavom i 4-2-3-1 bez komplikovanja su garant za uspjeh u ovoj čemernoj ligi. Sve smo probali nakon 2020. i moderni pristup treningu, taktici, svakakvi treneri ( za Zekom je to djelovalo najozbiljnije ) ali opet bez uspjeha. Ova liga je zaostala liga po svemu, tako da s punim pravom sada ocekujem titulu.
Are you not entertained ?!
-
- Kontakt:
Ni sanjao nisam da cu ovo napisti: Dobro dosao Husrefe(?), da vidimo svi istinu. Dobro zdravlje H. Musemicu i da odes rahat i uzdignute glave u mirovinu/penziju. Sta je tu jeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 19:45Od Husrefa do Husrefa Husref ce bit nas najbolji trener i mirne duse u penziju
Citirajte me kad hocete raja

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Možemo mi investitora tjerati koliko nam volja, svjestan si i sam da će on biti tu dok god ne bude mislio da mu je vrijeme da proda klub iz nekog razloga.
Da je on samo predsjednik UO bez postotka vlasništva kluba, to je onda druga priča.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Na Kosevu upaljeni reflektor sad. Zna li neko zasto? Jel treniraju tu ili nesto drugo.
Ko god da dođe ne vidim načina da ovi igrači mogu igrati u 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kuprešak na lijevom beku je loš izbor, Ristovski i Beganović na RB, Ristovski ne može igrati CB, par ne mogu biti Turda i Bralić npr. Elezi i Ljajić ne mogu biti centralni vezni i Guliahvili ne može igrati LW. Sklopite ekipu kakvu hoćete u tom sistemu ali igrači ne mogu odgovoriti zahtjevima. Ovde uključujem čisto mogućnosti igre i pozicioniranje bez voljnog momenta.
-
- Kontakt:
Jos uvijek se nadam nekom demantu,nekom iskrsnucu,promjeni necijeg misljenja,nemogu da prihvatim da ce po 7 put **** dobiti nicim zasluzenu priliku da vodi ovaj klub,**** li ti homeru latinsku kuravelu
BanicMSOZ101 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:17Ko god da dođe ne vidim načina da ovi igrači mogu igrati u 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kuprešak na lijevom beku je loš izbor, Ristovski i Beganović na RB, Ristovski ne može igrati CB, par ne mogu biti Turda i Bralić npr. Elezi i Ljajić ne mogu biti centralni vezni i Guliahvili ne može igrati LW. Sklopite ekipu kakvu hoćete u tom sistemu ali igrači ne mogu odgovoriti zahtjevima. Ovde uključujem čisto mogućnosti igre i pozicioniranje bez voljnog momenta.
Ristovski Turda Mujkic Kupresak
Jatta Elezi
Kyeremeh Ljajic Guliashvili
Mlinaric
Ne vidim zasto ne mogu Ristovski i Kupresak igrati bekove pogotovo jer su im ove role u 3 5 2 bile nove vecina to nisu igrali
Nicim zasluzeno vazii. Imao bi sad titula ko Borac da nije Husrefa. Nezahvalna bagro.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:18Jos uvijek se nadam nekom demantu,nekom iskrsnucu,promjeni necijeg misljenja,nemogu da prihvatim da ce po 7 put **** dobiti nicim zasluzenu priliku da vodi ovaj klub,**** li ti homeru latinsku kuravelu
Četiri godine sada će kako je ovdje, za to vrijeme Musemić je sedmi S E D M I trener, da nije malo puno? Šta to govori? Čovječe skršiš hrpu novca na šta? Jedan kup. Ne da je smiješno nego je tužno, pogotovo ko nam radi sa Mirvićem u klubu. Dva puta igrao si 2. pretkolo KL, jednom 1. pretkolo. Doživio debakl svaki put. Svake sezone istu grešku ponavljaš ali svake, prodaješ igrače i ne dovedeš ne adekvatnu nego pitanje je da li dovedeš ikako zamjenu. Od Mujakića, preko Buljubašića, Čatakovića do Bubanje, Dala neću računati svi znamo kakav je tretman imao momak. Gledaš samo neku zaradu, gledaš računicu, to ne ide tako. Ovo nije MLS, NBA itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:12Možemo mi investitora tjerati koliko nam volja, svjestan si i sam da će on biti tu dok god ne bude mislio da mu je vrijeme da proda klub iz nekog razloga.
Da je on samo predsjednik UO bez postotka vlasništva kluba, to je onda druga priča.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ovo je gore od onoga što je Zekić radio sa samo Jattom na DMF on ne može dobiti nikakvu pomoć od Elezija. Kuprešak je više ofanzivan nego defanzivan bek, Guliashvili koji će visiti oko gola mu ne može pomoći, a Ristovski gore-dole stalno je teško zamisliti. Mi u ovoj formaciji sa ovim igračima bi bili bušni kao sir jer od 11 igrača samo su Turda i Jatta spremni nešto braniti.keli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:19BanicMSOZ101 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:17Ko god da dođe ne vidim načina da ovi igrači mogu igrati u 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kuprešak na lijevom beku je loš izbor, Ristovski i Beganović na RB, Ristovski ne može igrati CB, par ne mogu biti Turda i Bralić npr. Elezi i Ljajić ne mogu biti centralni vezni i Guliahvili ne može igrati LW. Sklopite ekipu kakvu hoćete u tom sistemu ali igrači ne mogu odgovoriti zahtjevima. Ovde uključujem čisto mogućnosti igre i pozicioniranje bez voljnog momenta.
Jatta Elezi
Mlinaric
Ne vidim zasto ne mogu Ristovski i Kupresak igrati bekove pogotovo jer su im ove role u 3 5 2 bile nove vecina to nisu igrali
-
- Kontakt:
Juce me takodje iznerviralo svi na Jattu galame picke, od momka 19 god traže da sve pokriva i igra bez greške. Bralic komanduje odbranom frajer trci ko po jajima ,katastrofa.
Jedna od nabrojanih ubleha je cak koristila i dronove, mislim RožmanPosejdon je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:08Husref Musemić, kreativni ofanzivni vezni, 190+ visoki spic koji zna zabiti glavom i 4-2-3-1 bez komplikovanja su garant za uspjeh u ovoj čemernoj ligi. Sve smo probali nakon 2020. i moderni pristup treningu, taktici, svakakvi treneri ( za Zekom je to djelovalo najozbiljnije ) ali opet bez uspjeha. Ova liga je zaostala liga po svemu, tako da s punim pravom sada ocekujem titulu.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve ok, s time da ne bi rekao da ove sezone nisu nikako adekvatne zamjene dovedene. Doveo si u vezni red Mamasa, Elezija, Mlinarića( igrao u veznom do sad osim jučer ) i Ljajića.H8Z7 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:21Četiri godine sada će kako je ovdje, za to vrijeme Musemić je sedmi S E D M I trener, da nije malo puno? Šta to govori? Čovječe skršiš hrpu novca na šta? Jedan kup. Ne da je smiješno nego je tužno, pogotovo ko nam radi sa Mirvićem u klubu. Dva puta igrao si 2. pretkolo KL, jednom 1. pretkolo. Doživio debakl svaki put. Svake sezone istu grešku ponavljaš ali svake, prodaješ igrače i ne dovedeš ne adekvatnu nego pitanje je da li dovedeš ikako zamjenu. Od Mujakića, preko Buljubašića, Čatakovića do Bubanje, Dala neću računati svi znamo kakav je tretman imao momak. Gledaš samo neku zaradu, gledaš računicu, to ne ide tako. Ovo nije MLS, NBA itd.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:12Možemo mi investitora tjerati koliko nam volja, svjestan si i sam da će on biti tu dok god ne bude mislio da mu je vrijeme da proda klub iz nekog razloga.
Turda korektan, Pejović potpuno bespotreban.
Ok, imao si peh u vidu povrede Mamasa, ybg.
Hoću reći, ne bih ja rekao da je konkretno ove sezone to bio problem, već neke druge stvari koje su rezultirale time da Zekić ode. Šta je tačno u pitanju vjerovatno nećemo saznati, ali nije sigurno bezveze otišao.
Ja se sa tobom slažem u vezi 99% stvari koje si napisao, ali opet mi tu nažalost ništa ne možemo promjeniti.
Dok god mu je volja, bit će vlasnik.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 10 avg 2025, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Izaci sa ovim sastavom i mlatnuti Posusje da sve padne u zaboravkeli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:19BanicMSOZ101 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:17Ko god da dođe ne vidim načina da ovi igrači mogu igrati u 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kuprešak na lijevom beku je loš izbor, Ristovski i Beganović na RB, Ristovski ne može igrati CB, par ne mogu biti Turda i Bralić npr. Elezi i Ljajić ne mogu biti centralni vezni i Guliahvili ne može igrati LW. Sklopite ekipu kakvu hoćete u tom sistemu ali igrači ne mogu odgovoriti zahtjevima. Ovde uključujem čisto mogućnosti igre i pozicioniranje bez voljnog momenta.
Jatta Elezi
Mlinaric

...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Selam, Mujkić povrijeđen.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:28Izaci sa ovim sastavom i mlatnuti Posusje da sve padne u zaboravkeli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:19BanicMSOZ101 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:17Ko god da dođe ne vidim načina da ovi igrači mogu igrati u 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kuprešak na lijevom beku je loš izbor, Ristovski i Beganović na RB, Ristovski ne može igrati CB, par ne mogu biti Turda i Bralić npr. Elezi i Ljajić ne mogu biti centralni vezni i Guliahvili ne može igrati LW. Sklopite ekipu kakvu hoćete u tom sistemu ali igrači ne mogu odgovoriti zahtjevima. Ovde uključujem čisto mogućnosti igre i pozicioniranje bez voljnog momenta.
Jatta Elezi
Mlinaric
Ne vidim zasto ne mogu Ristovski i Kupresak igrati bekove pogotovo jer su im ove role u 3 5 2 bile nove vecina to nisu igrali![]()
- robertkosar
- Kontakt:
Jeli to Husref igrao sah ili tenis pa osvoji titulekeli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:21Nicim zasluzeno vazii. Imao bi sad titula ko Borac da nije Husrefa. Nezahvalna bagro.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:18Jos uvijek se nadam nekom demantu,nekom iskrsnucu,promjeni necijeg misljenja,nemogu da prihvatim da ce po 7 put **** dobiti nicim zasluzenu priliku da vodi ovaj klub,**** li ti homeru latinsku kuravelu

E da ti kazem!!! Husref Musemic je najveci izdajnik uhljup i hinja kao igrac Sarajeva. Zajedno sa njim se mogu poredit, Radomir Savic, Srebrenko Repcic i od starijih igraca Aleksandar Ristic i Dzemaludin Musovic. E ovi igraci su se stavili na stub srama. Sve prodane duse

Ako vec govorimo o titulama onda treba spomenuti igrace upravu i strucni stab

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Pa kako nije osvojio titulu 2022 kad se borio za nju sa Zrinjom?keli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:21Nicim zasluzeno vazii. Imao bi sad titula ko Borac da nije Husrefa. Nezahvalna bagro.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 20:18Jos uvijek se nadam nekom demantu,nekom iskrsnucu,promjeni necijeg misljenja,nemogu da prihvatim da ce po 7 put **** dobiti nicim zasluzenu priliku da vodi ovaj klub,**** li ti homeru latinsku kuravelu
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bordobijeli, bosnas_, CentarsutNaClanak921, ErosViverosViv, Ferrante071, Hamagara, HyperOS, Kaunas, moram, mosarajvosa83, Pena, pitar, Posejdon, riki46, SamoDaKazeem, Serha, Vanja8, zagorski i 153 gosta.