FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hladno haha, pa dobro.. iskren da budem ne ocekujem ni ja ali lijepo je zazeliti dobrodoslicu nasem novom igracu, ipak ce igrati za nas klub.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
U koliko je danas trening?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam nekulturan, ili mozda samo razocaran. Sanjine dobrodosao, da se radujemo zajedno na kraju sezoneMortemHz je napisao/la:Hladno haha, pa dobro.. iskren da budem ne ocekujem ni ja ali lijepo je zazeliti dobrodoslicu nasem novom igracu, ipak ce igrati za nas klub.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
a zašto ne očekuješ ništa momak je mlad i prošao je školu inostranih klubova ako ne očekuješ ništa od njega onda i ne vjeruješ čali jer bez njegovog znanja on nije dovedenSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.
Hilmo jedan centralni se mora dovesti. Gledam i kontam, uredu Mihojevic, Ivetic, Rustemovic mogu pokriti centralnog sa odbrambenim zadatcima Saric i Radovac su kao klasicni centralni pa mozda ima logike sto se trazi tip igraca Stojceva koji ce biti cmf ali nsa zadatkom da pomaze sredini. Mozda Cala nema u planu vise da igra sa slobodnom desetkom (Harisom), vec se ima u namjeri ponoviti formacija sa sredinom u vidu Gojko, Samir (u formi), Stojcev, kao u tekmi protiv Borusije, Borca u Banja Luci.hilmo je napisao/la:Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
Zaboravio si dodati još samo Rastodera na lijevog beka.
btw. Baš me interesuje šta se sa njim planira, nije kod nas dobio priliku, a ugovor mu ističe na ljeto. Nešto nisam optimista da će ga pprodužiti. A dobar je bio u mlađim kategorijama. Šteta što smo mi uvijek pod imperativom rezultata i nismo mu dali pravu priliku.
Ma mislim da se na Rastodera, Gljivu i ostale na racuna bas toliko, zato ih nisam ni stavio. U svakom slucaju jedan centralni nam je neophodan.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Sram te bilo, neznalice.joker90 je napisao/la:Proklet bio na božić 2010. svako ko misli da se titula može napasti sa Edinom Dinom Hrustanovićem kao glavnom polugom veznog reda!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
fks74 je napisao/la:a zašto ne očekuješ ništa momak je mlad i prošao je školu inostranih klubova ako ne očekuješ ništa od njega onda i ne vjeruješ čali jer bez njegovog znanja on nije dovedenSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne ocekujem nista od njega!MortemHz je napisao/la:Potpisao je Lelić, dobro nam dosao maca.![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
fks74
Ima hejbet stvari da popravi u igri, u olimpiku mu je prolazilo jer jedini zna uzeti loptu i proci igraca. U sarajevu ce se morati podrediti timu, morat ce postati timski igrac. Ko ga je pratio u olimpiku zna o cemu pricam
Ima hejbet stvari da popravi u igri, u olimpiku mu je prolazilo jer jedini zna uzeti loptu i proci igraca. U sarajevu ce se morati podrediti timu, morat ce postati timski igrac. Ko ga je pratio u olimpiku zna o cemu pricam
Kako se sjećam, najavljeno je da će odigrati dvije utakmice u Čitluku, te će se poslije znati da li će se potpisati ugovor sa njim.pitic je napisao/la:Znači ponovno smo počeli davati ugovore na 3 godine, a Estonac će na probi provesti i više od 10 dana kako je na početku najavljeno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako i treba.haris004 je napisao/la:Kako se sjećam, najavljeno je da će odigrati dvije utakmice u Čitluku, te će se poslije znati da li će se potpisati ugovor sa njim.pitic je napisao/la:Znači ponovno smo počeli davati ugovore na 3 godine, a Estonac će na probi provesti i više od 10 dana kako je na početku najavljeno.
Pa zasto Benkin broj,znas li ti koji je to teret i odgovornost ,momcino?

lakše je se uklopiti u ekipu gdje imaš više dobrih igrača u olimpiku nije imao zato je i morao sam da igra barem mislim da je takoSarajlijica1946 je napisao/la:fks74
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vidjet cemo, nisam ga proglasio flopom ako nemam neka ocekivanja od njega. Kakav mu je centarsut, nisam nesto vidio da nabacuje. Moze li dobaciti do Mersefks74 je napisao/la:lakše je se uklopiti u ekipu gdje imaš više dobrih igrača u olimpiku nije imao zato je i morao sam da igra barem mislim da je takoSarajlijica1946 je napisao/la:fks74
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije dobra nam ova transfer politika !!! Opet iste greske ponavljamo , jedini pravi put je dovoditi najbolje mlade igrace iz lige s njima osvajati trofeje i onda ih prodavati . to je jedino ispravno , ovo sad opet sti radimo nije dobro sam Ihtijarevic kaze Cala imao zelju za domacim igracima uprava to nije ispostovala sad se ide u potragu za polovnjacima iz srb i hrv i onim sto su slobodni .
- hzzavidovici
- Kontakt:
Koliko prošlogodišnjih juniora trenira sa prvom ekipom? Rastoder, Herić, Gljiva, Čataković, Kadušić to znam da li ima još neki?hilmo je napisao/la:Gledam ovo i razmišljam uz sve izvjesniji dolazak Lelića nama bi dobro dosao samo još jedan vezni igrač. Naravno računam da će Said biti mnogo bolji nego jesenas i da će Duljević svoj ugovor do kraja odraditi bar 70% profesionalno.RuleHz je napisao/la:![]()
Zaboravio si dodati još samo Rastodera na lijevog beka.
btw. Baš me interesuje šta se sa njim planira, nije kod nas dobio priliku, a ugovor mu ističe na ljeto. Nešto nisam optimista da će ga pprodužiti. A dobar je bio u mlađim kategorijama. Šteta što smo mi uvijek pod imperativom rezultata i nismo mu dali pravu priliku.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
K'o da se nista nije desilo kako Lelić potpisa, kontao sam da ce puci forum 
50000 km za Lelića, pa dobro ima nekog potencijala mali.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Odkud to ?ledesma je napisao/la:50000 km za Lelića, pa dobro ima nekog potencijala mali.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Serha i 17 gostiju.