Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najvece pojacanje za protivnike zrinjskog. Luzer i ustasa. Slusat cemo legendarne press-konferencije doticnog demagoga.
-
- Kontakt:
Ova kupovina Ljajica totalno pogresan potez. Mozda bude senzacija prvih par kola i mozda bude poneki strasan potez svako malo al Ljajic nece biti taj odlucujuci faktor.
Tek ako dodje koji dobar trener koji ce znati posloziti postojeci kadar, dovesti dva tri jeftina mladja trkaca da krpe srednji red i half liniju to ce biti prav ekipa jer Sarajevo vec sa ovim igrachima do sada ima dovoljno kvalitete.
Drago ce mi biti doduse zbog malog Mlinarica tek ce se sada mozda pokazati kako daj momak ima linije kretanja i kako se dobro otvara kada bude imao ko da mu proturi loptu.
Medjutim opet kazem ovo je preskup ceif za igracah koji je u godinama i ima problema sa discilinom i kontinuitetom.
I dalje mislim da je Zekic precijenjen trener i da je dobro sto ide.
Tek ako dodje koji dobar trener koji ce znati posloziti postojeci kadar, dovesti dva tri jeftina mladja trkaca da krpe srednji red i half liniju to ce biti prav ekipa jer Sarajevo vec sa ovim igrachima do sada ima dovoljno kvalitete.
Drago ce mi biti doduse zbog malog Mlinarica tek ce se sada mozda pokazati kako daj momak ima linije kretanja i kako se dobro otvara kada bude imao ko da mu proturi loptu.
Medjutim opet kazem ovo je preskup ceif za igracah koji je u godinama i ima problema sa discilinom i kontinuitetom.
I dalje mislim da je Zekic precijenjen trener i da je dobro sto ide.
Tih krpa i ljudi nema na tribinama dugo godina
Pojave se nekad na europskim utakmicama i to je to
Naravno da nisu aktivni, nije vise ni bitno
Prvo cf, pa onda vi glasnogovornici i porcke iz Kiseljaka, Sirokog
Plivacete zajedno Neretvom do Jadrana i nece vam moci ni obalska straza iz Splita pomoci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ljaljic je dominirao u ligi koja je dosta jaca od ovog jada.invincible1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:53Nema sta , veliki tansfer ma sta ko pricao..dobro je i za ligu. Kamo srece da svake sezone dodje neko "veliko"
ime u ligu
Mislim da ce Ljaljic bit bar rang Saida kad je doso
Osim sjajnog suta, pregleda igre, pas igre, driblinga, njegov najjaci adut je borbenost, nesto sto mu je nedostajalo u karijeri, gine svaku utakmicu, nikad ne odustaje.
Moze dati jos 2 sjajne godine, gdje god igra, makar i ne dosao u Sarajevo. Prosle sezone je bila "milina" gledati sta je radio po livadama u Srbiji.
Opet smijesno hipoteticki da ga dovedu nakon ispadanja iz Evrope.
Dosadašnji kapiten kluba kraj Jošanice, koji je pre svega nekoliko dana eliminisan iz kvalifikacija za Ligu konferencije od poljske Jagjelonije (ukupni rezultat 5:2), potpisaće ugovor sa FK Sarajevom na godinu dana. U njemu bi trebalo da se nađui bonusi za golove i asistencije, a prema informacijama do kojih je došao "Mocart sport", inkasiraće 600.000 evra neto.
Kako navodi pomenuti izvor, klub iz Bosne i Hercegovine je ponudio finansijski unosniju i bolju ponudu od Vojvodine, koja je takođe bila zainteresovana za bivšeg napadača Fiorentine.
"Sarajlije su sa ponudom nadmašile Vojvodinu, koja je nudila značajno manja primanja iskusnom igraču", navodi se u tekstu.
Vredi naglasiti da je Adem pre samo mesec dana produžio ugovor sa Novim Pazarom, ali mu u klubu nisu pravili problem kada je u pitanju promena sredine.
Nekadašnji as Partizana, Rome, Intera i Torina je u dresu svog rodnog grada na godišnjem nivou zarađivao 150.000 evra, što znači da će mu u Sarajevu, ukoliko se spekulacije o prelasku obistine, plata biti četvrostruko veća.
Ne vjerujem da mu daju ovoliko platu.
Kako navodi pomenuti izvor, klub iz Bosne i Hercegovine je ponudio finansijski unosniju i bolju ponudu od Vojvodine, koja je takođe bila zainteresovana za bivšeg napadača Fiorentine.
"Sarajlije su sa ponudom nadmašile Vojvodinu, koja je nudila značajno manja primanja iskusnom igraču", navodi se u tekstu.
Vredi naglasiti da je Adem pre samo mesec dana produžio ugovor sa Novim Pazarom, ali mu u klubu nisu pravili problem kada je u pitanju promena sredine.
Nekadašnji as Partizana, Rome, Intera i Torina je u dresu svog rodnog grada na godišnjem nivou zarađivao 150.000 evra, što znači da će mu u Sarajevu, ukoliko se spekulacije o prelasku obistine, plata biti četvrostruko veća.
Ne vjerujem da mu daju ovoliko platu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jbt, jest lijepo vidjeti koliko se naši sportski rivali brinu za našu dobrobit. Naročito ovi s Novog Sarajeva. To na sve strane pršte analize zašto dovođenje Ljajića nije pametna investicija. Al čirevi pucaju, tito dragi.
-
- Kontakt:
Koga boli qrc da ronalda dovedete
-
- Kontakt:
J… ti svaki normalan navijac Sarajeva i koji to nije dojku koja te prvi put podojila.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 00:49TrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:55Ovo nema veze s tim sta ja mislim objektivno o tome.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:43
Hahahahaha kakav kocijas![]()
Svaki normalni navijac ce reci isto sto i ja , ti si dalabu
Taj osvrt je licne prirode,jer si ljigav za medalju.
I jako bih volio da ti zvalje vidim uzivo
Krelac
Jedino ti mozes svoje zvalje na moj racku da stavis , i da me gledas dok to radis
Svaki normalni navijac fks ce reci da je nepotreban potez, tolike pare za nekog od 32-33god. Lulic je po meni nista losiji, nosio vam je gotovo svaku utaknicu vezni red, igrao 10/10
Kocijas na spavanje i ne dipr kad veze nemas
Mirva ocito ne zna kud goni
Da ste ga vi doveli bilo bi okej i isplativo,kao sto ste kolektivno svrsavali kad se spekulisalo o tome.
Sad su ti hemoroidi izletili od muke ili zabrinutosti sto neko trosi svoje pare??
Moronu idi lizi stolice,vi imate Jadovca nije star ni skup,boli vas racku.
Okupaj se,tuknes,zvaljavac
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- svrakino1921
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:18Ja citam temu Sarajeva i ne vjerujem sta ljudi pisu![]()
Covjek ulozi tolike pare u klub, dovede igrace velikog rejtinga za ovaj sljam od lige i sada se bune sto je prihvacena ostavka osrednjeg trenera koji je u dva meca primio 8 golova.
Ma dajte, ovo kao djeciji vrtic.
Dakle, nije otjeran nego je dao otkaz!
Izvini
Da te pitam
Ako je Zekić dao otkaz F.K.Sarajevu onda oni nemaju finansijskih obaveza što se tiče ugovora između njih
Ili je drugačije to regulirano
Znam kad u firmi daš otkaz nemaš pravo na mjesečnu naknadu sa biroa
Hvala
Ako das otkaz imas otkazni rok u FBiH, s tim da mi nemamo apsolutno nikakav uvid u njegov ugovor koji je mozda drugacije koncipiran, a vjerujem da jest i on sigurno stiti poslodavca, u ovom slucaju FK Sarajevo.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 07:58Neutral je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:18Ja citam temu Sarajeva i ne vjerujem sta ljudi pisu![]()
Covjek ulozi tolike pare u klub, dovede igrace velikog rejtinga za ovaj sljam od lige i sada se bune sto je prihvacena ostavka osrednjeg trenera koji je u dva meca primio 8 golova.
Ma dajte, ovo kao djeciji vrtic.
Dakle, nije otjeran nego je dao otkaz!
Izvini
Da te pitam
Ako je Zekić dao otkaz F.K.Sarajevu onda oni nemaju finansijskih obaveza što se tiče ugovora između njih
Ili je drugačije to regulirano
Znam kad u firmi daš otkaz nemaš pravo na mjesečnu naknadu sa biroa
Hvala
Obaveza vaze do kraja otkaznog roka.
- Combattente87
- Kontakt:
Ali i da negdje naprave propust prilikom sticanja istog.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 23:03Kad bi @pitarsam i @svrakino stekli dijete zajedno, to bi otprilike ovako izgledaloSurreal je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:55Nego da vidimo ili da se podsjetimo trenutne situacije u najboljem,najpopularnijem i najbogatijem klubu sa ovih prostora,
F.K.Sarajevo!!
Ništa utopije,mitovi,mokri snovi,samo java i realnost.
Vlasnici -Malezijski $milijarder Mr. Vincent Tan i njegovi
Američki multimilioneri predvodjeni sa Gospodinom
Ismirom Mirvicem.
Generalni sponzor-Turkish Airlines svjetski gigant avio industrije.
Sportska oprema -Adidas(Manu,Bayern,Real i ostala raja)
Dugovi prema poreznoj upravi i uposlenicima -0(ništica)
Sportski Klub koji daleko najvise uplacuje doprinosa i poreza budjetu Opstine Centar,Kantonu Sarajevo i Federaciji.
Klub koji je u manje od mjesec dana doveo na Olimpijski
Stadion Asim Ferhatovic Hase oficijelnih 57 000(pedeset i sedam
Hiljada) navijača!!Vec rasprodane nove garniture
Bordo i Bijelih ADIDAS dresova.
Ima li ko jači?!
Niko nikad
Bas GOLEMO
Velik si Mangupe
![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
50.000 vraE mjesecno? Pa vi ako ne budete prvi ove godine, ugasite klub slobodno. Tolike pare skrkaste u roster zadnjih godina sa ovim Ljajicem koji je presedan.. sramota ce biti ako ne uzmete ligu. Kup ne racunam, to po dogovoru ide
Hoce li se po peti put vratiti Ottmar Hitzfeld u Sarajevo
-
- Kontakt:
Nevjerovatno kako svaki igrac iz regije kod njih izvuce najvecu platuInteresantno je da će Ljajić u Sarajevu zarađivati i čak četiri puta više nego u Novom Pazaru, gdje je prema nedavno potpisanom ugovoru primao 150.000 eura godišnje.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Shategabri
- Kontakt:
Sirotinjo i bogu si teška19vendetta87 je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:23Nevjerovatno kako svaki igrac iz regije kod njih izvuce najvecu platuInteresantno je da će Ljajić u Sarajevu zarađivati i čak četiri puta više nego u Novom Pazaru, gdje je prema nedavno potpisanom ugovoru primao 150.000 eura godišnje.![]()

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je zabolilo sto „neko nerezonski krsi svoje pare“.
Jel realno ovo jbt?
Jel realno ovo jbt?
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I tebe bi boljelo da komsija voza rolls-royce, a ti trotinet. OpravdanoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:46Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je zabolilo sto „neko nerezonski krsi svoje pare“.
Jel realno ovo jbt?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Najjače Sarajevo od 1967, definitivno.Ja još ne mogu da vjerujem, da ce Ljajić za nas potpisati, previše mi dobro, da bude istinito.Nadam se da ce Mirvić i u naredna dva prelazna roka odrješiti kesu za ovakve igrace i napraviti tim za prolazak prvog pretkola Lige prvaka.Šta znače strani kapitalci, najbolje se vidjelo sinoc na primjeru Zvezde protiv Lecha.
Ovaj sastav je jači od finog broja klubova, koji ce igrati grupnu fazu EL/KL

Samo što je komšija slijep, nema ni vozačku a kupuje Rollsa.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:51I tebe bi boljelo da komsija voza rolls-royce, a ti trotinet. OpravdanoTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 avg 2025, 08:46Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je zabolilo sto „neko nerezonski krsi svoje pare“.
Jel realno ovo jbt?
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Pablo11 i 7 gostiju.