100 milja je samo da istrci na teren, a svaki gol i asistencija se posebno placaju.

100 milja je samo da istrci na teren, a svaki gol i asistencija se posebno placaju.
Jatta ce brzo u RB Salzburg...MostarReds22 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:15Uspije li nekako Sarajevo naci trenera koji ce ovo posloziti i povezati nece im boda otkinut niko. Guliasvili, Gojkovic, Jatta, Mlinaric, Kyeremeh, Ljajic...![]()
![]()
Po imenima sigurno najjaca ekipa u historiji lige, ako im se nekim cudom posreci s kohezijom ovo ni Vico nece moci zaustaviti.
Ne, ni blizu. Moje mišljenje o Ljajiću je identično kao prije godinu dana.
Ovo nema veze s tim sta ja mislim objektivno o tome.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:43TrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:37Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
![]()
![]()
Hahahahaha kakav kocijas![]()
Svaki normalni navijac ce reci isto sto i ja , ti si dalabu
Šta očekujemo od Evrope?
Možeš izabrati: 1 opciju.
Prolazak u 3. pretkolo
Prolazak u Play off
Grupnu fazu
Znaš nas, njega, okolnosti. Sve u svemu - daj Bože kćeri..Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 21:43Ne, ni blizu. Moje mišljenje o Ljajiću je identično kao prije godinu dana.
Kvalitet Adema Ljajića ćete vidjeti u utakmicama protiv tri najveća protivnika, nas, Zrinjskog i Borca. Bićemo aBd živi i zdravi pa ćemo se citirati.
Veće je pitanje hoćete li vi kao navijači ispratiti takvog igrača. Vjeruj mi da se ni njemu ne igra pred 2000 navijača na Koševu. Ne provociram.
Kako pišeš, neupućen čovjek bi pomislio da si Pitar.Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:27Sve znam, fijasko u najavi, ja se samo referiram na njegov kvalitet. Motivacija je nešto sasvim drugo, zato sam i spomenuo 2000 navijača na Koševu.
To je igrač na kojeg su klubovi potrošili 40 miliona eura. Više nego svi transferi ukupno u istoriji naše lige. Zabio je skoro 20 golova i imao 15 asistencija u dvije posljednje sezone, u ligi jačoj od naše, a nije napadač.
Jatta i Elezi iza njega, Mlinarić i Guliašvili ispred, nestvarno za našu ligu.
Ja i?
Najbolji i najpopularniji nisteSurreal je napisao/la: ↑06 avg 2025, 22:55Nego da vidimo ili da se podsjetimo trenutne situacije u najboljem,najpopularnijem i najbogatijem klubu sa ovih prostora,
F.K.Sarajevo!!
Ništa utopije,mitovi,mokri snovi,samo java i realnost.
Vlasnici -Malezijski $milijarder Mr. Vincent Tan i njegovi
Američki multimilioneri predvodjeni sa Gospodinom
Ismirom Mirvicem.
Generalni sponzor-Turkish Airlines svjetski gigant avio industrije.
Sportska oprema -Adidas(Manu,Bayern,Real i ostala raja)
Dugovi prema poreznoj upravi i uposlenicima -0(ništica)
Sportski Klub koji daleko najvise uplacuje doprinosa i poreza budjetu Opstine Centar,Kantonu Sarajevo i Federaciji.
Klub koji je u manje od mjesec dana doveo na Olimpijski
Stadion Asim Ferhatovic Hase oficijelnih 57 000(pedeset i sedam
Hiljada) navijača!!Vec rasprodane nove garniture
Bordo i Bijelih ADIDAS dresova.
Ima li ko jači?!
Niko nikad
Bas GOLEMO
Velik si Mangupe
![]()