Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji

Ma troši Ismir ko da su tudje. Politika kluba losa i nikakva. Za manje para duplo može se prosetat ligom. Ne znaju. Nekad kontam vi da imate ove resurse harali bi. Fkt to mislim nije nikakva sprdancija. Mada i vi kad ste došli do nekih para bilo je svega,vise pecijalaca nego navijača, tako da meni se čini da mi i vi bolje i ljepše funkcionisemo kad smo sirotinja.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
Uzet ce momak levatima tolke pare, nista pretjerano nece donijeti ekipi, Lulic dosta jeftiniji a nista losiji![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:08
Građani Kantona Sarajevo u prvoj polovini 2026. godine na raspolaganju će imati višenamjenski helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:37Jesu li ti izletili hemeroidi?Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:26100.000km mjesecno Ljajicu dati ? Boze me sacuvaj
![]()
![]()
Neće Virto na dobro ako ti hvališVirtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Adem ima 33 godine i sigurno ima još nekoliko godina sjajnog fudbala u nogama. Nedavno kad se povezivao sa nama, silno sam želio da ga dovedemo jer je paklen igrač i debelo iznad nivoa naše lige.
Ti se vala jedini držiš onog što si pisao i kad se s vama povezivao, ovi ostali mrka kapa. Svršavali kad je trebao kod vas a sad ko starVirtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Adem ima 33 godine i sigurno ima još nekoliko godina sjajnog fudbala u nogama. Nedavno kad se povezivao sa nama, silno sam želio da ga dovedemo jer je paklen igrač i debelo iznad nivoa naše lige.
Opet navlačiš lakovjernike? Ma jašta ćeš, boli te qrac.Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2025, 20:31Premalo je ovo para za Ljajića, sigurno tu postoje neki drugi detalji u ugovoru.
Da je i njemu neko rekao da će imati ove pare u Sarajevu za pet godina teško da bi ga ozbiljno doživio.