Ko da se prijavio na konkurs, pa ono cekas da ti javefks74 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 12:30Znači i on hudnjak nije znao da je trener, javili mu jadniku.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko da se prijavio na konkurs, pa ono cekas da ti javefks74 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 12:30Znači i on hudnjak nije znao da je trener, javili mu jadniku.![]()
Ne znam kako ti zamisljas razgovor sa trenerima, po tebi ono dodje trener i odmah mu kazu ti si taj, dogovoreno. Razgivarali su sa 6 trenera, ovi rekli svoje, klub rekao svoje i iz kluba se odlucili za Husrefa. U cetvrtak navecer mu javili da je on izabran. Ne kontam, sta ti je cudno tu, normalno da je kao konkurs.
Tacno tako. Ako je uzme sedmica, znaci da je taj projekat ispred rezultata ekipe i treba molit boga da ga se rijesimo prodajom. U suprotnom u kakav je kanal upao i gdje se doveo, em sto je neefikasan em sto tereti ekipu, rjesavat cemo ga se raskidom.
Meni je isto to, cim je vidio da smo u krcu krenuo je zavrtat. Sto sa kartonima sto sa faulima, varovi i slicno. Htio bih reci da je to bas jedna stvar koju ja zamjeram Mirvicu. Ljudi seru po svemu, lik je sastavio tim odlican, i generalno otkad je dosao dovodimo igrace koji ranije ne bi htjeli otvorit vijest na internetu o Sarajevu, ali mi nije jasan sa takvim ulaganjem da lik to ne zastiti bas nikako. Man’se institucija, institucije ti to i rade, moras na drugi nacin, a s takvim parama sigurno se moze.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:35Ovaj trenercic Hosic je tipicna skola Sarajevskih trenera. Svi su mu krivi al on nije "ekipa nema karakter" mirise mi na ono "staje tuje", ni trunke samokriticnosti kao da mu je neko napisao sastav. Zasto ne rece da nam je ovaj celavi pavelicevac uzeo najmanje 6 minuta produzetka. Sest sudija na tekmi sest ustasa![]()
![]()
sve mrzitelj do mrzitelja FK Sarajeva.
Sa Husrefom smo uzeli titulu kad je ekipa u prvih 5 kola imala 4 boda.Homelander je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:25Musemić je u ovom trenutku mozda i najbolji izbor za klub. Bez obzira na los start sezone i tezak raspored i dalje imamo objektivno najbolju ekipu u ligi tako da moramo biti optimisti. Mislim da ce Turkes najvise profitirati njegovim dolaskom.
Turkes jucer ko drvo ...Homelander je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:25Musemić je u ovom trenutku mozda i najbolji izbor za klub. Bez obzira na los start sezone i tezak raspored i dalje imamo objektivno najbolju ekipu u ligi tako da moramo biti optimisti. Mislim da ce Turkes najvise profitirati njegovim dolaskom.
Uzimao je ljajuc suteve iz slobodnjaka i vecim igracinama od gulija... Sa ili bezz odobrenja
Ja se nadam da će i talentovanom Gruzijcu uzeti pa nek' svaku nabije na krov DIF-a. Ne smeta mi mahanje čunom po svlačionici ako imaš pokriće da li to bila igra, zalaganje il' karijera. Guliashvili trenutno ima 0 od 3.Pantelija je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:47Uzimao je ljajuc suteve iz slobodnjaka i vecim igracinama od gulija... Sa ili bezz odobrenja![]()
Sutao penale u Romi prije Tottijahazarder je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:54Ja se nadam da će i talentovanom Gruzijcu uzeti pa nek' svaku nabije na krov DIF-a. Ne smeta mi mahanje čunom po svlačionici ako imaš pokriće da li to bila igra, zalaganje il' karijera. Guliashvili trenutno ima 0 od 3.
Ako su mu dali 6 mjeseci ugovor dobroje a ako su mu dali 2 godine zeznuli su se. Kad mu dadnu otkaz sedam dana ce plakati i govoriti kako voli Sarajevo vise od zivota a u stvari voli šuške vise od zivotaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:12Po meni kod Husrefa Merso treba da bude jedan od pomocnika.Prvo sto je zasluzio drugo sto mu treba to iskustvo da se uci.Ocito je ozbiljno zainteresovan za ovaj posao i mozemo dobiti dobrog trenera za buducnost koji zna sta je FKS
Meni nije jasno kakvi su to ljudi da se vraćaju 4 puta poslije otkaza.onako je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:19Ne znam kako ti zamisljas razgovor sa trenerima, po tebi ono dodje trener i odmah mu kazu ti si taj, dogovoreno. Razgivarali su sa 6 trenera, ovi rekli svoje, klub rekao svoje i iz kluba se odlucili za Husrefa. U cetvrtak navecer mu javili da je on izabran. Ne kontam, sta ti je cudno tu, normalno da je kao konkurs.
Kad se bivsoj vracas vise puta, sta fali i husrefu da se vrati iz interesa i peti put.fks74 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 15:00Meni nije jasno kakvi su to ljudi da se vraćaju 4 puta poslije otkaza.onako je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:19Ne znam kako ti zamisljas razgovor sa trenerima, po tebi ono dodje trener i odmah mu kazu ti si taj, dogovoreno. Razgivarali su sa 6 trenera, ovi rekli svoje, klub rekao svoje i iz kluba se odlucili za Husrefa. U cetvrtak navecer mu javili da je on izabran. Ne kontam, sta ti je cudno tu, normalno da je kao konkurs.
Zamjeram mu to sto si naveo,zamjeram mu i to da nije cvrste ruke da hebe i Zekicu i igracima sve a ne da budu kao uvrijedjene,razmazene mlade koje imaju sve a nista donijeli dobro nisu. To koga zaposljava i slicno me boli k. Da imas firmu i da ulazes milione bas se bojim da bi ti neko naredjivao kako ces trositi pare,hoces li objavljivati slike na insta ili ko ce ti biti drug. Nije cvrste ruke i to je to.Oerde je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:34Meni je isto to, cim je vidio da smo u krcu krenuo je zavrtat. Sto sa kartonima sto sa faulima, varovi i slicno. Htio bih reci da je to bas jedna stvar koju ja zamjeram Mirvicu. Ljudi seru po svemu, lik je sastavio tim odlican, i generalno otkad je dosao dovodimo igrace koji ranije ne bi htjeli otvorit vijest na internetu o Sarajevu, ali mi nije jasan sa takvim ulaganjem da lik to ne zastiti bas nikako. Man’se institucija, institucije ti to i rade, moras na drugi nacin, a s takvim parama sigurno se moze.robertkosar je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:35Ovaj trenercic Hosic je tipicna skola Sarajevskih trenera. Svi su mu krivi al on nije "ekipa nema karakter" mirise mi na ono "staje tuje", ni trunke samokriticnosti kao da mu je neko napisao sastav. Zasto ne rece da nam je ovaj celavi pavelicevac uzeo najmanje 6 minuta produzetka. Sest sudija na tekmi sest ustasa![]()
![]()
sve mrzitelj do mrzitelja FK Sarajeva.
Da budemo precizniji, ovo ce mu biti 6 put da je na klupi Sarajeva. Ja se jos uvijek nadam da ce se nesto izjalovit, pa da propadne.fks74 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 15:00Meni nije jasno kakvi su to ljudi da se vraćaju 4 puta poslije otkaza.onako je napisao/la: ↑10 avg 2025, 14:19Ne znam kako ti zamisljas razgovor sa trenerima, po tebi ono dodje trener i odmah mu kazu ti si taj, dogovoreno. Razgivarali su sa 6 trenera, ovi rekli svoje, klub rekao svoje i iz kluba se odlucili za Husrefa. U cetvrtak navecer mu javili da je on izabran. Ne kontam, sta ti je cudno tu, normalno da je kao konkurs.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Kaunas, Konzerva, MaroonBjelave, PapakIzSa, riki46, supervizor, VolimBiH96 i 52 gosta.