Ako neko misli da ce Borac kiksati protiv Rudara i Sloge, smijesan je. Dakle, to vise nije gubitak 5 bodova iz ove dvije utakmice, nego puno vise.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- FKS -
ima li pouzdanih informacija za novog trenera kontam da je husref vec bi ga imenovali sto bi cekali
-
- Kontakt:
Sutra ide predstavljanje trenera, pričao sam jučer sa Calom, rekao je da je sutra. Iako nije rekao ko je, nasmijao se kad smo ga pitali za Husrefa
Nazalost Isto kao I prije dvije godine...sloga, dogan, hosic ...
Ne razumijem, skolujes se za trenera, to ti je zivot, imas valjda ambiciju nekad da budes trener prvog tima, nisi vise ni toliko mlad (Hosic je mozda 47-48) , dobijes priliku da vodis prvi tim, da napravis nesto,skrenes paznju na sebe a znas da iducu utakmicu neces vodit..
Pa majku mu, promjeni nesto, valjda nekad kuci gledas tekme I kazes Sam sebi "ja bih ovako" al jok on ziheraski sve Isto I naravno da NEMA rezultata.
A da je nesto promijenio, formaciju, prvu postavu, ubacio mladje pa na srecu pobjedio stvorio bi sebi kakvu takvu reputaciju za ubuduce...ovako limitiran do penzije
Ne razumijem, skolujes se za trenera, to ti je zivot, imas valjda ambiciju nekad da budes trener prvog tima, nisi vise ni toliko mlad (Hosic je mozda 47-48) , dobijes priliku da vodis prvi tim, da napravis nesto,skrenes paznju na sebe a znas da iducu utakmicu neces vodit..
Pa majku mu, promjeni nesto, valjda nekad kuci gledas tekme I kazes Sam sebi "ja bih ovako" al jok on ziheraski sve Isto I naravno da NEMA rezultata.
A da je nesto promijenio, formaciju, prvu postavu, ubacio mladje pa na srecu pobjedio stvorio bi sebi kakvu takvu reputaciju za ubuduce...ovako limitiran do penzije
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Ko bude izvodio prvi slobodnjak u zoni šuta protiv Posušja će nam dosta reći o smjeru u kojem klub ide i imamo li se čemu nadati ove sezone.
-
- Kontakt:
Pa sam je rekao da on nece da se mjesanje u dovodjenje ili smo mozda gluhi pa nismo dobro culi?10.Skoro je napisao/la: ↑10 avg 2025, 09:31Nisi upućen. Od ovih 10 igrača Zekić je bio za tri igrača. Ni na jedan njegov zahtjev se niko nije udostojio da odgovori. Ali nece se o tome pričati i čitati. Vrijeme ce pokazati da nije do Zekića ni do Husrefa jednostavno dosta stvari ne funkcioniše.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:59Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.
-
- Kontakt:
Husref bi sutra trebao biti predstavljen prema mojim info a evo jos neki su prenijeli
Ove sezone uzimamo 2 pehara

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Pitarluk:
- Ako trener ima lose rezultate a ne ide: "uhljeb, hoce otkaz da naplati, odlazi ubleho, yebo ti mater, daj nekog da spasi sezonu"
- Ako trener ima lose rezultate pa sam da ostavku: "pichka, pobjego, hajde majstore sad radi, ti si kriv za ovo, najlakse je otic"
- Ako trener ima lose rezultate pa dobije otkaz: "to je i htio, mogu mislit koliki mu je ugovor, jesi li cijeli nestrucni stab uhljebio, koliko ce nas kostat ovi raskidi?"
-Ako trener sam dovodi igrace: "uvalio svoje, valja ovo rastjerat, narednom ne dat da ikog zapika, nek radi s onim sto ima"
-Ako trener ne dovodi sam igrace; "klub se tali s menadzerima, treba rastjerat ovo sve"

Apropo ovog dovodjenja, ja sam prije 2 sedmice pisao kako je presmijesna prica da Zekic kaze "treba mi takav i takav veznjak" pa Leterme ponudi par. Tad me napali svi, kae tako moderni klubovi rade. Sad ispade Zekic navaljao amatere. Pa jel dovodi Zekic il Leterme?
- Ako trener ima lose rezultate a ne ide: "uhljeb, hoce otkaz da naplati, odlazi ubleho, yebo ti mater, daj nekog da spasi sezonu"
- Ako trener ima lose rezultate pa sam da ostavku: "pichka, pobjego, hajde majstore sad radi, ti si kriv za ovo, najlakse je otic"
- Ako trener ima lose rezultate pa dobije otkaz: "to je i htio, mogu mislit koliki mu je ugovor, jesi li cijeli nestrucni stab uhljebio, koliko ce nas kostat ovi raskidi?"
-Ako trener sam dovodi igrace: "uvalio svoje, valja ovo rastjerat, narednom ne dat da ikog zapika, nek radi s onim sto ima"
-Ako trener ne dovodi sam igrace; "klub se tali s menadzerima, treba rastjerat ovo sve"

Apropo ovog dovodjenja, ja sam prije 2 sedmice pisao kako je presmijesna prica da Zekic kaze "treba mi takav i takav veznjak" pa Leterme ponudi par. Tad me napali svi, kae tako moderni klubovi rade. Sad ispade Zekic navaljao amatere. Pa jel dovodi Zekic il Leterme?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Dogan je tad izmjeni formaciju i sve novo i popušili. Svi drvljem i kamenje gdje će za dva treninga sve mjenjati formaciju itd . Hosic sad ništa nije promjenio i opet isto . Poenta je da ko uleti dan dva da je najmanji krivac oni su tu zbog licence da odrade tu utakmicu i to je to. Glupo je Hosicu bilo kakvu krivicu pripisivati za trenutno stanje u ekipi.HZSydney je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:05Nazalost Isto kao I prije dvije godine...sloga, dogan, hosic ...
Ovde Zekica nema,Zekic je najgora rasa,demagog prodaje maglu,drzi nas u neizvijesnosti 3 dana da pocetka priprema,dali ce biti trener,i onda sve mu se ispune zelje,od njegovih pomocnikq,njegovih pojacanja,svega,i ekipu je tako amaterski pripremio da je to za nepovjerovati,na terenu izgledaju kao raspustana banda,nemaju snage ni za jedno poluvrijeme kako treba,i na sve to kad je vidio da je zasro na sve strane,daje otkaz kao on je dasa,jos ovde kruze price rekli mu da mora Guliasvili igrat,pa ja da sam vlasnik i ja bi mu isto rekao,majstore rekao si da je igracina da ce se prodat dobro,produzili mu ugovor uz extra platu,i sad kad treba nesto zaraditi ja cu njegq na klupu,e pa ne moze majstorenapoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:42Pitarluk:
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Nismo mi pricali da nikad veceg profesionalca od Gulija nije vidio,da uvijek ide do kraja na svakom trningu i da uvijek hoce vise,odjednom kao Guli problem,barem nisam gluh. Mada meni su svi problem,ono nezalaganje se juce pravda kao bili su u soku curice,menageri ih savjetu,ostali su u raskoraku,vazno je da ovi iz Sloge nisu u raskoraku.kanarinac je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:58Ovde Zekica nema,Zekic je najgora rasa,demagog prodaje maglu,drzi nas u neizvijesnosti 3 dana da pocetka priprema,dali ce biti trener,i onda sve mu se ispune zelje,od njegovih pomocnikq,njegovih pojacanja,svega,i ekipu je tako amaterski pripremio da je to za nepovjerovati,na terenu izgledaju kao raspustana banda,nemaju snage ni za jedno poluvrijeme kako treba,i na sve to kad je vidio da je zasro na sve strane,daje otkaz kao on je dasa,jos ovde kruze price rekli mu da mora Guliasvili igrat,pa ja da sam vlasnik i ja bi mu isto rekao,majstore rekao si da je igracina da ce se prodat dobro,produzili mu ugovor uz extra platu,i sad kad treba nesto zaraditi ja cu njegq na klupu,e pa ne moze majstorenapoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:42Pitarluk:
Pogresno Sam se izrazio..ne svaljujem ja krivicu na Hosica samo mi je zao da nije pokusao iskoristit priliku da pokaxe neku ideju, znanje, hrabrost.bordobijeli je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:52Dogan je tad izmjeni formaciju i sve novo i popušili. Svi drvljem i kamenje gdje će za dva treninga sve mjenjati formaciju itd . Hosic sad ništa nije promjenio i opet isto . Poenta je da ko uleti dan dva da je najmanji krivac oni su tu zbog licence da odrade tu utakmicu i to je to. Glupo je Hosicu bilo kakvu krivicu pripisivati za trenutno stanje u ekipi.HZSydney je napisao/la: ↑10 avg 2025, 11:05Nazalost Isto kao I prije dvije godine...sloga, dogan, hosic ...
Ovako je ponovio ZZ taktiku a to je moglo I bez trenera.
Dzeno rahmetli ne bi ostavio ovakav trag da nije probao svoju viziju svaki put kad je bio v.d
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Husref je novi trener, u cetvrtak navece mu javili. Cekaju da pomocnici zavrse, vjerovatno sutra je potpis. Ide Cosic ponovo I utakNica. Dogovaraju se jos kondicioni I trener golmana, zbog toga se ceka.
since 1973
Znači i on hudnjak nije znao da je trener, javili mu jadniku.

Ljudi znal se za Renana, jesmo ga dali Velezu? Niko nista ne zna jel 

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cuspajz, Galantni, Hajdeee, keli, mire971, misstianopenaldo i 74 gosta.