FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
63
32%
Darko Milanič
33
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 195

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 10 avg 2025, 10:51

Herson je napisao/la:
10 avg 2025, 10:47
Sezona za nas počinje u ponedeljak, imenovanjem novog trenera i priključivanjem Ljajića ekipi. Ništa nije ni izgubljeno ni završeno.
Ako neko misli da ce Borac kiksati protiv Rudara i Sloge, smijesan je. Dakle, to vise nije gubitak 5 bodova iz ove dvije utakmice, nego puno vise.
- FKS -

JalaBrat

Post Postao/la JalaBrat » 10 avg 2025, 10:52

ima li pouzdanih informacija za novog trenera kontam da je husref vec bi ga imenovali sto bi cekali

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 avg 2025, 10:54

Husref, sutra. Tako kazu iz vise izvora.
- FKS -

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 10 avg 2025, 10:55

JalaBrat je napisao/la:
10 avg 2025, 10:52
ima li pouzdanih informacija za novog trenera kontam da je husref vec bi ga imenovali sto bi cekali
Cekaju nekoga, ako do danas ne zavrse ici ce se s husrefom.

Kaze Ayla moramo sto prije imenovat trenera, pa makar i husref bio.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2025, 11:00

JalaBrat je napisao/la:
HM zavrsen.

svabonja
Kontakt:

Post Postao/la svabonja » 10 avg 2025, 11:01

Sutra ide predstavljanje trenera, pričao sam jučer sa Calom, rekao je da je sutra. Iako nije rekao ko je, nasmijao se kad smo ga pitali za Husrefa😄

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 10 avg 2025, 11:05

Nazalost Isto kao I prije dvije godine...sloga, dogan, hosic ...
Ne razumijem, skolujes se za trenera, to ti je zivot, imas valjda ambiciju nekad da budes trener prvog tima, nisi vise ni toliko mlad (Hosic je mozda 47-48) , dobijes priliku da vodis prvi tim, da napravis nesto,skrenes paznju na sebe a znas da iducu utakmicu neces vodit..
Pa majku mu, promjeni nesto, valjda nekad kuci gledas tekme I kazes Sam sebi "ja bih ovako" al jok on ziheraski sve Isto I naravno da NEMA rezultata.
A da je nesto promijenio, formaciju, prvu postavu, ubacio mladje pa na srecu pobjedio stvorio bi sebi kakvu takvu reputaciju za ubuduce...ovako limitiran do penzije
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Bejker
Kontakt:

Post Postao/la Bejker » 10 avg 2025, 11:14

fks74 je napisao/la:
10 avg 2025, 09:33
Juče od zadnjih 25 minuta igralo se 7, da je engleska liga bilo bi 15 min produžetka.
I da je produzio 20, tesko da bi ga zabili. Ja nisam vidio voljni momenat ni u jednom trenutku.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 10 avg 2025, 11:14

Ko bude izvodio prvi slobodnjak u zoni šuta protiv Posušja će nam dosta reći o smjeru u kojem klub ide i imamo li se čemu nadati ove sezone.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 avg 2025, 11:25

10.Skoro je napisao/la:
10 avg 2025, 09:31
Maroon1946 je napisao/la:
09 avg 2025, 20:59
Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.
Nisi upućen. Od ovih 10 igrača Zekić je bio za tri igrača. Ni na jedan njegov zahtjev se niko nije udostojio da odgovori. Ali nece se o tome pričati i čitati. Vrijeme ce pokazati da nije do Zekića ni do Husrefa jednostavno dosta stvari ne funkcioniše.
Pa sam je rekao da on nece da se mjesanje u dovodjenje ili smo mozda gluhi pa nismo dobro culi?

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 avg 2025, 11:31

JalaBrat je napisao/la:
Husref bi sutra trebao biti predstavljen prema mojim info a evo jos neki su prenijeli

Ove sezone uzimamo 2 pehara :kafa: (kup i super kup :mrgreen: )
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 avg 2025, 11:42

Pitarluk:
- Ako trener ima lose rezultate a ne ide: "uhljeb, hoce otkaz da naplati, odlazi ubleho, yebo ti mater, daj nekog da spasi sezonu"
- Ako trener ima lose rezultate pa sam da ostavku: "pichka, pobjego, hajde majstore sad radi, ti si kriv za ovo, najlakse je otic"
- Ako trener ima lose rezultate pa dobije otkaz: "to je i htio, mogu mislit koliki mu je ugovor, jesi li cijeli nestrucni stab uhljebio, koliko ce nas kostat ovi raskidi?"
-Ako trener sam dovodi igrace: "uvalio svoje, valja ovo rastjerat, narednom ne dat da ikog zapika, nek radi s onim sto ima"
-Ako trener ne dovodi sam igrace; "klub se tali s menadzerima, treba rastjerat ovo sve"

:rol:

Apropo ovog dovodjenja, ja sam prije 2 sedmice pisao kako je presmijesna prica da Zekic kaze "treba mi takav i takav veznjak" pa Leterme ponudi par. Tad me napali svi, kae tako moderni klubovi rade. Sad ispade Zekic navaljao amatere. Pa jel dovodi Zekic il Leterme?
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 avg 2025, 11:52

HZSydney je napisao/la:
10 avg 2025, 11:05
Ne razumijem, skolujes se za trenera, to ti je zivot, imas valjda ambiciju nekad da budes trener prvog tima, nisi vise ni toliko mlad (Hosic je mozda 47-48) , dobijes priliku da vodis prvi tim, da napravis nesto,skrenes paznju na sebe a znas da iducu utakmicu neces vodit..
Pa majku mu, promjeni nesto, valjda nekad kuci gledas tekme I kazes Sam sebi "ja bih ovako" al jok on ziheraski sve Isto I naravno da NEMA rezultata.
A da je nesto promijenio, formaciju, prvu postavu, ubacio mladje pa na srecu pobjedio stvorio bi sebi kakvu takvu reputaciju za ubuduce...ovako limitiran do penzije
Dogan je tad izmjeni formaciju i sve novo i popušili. Svi drvljem i kamenje gdje će za dva treninga sve mjenjati formaciju itd . Hosic sad ništa nije promjenio i opet isto . Poenta je da ko uleti dan dva da je najmanji krivac oni su tu zbog licence da odrade tu utakmicu i to je to. Glupo je Hosicu bilo kakvu krivicu pripisivati za trenutno stanje u ekipi.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 avg 2025, 11:58

napoleon72 je napisao/la:
10 avg 2025, 11:42
Pitarluk:
- Ako trener ima lose rezultate a ne ide: "uhljeb, hoce otkaz da naplati, odlazi ubleho, yebo ti mater, daj nekog da spasi sezonu"
- Ako trener ima lose rezultate pa sam da ostavku: "pichka, pobjego, hajde majstore sad radi, ti si kriv za ovo, najlakse je otic"
- Ako trener ima lose rezultate pa dobije otkaz: "to je i htio, mogu mislit koliki mu je ugovor, jesi li cijeli nestrucni stab uhljebio, koliko ce nas kostat ovi raskidi?"
-Ako trener sam dovodi igrace: "uvalio svoje, valja ovo rastjerat, narednom ne dat da ikog zapika, nek radi s onim sto ima"
-Ako trener ne dovodi sam igrace; "klub se tali s menadzerima, treba rastjerat ovo sve"

Apropo ovog dovodjenja, ja sam prije 2 sedmice pisao kako je presmijesna prica da Zekic kaze "treba mi takav i takav veznjak" pa Leterme ponudi par. Tad me napali svi, kae tako moderni klubovi rade. Sad ispade Zekic navaljao amatere. Pa jel dovodi Zekic il Leterme?
Ovde Zekica nema,Zekic je najgora rasa,demagog prodaje maglu,drzi nas u neizvijesnosti 3 dana da pocetka priprema,dali ce biti trener,i onda sve mu se ispune zelje,od njegovih pomocnikq,njegovih pojacanja,svega,i ekipu je tako amaterski pripremio da je to za nepovjerovati,na terenu izgledaju kao raspustana banda,nemaju snage ni za jedno poluvrijeme kako treba,i na sve to kad je vidio da je zasro na sve strane,daje otkaz kao on je dasa,jos ovde kruze price rekli mu da mora Guliasvili igrat,pa ja da sam vlasnik i ja bi mu isto rekao,majstore rekao si da je igracina da ce se prodat dobro,produzili mu ugovor uz extra platu,i sad kad treba nesto zaraditi ja cu njegq na klupu,e pa ne moze majstore
Samo Sarajevo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 avg 2025, 12:03

kanarinac je napisao/la:
10 avg 2025, 11:58
napoleon72 je napisao/la:
10 avg 2025, 11:42
Pitarluk:

Ovde Zekica nema,Zekic je najgora rasa,demagog prodaje maglu,drzi nas u neizvijesnosti 3 dana da pocetka priprema,dali ce biti trener,i onda sve mu se ispune zelje,od njegovih pomocnikq,njegovih pojacanja,svega,i ekipu je tako amaterski pripremio da je to za nepovjerovati,na terenu izgledaju kao raspustana banda,nemaju snage ni za jedno poluvrijeme kako treba,i na sve to kad je vidio da je zasro na sve strane,daje otkaz kao on je dasa,jos ovde kruze price rekli mu da mora Guliasvili igrat,pa ja da sam vlasnik i ja bi mu isto rekao,majstore rekao si da je igracina da ce se prodat dobro,produzili mu ugovor uz extra platu,i sad kad treba nesto zaraditi ja cu njegq na klupu,e pa ne moze majstore
Nismo mi pricali da nikad veceg profesionalca od Gulija nije vidio,da uvijek ide do kraja na svakom trningu i da uvijek hoce vise,odjednom kao Guli problem,barem nisam gluh. Mada meni su svi problem,ono nezalaganje se juce pravda kao bili su u soku curice,menageri ih savjetu,ostali su u raskoraku,vazno je da ovi iz Sloge nisu u raskoraku.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 10 avg 2025, 12:12

bordobijeli je napisao/la:
10 avg 2025, 11:52
HZSydney je napisao/la:
10 avg 2025, 11:05
Dogan je tad izmjeni formaciju i sve novo i popušili. Svi drvljem i kamenje gdje će za dva treninga sve mjenjati formaciju itd . Hosic sad ništa nije promjenio i opet isto . Poenta je da ko uleti dan dva da je najmanji krivac oni su tu zbog licence da odrade tu utakmicu i to je to. Glupo je Hosicu bilo kakvu krivicu pripisivati za trenutno stanje u ekipi.
Pogresno Sam se izrazio..ne svaljujem ja krivicu na Hosica samo mi je zao da nije pokusao iskoristit priliku da pokaxe neku ideju, znanje, hrabrost.
Ovako je ponovio ZZ taktiku a to je moglo I bez trenera.
Dzeno rahmetli ne bi ostavio ovakav trag da nije probao svoju viziju svaki put kad je bio v.d
.. jer Stari je volio Sarajevo...

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 10 avg 2025, 12:14

JalaBrat je napisao/la:
Husref je novi trener, u cetvrtak navece mu javili. Cekaju da pomocnici zavrse, vjerovatno sutra je potpis. Ide Cosic ponovo I utakNica. Dogovaraju se jos kondicioni I trener golmana, zbog toga se ceka.
since 1973

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 avg 2025, 12:30

onako je napisao/la:
10 avg 2025, 12:14
JalaBrat je napisao/la:
Husref je novi trener, u cetvrtak navece mu javili. Cekaju da pomocnici zavrse, vjerovatno sutra je potpis. Ide Cosic ponovo I utakNica. Dogovaraju se jos kondicioni I trener golmana, zbog toga se ceka.
Znači i on hudnjak nije znao da je trener, javili mu jadniku. :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 avg 2025, 12:41

Ljudi znal se za Renana, jesmo ga dali Velezu? Niko nista ne zna jel :)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 10 avg 2025, 13:11

ronaldo99 je napisao/la:
10 avg 2025, 12:41
Ljudi znal se za Renana, jesmo ga dali Velezu? Niko nista ne zna jel :)
Juče je bio u Doboju na tribinama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Cuspajz, Galantni, Hajdeee, keli, mire971, misstianopenaldo i 74 gosta.