Trči i Aaron.Bosco je napisao/la:I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči

Nema šanse!
Pojasni? Hoće l' se desiti il' se neće ni slučajno desiti?Bosco je napisao/la:A ako se slučajno to desi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Trči i Aaron.Bosco je napisao/la:I ja bi se sa Wilshereom savršeno uklopio jer taj momak toliko trči
Nema šanse!
Pojasni? Hoće l' se desiti il' se neće ni slučajno desiti?Bosco je napisao/la:A ako se slučajno to desi
Pa neće Gerv na klupu nego ona ptoca trkačica.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne moze nikako prva postava bez Gervinha, jest Ox dobar, ali jos ne kao Gervinho![]()
Ali svakako da bi dobro bilo vidjeti malo i konkurencije na krilima, tad bi Walcott vjerovatno bio i spic sto on moze i raditi samo mu guras lopte i on trci i pogoditi ce nesto..
cala je napisao/la:walcottu treba nabit loptu u pm i nek trci za njom a ne dodavat mu je u noge
On, ako ima i minimalne sanse da upropasti neku priliku, on ce upropastit. Momak je previse samouvjeren, a nema nijedan razlog da to bude. Ne znam da li si vidio reakcije Persia kad on uzme loptu i pokusa nesto na svoju ruku. Ako ce Arsenal s njim i onakvim imati perspektivu, nema od te perspektive nista!Arnelinho je napisao/la:Eto nek' si ti znao. Aaron je godinu odmar'o radi onog kretena Ryana, da bog da polomio i ruke i noge.rogeRF je napisao/la:Nemoj samo Ramseya. On nije znao sta je prva postava do ove godine.
Ja ne bih prodao walcotta,njega je dobro imat da udje u 70.min da istrci par kontri i to je to !! a ko bi nam bio na klupi kad bi eden dosao,OX,Eden i Gervinho !Profesor je napisao/la:Znaci @Bosco, tebi je dovodjenje Edena kupovina vremena (i smirivanje navijaca)? Mislis da covjek nebi unapredio igru?
edit*
limitirani Walcott zeli produziti ugovor i postati treci najplaceniji igrac Arsenala. Smijao bi se da nisam gunner.
Navodno ga Anceloti zeli u PSG i to za, vjerovali ili ne 25 milki(ja bi im dao jos Arshavina gratis, ono 2in1)
Tebi je Walcott igrač samo za istrčavanje par kontri?armin arsenalovac je napisao/la:Ja ne bih prodao walcotta,njega je dobro imat da udje u 70.min da istrci par kontri i to je to !! a ko bi nam bio na klupi kad bi eden dosao,OX,Eden i Gervinho !Profesor je napisao/la:Znaci @Bosco, tebi je dovodjenje Edena kupovina vremena (i smirivanje navijaca)? Mislis da covjek nebi unapredio igru?
edit*
limitirani Walcott zeli produziti ugovor i postati treci najplaceniji igrac Arsenala. Smijao bi se da nisam gunner.
Navodno ga Anceloti zeli u PSG i to za, vjerovali ili ne 25 milki(ja bi im dao jos Arshavina gratis, ono 2in1)
Samouvjerenost je vrlina, a ima razloga. Kapiten je Velsa. Bio kapiten, ostaće kapiten. 21 godina, 1990 godište, pred njim je velika karijera i biće jedan od nositelja Arsenala u narednom periodu, iako je već sada jedan od nositelja. Vezni igrač sa najviše nastupa u EPL za Arsenal ove sezone. A da ne spominjemo njegov doprinos ekipi, njegove (malo je reći) fantastične driblinge, a i vala to ,da najkonkretnije, najokomitije i najteže pasove- završne pasove, upućuje on, a ne Arteta (Song to takodje zna uraditi). Pored svega igra na poziciji desetke ili makar nešto kao desetke, jer igra odmah iza RVP-a i prvi sa RVP-om izlazi na štopere i pritišće, iako mu je prirodna pozicija onaj krug oko centra. Ne bi ni Pirlo odigr'o bolje polušpica, ne bi ni naš Sejo, a on je njihov tip igrača.rogeRF je napisao/la: On, ako ima i minimalne sanse da upropasti neku priliku, on ce upropastit. Momak je previse samouvjeren, a nema nijedan razlog da to bude. Ne znam da li si vidio reakcije Persia kad on uzme loptu i pokusa nesto na svoju ruku. Ako ce Arsenal s njim i onakvim imati perspektivu, nema od te perspektive nista!
Naravno.Profesor je napisao/la:Poslati Arnelinjovog ljubimca Rya u vatru![]()
Kao takav se najbolje pokazao,kad je kontra tad je najopsaniji,ja drugu vrlinu kod njega ne vidim,al i to je dosta ak ce ulazit s klupe !!chex je napisao/la:
Tebi je Walcott igrač samo za istrčavanje par kontri?![]()
trci ko muha bez glave.To je isto neko drka cijeli dan a i ne moze da baci drkicu a neko dodje i protrlja jednom,dvaput i ide dalje za poslom.nedim1993 je napisao/la:da nema ramseya u timu, arsenal bi bio tim zombija, jer čovjek jedini trči i pritišće zadnji red i vraća se u odbranu stalno. možda još on nije u formi kakvoj treba da bude, al bez njega ionako osakaćeni Arsenal bi izgledo potpuno mrtav
nemoj pričat bezveze.Henry je napisao/la:trci ko muha bez glave.To je isto neko drka cijeli dan a i ne moze da baci drkicu a neko dodje i protrlja jednom,dvaput i ide dalje za poslom.nedim1993 je napisao/la:da nema ramseya u timu, arsenal bi bio tim zombija, jer čovjek jedini trči i pritišće zadnji red i vraća se u odbranu stalno. možda još on nije u formi kakvoj treba da bude, al bez njega ionako osakaćeni Arsenal bi izgledo potpuno mrtav
Ljudi, dize mi se!USAGunnerWalsh Connor Walsh
Confirmed: Eden Hazard is in London and speaking with Arsenal representatives.
4 hours ago
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.