A je li ti bolji trener Dudić ili Rendulić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:46Ma realno i nije neki kvalitet da ga se priželjkuje.
Eto u odnosu na svog jarana Zekića je lošiji trener, uz dužno poštovanje za njegove uspjehe sa Zrinjskim.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
kapitalizam druze, tako je u citavom svijetu. postoje sposobne i nesposobne uprave, a privatni kapital je neminovnost. pitaj navijace citya jel im bolje bilo kad su ispadali iz lige ili sad kad uzimaju triplete.Direktorcic je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:44nazalost to se zove investitor.ne znas jel dobro ili lose.on drzi klub u saci,nebitni jel to mirvic,njegov brat,ili bilo koji investitor.ja dajem pare i bit ce tako,ako ti neces ima ko hoce.pogotovo kod nas gdje ni taj investitor ne zna sta hoce. Strana investicija je dobra za marketing, stadion,sponzore, za sam fudbal je kancer.d
pitari imaju igracki kadar,odnosno pojedince da zgade radniku fudbal,ali je tu nesto drugo u pitanju
-
- Kontakt:
Ne znam kojom logikom se Zrinjski odlucio za Stimca. Da nije imao uspjeha kao fudbaler rentao bi pedaline po Makarskoj. Nije on za trenerskog posla.
-
- Kontakt:
Samo Baka ima jaja za ovo,da hrakne mirvica posred celave glave kad mu bude pametovaoSurreal je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:47A je li ti bolji trener Dudić ili Rendulić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:46Ma realno i nije neki kvalitet da ga se priželjkuje.
Eto u odnosu na svog jarana Zekića je lošiji trener, uz dužno poštovanje za njegove uspjehe sa Zrinjskim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rendulić, samo ne znam što ste zapeli za Dudića, isto kao da je već potpisao ugovor sa nama.Surreal je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:47A je li ti bolji trener Dudić ili Rendulić?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:46Ma realno i nije neki kvalitet da ga se priželjkuje.
A realnost je da vjerovatno ni neće doći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Imam i ja info da Dudic nece u fks i da mu se ne vraca u nasu liguGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 13:57
Rendulić, samo ne znam što ste zapeli za Dudića, isto kao da je već potpisao ugovor sa nama.
A realnost je da vjerovatno ni neće doći.
Moguce je Dudic u Sloveniji ili Hrvatskoj da zavrsi
Mozda Maribor…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma sta mi znamo tako je u izvjestaju,ni Zekic nije imao vise od 4k.

Fk Željezničar.
- Shategabri
- Kontakt:
Po pitanju kvalitete slabo se šta dobije, da ne kažem da se ne dobije ništa.DamirT je napisao/la: ↑06 avg 2025, 12:25Pa i nema realno. Cim sezona zavrsi, skoro svaka ekipa promijeni sleper igraca. Jos je to gore za ove ekipe sto igraju u Evropi. Ne shvatam sta se dobije sa time, a sigurno mogu puno vise dobiti da ostave na okupu ekipu uz nadogradnju tima.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:15Tom logikom niti nema ozbiljnog kluba u BiH.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:05nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.
velika greska sto ga nisu sacuvali. dobar i cestit trener, a mangup. rijetki su takvi.
nikad od njih ozbiljnog kluba, nevjerovatno je sta rade.
mislim da je i ljajic zamazivanje ociju, ali vidjecemo. nadam se da je mirvic dovoljno glup da dovede ublehasa dudica.
Prvo vi ste po tom pitanju neozbiljni.
Nabije se trener nogom koji je ostvario cilj. Nabije se trener nije ni počela sezona. Dovede se trener iz federalke. Itd...tdi.
Borac isto mijenja trenere kao čarape.
Zrinjski je sa Jakirom imao kontinuitet, ostalo smjene, pa čak i kad titulu osvoji.
Al eto samo smo mi neozbiljan klub.
Zrinjski je živi dokaz kad je zadržao trenera bez obzira na neuspjeh i istrpio, ekipa na okupu i isplatilo se.
Koševo Zapad
Kasno u noc, Zekic dao ostavku.
Odmah nakon toga boom Ljajic potpisuje.
E svaka ti cast Mirvah, najjaci si. Karaj i nemoj vaditi
Odmah nakon toga boom Ljajic potpisuje.
E svaka ti cast Mirvah, najjaci si. Karaj i nemoj vaditi

Bosna je izgleda postala ukleta sredina. Ko nas je kleo, nije dangubio.

- Hrammm1921
- Kontakt:
pa vama ne treba trener, trošite živce. Neko ovo sve vodi iz sjene...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nasi su zvali Dudica, ali mu nije oprosten nacin odlaska iz Veleza, jer su se odmah pojedinci iz uprave pobunili, zato je odluceno da dodje drugi trener. Dudic je zavrsio s Velezom za jedno vrijeme.Pact1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
-
- Kontakt:
Kad je mlinaric 250 hiljada eura,sto ne bi ljajic pola miliona euraPact1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
-
Sve ide svojim tijekom!
Proces croatizacije nogoloptanja u federaciji se nastavlja...
Sve ostalo su sitnice...
Proces croatizacije nogoloptanja u federaciji se nastavlja...
Sve ostalo su sitnice...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ode Zoran dođe Adem..
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Ljajić će biti ubjedljivo najbolji igrač Sarajeva. Sjajan transfer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Cestitke kone
Samo jos Mirzu Varesanovica za sefa i izborit cete evropu ko cetvrti
Samo jos Mirzu Varesanovica za sefa i izborit cete evropu ko cetvrti
-
- Kontakt:
Ne rise ti majke ti lazni insajderu. Kakve si sve gluposti pisao za Hasica i Kevelja proslo ljeto sramota bi me se bila javiti na forumu. Dudića niko nije zvao, 2 opcije su bile i jedna od njih je Sablić. Sto bi ti rekao "toliko".AlemC85 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:34Nasi su zvali Dudica, ali mu nije oprosten nacin odlaska iz Veleza, jer su se odmah pojedinci iz uprave pobunili, zato je odluceno da dodje drugi trener. Dudic je zavrsio s Velezom za jedno vrijeme.Pact1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:31Haj svi znamo da ce ljaljic imati veliku platu u Sarajevu , ali on je imao ugovoro Novom Pazaru koliko ce kostati transfer to me zanima . Opcenito cudno mi je da je otisao Adem iz novog Pazara sa slucajem da njega tamo velicaju kao maradonu u napoliju . A isto ja se ne bi cudio za Fedju Dudica da se vrati u Sarajevo iz jedinog razloga sto mu porodica zivi u Sarajevu i djeca mu tu idu u Skolu pa bi mogao biti isti fazon kao Cocalic kad se vratio u Zelju .
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, rishovski, sarajevo19461987 i 16 gostiju.