To je i glavni problem ove ekipe, to sto nema ko da ih "našpanuje".ajdohordas je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:25Ne ocekujem od Hošića da nesto promjeni za dva treninga ali ocekujem da ih kroz razgovor "našpanuje" da lete po terenu pa da nas zaintrigiras sve da li bi tebi mozda trebali dati sansu ?riki46 je napisao/la: ↑10 avg 2025, 00:15Klasično naše, uvijek je trener kriv. Nije mi jasno da ljudi za ovaj poraz prozivaju Hošića i Zekića. Hošić koji je imao jedan dan sa ekipom i od njega se očekuje da nešto uigra i promjeni. Čovjek odradio jedan trening na kojem ga svakako niko nije yebavo ni 2% i njega se krivi za poraz.
O Zekiću ne treba ni pričat, spali smo na to da za loše rezultate okrivljujemo ljude koji uopšte nisu u klubu. Zekić je imao podršku navijača i trebao je reći makar nešto, makar neku poruku navijačima ako već daješ ostavku i tu je i mene malo iznervirao, ali govorit da je ispao pi.čka je van svake pameti. Nije on kriv sto mu se Mirvić petlja u posao i sto mu on on određuje ko ce igrat. Pa on kao trener nema pravo da odredi ko će biti kapiten jer Mirvić hoce da zaradi na Guliashviliju. Šta ste očekivali da uradi? Da sluša Mirvićeve naredbe i da mu on određuje ko ce igrat, a ko neće? Zekić je, ako nista, pokazao da je gospodin time sto je odbio to da trpi.
Što se tiče igrača, vidjelo se tokom cijele utakmice da su mentalno poljuljani i da je situacija u svlačionici loša, ali to ne smije biti izgovor za ovako losu utakmicu. Ne smije to biti izgovor da se odigra ovako bezvoljno i preko neke stvari, igrači su, nakon Mirvića, najveći krivci za današnji poraz i to je činjenica.
Jer zaboga trener si, valjda je cilj da se nekad pomakes iz pišljive prve lige i da napredujes al očigledno da je i on ovo odradio kao i igrači, samo da se pojavimo pa sta bude.
E kako mi se gadi ovo sve to je neopisivo.
Ekipa koja je u mentalnom rasulu treba nekog da ih podigne, a Hošić nije taj neko iz vrlo jednostavnog razloga, on u očima ovih igrača nema autoritet. Niko ga, kao sto sam već pisao gore, ne yebe ni 2%. Niko od njih nije zainteresovan da sluša nekog zamjenskog trenera koji nije vodio ozbiljan klub u karijeri i naravno da se neće "našpanovat".
Možda grijesim, ali po meni je to krivica igrača, trener se mora poštovat ko god on bio.