Ja tebe razumijem i ima do toga. I ja sam od pojedinih ljudi iz kluba čuo da je Zoki baš raja bio i da su ga svi zagotivili.obrijanopile je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:45Zato drug, sto Zekiceva ostavka, nije ostavila pozitivan shok na igrače, vec suprotno. Po onome sto sam čuo igrači su bili negativno iznenađeni Zekicevom ostavkom. Očiti je da se Guli nalazi u nekoj krizi, i trebao je na klupu, ali Mirvic to nije dozvolio i imamo sto imamo. Igrači su se povezali sa njim, a on je sa njima imao ekstra komunikaciji. Evo da uzme i Husref isto će se desiti ili bilo ko drugi. Treba vremena da to naredne. Nije ovo nista gotovo, kiksat xe i drugi, ali nas predsjednik treba da zna da se ne treba miješati u trenersku posao. Vuletova izjava pokazuje kakva je to ljudska gromada, svaka mu čast.ajdohordas je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:37A majku mu yebem kako uvijek kod nas nema karaktera i zajedništva i uvijek takva prica...
Od 22 igraca u rosteru mi ofulamo sa 23
Kako kod Borca i Zrinjskog igraci uvijek imaju karakter i zajedništvo
Al to mene ne interesuje.
Druže plaćen si da igras i da pobjedis, ne interesuju me nikakvi šokovi.
Ovo je ekipa toliko skupa i kvalitetna da je dovoljno da ja izađem u svlacionicu izdiktiram sastav i da oni na terenu rijese sve do 65 minute. Tako bi trebalo obzirom na uslove i plate koje imaju.
A mi fucking Slogi u 65 minuti tek pogledamo na gol i to iz nekog nerezeonskog centaršuta.
Karine smo najobičnije. Idući danas do auta slusam one domace navijace sprdaju se sa nama i nasim najavama. A neka, tako nam i treba kad i jesmo karine obične.