Premijer liga BiH - aktuelno

itatabisine
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la itatabisine » 06 avg 2025, 10:51

Sheyi je napisao/la:
06 avg 2025, 10:26
Pitari bolje otjerate Mirvica ublehasa, necete ni ove sezone ligu osvojiti, zamazao vam je oci kao niko nikad nikome. 300 igraca promijenio, privatna prcija postali za menadzerske orgije.
Ne smiju ni pomisliti na te stvari iz razloga sto je Mirvic upumpao ogroman novac u klub a sve se vodi kao posudbe/donacije, milionski iznosi su u pitanju. Kada bi se Mirvic povukao FK Sarajevo bi bilo pred gasenjem jer ogroman dug imaju prema njemu, ovako im ostaje da sute i trpe i da se nadaju da ce pogoditi sa novim trenerom

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 avg 2025, 10:59

Sada će doći Duška da vam objasni kako je Željo u k.urcu, a da kod njih cvjetaju ruže. Da im je sve idealno i krasno. Takođe da je i ovaj otkaz Zekića prava stvar za klub.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 06 avg 2025, 11:00

Renan u Mostaru,malo ruckio prosetao se i tako :D

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 avg 2025, 11:01

itatabisine je napisao/la:
06 avg 2025, 10:51
Sheyi je napisao/la:
06 avg 2025, 10:26
Pitari bolje otjerate Mirvica ublehasa, necete ni ove sezone ligu osvojiti, zamazao vam je oci kao niko nikad nikome. 300 igraca promijenio, privatna prcija postali za menadzerske orgije.
Ne smiju ni pomisliti na te stvari iz razloga sto je Mirvic upumpao ogroman novac u klub a sve se vodi kao posudbe/donacije, milionski iznosi su u pitanju. Kada bi se Mirvic povukao FK Sarajevo bi bilo pred gasenjem jer ogroman dug imaju prema njemu, ovako im ostaje da sute i trpe i da se nadaju da ce pogoditi sa novim trenerom
Jes, eto skupe se navijači i otjeraju Mirvića.
To baš može tako.
Koševo Zapad

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 06 avg 2025, 11:05

nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.

velika greska sto ga nisu sacuvali. dobar i cestit trener, a mangup. rijetki su takvi.

nikad od njih ozbiljnog kluba, nevjerovatno je sta rade.

mislim da je i ljajic zamazivanje ociju, ali vidjecemo. nadam se da je mirvic dovoljno glup da dovede ublehasa dudica.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 avg 2025, 11:10

Hrammm1921 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:45
Hrammm1921 je napisao/la:
28 jul 2025, 20:13
PeppermintSA je napisao/la:
28 jul 2025, 15:49

A ako prodjemo hoćeš li ti napisati ‘eh jbg, pitari su ipak svemirski brod za nas’?

Real Madrid smiri se , to vec znamo

:rol: :kafa:
:tokralju: :rol: :rol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 06 avg 2025, 11:11

Manijakdokraja9 je napisao/la:
06 avg 2025, 10:23
KONTRASVIH je napisao/la:
06 avg 2025, 10:17
Zanimljivo kako su im opet krivi svi samo najmanje Mirvic. Ni ne pomisljaju dici glas protiv njega. Ako koji to i uradi brzo se gasi. **** Sjevernu Koreju.
Pa Zekan je sve objasnio u izjavi poslije utakmice. "Neki igraci misle da je ovo privatna prcija." Ljudi mu poslije tekme objasnili da jest i on podnio ostavku.
:thumbup:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 06 avg 2025, 11:11

Klasični balkanizam, samo redaj trenere. Da dođe sir Alex Ferguson na klupu Sarajeva treba mu mjesec dana samo da upozna kakve igrače ima a tek da implementira svoju igru. Ljudi očekuju kada novi trener dođe da pukne prstima i sve se promijeni. Tko god dođe na mjesto Zekića nakon prvog poraza će se tražiti njegova smjena.

Davno je Segej Jakirović pokazao put kojim se treba ići, dovoditi mlade perspektivne igrače koji se žele dokazati i osvajati. Dobar primjer toga je u ovoj sezoni dovođenje Dogana u Velež, Šakote u Zrinjski, Elezia u Sarajevo,Alića u Želju itd.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 06 avg 2025, 11:14

Nikada vise u Seheru ozbiljnog fudbala nece biti. Ne znas koji klub donosi gore odluke. Nama je vrhunac sezone podjebavanje između sebe dok nam klubovi zaostaju 20 bodova iza politickih prcija.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 avg 2025, 11:15

svemalim1 je napisao/la:
06 avg 2025, 11:05
nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.

velika greska sto ga nisu sacuvali. dobar i cestit trener, a mangup. rijetki su takvi.

mislim da je i ljajic zamazivanje ociju, ali vidjecemo. nadam se da je mirvic dovoljno glup da dovede ublehasa dudica.
Tom logikom niti nema ozbiljnog kluba u BiH.

Prvo vi ste po tom pitanju neozbiljni.
Nabije se trener nogom koji je ostvario cilj. Nabije se trener nije ni počela sezona. Dovede se trener iz federalke. Itd...tdi.

Borac isto mijenja trenere kao čarape.
Zrinjski je sa Jakirom imao kontinuitet, ostalo smjene, pa čak i kad titulu osvoji.

Al eto samo smo mi neozbiljan klub.
Koševo Zapad

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 06 avg 2025, 11:20

Shategabri je napisao/la:
06 avg 2025, 11:15
svemalim1 je napisao/la:

Nabije se trener nogom koji je ostvario cilj. Nabije se trener nije ni počela sezona. Dovede se trener iz federalke. Itd...tdi.

Zrinjski je sa Jakirom imao kontinuitet, ostalo smjene, pa čak i kad titulu osvoji.

mi smo definitivno neozbiljni, ali mi nemamo s cim da budemo ozbiljni, dok vi imate. mozda ste i jedini klub u drzavi koji zaista ima podlogu za uspjeh, a ispadate najveci cirkus.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 06 avg 2025, 11:26

svemalim1 je napisao/la:
06 avg 2025, 11:20
svemalim1 je napisao/la:

mi smo definitivno neozbiljni, ali mi nemamo s cim da budemo ozbiljni, dok vi imate. mozda ste i jedini klub u drzavi koji zaista ima podlogu za uspjeh, a ispadate najveci cirkus.
Ma Mirvah u Sarajevu mi izgleda ko privatizacija firmi nakon rata za 1 KM.
Prodaj mašine, sve što iole valja od resursa a onda izadji, a ostavi haos.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 avg 2025, 11:28

Prema izvjestaju Ljajic ce zaradjivati oko 3/4k mjesecno. :kafa:
Fk Željezničar.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 06 avg 2025, 11:31

tabba77 je napisao/la:
06 avg 2025, 10:25
Zanimljivo kako su im opet krivi svi samo najmanje Mirvic. Ni ne pomisljaju dici glas protiv njega. Ako koji to i uradi brzo se gasi. **** Sjevernu Koreju.
Kompletna uprava na čelu s Mirvićem je kriva.
Ne mozete ocekivati promjene dok god je ovakvo razmisljanje u manjini.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 06 avg 2025, 11:31

Pablo11 je napisao/la:
06 avg 2025, 11:28
Prema izvjestaju Ljajic ce zaradjivati oko 3/4k mjesecno. :kafa:
Ja mislim da si zaboravio tu nulu . I to koju valutu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Frane2020
Kontakt:

Post Postao/la Frane2020 » 06 avg 2025, 11:35

Joj ayla sta radis hahahahaa

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 avg 2025, 11:37

svemalim1 je napisao/la:
06 avg 2025, 11:20
svemalim1 je napisao/la:

Bili ste neozbiljni i kad ste bili sa parama.
Nema to više veze jel Željo, Sarajevo, Zrinjski, Borac, to je stvar mentaliteta.

Tačno, imamo podlogu, imamo priliku da isplivamo, al džabe.
Koševo Zapad

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 06 avg 2025, 11:40

06 avg 2025, 11:31
tabba77 je napisao/la:
06 avg 2025, 10:25
Kompletna uprava na čelu s Mirvićem je kriva.
Ne mozete ocekivati promjene dok god je ovakvo razmisljanje u manjini.
:thumbup:

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 06 avg 2025, 11:44

Nije moj klub pa mozda bez neke emocije ne shvatam pitare, ali zar mislite da kad otjerate Mirvića da ce nesto bolje ici? Jel realno da neko misli da moze biti konkurentan bez investitora ili da postoji 1000 budala koje jedva cekaju da uskoce u upravljacke strukture? Sarajevo bez Mirvića vrlo moguce moze postati isto sto je Željo posljednjih 10ak godina i Velež citav period poslije rata izuzev one 2 sezone. Borac je projekat RSa, medjugorci su projekat cif.uta i hrvatske komponente, a Sarajevo bez Mirvaha vrlo lako ostaje na tankom ledu. Ne znam, ispravite me ako grijesim, ali mislim da bi vam poslije njegovog odlaska slijedio period zadovoljavanja izborenom evropom sto je svakako smijesno za klub kao sto je Sarajevo.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 06 avg 2025, 11:51

arelinho je napisao/la:
06 avg 2025, 10:59
Sada će doći Duška da vam objasni kako je Željo u k.urcu, a da kod njih cvjetaju ruže. Da im je sve idealno i krasno. Takođe da je i ovaj otkaz Zekića prava stvar za klub.
Nema ga nešto u zadnje vrijeme, da ga OPET njegovi nisu protjerali s foruma ? :kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, Lewy21 i 21 gost.