Ne smiju ni pomisliti na te stvari iz razloga sto je Mirvic upumpao ogroman novac u klub a sve se vodi kao posudbe/donacije, milionski iznosi su u pitanju. Kada bi se Mirvic povukao FK Sarajevo bi bilo pred gasenjem jer ogroman dug imaju prema njemu, ovako im ostaje da sute i trpe i da se nadaju da ce pogoditi sa novim trenerom
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sada će doći Duška da vam objasni kako je Željo u k.urcu, a da kod njih cvjetaju ruže. Da im je sve idealno i krasno. Takođe da je i ovaj otkaz Zekića prava stvar za klub.
-
- Kontakt:
Renan u Mostaru,malo ruckio prosetao se i tako 

- Shategabri
- Kontakt:
Jes, eto skupe se navijači i otjeraju Mirvića.itatabisine je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:51Ne smiju ni pomisliti na te stvari iz razloga sto je Mirvic upumpao ogroman novac u klub a sve se vodi kao posudbe/donacije, milionski iznosi su u pitanju. Kada bi se Mirvic povukao FK Sarajevo bi bilo pred gasenjem jer ogroman dug imaju prema njemu, ovako im ostaje da sute i trpe i da se nadaju da ce pogoditi sa novim trenerom
To baš može tako.
Koševo Zapad
nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.
velika greska sto ga nisu sacuvali. dobar i cestit trener, a mangup. rijetki su takvi.
nikad od njih ozbiljnog kluba, nevjerovatno je sta rade.
mislim da je i ljajic zamazivanje ociju, ali vidjecemo. nadam se da je mirvic dovoljno glup da dovede ublehasa dudica.
velika greska sto ga nisu sacuvali. dobar i cestit trener, a mangup. rijetki su takvi.
mislim da je i ljajic zamazivanje ociju, ali vidjecemo. nadam se da je mirvic dovoljno glup da dovede ublehasa dudica.
Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 00:45Hrammm1921 je napisao/la: ↑28 jul 2025, 20:13PeppermintSA je napisao/la: ↑28 jul 2025, 15:49
A ako prodjemo hoćeš li ti napisati ‘eh jbg, pitari su ipak svemirski brod za nas’?
Real Madrid smiri se , to vec znamo
![]()
![]()

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:23Pa Zekan je sve objasnio u izjavi poslije utakmice. "Neki igraci misle da je ovo privatna prcija." Ljudi mu poslije tekme objasnili da jest i on podnio ostavku.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:17Zanimljivo kako su im opet krivi svi samo najmanje Mirvic. Ni ne pomisljaju dici glas protiv njega. Ako koji to i uradi brzo se gasi. **** Sjevernu Koreju.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Klasični balkanizam, samo redaj trenere. Da dođe sir Alex Ferguson na klupu Sarajeva treba mu mjesec dana samo da upozna kakve igrače ima a tek da implementira svoju igru. Ljudi očekuju kada novi trener dođe da pukne prstima i sve se promijeni. Tko god dođe na mjesto Zekića nakon prvog poraza će se tražiti njegova smjena.
Davno je Segej Jakirović pokazao put kojim se treba ići, dovoditi mlade perspektivne igrače koji se žele dokazati i osvajati. Dobar primjer toga je u ovoj sezoni dovođenje Dogana u Velež, Šakote u Zrinjski, Elezia u Sarajevo,Alića u Želju itd.
Davno je Segej Jakirović pokazao put kojim se treba ići, dovoditi mlade perspektivne igrače koji se žele dokazati i osvajati. Dobar primjer toga je u ovoj sezoni dovođenje Dogana u Velež, Šakote u Zrinjski, Elezia u Sarajevo,Alića u Želju itd.
Nikada vise u Seheru ozbiljnog fudbala nece biti. Ne znas koji klub donosi gore odluke. Nama je vrhunac sezone podjebavanje između sebe dok nam klubovi zaostaju 20 bodova iza politickih prcija.
- Shategabri
- Kontakt:
Tom logikom niti nema ozbiljnog kluba u BiH.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:05nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.
Prvo vi ste po tom pitanju neozbiljni.
Nabije se trener nogom koji je ostvario cilj. Nabije se trener nije ni počela sezona. Dovede se trener iz federalke. Itd...tdi.
Borac isto mijenja trenere kao čarape.
Zrinjski je sa Jakirom imao kontinuitet, ostalo smjene, pa čak i kad titulu osvoji.
Al eto samo smo mi neozbiljan klub.
Koševo Zapad
mi smo definitivno neozbiljni, ali mi nemamo s cim da budemo ozbiljni, dok vi imate. mozda ste i jedini klub u drzavi koji zaista ima podlogu za uspjeh, a ispadate najveci cirkus.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:15Tom logikom niti nema ozbiljnog kluba u BiH.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:05nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.
Nabije se trener nogom koji je ostvario cilj. Nabije se trener nije ni počela sezona. Dovede se trener iz federalke. Itd...tdi.
Zrinjski je sa Jakirom imao kontinuitet, ostalo smjene, pa čak i kad titulu osvoji.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma Mirvah u Sarajevu mi izgleda ko privatizacija firmi nakon rata za 1 KM.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:20mi smo definitivno neozbiljni, ali mi nemamo s cim da budemo ozbiljni, dok vi imate. mozda ste i jedini klub u drzavi koji zaista ima podlogu za uspjeh, a ispadate najveci cirkus.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:15Tom logikom niti nema ozbiljnog kluba u BiH.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:05nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.
Prodaj mašine, sve što iole valja od resursa a onda izadji, a ostavi haos.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Prema izvjestaju Ljajic ce zaradjivati oko 3/4k mjesecno. 

Fk Željezničar.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne mozete ocekivati promjene dok god je ovakvo razmisljanje u manjini.tabba77 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:25Kompletna uprava na čelu s Mirvićem je kriva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:17Zanimljivo kako su im opet krivi svi samo najmanje Mirvic. Ni ne pomisljaju dici glas protiv njega. Ako koji to i uradi brzo se gasi. **** Sjevernu Koreju.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ja mislim da si zaboravio tu nulu . I to koju valutu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Joj ayla sta radis hahahahaa
- Shategabri
- Kontakt:
Bili ste neozbiljni i kad ste bili sa parama.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:20mi smo definitivno neozbiljni, ali mi nemamo s cim da budemo ozbiljni, dok vi imate. mozda ste i jedini klub u drzavi koji zaista ima podlogu za uspjeh, a ispadate najveci cirkus.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:15Tom logikom niti nema ozbiljnog kluba u BiH.svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:05nije zekic sigurno podnio neopozivu ostavku bez razloga. vjerovatno nije htio da trpi neke stvari od mirvica, ajle i ostalih.
Nema to više veze jel Željo, Sarajevo, Zrinjski, Borac, to je stvar mentaliteta.
Tačno, imamo podlogu, imamo priliku da isplivamo, al džabe.
Koševo Zapad
KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:31Ne mozete ocekivati promjene dok god je ovakvo razmisljanje u manjini.tabba77 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:25Kompletna uprava na čelu s Mirvićem je kriva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:17Zanimljivo kako su im opet krivi svi samo najmanje Mirvic. Ni ne pomisljaju dici glas protiv njega. Ako koji to i uradi brzo se gasi. **** Sjevernu Koreju.

-
- Kontakt:
Nije moj klub pa mozda bez neke emocije ne shvatam pitare, ali zar mislite da kad otjerate Mirvića da ce nesto bolje ici? Jel realno da neko misli da moze biti konkurentan bez investitora ili da postoji 1000 budala koje jedva cekaju da uskoce u upravljacke strukture? Sarajevo bez Mirvića vrlo moguce moze postati isto sto je Željo posljednjih 10ak godina i Velež citav period poslije rata izuzev one 2 sezone. Borac je projekat RSa, medjugorci su projekat cif.uta i hrvatske komponente, a Sarajevo bez Mirvaha vrlo lako ostaje na tankom ledu. Ne znam, ispravite me ako grijesim, ali mislim da bi vam poslije njegovog odlaska slijedio period zadovoljavanja izborenom evropom sto je svakako smijesno za klub kao sto je Sarajevo.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nema ga nešto u zadnje vrijeme, da ga OPET njegovi nisu protjerali s foruma ?

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!