FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
60
31%
Darko Milanič
32
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 191

relativizam
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la relativizam » 09 avg 2025, 23:28

Prva tri kola tri različita trenera
Ima li kakav rekord,možda smo i to oborili

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2025, 23:31

NisamInSajder je napisao/la:
09 avg 2025, 23:19
Vratit komentare i sa fejsbuka i sa foruma, a i onih "stručnjaka" poslije prve utakmice protiv Craiovu, a i nakon današnje utakmice. I vidiš koliko se zna o nogometu i koliko ustvari ljudi govore znanjem, a ne vjetrom. Pa kako on zapuha.

Što se tiče trenera, ekipa je pravljena za 352, tj. za formaciju sa 3 nazad i tako će vrlo vjerovatno i ostati, bit će trener koji će to igrati. Za današnju utakmicu. očekivano, Hošić je odradio i pripremio amaterski, ima izgovor tog jednog treninga, igrači su je odradili isto tako amaterski prije svega na tom mentalnom planu. Vule je taktički pojeo kolegu sa druge strane, koji je izveo nemoguću postavu.
Kakav ba Hosic 2 dana s ekipom i vise neće ni biti .sta on tu ima pripremati izveo 352 kao i do sad što je bilo . Igraci da su pravi skupili bi se i odigrali momački . Al ocito da tu nema karaktera ,zajedništva,emocije ništa isto izbuseni kondomi .Za Radnik i ovo danas isključivo su krivci igraci .

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 09 avg 2025, 23:35

NisamInSajder je napisao/la:
Vratit komentare i sa fejsbuka i sa foruma, a i onih "stručnjaka" poslije prve utakmice protiv Craiovu, a i nakon današnje utakmice. I vidiš koliko se zna o nogometu i koliko ustvari ljudi govore znanjem, a ne vjetrom. Pa kako on zapuha.

Što se tiče trenera, ekipa je pravljena za 352, tj. za formaciju sa 3 nazad i tako će vrlo vjerovatno i ostati, bit će trener koji će to igrati. Za današnju utakmicu. očekivano, Hošić je odradio i pripremio amaterski, ima izgovor tog jednog treninga, igrači su je odradili isto tako amaterski prije svega na tom mentalnom planu. Vule je taktički pojeo kolegu sa druge strane, koji je izveo nemoguću postavu.
Al mi to ne mozemo igrati u ovoj kukuruz ligi. Mozemo kad imamo 20 bodova deficita od prvoplasiranog.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 09 avg 2025, 23:36

25.7 sve top do toga da evo 9.8 smo se raspali...
Za ne povjerovati sta mi možemo uraditi za tako kratko vrijeme
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 avg 2025, 23:37

A majku mu yebem kako uvijek kod nas nema karaktera i zajedništva i uvijek takva prica...
Od 22 igraca u rosteru mi ofulamo sa 23
Kako kod Borca i Zrinjskog igraci uvijek imaju karakter i zajedništvo

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 09 avg 2025, 23:39

ajdohordas je napisao/la:
09 avg 2025, 23:37
A majku mu yebem kako uvijek kod nas nema karaktera i zajedništva i uvijek takva prica...
Zato sto su nama svi krivi osim nas samih.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 09 avg 2025, 23:45

ajdohordas je napisao/la:
09 avg 2025, 23:37
Zato drug, sto Zekiceva ostavka, nije ostavila pozitivan shok na igrače, vec suprotno. Po onome sto sam čuo igrači su bili negativno iznenađeni Zekicevom ostavkom. Očiti je da se Guli nalazi u nekoj krizi, i trebao je na klupu, ali Mirvic to nije dozvolio i imamo sto imamo. Igrači su se povezali sa njim, a on je sa njima imao ekstra komunikaciji. Evo da uzme i Husref isto će se desiti ili bilo ko drugi. Treba vremena da to naredne. Nije ovo nista gotovo, kiksat xe i drugi, ali nas predsjednik treba da zna da se ne treba miješati u trenersku posao. Vuletova izjava pokazuje kakva je to ljudska gromada, svaka mu čast.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 09 avg 2025, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 avg 2025, 23:46

Nama je najveci teret Guloashvili, koji igra za sebe, za transfer i za Shrekovo poimanje fudbala.
Trener koji ga je zelio ohladiti je dobio NAREDBU da ne smije. Njegov odlazak se ovde naziva picckastim, a to je ustvari STAV i KARAKTER. Picckast je onaj koji ce klimati glavom i odobravati sto Ayla i Shrek zamisle !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 09 avg 2025, 23:48

Nema ovdje kontinuiteta. Ako klub ne daje otkaz, trener podnosi sam ostavku. Dakle trener odlazi u svakom slucaju, rezultati ili stanje u ekipi ga eliminisu.

Zekic ispao obicna p. ickurina. Ne zato sto je dao otkaz, nego jer je ostavio na cjedilu armiju koja ga je podrzavala, odlazeci bez zavrsne rijeci.

Ove godine je ulozeno puno para u prvi tim, pa i taj B tim. I ako Mirvic ne uspije okrenuti stvari, tesko da ce uspjeti prodati igrace i izvuci lovi. On mora naci nekoga ko ce ga izvaditi iz ovih g.ovana.

Sad smo na raskrsnici, mora se ici na sve ili nista. Ili ce dovesti nekog europskog trenera i jos nekog ozbiljnog igraca, ili ce se polako spremati za rastanak.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 avg 2025, 23:50

tabba77 je napisao/la:
luckystrike je napisao/la:
09 avg 2025, 23:07
Današnja predstava je za zaborav.

Kad je Zoran rekao nakon Radnika da neki igrači ne zaslužuju ovaj dres, danas bi ja mislim rekao da ga niko ne zaslužuje.

Neshvatljivo mi je da se u utakmicu uđe onako bezvoljno, ako im već ne znači grb na srcu, onda barem pokažite malo m*da zbog svog imena i prezimena, roditelja i vaše raje koja vas gleda i bodri.

Prolaznu ocjenu mogu dobiti Ristovski, Kuprešak, Krdžalić, Elezi i Kyeremeh.

Ostatak očajan s Jovićem na vrhu liste koji je od početka sezone takav. Bojim se da je Bralić zalutao u naš Klub.

Guliashvilija kol'ko sutra prodati. Sebičan je i forsira. Mišljenja sam da je njemu ovdje dosadilo. Ne bih se iznenadio i da je on problem u svlačionici.

Idemo dalje, volim te Sarajevo!
Sviđa mi se zapažanje oko Gulija. Momak je definitivno prerastao ligu i prestao da igra čekajući transfer.
Takav igrač je potencijalna bomba u svlačionici, što se već i može primjetiti. Protiv Radnika, danas, igra sam za sebe. Haj da ga ide pa da čovjek kaže, ok igraj. Ovako, samo kontraefekat.

Nadam se njegovoj skorijoj prodaji jer ne mogu ni zamisliti kakav će tek biti kada ne bude “prva violina” kluba. A to će se desiti ubrzo, kad Adem kroči na teren.

Danas se moglo vidjeti da su igrači na terenu samo zato što moraju biti. Ja bih za danas izdvojio Ristovskog, Francisa (najbolji već nekoliko utakmica protiv Sloge) i Elezija. Nedovoljno za bod.
Možda mu tad proradi inat pa bude bolji a možda se i proda do iduće. Uglavnom ovako ne ide, od pokušaja lobovanja igrača na liniji do pokušaja predriblavanja 4 igrača. O izvođenju svih prekida u cilju nabijanja statistike je suvišno.

Ne ide ni ovaj pristup utakmicama, bez obzira na (ne)spremu koji pojedinci fakturišu Zekiću - s čime se ne slažem, našim igrači(ca)ma se jednostavno gadi ući u duel.

Danas jedina pozitivna stvar je naše druženje. @SaZg hvala na hedijama. @AVNOJ @esprit24 nedostajali ste (za bod) :)

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 09 avg 2025, 23:51

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
09 avg 2025, 23:48
Nema ovdje kontinuiteta. Ako klub ne daje otkaz, trener podnosi sam ostavku. Dakle trener odlazi u svakom slucaju, rezultati ili stanje u ekipi ga eliminisu.

Zekic ispao obicna p. ickurina. Ne zato sto je dao otkaz, nego jer je ostavio na cjedilu armiju koja ga je podrzavala, odlazeci bez zavrsne rijeci.

Ove godine je ulozeno puno para u prvi tim, pa i taj B tim. I ako Mirvic ne uspije okrenuti stvari, tesko da ce uspjeti prodati igrace i izvuci lovi. On mora naci nekoga ko ce ga izvaditi iz ovih g.ovana.

Sad smo na raskrsnici, mora se ici na sve ili nista. Ili ce dovesti nekog europskog trenera i jos nekog ozbiljnog igraca, ili ce se polako spremati za rastanak.
Zekic pred svima rekao guliju da se previse zajebava i da ide na klupu. Nakon toga mu naredjeno da guli ostaje kapiten i da mora igrati.
Je li i dalje pickurina? Ili je covjek sa ponosom i dostojanstvom??
Shrek je jedini krivac za sve jebbo mu vico sve sto mu po kuci hoda.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2025, 23:53

Al nema od nas ništa. Loši smo i imaš jedan ogroman teret sudije jedva čekaju da te pogura u kanal. Znaci ne može se izdignuti nikako samo toneš. Bas frustrira ovo sve.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 09 avg 2025, 23:56

Nikad nismo imali skuplju ekipu, a goru igru i rezultate.

Na Posušju neće biti ni hiljadu navijača i ne treba da bude.

Ima li u klubu iko 2 grama mozga da one **** pukne po džepu i sasječe im primanja zbog ovog brukanja iz sedmice u sedmicu?
Zadnja izmjena: NoProfit, dana/u 09 avg 2025, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.

insimadop
Kontakt:

Post Postao/la insimadop » 09 avg 2025, 23:58

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
09 avg 2025, 23:48

Husref vodi trening u ponedjeljak.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 avg 2025, 23:58

Karakter, zajednistvo... IZLIZANE FLOSKULE

Ovu utakmicu je kao i svaku drugu trebalu spremiti, objasniti ekipi šta će se dešavati na terenu, taktiku stvoriti, predstaviti ekipi , motivirati ih. OK, bačen si tu iz vedra neba, ali moraš to uraditi. Nemaš vremena, ok, ali ono osnovno se mora uraditi. Ekipa je u psihičkom rasulu, to se vidi, ali motiviraš ih, ti to nisi uradio, čak šta više na kratkoj izjavici još više bacaš ljagu na njih, da bi sebe izvadio. Da je rekao tipa, ekipa je psihicki lose, nismo se uspjeli dovoljno motivirati, posljednja desavanja su ostavila trag, ja sam tu kratko da nesto promjenim... Niko mu nista ne bi rekao. Ovako samo potvrđuje koliko on ustvari ne zna, karakter, floskula.

.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 09 avg 2025, 23:58

NoProfit je napisao/la:
09 avg 2025, 23:56

Ako ne bude kisa bice 5000 a ako bude kisa 2000

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 10 avg 2025, 00:03

Tatamata1946 je napisao/la:
09 avg 2025, 23:58
NoProfit je napisao/la:
09 avg 2025, 23:56

Ako ne bude kisa bice 5000 a ako bude kisa 2000
Živi bili pa vidjeli. :thumbup:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 avg 2025, 00:04

To da je Mirvic rekao ne klupiranju Gruzijca lupate onako iz glave il imate neku podlogu za to?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 10 avg 2025, 00:07

Pa kume treba li ti se crtat pobogu, vidiš da je i danas odigrao 90 minuta, protiv Radnika kad je zamijenjen u 75 mislio sam da će mrtva glava na ovim novim ergonomskim klupama da padne.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 10 avg 2025, 00:08

@najprvi U vise navrata je ZZ govorio o prodaji igraca i velikim novcima koji su u igri. Logicno je da je jako skupo klupirati igraca koji treba da donese 6 miliona maraka. Nesto je tu drugo puklo.

Ali trebao se zahvaliti navijacima, na podrsci i gostoprimstvu u glavnom gradu, i reci izmedju redova zasto je preko noci promijenio ploču. Da je nesto slicno uradio, vjerujem da bi bila bolja atmosfera i jasnija slika danas.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337, Tatamata1946 i 40 gostiju.