FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
61
32%
Darko Milanič
33
17%
Miodrag Božović
3
2%
Fedja Dudić
29
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
17
9%
Samo stranac
50
26%

Ukupno glasova: 193

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2025, 22:54

Pantelija je napisao/la:
09 avg 2025, 21:45
Kada sam govorio da je jovic prosjek, kada sam govorio da od tri igraca iz srbije ne moze se jedan sastaviti kako treba (rockov tribine, jovic nedaj boze nikome, đorđevic kod doktora), sprdalu me ovdje... Nastavite.
Isto tvrdim i za ovog turdova kao i za paskaleva, spoji ih nemas stopera.
Nikad nauciti da je bolje imati jednog jakog i jednog iz akademije nego dva prosjecna. Na kraju nemas nista.

O igri, ponasanju, i svemu na terenu, rezultati sve govore.
Nemoj tako sad ce GalileoGalilei i Pendulum da ti kažu da nemaš pojma, da su to vanserijski igrači :mrgreen:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 avg 2025, 22:56

MaroonBjelave je napisao/la:
09 avg 2025, 22:51
r3m1 je napisao/la:
09 avg 2025, 22:44
MaroonBjelave je napisao/la:
09 avg 2025, 22:43

Imao sam veliki respekt prema Zekiću, ali ono njegovo "neki igrači" "nekim igračima". Pa reci yebem mu majku imenom i prezimenom ko te sabotira, ko se to uzdiže da je iznad kluba.

Iskreno, mislio sam za Zekića da je više mudovit.
Nije reality show, takve stvari se rješavaju u svlacionici, ne ispred TV-a.
Vidimo kako se rješavaju. Jedan otišao, drugi ovcama posuo zob u vidu Ljajića i puna šaka brade.
Kad je vec znao fino izadjes kazes dajem ostavku,iz tog i tog razloga i cao,ovo ostalo je sve suplja,Ljaljic je prije dogovoren nego se ovo uopste desilo. Gledam ove pavijane sto za kone igraju,opali Lamadzemu laktom sa ledja,lezi lik na podu dizu ga po dvojica sa poda na silu,nasi derpasi gledaju pola sata da im se valjaju,da im sudija svira izmisljene penale,svi su nam krivi osim igraca,uorave,treneri pa umijece je jedan sut na gol imat.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2025, 22:57

Jel bio penal

Najprvi
Kontakt:

Post Postao/la Najprvi » 09 avg 2025, 22:59

Pitar6785 je napisao/la:
09 avg 2025, 22:57
Jel bio penal
Cist ko suza. Glupan uzjaho na cojeka i projahao ga kroz citav nas sesnaesterac i to sve bez razloga

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 09 avg 2025, 22:59

Pitar6785 je napisao/la:
09 avg 2025, 22:57
Jel bio penal
Bio ili ne ti slogi nisi opuco po golu kako treba pored kyeremehovog gola

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 avg 2025, 23:01

Jovic je ka.rina a jos veca je onaj imbecil Beganovic,hebo sliku svoju sve i jednu loptu u nebo ciste situacije pa barem slucajno pogodi okvir gola,nabaci nekom. Prvo poluvrijeme salju duge lopte svaku i to na Mlinarica. Jovic je ka.rina al penal bio nije. Igrajte misevi hocemo pobijede,nije vam ovo Rudar Prijedor,boli me i za Zekica i Mirvica i sve ostale hocemo pobjede.Jovicu je lik uhvatio lakat i povukao ga na pod,ove plave fekalije sto pisu ko ih hebe idu na blok.

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 09 avg 2025, 23:01

bordobijeli je napisao/la:
09 avg 2025, 22:49
fks74 je napisao/la:
09 avg 2025, 22:45
Amco46 je napisao/la:
09 avg 2025, 22:36

Ne treba nama psiholog, nego hodza neki sihre da skine sa nas..
Al stvarno, ne mogu povjerovati kako sve ide kontra nas.
Pa radimo sve kontra od onog kako treba. Promjenis svake polusezone 10 tak igraca ,uvijek kasniš s sastavljanjem ekipe ,promjene trenera . Vrtiš se u krug.
Nije samo problem promjene trenera i igraca, nego nacin na koji mi svima dopustimo da sere po nama i da se ponasa kako on misli da treba.
Dodje ovdje uzme brdo para ceka transfer ako ne doceka onda ti se usere u citav tim i tako uvijek.
Nemamo muda da kaznjavamo igrace kad trebamo nego siljimo **** na jovice i ostale kojima je i onako vrhunac FKS.
Treba muda pokazat i na ovim zvjezdicama kad misle da su vece od kluba bez obzira kakve posljedicd bile.
Bolje jedan transfer manje nego sezona u propast, a da nasem homeru su samo pare bitne..

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 09 avg 2025, 23:03

Ajmo im doc na trening malo pritisak na njih stavit da se vidi za kog igraju

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2025, 23:05

Apsolutno su igraci Sarajeva razmaženi . Plate dobre sav ugođaj nikad nije do njih,komocija prava .

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 avg 2025, 23:07

Amco46 je napisao/la:
09 avg 2025, 23:01
fks74 je napisao/la:
09 avg 2025, 22:45

Al stvarno, ne mogu povjerovati kako sve ide kontra nas.
Pa radimo sve kontra od onog kako treba. Promjenis svake polusezone 10 tak igraca ,uvijek kasniš s sastavljanjem ekipe ,promjene trenera . Vrtiš se u krug.
Nije samo problem promjene trenera i igraca, nego nacin na koji mi svima dopustimo da sere po nama i da se ponasa kako on misli da treba.
Dodje ovdje uzme brdo para ceka transfer ako ne doceka onda ti se usere u citav tim i tako uvijek.
Nemamo muda da kaznjavamo igrace kad trebamo nego siljimo **** na jovice i ostale kojima je i onako vrhunac FKS.
Treba muda pokazat i na ovim zvjezdicama kad misle da su vece od kluba bez obzira kakve posljedicd bile.
Bolje jedan transfer manje nego sezona u propast, a da nasem homeru su samo pare bitne..
Te vise suplje dodje 10 ode deset,otisao samo Pavicic da kazes da nam je nesto znacio i Bubanja,dovedes dobre igrace mada za Radnik i Slogu ako nisu u stanju sa ovom sto imas izdominiras uzmes diplomu i poderes je,prestanes da se bavis ovim poslo i vozdra,bez izuzetka dosta vise trazenja alibija,treba vremena,automatizmi i ku.rci palci daj rezultat majstore pa palamudi. Misevi sve imaju i vuku se po terenu ko krepane babe,sta treba vise smeta im Guli,smeta im trener,sunce,uprava. Dat Ristovskom traku na ruku da skontaju bijednici koliki su jadovi i zene.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 09 avg 2025, 23:07

Teski su to glupani bili u odbrani i proslu sezonu. Ovu su samo nastavili praksu.
I sta je Zekic napravio povodom toga? Jedno veliko nista. I jos na kraju se ispali i ode.
Kompletan remont odbrane je potreban. Budu li nam ovi držali odbranu u nastavku sezone tesko nam se.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 09 avg 2025, 23:07

Današnja predstava je za zaborav.

Kad je Zoran rekao nakon Radnika da neki igrači ne zaslužuju ovaj dres, danas bi ja mislim rekao da ga niko ne zaslužuje.

Neshvatljivo mi je da se u utakmicu uđe onako bezvoljno, ako im već ne znači grb na srcu, onda barem pokažite malo m*da zbog svog imena i prezimena, roditelja i vaše raje koja vas gleda i bodri.

Prolaznu ocjenu mogu dobiti Ristovski, Kuprešak, Krdžalić, Elezi i Kyeremeh.

Ostatak očajan s Jovićem na vrhu liste koji je od početka sezone takav. Bojim se da je Bralić zalutao u naš Klub.

Guliashvilija kol'ko sutra prodati. Sebičan je i forsira. Mišljenja sam da je njemu ovdje dosadilo. Ne bih se iznenadio i da je on problem u svlačionici.

Idemo dalje, volim te Sarajevo!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 avg 2025, 23:11

Lavcina je napisao/la:
09 avg 2025, 23:07
Teski su to glupani bili u odbrani i proslu sezonu. Ovu su samo nastavili praksu.
I sta je Zekic napravio povodom toga? Jedno veliko nista. I jos na kraju se ispali i ode.
Kompletan remont odbrane je potreban. Budu li nam ovi držali odbranu u nastavku sezone tesko nam se.
Sto nam se tesko? Ko je to u odbrani Radnika,Sloge i slicnih ekipa,koga treba dovest da ove pobijedis Van Dijka,Rafinji,Mbapea,Jap Stama,ljudi za 90 minuta nisu jednom reagovali i dreknuli se da malo dignu ekipu,nikakve apsolutno reakcije i nervoze,hladni ko spricer. Podrzis uvojek kad poginu na terenu,kad vidis neku reakciju al ovo samo lud bi podrzao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 avg 2025, 23:13

mosarajvosa83 je napisao/la:
Amco46 je napisao/la:

Te vise suplje dodje 10 ode deset,otisao samo Pavicic da kazes da nam je nesto znacio i Bubanja,dovedes dobre igrace mada za Radnik i Slogu ako nisu u stanju sa ovom sto imas izdominiras uzmes diplomu i poderes je,prestanes da se bavis ovim poslo i vozdra,bez izuzetka dosta vise trazenja alibija,treba vremena,automatizmi i ku.rci palci daj rezultat majstore pa palamudi. Misevi sve imaju i vuku se po terenu ko krepane babe,sta treba vise smeta im Guli,smeta im trener,sunce,uprava. Dat Ristovskom traku na ruku da skontaju bijednici koliki su jadovi i zene.
Pa treba da se stvori hemija u ekipi da se zna ko sta radi . Mi očito nemamo atmosferu u ekipi I svlačionici nema trke ,igre ,zajedništva a to je proces .

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 09 avg 2025, 23:14

Najveca greska je sto se dala podrska igracima u rumuniji nakon one blamaze.

Kad odigras dobro, podrska
Kad ne odigras dobro, kritika.

Placenici ste obicni, tako se treba i odnositi prema vama.
Neka igraci odluce sta zele svojim htjenjem i rezultatima.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 09 avg 2025, 23:15

Ma guliasvilija bi ja na tribine malo ,da se ohladi.
A Renana bi vratio protiv Posusja. Pa nek kurcu pravi probleme,da mu nije Sarajeva,jos bi igro po pizdicima

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 09 avg 2025, 23:17

09 avg 2025, 23:13
mosarajvosa83 je napisao/la:
Amco46 je napisao/la:

Pa treba da se stvori hemija u ekipi da se zna ko sta radi . Mi očito nemamo atmosferu u ekipi I svlačionici nema trke ,igre ,zajedništva a to je proces .
Sve ih nabijem od uprave,igraca,trenera za ovo brukanje kluba najvise igrace i bivseg trenera koji ode ovako sup.acki kao uvrijedjena mlada pa onda sve ove zenturace u klubu tj njih prvo,hemije,taktike i ostalo nisu ozgovor da hodas terenom kad ti svirne penal hocu da vidim da svi trce na sudiju,hocu da se svadjaju za svaku izgubljenu loptu i losu sudijsku odluku a ne da to radi Ristovski koji je 2 dana u ekipi.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 09 avg 2025, 23:19

luckystrike je napisao/la:
Današnja predstava je za zaborav.

Kad je Zoran rekao nakon Radnika da neki igrači ne zaslužuju ovaj dres, danas bi ja mislim rekao da ga niko ne zaslužuje.

Neshvatljivo mi je da se u utakmicu uđe onako bezvoljno, ako im već ne znači grb na srcu, onda barem pokažite malo m*da zbog svog imena i prezimena, roditelja i vaše raje koja vas gleda i bodri.

Prolaznu ocjenu mogu dobiti Ristovski, Kuprešak, Krdžalić, Elezi i Kyeremeh.

Ostatak očajan s Jovićem na vrhu liste koji je od početka sezone takav. Bojim se da je Bralić zalutao u naš Klub.

Guliashvilija kol'ko sutra prodati. Sebičan je i forsira. Mišljenja sam da je njemu ovdje dosadilo. Ne bih se iznenadio i da je on problem u svlačionici.

Idemo dalje, volim te Sarajevo!
Sviđa mi se zapažanje oko Gulija. Momak je definitivno prerastao ligu i prestao da igra čekajući transfer.
Takav igrač je potencijalna bomba u svlačionici, što se već i može primjetiti. Protiv Radnika, danas, igra sam za sebe. Haj da ga ide pa da čovjek kaže, ok igraj. Ovako, samo kontraefekat.

Nadam se njegovoj skorijoj prodaji jer ne mogu ni zamisliti kakav će tek biti kada ne bude “prva violina” kluba. A to će se desiti ubrzo, kad Adem kroči na teren.

Danas se moglo vidjeti da su igrači na terenu samo zato što moraju biti. Ja bih za danas izdvojio Ristovskog, Francisa (najbolji već nekoliko utakmica protiv Sloge) i Elezija. Nedovoljno za bod.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 avg 2025, 23:19

Vratit komentare i sa fejsbuka i sa foruma, a i onih "stručnjaka" poslije prve utakmice protiv Craiovu, a i nakon današnje utakmice. I vidiš koliko se zna o nogometu i koliko ustvari ljudi govore znanjem, a ne vjetrom. Pa kako on zapuha.

Što se tiče trenera, ekipa je pravljena za 352, tj. za formaciju sa 3 nazad i tako će vrlo vjerovatno i ostati, bit će trener koji će to igrati. Za današnju utakmicu. očekivano, Hošić je odradio i pripremio amaterski, ima izgovor tog jednog treninga, igrači su je odradili isto tako amaterski prije svega na tom mentalnom planu. Vule je taktički pojeo kolegu sa druge strane, koji je izveo nemoguću postavu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Amco46
Kontakt:

Post Postao/la Amco46 » 09 avg 2025, 23:19

Postali smo klub u kojem igraci vide sansu da dizanje karijere iz mrtvih, zaradu dobrih para i menadzerske transfere.
Nema vise tog nekog postovanja prema klubu, lagano sve i da ne osvojis nista nemas pritiska zavrsit ce nas homer neki transfercic il ce gurnut jos para u dzep da te zadovolji.
Kako je znao izlazit protiv borca u kupu na teren da sudiji prijeti tako treba uc u svlacionicu i malo ih postrojit al ne interesuje to njega, samo da je dobar story sa jalom.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, bordobijeli, budzak, bvsic, Hajdeee, Sanchez87hz, spezial, svabonja, Tarapi, Vanja8, Venom i 73 gosta.