luckystrike je napisao/la: ↑09 avg 2025, 23:07
Današnja predstava je za zaborav.
Kad je Zoran rekao nakon Radnika da neki igrači ne zaslužuju ovaj dres, danas bi ja mislim rekao da ga niko ne zaslužuje.
Neshvatljivo mi je da se u utakmicu uđe onako bezvoljno, ako im već ne znači grb na srcu, onda barem pokažite malo m*da zbog svog imena i prezimena, roditelja i vaše raje koja vas gleda i bodri.
Prolaznu ocjenu mogu dobiti Ristovski, Kuprešak, Krdžalić, Elezi i Kyeremeh.
Ostatak očajan s Jovićem na vrhu liste koji je od početka sezone takav. Bojim se da je Bralić zalutao u naš Klub.
Guliashvilija kol'ko sutra prodati. Sebičan je i forsira. Mišljenja sam da je njemu ovdje dosadilo. Ne bih se iznenadio i da je on problem u svlačionici.
Idemo dalje, volim te Sarajevo!
Sviđa mi se zapažanje oko Gulija. Momak je definitivno prerastao ligu i prestao da igra čekajući transfer.
Takav igrač je potencijalna bomba u svlačionici, što se već i može primjetiti. Protiv Radnika, danas, igra sam za sebe. Haj da ga ide pa da čovjek kaže, ok igraj. Ovako, samo kontraefekat.
Nadam se njegovoj skorijoj prodaji jer ne mogu ni zamisliti kakav će tek biti kada ne bude “prva violina” kluba. A to će se desiti ubrzo, kad Adem kroči na teren.
Danas se moglo vidjeti da su igrači na terenu samo zato što moraju biti. Ja bih za danas izdvojio Ristovskog, Francisa (najbolji već nekoliko utakmica protiv Sloge) i Elezija. Nedovoljno za bod.