Prva liga federacija je namjestena zivotom i to svi znaju . Dodje TOŠK odigra dobro 20 kola i onda proda zadnjih 10 , isto je to i gorazde radilo i Buducnost itd. Malo je reci da je namjestena .
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Bar 20 klubova i njihovih čelnika i simpatizera se neće složiti sa tobom
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Pitari i pijaĆari se propinju na zadnje noge
Stanje redovno
Stanje redovno

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Smiri se keru mali, ovo sto ste radili godinama unazad nije ni Real radio 50-ih.Grk1234 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:23Jaro jesi ti zaboravio za koga navijas,pitaj Osima mladjeg sta su lopovluci,ovako neko ko prati ligu 2,3 godine mogao bi pušiti tu tvoju pricu,sreca ima nas sa duzim stazom.E navijac zeljezincara prica mi o namjestanju,svasta ce covjek ovdje procitati....let3 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:15Davno se trebao snimiti , dokumentovati i napraviti citav film o lopovlucima Borca (svi oni cirkusi raznih Njegomirovica, Valjica, Bilbija koje su radili godinama, svi izmisljeni penali, svi nesvirani penali za druge, svi ofsajdi, svi golovi iz ofsajda, svi crveni kartoni protivniku itd ) pa poslati UEFI, da vide ko sve igra u njihovim takmicenjima i na koji nacin dolaze do toga. Pa po cijenu da nas ponovo banuju.Herson je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:04
Ne postoji liga na svijetu gdje je ovo moguće raditi, ni približno nešto. Osvojiš titulu uz maksimalnu sudijsku protekciju tokom cijele sezone, izbaciš 2 poluamaterske ekipe i upadneš u grupe Konferencijske lige, a indijanci se ovdje dive i pišu o nekakvom evropskom iskoraku. U ligi ti odgađaju sve redom, a one utakmice koje odluče odigrati više priliče rekreativnom fudbalu nego premijerligaškoj utakmici. Žalosno.
Sad ce neko reci "yebe se UEFI za nas, nismo mi njima bitni", al ne mora znaciti. Ovako nikad saznati nece sta se radi ovdje.
Fk Željezničar.
Zanimljivo kako kad im ukazes na sve ove kradje odmah ide prica sta su ovi radili prije 10-15 godina... Mi pricamo o onome sto se radi sad.Pablo11 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:59Smiri se keru mali, ovo sto ste radili godinama unazad nije ni Real radio 50-ih.Grk1234 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:23Jaro jesi ti zaboravio za koga navijas,pitaj Osima mladjeg sta su lopovluci,ovako neko ko prati ligu 2,3 godine mogao bi pušiti tu tvoju pricu,sreca ima nas sa duzim stazom.E navijac zeljezincara prica mi o namjestanju,svasta ce covjek ovdje procitati....let3 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 14:15
Davno se trebao snimiti , dokumentovati i napraviti citav film o lopovlucima Borca (svi oni cirkusi raznih Njegomirovica, Valjica, Bilbija koje su radili godinama, svi izmisljeni penali, svi nesvirani penali za druge, svi ofsajdi, svi golovi iz ofsajda, svi crveni kartoni protivniku itd ) pa poslati UEFI, da vide ko sve igra u njihovim takmicenjima i na koji nacin dolaze do toga. Pa po cijenu da nas ponovo banuju.
Sad ce neko reci "yebe se UEFI za nas, nismo mi njima bitni", al ne mora znaciti. Ovako nikad saznati nece sta se radi ovdje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A pretpostavljam da ste prije 15 godina pricali sta se radi u tom trenutku ,smijesni ste ko crtani film,a na sve to javi se pitar,klanjaju se Mirvicu a on Gicku ljubi noge,sto bi rekao Izet,ja budala mati mila....
-
- Kontakt:
Suvisno je i porediti sa bilo cim ranije ovo sto Borac radi zadnjih nekoliko godina. Nema usporedbe jednostavno niko ni blizu nije ovako sebi stimao. Modrica i Leotar su postenije uzimali trofeje.
Haha Modrica i Leotar,Leotar je imao najbolju ekipu koja je ikad igrala u ovoj ligi, al neka se spomene Borac,Modrica,Leotar,ni slucajno preposteni zeljeznicar ili Sarajevo...
Mislis onih klubova ciji su nas navijaci docekivali transparentima podrske zbog svega sto je Olimpik radio?denimen99 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:55Bar 20 klubova i njihovih čelnika i simpatizera se neće složiti sa tobom
- svrakino1921
- Kontakt:
I kao takva opet je poštenija od premijer lige... I Željo je znao prodati Žepču za 100.000 KM u zadnjem kolu na Grbavici,pa se svi mutavi pravili.. Federalna se štimala za opstanak,u premijer ligi se sad štima i prvaku i onom ko treba opstati..Pact1921 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 15:52Prva liga federacija je namjestena zivotom i to svi znaju . Dodje TOŠK odigra dobro 20 kola i onda proda zadnjih 10 , isto je to i gorazde radilo i Buducnost itd. Malo je reci da je namjestena .
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Naletih na nakvoj stranici sliku neke zastave Joint uniona da su je uzeli CF? Jel supljak nakav ili
Ma to stariji ljudi iz dijaspore dosli na utakmicu s djecomMostarReds22 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 19:23Naletih na nakvoj stranici sliku neke zastave Joint uniona da su je uzeli CF? Jel supljak nakav ili
Neko vidio preko tv i prepoznali ih, sacekali ispred stana i et
Ti ljudi nisu aktivni navijaci od 1990tih
Naravno to su moje informacije i nisam jos siguran je li to taj lik, ali sigurno bio je sam s djecom i nije aktivan
Neki pricaju da nema veze to s hordama i da je taj trans negdje van BiH zavrsio
Vidjet cemo jos
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 avg 2025, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima li još neko problem sa sportsport aplikacijom? Traži da se prijavim, a odbija prijavuy tačnije ponavlja se kako traži prijavu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nuno Cunha (24) blizu Grbavice?
Navodno vezni igrac novog portugalskog prvoligasa Tondele pojacava Željezničar
Navodno vezni igrac novog portugalskog prvoligasa Tondele pojacava Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Jeli ovo šehidio Tajler Buri Lamine Diara i Diara Lamine? Šteta škutor je stvarno profesionalni bot i uživanje je čitati njegova naprezanja za dnevnicu
Kada je Leotar bio prvak niko mu boda nije uzeo od klubova iz rs-a ni kuci ni na strani. Simptomaticno zar ne? Na stranu sto jesu imali kvalitetnu ekipu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari hoće dovest našeg Adema Ljajića
Nas kopiraju
Pa oni ne znaju gdje gone
Nas kopiraju
Pa oni ne znaju gdje gone
Pored Ljajica jos bar tri takva igraca, pa ce biti dosta za pobjedu nad Radnikom 

-
- Kontakt:
Leotar kriminal! To se zna. Modriča necu nikad zaboravit sta je radio onaj jelic rahmetli zato je i umro mlad kriminalac. Onaj invalid mu sin petar bio prvi strijelac lige ja mislim da je imo 25 golova od toga 23 penala. Tako nesta , da covjek zaplace kako su se sportisti i klubovi krali. Odvratno fuj kakvo drustvo
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.