FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izbacr onu Mladost zbog reflektora a danas se na zegi 40 strpeni igra,mada nase pikice nisu nista bolje zasluzile
Umjesto da budu u fazonu dolazi nam momak sa nevjerovatnim znanjem, iskustvom hajde uz njega da unaprijedimo igru, da naucimo nesto ono igra ko popisana macka. Ne mogu da razumijem nikako. Uostalom za plate kakve imaju motivacija i ne treba mater im ybm ljudi ginu za 700 eura.
samoFKS je napisao/la: ↑09 avg 2025, 19:43Nemoj Husrefe molim te, ako volis svoju porodicu i sebe.
Sta ce ova hrpa govana na terenu uradit tvom oboljelom srcu. Kad meni 20+ godina mladjem dizu pritisak i udaraju na mozak, kako ces ti preziviti?
Nama treba neki Hitler i slagat mu da su sve jevreji na terenu pa da ih goni da treniraju osnove fudbala dok ne pocrkaju.

Kad zaiskre americki $ yebo srce, zdravlje, obraz, karakter, cast...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hvala ti Ismire sto si nam svima inspiracija !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sve ono sto se desava iznutra, vidi se na terenu. Dakle u klubu je totalni javasluk, gdje nam starlete vedre i oblace, a ovaj Mirvah ko Hugh Hefner.
Na kraju ce rasprodati sto moze i ispaliti se, a klubu ce ostati preplaceni djuturumi sa velikim platama.
On da zeli graditi jak klub poceo bi prvo sa infrastrukturom, i omladinskim pogonom. Sta on radi? Vrti zaposlenike na ho-ruk sistem, i gleda koga ce prodati da vrati pare sto je potrosio. Sistem ne postoji. Polako je stvarno dosta.
Na kraju ce rasprodati sto moze i ispaliti se, a klubu ce ostati preplaceni djuturumi sa velikim platama.
On da zeli graditi jak klub poceo bi prvo sa infrastrukturom, i omladinskim pogonom. Sta on radi? Vrti zaposlenike na ho-ruk sistem, i gleda koga ce prodati da vrati pare sto je potrosio. Sistem ne postoji. Polako je stvarno dosta.
- Maroon1946
- Kontakt:
Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.
-
- Kontakt:
Sve i da je tako primaju odlicne plate i nema apsolutno niko pravo da onako igraOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:57Sve ono sto se desava iznutra, vidi se na terenu. Dakle u klubu je totalni javasluk, gdje nam starlete vedre i oblace, a ovaj Mirvah ko Hugh Hefner.
Danas si zakucao PDF brate.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Yebali vam Krdžalić i Bralić djecu svima u klubu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Presmijesno. Amaterizam samo takav. Igraci bez karaktera. Jadno je ovo za gledat. Jovic poluinvalid, bralic sta je i ko je ono?, beganovic kako profi igrac moze biti neko sto nezna centrirat ni sutat? , da ne nastavljam dalje do sutra bi pisao. Ovaj penal obojca su drzala ne svira se ni u jednoj ligi na svijetu. To samo u bh se zove var da se iskoristi za mutnje radnje. Kriminalac Musa uvijek na zadatku protiv nas. Prejadno danas prejadno tesko je nac vise rijeci za ovaj kaos.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ja u ponedjeljak očekujem jedan video od 4 minute od strane preCjednika, da nam kaže kakvi su nam planovi za ovu (i narednu) sezonu.
Uz imenovanje Husrefa kao šefa stručnog štaba, naravno!
Uz imenovanje Husrefa kao šefa stručnog štaba, naravno!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trebao je mirvic uci i zabiti ga. Zekic pizdurina jedna vidjeo da nije spremio ekipu, pobjegao umjesto da se bori i sredi svoje sranje. Nabijem na kMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:59Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.
Nazalost po tome cemo ga pamtiti, totalno hinjski odlazak i ekipa ostavljena u rasulu kao rastiman orkestar.boki86 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:10Trebao je mirvic uci i zabiti ga. Zekic pizdurina jedna vidjeo da nije spremio ekipu, pobjegao umjesto da se bori i sredi svoje sranje. Nabijem na kMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:59Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
100% provjerena informacija, riječi Dženana Hošića: "jučer kad sam držao trening niko nikoga ne **** ni 2%, ispalo je neko rasulo na relaciji Zekić-Guli poslije Radnika i od tog sukoba je nastao haos u svlačionici. Osjećao sam se kao da ne postojim na treningu, samo sam formalno bio tu kao figura" Ja sam iskreno od crajove do danas dobio 3 vezana srcana nemam volje da izađem iz kuće, pitam se samo ima li neko ko je u stanju objasniti igračima da nas ima kojima Sarajevo znači više od života. Da ima nekih igrača koji ne mogu više jasno mi je ali da ih boli **** ja ne razumijem.
Moram priznati da mi je vcrs malo tesko….
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- ErosViverosViv
- Kontakt:
tako jeboki86 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:10Trebao je mirvic uci i zabiti ga. Zekic pizdurina jedna vidjeo da nije spremio ekipu, pobjegao umjesto da se bori i sredi svoje sranje. Nabijem na kMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:59Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.

Niko da kaže kako i jeste. Izdajica!
Nije se ni oglasio, zahvalio klubu što je živio godinu dana ko šeik, navijačima koji su ga podržali nakon historijskih bruka i tako dalje. Ovo danas je rezultat njegovog nerada i njegovih postupaka.
Da je teško, jeste. Da može gore, ne može.
Valjda se okrene novi list od ponedjeljka, mora neko da popriča s ovim igračima. Imaš kvalitet za grupe evrope, a na terenu ko ovce.
Samo da nam oporavak od Zekica, ne bude trajao ko oporavak od Jesica.
Danas je sve licilo samo ne na Sarajevo. Da je neko rekao nakon cetvrtka na Kosevu i susreta sa Rumunima da ce za 20 dana doci do totalnog rasula u igri, rekao bi da je lud. Danasnja utakmica je takva da ne treba izdvojiti ni 1 pojedinca. Koliko samo gresaka, koncentracija 0. Napad nije imao 1 suta na gol. Turkes bez ijedne lopte prema njemi. Kupresak 20 centarsuteva nikome. Desna strana Beganovic nikad visak neki napravit, a kad centrira lopta putuje "minut". Jedan transparent mi je privukao paznju danas, gospodja i djete su drzali dignuto skoro citavu utakmicu. Ako neko zna sta znaci neka napise. Dosta nas je bilo na tribini ispod loze, po ovoj vrucini i previse.

- relativizam
- Kontakt:
Puno im je i 2000 na Kosevu
- JuricaSpindl
- Kontakt:
historijskih bruka? šta je tačno bila HISTORIJSKA bruka?ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:16tako jeboki86 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 21:10Trebao je mirvic uci i zabiti ga. Zekic pizdurina jedna vidjeo da nije spremio ekipu, pobjegao umjesto da se bori i sredi svoje sranje. Nabijem na kMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2025, 20:59Mirvic ispunio sve zelje Zekicu, ovaj ostavio klub u rasulu i otisao. Zakljucak: za sve je kriv predsjednik.
Niko da kaže kako i jeste. Izdajica!
Nije se ni oglasio, zahvalio klubu što je živio godinu dana ko šeik, navijačima koji su ga podržali nakon historijskih bruka i tako dalje. Ovo danas je rezultat njegovog nerada i njegovih postupaka.
Da je teško, jeste. Da može gore, ne može.
Valjda se okrene novi list od ponedjeljka, mora neko da popriča s ovim igračima. Imaš kvalitet za grupe evrope, a na terenu ko ovce.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, Evander, macahz, nedimmmm1337, pierce, Posejdon, Sazg, tajsamja, Tatamata1946 i 95 gostiju.