BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Zdena04
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Zdena04 » 30 apr 2016, 18:17

Mats Goebbels :lol: :lol:

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 30 apr 2016, 19:48

Zdena04 je napisao/la:Mats Goebbels :lol: :lol:

Gebels je ostao lojalan do kraja onima koji su ga digli za razliku od izviždanog. :D

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 30 apr 2016, 22:04

ramkan najjači danas, ljubi grb na dresu :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 30 apr 2016, 22:09

zgmiky je napisao/la:ramkan najjači danas, ljubi grb na dresu :D
Taki su nam najdrazi, imamo fetis na takve. :-)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 maj 2016, 19:43

Sta ovo pise na Hayatu:
Hummels: 'Nije tacno da zelim u bajern'.

Bit ce ovo mescini lud zbunjenog :crazy:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 maj 2016, 19:50

kraljttbvb je napisao/la:Sta ovo pise na Hayatu:
Hummels: 'Nije tacno da zelim u bajern'.

Bit ce ovo mescini lud zbunjenog :crazy:
Cini mi se da je ovo izjava "Nisam kucao na nicija vrata" nakon sto je Uli izjavio da je Hummels prvi pokucao na Bayernova vrata.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 maj 2016, 02:14

Moguce da mu je zenska promjenila misljenje tj da je odlucila da dodze u westfaliu da zivi PA odjednom se I njegova prica prpmjenila

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 02 maj 2016, 09:47

Watzke reče da su istakli cijenu za Hummelsa i o njoj nema rasprave. Ili ce je platiti ili transfera nece biti.

Ajd makar u nečemu da naši pokažu muda.

P. S.
Mikiju fali jos jedna asistencija da izjednaci rekord KdB-a.

proFCB
Kontakt:

Re: RE: Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la proFCB » 03 maj 2016, 18:57

Desperado09 je napisao/la:Watzke reče da su istakli cijenu za Hummelsa i o njoj nema rasprave. Ili ce je platiti ili transfera nece biti.

P. S.
Vidjet ces na kraju zatrazili 15milki :D

Salu na stranu, ali ovdje dosta toga smrdi. Kad se pocelo suskati o tome da Hummels nece produziti, Watzke je rekao da ce se za njega boriti kao ni za jednog drugog igraca, par dana nakon toga dao je zeleno svjetlo, ali bukvalno.

Hummles je malo pokenjao na BvB svojim prijasnjim izjavama, sto mu svakako svi zamjere. Ukoliko Bayern ne ispostuje otkup koliko bvb zeli, bit ce jako zanimljivo u nastavku. Da li ce doc besplatno u Bayern il ce ga prodat nekom drugom na zimu??? Mozda mu nece dat da igra, al to je najmanje realna opcija, cak je realnije i da produzi sa BvB nego da ga drze na klupi...
Desperado09 je napisao/la:Watzke reče da su istakli cijenu za Hummelsa i o njoj nema rasprave. Ili ce je platiti ili transfera nece biti.

P. S.
Vidjet ces na kraju zatrazili 15milki :D

Salu na stranu, ali ovdje dosta toga smrdi. Kad se pocelo suskati o tome da Hummels nece produziti, Watzke je rekao da ce se za njega boriti kao ni za jednog drugog igraca, par dana nakon toga dao je zeleno svjetlo, ali bukvalno.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 03 maj 2016, 20:28

Kod nas ovo vec pocinje biti sprdnja sto se tice odlazka igraca ! :rol: Lewat je prije odlazka u bayern, odbio veliki Real koji je bio spreman platiti 60 -70 € , da bi isti otisao u bayern.
Navodno citao sam njegov intervju gdje kaze , da mu je to zelja od njegovog pokojnog oca koji je bio navijac bayerna i idol mu bio Giovane Elber ! :hmmmmm: Gdje je navodno govorio Roberte ti ces biti najbolja bayernova devetka (9).
To je razlog gdje je Lewat htio samo u bayu i nigdje drugo da ispostuje ocevu odluku.
Sad imamo slucaj kapitena Hummia , i on hoce u bayern navodno zbog one njegove kurave Cathy i prelazka u Münich !
Sad citam Auba se sve vise povezuje sa Realom , kaze da mu je to san isprobati se u velikom Realu..a plus toga opet kazem navodno je obecao svom grandhather.!!
Mislim da je gotova stvar sa onim klincem Dembele , i nadam se da ga je nasa uprava sposobna ( nesposobna) upitala da li je i on sta obecao mami Fatimi nakon 3-4 godine pa da i on pokupi kofer i uhvati maglu :rol: :facepalm:
PS.povezujemo se opet sa Yarmolenko na tm.mislim da je negdje oko 25% uh koji bi to bio transfer kad bi uboli s njim. :tokralju: :bow:

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 03 maj 2016, 20:38

Sto se tice Aube sutra kada bi bio transfer nebi zalio jer siguran sam da bi dobili dobre pare za njegov transfer ipak ima ugovor do 2020,tako da bi mogli dovesti opet vrhunskog napadaca.
Sto se tice Dembelea koliko sam uspio procitati da je upravo mama Fatima insistirala na transferu u Dortmund ;)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 03 maj 2016, 23:17

samir1909 je napisao/la:Sto se tice Aube sutra kada bi bio transfer nebi zalio jer siguran sam da bi dobili dobre pare za njegov transfer ipak ima ugovor do 2020,tako da bi mogli dovesti opet vrhunskog napadaca.
Bas me interesuje ko je taj vrhunski napadac kojeg bi mogli dovesti a da je bolji od Aube ?

Svakako je problem zadrzati ove najbolje a vi bi prodali ponajboljeg igraca koji vec 2 sezone igra vrhunski.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 04 maj 2016, 02:04

adnan24 je napisao/la:
samir1909 je napisao/la:Sto se tice Aube sutra kada bi bio transfer nebi zalio jer siguran sam da bi dobili dobre pare za njegov transfer ipak ima ugovor do 2020,tako da bi mogli dovesti opet vrhunskog napadaca.
Bas me interesuje ko je taj vrhunski napadac kojeg bi mogli dovesti a da je bolji od Aube ?

Svakako je problem zadrzati ove najbolje a vi bi prodali ponajboljeg igraca koji vec 2 sezone igra vrhunski.
Arkadusz Milik, Vincent Jansenn,alexandre Lacazette,Islam SLimani, Konstantinos Mitroglu,dzeko,Alvaro Morata,Jese rodrigez,edinson cavani...

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 04 maj 2016, 07:16

gruezi je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

Arkadusz Milik, Vincent Jansenn,alexandre Lacazette,Islam SLimani, Konstantinos Mitroglu,dzeko,Alvaro Morata,Jese rodrigez,edinson cavani...
Čisto sumnjam da bi jedan Cavani pristao da dođe u BVB, ne znam šta bi ga tu konkretno privuklo, Džeko je najbolje godine karijere za dobru platu presjedio na klupi, a i u Romi ispada da nema mjesta, tako da prodaja Aube i dovođenje upitnih igrača po meni nije rješenje. A ako će BVB graditi konkurentan tim i usput zarađivati na prodaji igrača, od tog posla nema ništa.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 maj 2016, 09:01

samir1909 je napisao/la:Sto se tice Dembelea koliko sam uspio procitati da je upravo mama Fatima insistirala na transferu u Dortmund ;)
Zna mama Fatima gdje se daju najbolje klauzule :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 04 maj 2016, 10:38

Miki igrac mjeseca aprila. Jos ako postavi novi rekord po asistencijama ovo ce mu biti sezona za pamćenje.

Bauern nudi Rodea u racun za Hummelsa. Izgleda da nasi nisu voljni za takvu trampu. Cijena koju nasi traze je 35-38 mil. Treba izbjegavati igrace porijeklom iz Bauerna, to nema veze s Rodeom, nego onako uopsteno govorim. Tako bi minimalizirali rizik odliva igraca u Bauern, vremenom i skroz iskorijenili.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 maj 2016, 12:23

Desperado09 je napisao/la: Bauern nudi Rodea u racun za Hummelsa. Izgleda da nasi nisu voljni za takvu trampu. Cijena koju nasi traze je 35-38 mil.
Ako daju Rodea onda 45 miliona...valja placati levata :facepalm:

@gruezi
Ne bi' da razglabam o tim igracima pojedinacno ali mijenjati Aubu za njih meni nikako nema logike...da dovodim napadaca u neki drugi klub pa i da razmislim,ali mijenjati ovakvog Aubameyanga ,u Tuchelovom sistemu,je van svake pameti.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 04 maj 2016, 21:09

Izgleda se moze ponoviti finale liga prvaka gdje je Atletico vec siguran finalista, ceka se na vecerasnji duel Real & M city.
Ako Real dobije onda ponovljeno finale Real & Atletico..hebote koliko su spanci jaki, moglo bi biti isto i spansko finale liga evrope Sevila & Vilareal! :thumbup:

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 05 maj 2016, 06:40

Dragović - Tielmans - Yarmolenko i to će biti najjaci BVB ikada.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 05 maj 2016, 07:20

jamesrodriguez je napisao/la:Izgleda se moze ponoviti finale liga prvaka gdje je Atletico vec siguran finalista, ceka se na vecerasnji duel Real & M city.
Ako Real dobije onda ponovljeno finale Real & Atletico..hebote koliko su spanci jaki, moglo bi biti isto i spansko finale liga evrope Sevila & Vilareal! :thumbup:
Pa moraju biti jaki kad Real dovede iz engleske lige Beila za ogromne pare i pojača i sebe i špansku ligu, a FCB od najvećeg konkurenta dobije Lewata besplatno, sebe pojača, druge oslabi, a još i uštede pare. To stvarno nema nigdje.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.