Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zdena04 je napisao/la:Mats Goebbels![]()
Taki su nam najdrazi, imamo fetis na takve.zgmiky je napisao/la:ramkan najjači danas, ljubi grb na dresu
Cini mi se da je ovo izjava "Nisam kucao na nicija vrata" nakon sto je Uli izjavio da je Hummels prvi pokucao na Bayernova vrata.kraljttbvb je napisao/la:Sta ovo pise na Hayatu:
Hummels: 'Nije tacno da zelim u bajern'.
Bit ce ovo mescini lud zbunjenog
Vidjet ces na kraju zatrazili 15milkiDesperado09 je napisao/la:Watzke reče da su istakli cijenu za Hummelsa i o njoj nema rasprave. Ili ce je platiti ili transfera nece biti.
Ajd makar u nečemu da naši pokažu muda.
P. S.
Mikiju fali jos jedna asistencija da izjednaci rekord KdB-a.
Vidjet ces na kraju zatrazili 15milkiDesperado09 je napisao/la:Watzke reče da su istakli cijenu za Hummelsa i o njoj nema rasprave. Ili ce je platiti ili transfera nece biti.
Ajd makar u nečemu da naši pokažu muda.
P. S.
Mikiju fali jos jedna asistencija da izjednaci rekord KdB-a.
Bas me interesuje ko je taj vrhunski napadac kojeg bi mogli dovesti a da je bolji od Aube ?samir1909 je napisao/la:Sto se tice Aube sutra kada bi bio transfer nebi zalio jer siguran sam da bi dobili dobre pare za njegov transfer ipak ima ugovor do 2020,tako da bi mogli dovesti opet vrhunskog napadaca.
Arkadusz Milik, Vincent Jansenn,alexandre Lacazette,Islam SLimani, Konstantinos Mitroglu,dzeko,Alvaro Morata,Jese rodrigez,edinson cavani...adnan24 je napisao/la:Bas me interesuje ko je taj vrhunski napadac kojeg bi mogli dovesti a da je bolji od Aube ?samir1909 je napisao/la:Sto se tice Aube sutra kada bi bio transfer nebi zalio jer siguran sam da bi dobili dobre pare za njegov transfer ipak ima ugovor do 2020,tako da bi mogli dovesti opet vrhunskog napadaca.
Svakako je problem zadrzati ove najbolje a vi bi prodali ponajboljeg igraca koji vec 2 sezone igra vrhunski.
Čisto sumnjam da bi jedan Cavani pristao da dođe u BVB, ne znam šta bi ga tu konkretno privuklo, Džeko je najbolje godine karijere za dobru platu presjedio na klupi, a i u Romi ispada da nema mjesta, tako da prodaja Aube i dovođenje upitnih igrača po meni nije rješenje. A ako će BVB graditi konkurentan tim i usput zarađivati na prodaji igrača, od tog posla nema ništa.gruezi je napisao/la:Arkadusz Milik, Vincent Jansenn,alexandre Lacazette,Islam SLimani, Konstantinos Mitroglu,dzeko,Alvaro Morata,Jese rodrigez,edinson cavani...adnan24 je napisao/la:Bas me interesuje ko je taj vrhunski napadac kojeg bi mogli dovesti a da je bolji od Aube ?samir1909 je napisao/la:Sto se tice Aube sutra kada bi bio transfer nebi zalio jer siguran sam da bi dobili dobre pare za njegov transfer ipak ima ugovor do 2020,tako da bi mogli dovesti opet vrhunskog napadaca.
Svakako je problem zadrzati ove najbolje a vi bi prodali ponajboljeg igraca koji vec 2 sezone igra vrhunski.
Zna mama Fatima gdje se daju najbolje klauzulesamir1909 je napisao/la:Sto se tice Dembelea koliko sam uspio procitati da je upravo mama Fatima insistirala na transferu u Dortmund
Ako daju Rodea onda 45 miliona...valja placati levataDesperado09 je napisao/la: Bauern nudi Rodea u racun za Hummelsa. Izgleda da nasi nisu voljni za takvu trampu. Cijena koju nasi traze je 35-38 mil.
Pa moraju biti jaki kad Real dovede iz engleske lige Beila za ogromne pare i pojača i sebe i špansku ligu, a FCB od najvećeg konkurenta dobije Lewata besplatno, sebe pojača, druge oslabi, a još i uštede pare. To stvarno nema nigdje.jamesrodriguez je napisao/la:Izgleda se moze ponoviti finale liga prvaka gdje je Atletico vec siguran finalista, ceka se na vecerasnji duel Real & M city.
Ako Real dobije onda ponovljeno finale Real & Atletico..hebote koliko su spanci jaki, moglo bi biti isto i spansko finale liga evrope Sevila & Vilareal!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.