Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Nama je odličan. 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Fergie:

A koliko su se ljudi nadali."Sneijder is not the ideal replacement for Scholes. He is a fantastic player but not what we we're looking for to replace Scholes. Only Xavi and Iniesta are comparable to Scholes."

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
A ovaj sto petom igra u odbrani bez ikakvog gledanja, je bez krivice? De Gea nije uopste kriv za ovaj gol, i on ce za max. 5 godina bit najbolji golman Svijeta._dreamer_ je napisao/la:Strasan vam je ovaj golman...
index .hr/sport/clanak/video-zabio-autogol-petom-s-30-metara/570305.aspx
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Sir Matt
- Kontakt:
Jebomater kako moraš bit puknut u glavu da postaviš klip u namjeni da nekog ismiješ a zapravo taj je najmanji redikul od ekipe koja to želi i ekipe u kojoj igra .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
35' [1 - 0] A. Young

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Vrlo dobar je večeras, od kad je prešao u nas dosta je dobar u repkiCLS je napisao/la:35' [1 - 0] A. Young![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
reci ciganinu druzeSir Matt je napisao/la:Jebomater kako moraš bit puknut u glavu da postaviš klip u namjeni da nekog ismiješ a zapravo taj je najmanji redikul od ekipe koja to želi i ekipe u kojoj igra .

Fletcher je promasio penal za Skotsku...Ali sve je to manje vazno, konacno se vraca Premiership i ako Bog da pobjeda protiv Boltona.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Važno je da je Fletch odigrao dvije cijele utakmice u četiri dana tako da mu je fitnes sad u optimalnom stanju.Cartman je napisao/la:Fletcher je promasio penal za Skotsku...Ali sve je to manje vazno, konacno se vraca Premiership i ako Bog da pobjeda protiv Boltona.
U subotu, za mene, najmrže gostovanje u cijelom prvenstvu zajedno sa onim na SB protiv Chelseaa.
Što se tiče majica i ostalih rekvizita, ko nije pri parama u ovom trenutku, neka sačeka do Božića. Snjiženja budu i do 70% 

LUHG!
Ferguson "Kao mlad, ja sam bio kao Mourinho"

Pogba počinje trenirati sa prvim tim
Sir Alex Ferguson je spreman ubaciti Paula Pogbu na probu u prvi tim, igrat će na utakmici Carling Cupa protiv Leedsa, kao i još nekoliko igrača iz omladinske škole Uniteda…
“Pogba je počeo trenirati sa prvim timom. Ukoliko se bude zalagao i trudio na treninzima, dobit će priliku igranja u prvenstvenim utakmicama, tko zna, možda i u Ligi prvaka.” kaže SirAlex.
“Iskušat ću ga u utakmici sa Leedsom, ne samo njega već još nekoliko mladih igrača od kojih puno očekujemo.”
“Postoji nekoliko mladića koje pratim, Paul Pogba, Michael Keane, Ezekiel Friteze, Larnell Cole, Jesse Lingard su samo neki od njih, no ipak, Pogba je naša najveća nada od svih nabrojanih.” kaže SAF.
Sir Alex Ferguson je spreman ubaciti Paula Pogbu na probu u prvi tim, igrat će na utakmici Carling Cupa protiv Leedsa, kao i još nekoliko igrača iz omladinske škole Uniteda…
“Pogba je počeo trenirati sa prvim timom. Ukoliko se bude zalagao i trudio na treninzima, dobit će priliku igranja u prvenstvenim utakmicama, tko zna, možda i u Ligi prvaka.” kaže SirAlex.
“Iskušat ću ga u utakmici sa Leedsom, ne samo njega već još nekoliko mladih igrača od kojih puno očekujemo.”
“Postoji nekoliko mladića koje pratim, Paul Pogba, Michael Keane, Ezekiel Friteze, Larnell Cole, Jesse Lingard su samo neki od njih, no ipak, Pogba je naša najveća nada od svih nabrojanih.” kaže SAF.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Odlcino. Momak je zvijer. Samo mi je malo cudno sto ne spominje Morrisona ovdje...I ko je ovaj Friteze? Na googleu su jedini rezultati za njega, ovaj sajt.Martex je napisao/la:Pogba počinje trenirati sa prvim tim

- Thunderstruck
- Kontakt:
Zaboravio ga.
Nadam se da nas ova silna djeca neće koštati kad bude najpotrebnije. Bar će ih biti uživancija gledati kroz cijelu sezonu a i narednih naravno.

Nadam se da nas ova silna djeca neće koštati kad bude najpotrebnije. Bar će ih biti uživancija gledati kroz cijelu sezonu a i narednih naravno.
rioferdy5
Bolton away sat..always a tough game but 1 we always enjoy playing..the various styles teams play is what makes the PL the most entertaining
Bolton away sat..always a tough game but 1 we always enjoy playing..the various styles teams play is what makes the PL the most entertaining
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ako neko ima linkove za tekmu manutd liverpool 1977 fa cup finale neka mi posalje ,hvala 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
http://www.goal.com/en-gb/news/2601/fea ... xed-10000-" onclick="window.open(this.href);return false;
najjace za berbatova i amauri/a
najjace za berbatova i amauri/a
Ti izgleda zaboravljas rezervni tim.Thunderstruck je napisao/la:Nadam se da nas ova silna djeca neće koštati kad bude najpotrebnije. Bar će ih biti uživancija gledati kroz cijelu sezonu a i narednih naravno.

------------Lindegaard----------
Rafael - Vidic - Ferdinand - Fabio
Valencia - Giggs - Carrick - Park
-----Berbatov - Hernandez------
Ne sekiraj se nista. United je prejak.
- Thunderstruck
- Kontakt:
@Tras
Pa Fletcha nisi stavio ni u drugi tim, a kamoli Owena.
Ma ne brinem se ja, znam da imamo menadžera koji će uvijek izbalansirati tim na najbolji način, posebno kad sezona malo odmakne.
Pa Fletcha nisi stavio ni u drugi tim, a kamoli Owena.

Ma ne brinem se ja, znam da imamo menadžera koji će uvijek izbalansirati tim na najbolji način, posebno kad sezona malo odmakne.
Pa eto, to sto nisam njih stavio puno govori. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.